Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

xc9,evvelki haftaki kilomda olsaymışım sana yetişiyormuşum .O zaman 68.8 di.Dua et iki haftadır alıyorum.Hadi biraz gayret et...:29:
capadocia,ilk hedefine ulaştığın için tebrik ederim,sonraki hedeflerine de emin adımlarla ilerlersin inşallah...
Tesekkur ederim canim sagol insaallah devami da gelir bu sekilde.
kilo verenler

**********capadokya - 1.10
**********gurbet_izm Yüzdesi: -1,063

sabit kalanlar

İnar80
hedef
kilo alanlar
Afatmas fark +0,60
zeynom1981 :+0.64
15efes25 :%+0.719
xc9 :%+1.18......................................... felluz +1,307......................................... lawyer : +%3,36................................. ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE ELDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI TELEFONDAN HAZIRLADIM LISTEYI KUSURUMA BAKMAYIN.. BU HAFTA GERÇEKTEN HEPIMIZ İÇİN ÇOK KÖTÜ GEÇMİŞ. VEREN IKI ARKADAŞIMI ALKIŞLIYORUM.. TEBRIKLER ARKADAŞLAR. SABIT KALAN VE ALAN ARKADAŞLAR KIŞ SEBEBIYLE MI BILMIYORUM. TOPARLANALIM DERKEN DAHA ÇOK ALIR OLDUK. ÇÖZÜMSÜZ HISSEDIYORUM KENDIMI.. UMUDUMUZU YİTİRMEMEK DİKEĞİYLE..

Liste icin tesekkurler hedef60 ellerine saglik. Bu hafta ilk defa birinci oldum cok mutlu oldum hemde ilk hedefime ulastigim hafta olmasi da ayrica mutlu etti beni.

nasılsınız kızlar??? uzun zamn oldu görüşmeyeli.tatilden döndüm ama yoğun bir sürecin içine girdm okulda.sbs kursu falan...yarıyıl tatilinde Adanada tarlada çalıştım ( ailem ıspanak ekmişti bu sene tarlamıza) o yüzden çok dikkat edemedm yediğime içtiğime.annem öğle yemeklerine börek falan yaptı doyurucu olur tarlada acıkmayalım diye.geldikten sonrada açıkçası pek konsantre olamadım. inş bu hafta yeniden sizlerleyim.ptesi bildirimine katılacağım.bi detoks yapsam fena olmaz.sizler neler yaptınz??? 15efes25,mahzen77 gurbetizm nasılsınz kızlarr ??? özledim burayıı. öpüyorum hepinizi :54:

hedef, liste için teşekkürler.:16:Geçen hafta verimli değilmiş pek.capadokya ve gurbetizmi tebrik ediyorum.:nazar::nazar:
Geçen hafta benim de elim kaçamağa gitti,bir doymazlık vardı üstümde.İnşallah bu hafta acısını çıkarırız.:27:
huzis, hoşgeldin.Hayırlı evlatmışsın annenlere yardım etmişsin ne güzel...Diyete nasıl olsa devam edersin dert etme.
:56: Bugün dozunda yedim.Sabah kkk,akşam pırasa yemeği,cacık,az kuru üzüm.

Evde havai fisekler patliyor gibi suan cok mutluyum cokk

Bas tarihi.12.11.2013
Bas. Kilo 102 kg
Gecen hafta 90.90 kg
Bu hafta 89.90 kg
Fark -1 kg
Toplam fark -12.10 kg
Beden 46
Spor yok bu hafta reglim
Boy 1.58 m
Yas 28
Hedef, ikinci hedefim 79.9 kg
Yuzde - %1.10
Kapadokya başarının devamını diliyorum:46:
Rumuz: xc9
geçen hafta: 67.4
bu hafta: 68.2
fark+800
yüzde:%+1.18

yahu bîr hafta giülsem diğer hafta ağlıyorum nedir bu yaaa
Önümüzdeki maçlara bakacaz:))
Ben de sana bravo diyorum :46::46::16:
Teşekkürler canım:) Allah yüzümü kara çıkarmasın .!
kızlar bugün çok koşturdum ve spora zaman ayıramadım ancak gercekten hareket halindeydim.. az önce dünden artan çok az bi kısır vardı 3 kaşık civarı ve 4 ceviz 10 tane kadar fındık yedim.. akşama da çok az taze fasulye yemeyi planlıyorum oda kısır yediğim için az yiyeceğim.. doğrumudur sizce ? sanırım psikolojim bozuldu ilk kez bu kadar kilo aldım ve her yediğim gözüme batar hal adı o yuzden size soruyorum.. teşekkür ederim
Kısır fazla değilmiş.! Fasülyeyle yoğurt ve salata yiyebilirdin aslında...
kilo verenler

