Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhabalar...

Leslie ve jillian videolarını nereden indiriyorsunuz acaba ? indirmeye çalıştım bir sürü virüslü site çıktı karşıma...:50:

nasılsınız ne var ne yok:31:
dün akşam çok kötü birşey yaptım saat 10 gibi peynir-ekmek yedim :17:ekemeği evde ben yapıyorum keten tohumlu çörekotlu öyle güzel göründü ki kendimi tutamadım o yetmiyormuş gibi 2 küçük mandalina yedim ooof off nooldu bana böyle anlamadım:22::22: akşam yemeğini 5 te yemiştim 6-7 arası da yürüyüş yaptım çok açıkmıştım akşam daha sıkı yemem gerek bundan böyle
ama sabah hemen telafi ettim kızımı servise bırakır tekrar uyurdum bu sabah öyle yapmadım 6.30-7.30 arası bisiklet sürdüm vicdanım rahatladı:21::21:

sizi :46::46::46::46::46::46:

ben hala dayanamıyorum:52::52:

ben kocişe ekmeği bıraktıramıyorum daha az yemesinin tek yolu yemeği pilavla desteklemek o nedenle bulgur pilavı sıklıkla yapıyorum
beyefendi pirinç pilavını daha çok sevmesine rağmen bulgura alıştırdım 2-3 ayda bir pirinç pilavı yapıp mutlu ediyorum onun da gönlü olsun di mi:98:

2 öğüne dönmen iyi olmuş bu değişiklik fark ettirecektir mutlaka
ama sabah çok az yemişsin unutma kahvaltıyı ne kadar kuvvetli yaparsan metabolizman o kadar iyi çalışır
akşam da ideal olmuş

pide yediğin yetmemiş bir de tantuni yemişsin:20:

tahinin hammaddesi susam yağlı tohumlardan ve sağlık için çok faydalı tabi kavrulmadığı sürece ben bazen salataya da koyuyorum zeytinyağı yerine
balığın üstüne yeme sebebimiz balıktaki omega3 ün emilimini artırmasından dolayı

hahhaaa:52::52::52:
öldüm gülmekten boyacı küpü mü bu daldır çıkar oh miss:52::52::52:
abartıyorsun sakın öyle birşey yapma:45: baklavada sadece saf şeker yok un da var
tahinli kabak tatlısını da kabak sebze helvanın içindeki kadar şekerle pişer ancak diye yiyorum ben hatta bir de kuruüzüm veya elma rendesiyle pişirmeyi düşünüyorum hiç şeker koymadan

onu da abartmamak gerek arasıra küçük bir kaçamak sporla telafi edeilir

eğer ödemin yoksa biraz yavaş vermen normal karatayla yavaş ama kalıcı gider kilolar bir konuya dikkat etmelisin karatay diyeti yanlış uygulanırsa kilo aldırmaya çok müsait bir diyet kullandığın yağın çok önemi var yediğin kuruyemiş miktarının da
demir hapı vermeni engellemez bilakis artırır çünkü demir eksikliği olanlar kilo veremezler diyor hoca

leslie süper bir cardio walk walk walk(bir leslie atasözü:52::52:)

yüksek kiloda olanlar ilk haftalarda çok hızlı veriyorlar ilk giden ödem oluyor seninki çok normal 100 ün üstünde olanlar 2-3 kilo bile veriyorlar ilk haftalar
omega3 ü herhangi bir saatte alabilirsin sanırım şimdiye kadar bununla ilgili özel bir bilgi okumadım

Biz pirinç pilavından tamamen vazgeçtik. Eşime sorsanız her şey zehir. Birinin elinde bir şey görse zehir o yeme sakın diyor :52:

sabah 2 yumurta 10 zeytin avuç içi peynir bir ceviz4-5 fındık bir bardak süt
öğle bir kabak haşlama yoğurlu az z.yağlı
az önce iki tırtıklı cips aldımağzıma kızım yiyodu dayanamadım(cısss) 4-5 kaşık keten tohumlu yoğurt
akşam salata hamsi tava

bazen şeytan feci dürtüyo ama sabır allahım

slm bnmde ikinci ayım geçen haftaki kaçamaklardan sora çok kararlıyım bnde yarışa varım şekerim bakalım nolcak :1:biraz gazlıyalım kendimizi bu hafta haftanın birincisi olucam heheehe:52:

