Tesekkur ederim canim sagol insaallah devami da gelir bu sekilde.xc9,evvelki haftaki kilomda olsaymışım sana yetişiyormuşum .O zaman 68.8 di.Dua et iki haftadır alıyorum.Hadi biraz gayret et...
capadocia,ilk hedefine ulaştığın için tebrik ederim,sonraki hedeflerine de emin adımlarla ilerlersin inşallah...
kilo verenler
**********capadokya - 1.10
**********gurbet_izm Yüzdesi: -1,063
sabit kalanlar
İnar80
hedef
kilo alanlar
Afatmas fark +0,60
zeynom1981 :+0.64
15efes25 :%+0.719
xc9 :%+1.18......................................... felluz +1,307......................................... lawyer : +%3,36................................. ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE ELDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI TELEFONDAN HAZIRLADIM LISTEYI KUSURUMA BAKMAYIN.. BU HAFTA GERÇEKTEN HEPIMIZ İÇİN ÇOK KÖTÜ GEÇMİŞ. VEREN IKI ARKADAŞIMI ALKIŞLIYORUM.. TEBRIKLER ARKADAŞLAR. SABIT KALAN VE ALAN ARKADAŞLAR KIŞ SEBEBIYLE MI BILMIYORUM. TOPARLANALIM DERKEN DAHA ÇOK ALIR OLDUK. ÇÖZÜMSÜZ HISSEDIYORUM KENDIMI.. UMUDUMUZU YİTİRMEMEK DİKEĞİYLE..
Liste icin tesekkurler hedef60 ellerine saglik. Bu hafta ilk defa birinci oldum cok mutlu oldum hemde ilk hedefime ulastigim hafta olmasi da ayrica mutlu etti beni.