sabit kalanlar

İnar80
hedef
kilo alanlar
Afatmas fark +0,60
xc9 :%+1.18......................................... felluz +1,307......................................... lawyer : +%3,36................................. ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE ELDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI TELEFONDAN HAZIRLADIM LISTEYI KUSURUMA BAKMAYIN.. BU HAFTA GERÇEKTEN HEPIMIZ İÇİN ÇOK KÖTÜ GEÇMİŞ. VEREN IKI ARKADAŞIMI ALKIŞLIYORUM.. TEBRIKLER ARKADAŞLAR. SABIT KALAN VE ALAN ARKADAŞLAR KIŞ SEBEBIYLE MI BILMIYORUM. TOPARLANALIM DERKEN DAHA ÇOK ALIR OLDUK. ÇÖZÜMSÜZ HISSEDIYORUM KENDIMI.. UMUDUMUZU YİTİRMEMEK DİKEĞİYLE..
liste için teşekkürler hedefcim...önümüzdeki hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum.kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.
Kizlar bende varim acemiyim de yazmaya unutmusum.10.02.2014 baslangic.baslangic kilom:85.6 kg.şuan:83.8kg inanamadim bugün tartiya cikinca ilk defa bu kadar gizli kilo kaybim var;)
Seni tebrik ediyorum:46: çok iyisin...haftaya bildirimini erken
yaparsan listeye girebilirsin..

Bugünkü mönüm

Sabah:kkk

Öğlen:1 tabak bamya,1 kase yoğurt,3 kaşık barbunya,az turşu.1 avuç tuzsuz ayçekirdeği.

Akşam:1 tabak etli kabak,1 kase yoğurt.

Yarım saat yürüyüş.

Son düzenleme:
kilo verenler

sabit kalanlar

İnar80
hedef
kilo alanlar
Afatmas fark +0,60

canım liste için teşekkürler ellerine sağlık. daha çok spor daha düzenli ve az yemek bizim çaremiz. çözüm kendimizde :34:

capadokya

hedefine ulaşmış olmana çok sevindim. tebrik ederim. darısı bizim de başımıza :nazar::nazar:

huzis

hoşgeldin yeniden :34:

bugünkü menüm

saat 12.30 ton balıklı salata

saat 19.30 taze bakla yemeği, yoğurt, havuç-turp salatası

spor: 1 saat yürüyüş :10::8:

son zamanlarda kahvaltı etmek istemiyorum, kendimi zorlayıp yumurta ve ceviz yiyordum ama bu hafta bir değişiklik yapıp kendimi zorlamayayım acıktığım zaman yiyeyim dedim. bugün öyle bir başlangıç yaptım bakalım ne olacak. sporumu da yaptığım için içim çok rahat. umarım bu hafta kaçamaksız geçirebilirim.

Hoş bulduk kizlar.tesekkur ederim
Bugünkü menüm.
Sabah KKK, aksam barbunya yemeği,naneli pul biberli yoğurt,karabugdayli mercimek corbasi,3 litre su... Spor yok:(

capadokya

hedefine ulaşmış olmana çok sevindim. tebrik ederim. darısı bizim de başımıza :nazar::nazar:

huzis

hoşgeldin yeniden :34:

bugünkü menüm

saat 12.30 ton balıklı salata

saat 19.30 taze bakla yemeği, yoğurt, havuç-turp salatası

spor: 1 saat yürüyüş :10::8:

son zamanlarda kahvaltı etmek istemiyorum, kendimi zorlayıp yumurta ve ceviz yiyordum ama bu hafta bir değişiklik yapıp kendimi zorlamayayım acıktığım zaman yiyeyim dedim. bugün öyle bir başlangıç yaptım bakalım ne olacak. sporumu da yaptığım için içim çok rahat. umarım bu hafta kaçamaksız geçirebilirim.

Tesekkur ederim yillardir ugramadigim bir kiloya geldim bundan dolayi sevincim yoksa kilom halaa cok fazla.