Selam canim. Benim bugün 3.günüm ve cok iyi gidiyor :)
Yarisma ikimiz arasinda mi olsun yoksa
karatayin haftalik hesaplamasiyla mi olsun ?
:8:

Sabah : karatay kahvaltisi, yesil cay
Ara: Bir avuc findik
Aksam: Etli bulgurlu sarma, yogurt

Spor: 30 dk yürüyüs, Slim in ile start it up 3.günüm 20 dk
:54:

Selam karataycı arkadaşlarım:)

Sabah:kkk

Öğlen:1 elma,1 avuç badem,yarım muz.1 kuru incir.(misafirim vardı)

Akşam:4,5 kaşık kısır,2 kaşık et sote,1 kase yoğurt.

Spor:15 dk yürüyüş.(hala baş ağrım devam ettiğinden fazla yapamadım.)

Ne zaman çok kararlı olsam başıma bir şey geliyor:(

Merhabalar...

Leslie ve jillian videolarını nereden indiriyorsunuz acaba ? indirmeye çalıştım bir sürü virüslü site çıktı karşıma...:50:

Önce you tubedan leslie ve jillian videolarını bul,onların adres çubuğundaki adresi kopyala:
http://www.indirvideo.net/ adresindeki sitenin adres çubuğuna yapıştır,indir de.
örnek:http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 (jillian level 1),
http://www.youtube.com/watch?v=yi5mdHCN81c
tekrar videoyu indir de,olması lazım.

Merhabalar

Bugün kendimi çok dinç ve sağlıklı hissediyorum. Nedendir bilmem içim kıpır kıpır.

Bugün sabah kahvaltım:

Çökelekli yumurta (tereyağlı)
Tulum peynirli ve keten tohumlu kıvırcık salatası
Domates
Klasik peynir (peyniri sevmeyen ben peynir yemeye zorluyorum kendimi)
Zeytin
Yeşil elma
Yeşil çay
Omega 3
2 adet siyah çekirdekli üzüm
Kahvaltın güzel olmuş.Heyecan duyman da çok güzel inşallah bu sene de geçen sene verdiğin gibi güzel kilo verirsin.

6 ayda vermiştim. benimde verdiğim kilolardan sonra geri alma olayımda hep bu abur cuburlar ve çikolatadan oldu. aslında yemekleri yapış tarzım değişmedi , ekmek patates pirinç hiç yemedim. ama abur cuburları akşam saatlerinde ve yatmadan önce yediğim için 14 kg geri aldım. bugün 4. günüm ve hakikaten bugün kendimi çok iyi hissediyorum. yemek düşünmüyorum. abur cubur düşünmüyorum. önceden psikolojim bozulacak ben deli miyim sürekli yemek düşünüyorum diyordum. cidden sürekli aklımdan acaba ne yesem canım neyi istiyor diye her saat düşünürdüm. şimdi çok şükür bitti o düşünceler.
zaten başımıza ne geliyorsa abur cuburlardan geliyor.Benim çok çikolata düşkünlüğüm yoktu,kuru yemiş ve kayısı vb kuru meyveleri hep severdim.Bu diyet tam bana göre.
dün akşam çok kötü birşey yaptım saat 10 gibi peynir-ekmek yedim :17:ekemeği evde ben yapıyorum keten tohumlu çörekotlu öyle güzel göründü ki kendimi tutamadım o yetmiyormuş gibi 2 küçük mandalina yedim ooof off nooldu bana böyle anlamadım:22::22: akşam yemeğini 5 te yemiştim 6-7 arası da yürüyüş yaptım çok açıkmıştım akşam daha sıkı yemem gerek bundan böyle
ama sabah hemen telafi ettim kızımı servise bırakır tekrar uyurdum bu sabah öyle yapmadım 6.30-7.30 arası bisiklet sürdüm vicdanım rahatladı:21::21:
O ekmek ne de güzel kokmuştur...Allahtan ben rahatsızlığım nedeniyle koku alamıyorum da evde pişen kuabiye,çörek filan kokusuyla baştan çıkarmıyor beni.Ben de gece acıkır gibi oldum,ayran içtim.

