Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın, teşekkür ederim öncelikle... daha önce yazmış olduğum yazıyı okuduysan 1 üstte, karatay diyetini 20 gündür uyguluyorum, bu yazıyı karatay diyeti ile tanışmadan önce yazmıştım ve o dönem 6,5 kilo vermiştim ondan sonra karatay diyetine geçerek 4,5 kilo daha verdim ve şimdi tam anlamıyla karatay diyeti ile sürdürmek istiyorum, haklısın karatayda ara yok, zyağı ve tereyağ var, 20 gündür eklenmiş durumda listeme bu gıdalar, o yazıyı soran arkadaşlara neler yaptığımı bildirmek için paylaştım

ben iki yazını da okudum ama sabah sersemliği sebebiyle birbirine karıştı demek ki. o zaman Karatay Diyeti ile kilo vermeye devam :16:

aşurede karatay'a aykırı olan tek şey şeker zaten. şekersiz yiyebiliyorsan ye tabi. Hatta kahvaltı öğününde yersen içindeki meyveler açısından daha iyi olur

süper kahvaltı nıyetıne yerım zaten yumurta yemekten bazen bıkıyorum tşk ederimmmmm

merhabalar karatay ile kilo vermek istiyorum. kilo bildirimi haftanın hangi günü nasıl oluyor ? :44:

merhaba arkadaşlar bende size bugünkü menümü yazayım bugün canım hiçbirşey istemiyor
SABAH:1 br süt
AKŞAM:ızgara tavuk ,turşu ayran,2 kaşık firik pilavı

Sabah:kkk,1elma

Öğlen:5,6 kaşık kısır,1 portakal.

Akşam:salata,yoğurt,pırasa yemeği.

Bugün başağrısından dolayı spor yine yalan oldu:((

Selam kızlar ben son bir yıldır karatay diyeti yapıyordum 12 kilo verdim 2 aya yakın bir zaman önce bıraktım ve yine kilo almaya başladım 5 kilo kadar aldımda şimdi yavaştan yeniden başlamak istiyorum benim sorum bu diyetle kilo verenlere olucak ben hep bacak ve kalçadan kilo verdim 2 ayda bir pantalon bedenim değişti ama bel ve karın bölgesi olduğu gibi duruyor itiraf etmelimki diyet yaptığımı söylediğim zamanlarda bile dört dörtlük uymamıştım bu beslenme planına çok kaçamak yaptım bu gün kardeşimle konuştuk oda hep bacak ve kalçadan kilo verdiğini söyledi sizleredemi öyle oldu bana bel ve karın bölgesini inceltecek bir diyet lazım

merhabalar herkese...bugünkü menüm
sabah:karatay kahvaltısı
akşam:lahana sarma mercimek çorbası yoğurt

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.....

Selam kızlar ben son bir yıldır karatay diyeti yapıyordum 12 kilo verdim 2 aya yakın bir zaman önce bıraktım ve yine kilo almaya başladım 5 kilo kadar aldımda şimdi yavaştan yeniden başlamak istiyorum benim sorum bu diyetle kilo verenlere olucak ben hep bacak ve kalçadan kilo verdim 2 ayda bir pantalon bedenim değişti ama bel ve karın bölgesi olduğu gibi duruyor itiraf etmelimki diyet yaptığımı söylediğim zamanlarda bile dört dörtlük uymamıştım bu beslenme planına çok kaçamak yaptım bu gün kardeşimle konuştuk oda hep bacak ve kalçadan kilo verdiğini söyledi sizleredemi öyle oldu bana bel ve karın bölgesini inceltecek bir diyet lazım

Sanırım sizin vücut yapınız böyle. Ben her yerden orantılı olarak verdim hatta en cok belden ve göbekten gitti diyebilirim. Harfiyen diyete uymayı deneyin, kitabı da mutlaka okuyun. Belki diyeti bırakmasaydınız göbekten gitmeye başlayacaktı. Ideal kilonuza inene kadar bırakmayın mutlaka istediğiniz bölgelerden de incelme olacaktır.

12.45: bir tabak keşkek, pancar turşusu

19.00: bir tabak kıymalı karnabahar yemeği, havuç-turp salatası

Spor: 50 dakika yürüyüş

Offf moralim çok bozuk kizlar bugün baharlik birşeyler alayim kendime dedim ama hicbisey bulamadim 46 beden bile zor oldu üzerime oturdu:( off hic bisey yakismiyo:'( elim bos dondum ama çok hirslandim :\ bbugünkü menüm

Sabah: 11:00 da KKK
Aksam: 16:30 izgara köfte,bir kase yoğurt,bir tabakta dünden kalan kuru kabak yemeği, gün içinde bol su

Sanırım sizin vücut yapınız böyle. Ben her yerden orantılı olarak verdim hatta en cok belden ve göbekten gitti diyebilirim. Harfiyen diyete uymayı deneyin, kitabı da mutlaka okuyun. Belki diyeti bırakmasaydınız göbekten gitmeye başlayacaktı. Ideal kilonuza inene kadar bırakmayın mutlaka istediğiniz bölgelerden de incelme olacaktır.

evet ben elma tipliyim malesef :43: ya diyet yaparken aklıma takılan çok şey oldu ama burada yazmak hiç aklıma gelmemişti buradaki arkadaşlar meyve yemekten bahsediyor meyvede yasaklılardan değilmiydi

Back
X