Huzis bu arada gercekten bende tebrik ederim seni ailene yardim ettigin icin.

günaydın canlar aranızda pdf olarak karatay mutfağı kitabı olanlar ve bana özelden mesaj atabilecek olan varmıdır

Benim de babamın haricinde kimse destek çıkmıyor. Herkes dalga geçiyor. Tanzanya diyeti mi yapıyorsun diyenler oluyor, senin ekmeğin ceviz mi deyip gülenler oluyor. Hadi cevizi fındığı yağa bandırsana falan... Hepsine inat bir yola çıktım. Sürekliliğini sağlayacağımı düşünüyorum.

canım vazgeçme sakın. son gülen iyi gülermiş. sen şöyle forma bi gir. nasıl senden ayyy ne yaptııın banada söylesene şeklinde yardım isteyecekler. sende onlara '' napiiim canım, cevizi fındığı yağa bandım, o kadar'' dediğinde yaşayacağın hazzı düşün.

hedefcim liste için tşk:16:

kızlar resmen dökülmüşüz halimiz perişan:19::19:spora asılmak şart yeter artık yaza ne kaldı:47:

yeni ve yeniden gelenler hoşgeldiniz
Evde havai fisekler patliyor gibi suan cok mutluyum cokk

.....
Hedef, ikinci hedefim 79.9 kg
Yuzde - %1.10

seni ve gurbetizmi :46:

Türk'ün ateşle imtihanı gibi bizim kiloyla imtihanımız :27::27:

xc9,evvelki haftaki kilomda olsaymışım sana yetişiyormuşum .O zaman 68.8 di.Dua et iki haftadır alıyorum.Hadi biraz gayret et...:29:
.......
niye dua edeyim ayol delirdin mi:52::52:şaka şaka
hepimiz verelim hiç durmayalım yetti beeee:47::47::47:

............ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE ELDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI TELEFONDAN HAZIRLADIM LISTEYI KUSURUMA BAKMAYIN.. BU HAFTA GERÇEKTEN HEPIMIZ İÇİN ÇOK KÖTÜ GEÇMİŞ. VEREN IKI ARKADAŞIMI ALKIŞLIYORUM.. TEBRIKLER ARKADAŞLAR. SABIT KALAN VE ALAN ARKADAŞLAR KIŞ SEBEBIYLE MI BILMIYORUM. TOPARLANALIM DERKEN DAHA ÇOK ALIR OLDUK. ÇÖZÜMSÜZ HISSEDIYORUM KENDIMI.. UMUDUMUZU YİTİRMEMEK DİKEĞİYLE..

toparlanalım ayaklanalım şahlanalım haydeee:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Kızlar günaydın,
Dün akşam biraz fasukye ve yoğurt yedim, birazda cerez sabah yarım kilo zayıf cıktım :))) birazdan mantarlı omlet yacağaım ve bir çay bardağı fındıkla yiyeceği birde akşam yemeği yerim onuda akşam yazarım size.. Haftaya listenizde olmak istiyorumm inşallah :)))

selam kızlarrr,
ne var ne yok bakalım. ben 55 li kilolarımla dolanıyorum. pantalonlar hafif dar gelmeye başladı. ama sen biraz kilo almalısın diyenlerde çok. direk popom büyümese bende öyle düşünebilirim ama olmuyor işte. yaz gelsin yürüyüşlerimize başlayalım diyorum.

Kızlar Merhaba aranızda banada yer var mı?
Yediklerimizi yazıp kilo bildirimi yapıyoruz sanırım??

Hoşgeldin. Evet aynen dediğin gibi; her gün menümüzü ve sporumuzu yazıyoruz, pazartesi de tartılıp saat 18'e kadar ilk sayfadaki şemaya uygun olarak kilo bildirimi yapıyoruz. Bugünden günlük menünü yazmaya başlayıp, sıra sana geldiğinde liste yapmayı kabul edersen, Pazartesi günkü listede yer alabilirsin. Kolay gelsin

Arkadaşlar,kaç gündür ne çekiyorum bilseniz...Şimdiye kadar gayet güzel gidiyordu herşey,hamurişi yapsam bile elim gitmiyor,kendimle övünüyordum.Ama geçen hafta hafif depresif halim yeme isteği uyandırdı.Büyük oğlum evde ve onun için üstüste kek,kurabiye yaptık.İnsanın en yakınından geliyor ne gelirse.Ablam işi ne kadar sıkı tuttuğumu bildiği halde,"ye,bir şey olmaz,nefsin körlensin" diye teşvik etmez mi?Geçen hafta bir parça kek ağzıma atmıştım.Ama kurabiyeyle bakışıyoruz.Bahane hazır,ilk defa yaptığım bir tarif ve tadını merak ediyorum.Neyse ki son tahlilde ben galip geldim.Kendime diyet yapmanın anlamını hatırlattım,yasak olanları hatırlattım.
Ve en önemlisi ye diye teşvik edenlere aldırmamayı.

Back
X