:56: Sabah tek yumurta ile kkk,akşam 4 kaşık bullgur pilavı(dün aklıma geldi epeydir yapmamıştık),cacık,erişteli mercimek çorbası (eriştesinden az yedim.)
Bugün dışarda işlerim vardı,henüz spor yapmadım.Yapacak gibi de değilim.:47:

:56: sabah:kkk(yumurtasiz)
Öğle:mercimekli,bulgurlu kapuska,bir kase yogurt,bir avuç fıstık..

Bugün havanın güzel olmasını fırsat bilip köpisimle sahilde yürüyüş yaptık,çok iyi geldi,umarım yarından devam ederim.:3:

Selam canim. Benim bugün 3.günüm ve cok iyi gidiyor :)
Yarisma ikimiz arasinda mi olsun yoksa
karatayin haftalik hesaplamasiyla mi olsun ?
:8:

farketmez ama bnm hedefim o listede birinci olmak bu hafta olmasa haftaya ama acayip iştahlıyım yaa bu ara zor zaptediyom bazen :52:ama tutucaz kendimizi yapcak bişi yok bide arkadaşlar salatayı çok yemek sakıncalımı mesela koca bi salata kasesi :Dhehe

farketmez ama bnm hedefim o listede birinci olmak bu hafta olmasa haftaya ama acayip iştahlıyım yaa bu ara zor zaptediyom bazen :52:ama tutucaz kendimizi yapcak bişi yok bide arkadaşlar salatayı çok yemek sakıncalımı mesela koca bi salata kasesi :Dhehe

Anladim bu haftalik liste icin olsun öyleyse. Hangi gün bildirim yapiyorduk?
Salatanin kalorisi cok düsük ama herseyin fazlasi bize zarar diye düsünüyorum.
Kolay gelsinn:8:

sizi :46::46::46::46::46::46:

ben hala dayanamıyorum:52::52:

ben kocişe ekmeği bıraktıramıyorum daha az yemesinin tek yolu yemeği pilavla desteklemek o nedenle bulgur pilavı sıklıkla yapıyorum
beyefendi pirinç pilavını daha çok sevmesine rağmen bulgura alıştırdım 2-3 ayda bir pirinç pilavı yapıp mutlu ediyorum onun da gönlü olsun di mi:98:

2 öğüne dönmen iyi olmuş bu değişiklik fark ettirecektir mutlaka
ama sabah çok az yemişsin unutma kahvaltıyı ne kadar kuvvetli yaparsan metabolizman o kadar iyi çalışır
akşam da ideal olmuş

tahinin hammaddesi susam yağlı tohumlardan ve sağlık için çok faydalı tabi kavrulmadığı sürece ben bazen salataya da koyuyorum zeytinyağı yerine
balığın üstüne yeme sebebimiz balıktaki omega3 ün emilimini artırmasından dolayı

hahhaaa:52::52::52:
öldüm gülmekten boyacı küpü mü bu daldır çıkar oh miss:52::52::52:
abartıyorsun sakın öyle birşey yapma:45: baklavada sadece saf şeker yok un da var
tahinli kabak tatlısını da kabak sebze helvanın içindeki kadar şekerle pişer ancak diye yiyorum ben hatta bir de kuruüzüm veya elma rendesiyle pişirmeyi düşünüyorum hiç şeker koymadan

onu da abartmamak gerek arasıra küçük bir kaçamak sporla telafi edeilir

eğer ödemin yoksa biraz yavaş vermen normal karatayla yavaş ama kalıcı gider kilolar bir konuya dikkat etmelisin karatay diyeti yanlış uygulanırsa kilo aldırmaya çok müsait bir diyet kullandığın yağın çok önemi var yediğin kuruyemiş miktarının da
demir hapı vermeni engellemez bilakis artırır çünkü demir eksikliği olanlar kilo veremezler diyor hoca

leslie süper bir cardio walk walk walk(bir leslie atasözü:52::52:)

yüksek kiloda olanlar ilk haftalarda çok hızlı veriyorlar ilk giden ödem oluyor seninki çok normal 100 ün üstünde olanlar 2-3 kilo bile veriyorlar ilk haftalar
omega3 ü herhangi bir saatte alabilirsin sanırım şimdiye kadar bununla ilgili özel bir bilgi okumadım

Gecen bende esime hazirladim taze ekmek almis evdede cokelek vardi off mis gibi koktu catir cutur yedi yetmedi bi tane daha hazirladim.. ama yemedim :-)

Bugun ku menum
Sabah kkk, iki kaysi bir portakal
Aksam, tarhana crbasi, firinda hamsi, havuc turp salatasi veee bolcaaa (malesef) tahinli cevizli kabak tatlisii

.....

bazen kontrol dışı oluyo yaa.. sabah kahvaltıda okuldaki arkadaş ne getirirse onu yediğim için artık onu kendi adıma görmezden geliyorum, tantuni fazla oldu ama dışardaydım. arkadaşla çocukları aldık, birer dürüm yaptırdık ve parkta yedik valla anlık gelişen bi olaydı ve çok açtım ben de ..

sabah: kuruyemişsiz kkk
öğle: sarma, yoğurtlu kırmızı biber.
akşam: fasulye, yoğurtlu kırmızı biber.

haa unutuyordum akşam saat 10 gibi ballı limonlu zencefil çayı --- cıss oldu ama boğaz ağrım içindi, arkadaş iyi geleceğini söyledi, yutkunmak bile acı veriyor.

Son düzenleme:
SLIM-IN-6-LOGO.jpg

Arkadaslar Slim in 6 videolarini uygulayan yok mu aranizda ?
Ben suan start it bölümündeyim..

Bu arada birkac yil önce jullianin 1 aylik programiyla cok iyi sIKILasmistim.

nasılsınız kızlar....bugün misafirim vardı gündüz gelemedim buralara..
sabah işim olduğundan çok az peynir ve fındık yedim acele..çay saatinde de bir kase kısır yedim...
regl olamadım onun şişkinliği var bende.olsa şaşardım zaten bu yaşıma kadar aydan aya regl olmak nedir bilmedim:50::50:
beş aydır o kadar hormon ilacı içiyorum banamısın demedi bıktım bıktım bıktım....

selam capadokya nasılsın? nasıl gidiyor:16:

hımmm kaçmışsın beni görmeden....
Ahh canim gormedim gercekten iyiyim sagol sen nasilsin? Bugun balik gunumdu kabak tatlisini fazla kacirdim ondanmidir nedir midem agriyor suanda papatya cayi iciyorum.
nasılsınız kızlar....bugün misafirim vardı gündüz gelemedim buralara..
sabah işim olduğundan çok az peynir ve fındık yedim acele..çay saatinde de bir kase kısır yedim...
regl olamadım onun şişkinliği var bende.olsa şaşardım zaten bu yaşıma kadar aydan aya regl olmak nedir bilmedim:50::50:
beş aydır o kadar hormon ilacı içiyorum banamısın demedi bıktım bıktım bıktım....

Sorma benim reglimde hiiic aylik olmadi ama karataya baslayali bi duzelme var gibi. Allahtan kizima istedigim ay hamile kaldim halbuki cok ugrasirim diye tahmin ediyordum.

Back
X