Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

cok saol cnm bilgiler icin.kizim emiyor.bol bol emziriyorum.su siralar istahsiz.hasta diye olabilir dedi dr.ishali gecti cok sukur.burun akintisi ve bogaz devam.ama uykusu daha iyi.hizla iyilescek biliyorum.bizden daha iyi onlar

aynen öyle birkaçgündür canım

sanada hayırlı cumalar ablacım koşuşturmaların devam ediyor yine

ooo süpersin canım hergünmü yapıyorsun

geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
saol cnm bnm

selam kızlar.Pufböreği öncelikle çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda iyileşir yavruşun.
menümü de yazayım
sabah:kkk
öğle:süt
akşam:mercimek çorbası,ıspanak(bulgurlu),salata,yoğurt
amin cnm insallah

Bugün yediklerimi bir deftere yazdım. Offf ne çok yemişim.

10:30
2 zeytin
Çeyrek yumurta (tavada) tuzu fazla kaçırmışım, yiyemedim.
Salata
Fasülye turşusu
Nar
2 lavaş (tost makinasında, bol tereyağda) dayanamadım.
Ceviz

Aralarda Kuşburnu Çayı
Su

12:30
Annem pide yapmış, bana da yapmış yedim.

16:30
Türk Kahvesi

17:55
Fırında Patates
2 köfte
Mercimek Çorbası

SPOR
P90X3 bölgesel ve kardiyo toplamda 48 dk.

18:50
Nar
Ceviz

ROMAN GİBİ OLDU.

cok saol cnm bilgiler icin.kizim emiyor.bol bol emziriyorum.su siralar istahsiz.hasta diye olabilir dedi dr.ishali gecti cok sukur.burun akintisi ve bogaz devam.ama uykusu daha iyi.hizla iyilescek biliyorum.bizden daha iyi onlar

aynen öyle birkaçgündür canım

sanada hayırlı cumalar ablacım koşuşturmaların devam ediyor yine

ooo süpersin canım hergünmü yapıyorsun

geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
saol cnm bnm

selam kızlar.Pufböreği öncelikle çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda iyileşir yavruşun.
menümü de yazayım
öğle:süt
akşam:mercimek çorbası,ıspanak(bulgurlu),salata,yoğurt
amin cnm insallah

Valla kedicim masallah.gerci sporunu da yapiyosun o super.
kizlar esim 6 ayligina yurtdisi goreve gidiyor cok mutsuzum.ama yapabilecegim bisi yok.guzel yanlarina bakmaya calisiyorum.diyorumki en azindan calismadigim doneme geldi ve bende ailemin yanina gidebilcem. Annemle k.validem olacak ve kizimi birakabilcem.spora yazilcam da o yuzden birakabilcem.spora gitmeyi cok istiyordum nasip oldu.6 ayda baya bisi ogrenirim.eve gelince de devam.evde eliptik bisiklet ve ip var.dogru nefes almayi bilmiyorum ogrenicem eğitmenlerden.belediyenin 50tlymis spor salonu.super.arkadaslarimi cok ozluyorum onlari gorucem.yani aslında kocam gitmese cooook daha iyi ama napim boyle avunuyorum

allah kavuştursun canım.eşin gelene kadar da fıstık gibi olursun.

selam kızlar
akşam:salata ,peynir,zeytin,1 minik poğaça(evde yapmıştım)

bu arada şeytanın bacağını kırdım.40 dk yürüyüş yaptım

afiyet olsun canım pidelere lavaşlara vurmussun kendini

Canım Allah kavustursun.ozlem olacak ama iyi yönden bakmaya çalış 6 ayda sporla beraber sende cok güzel değişiklik olur eşine güzel bir sürpriz olur

selam kızlar
akşam:salata ,peynir,zeytin,1 minik poğaça(evde yapmıştım)

bu arada şeytanın bacağını kırdım.40 dk yürüyüş yaptım
afiyet olsun canım

slm çıtırlar
iyisinizdir inşallah
kızımı uyuttum geldim
durgun kalmış buralar haftasonu diye sanırım :)
slm canım son birkaç gündür böyle cok uğrayan olmuyor

hanımlar selamlar sonunda kendi odama döndüm ekim ayı nasıl geçti hiiiç anlamadım hep koşturmaca hastalık yorgunluk.. daha yeni yeni kendime geliyorum..
kaçamaklarım çok oldu gül abla senden bi pataklama bekliyorum
bugün ben de oruç tuttum, Allah sizlerin de oruçlarını kabul etsin..inanır mısınız karatay hakikaten sadece kilo verdirmiyor, ben kaçamak yaptığımdan beri hafif depresifleştim, anlamadım önce ama sanırım hakkaten zararlı şeyler ruh halimizi olumsuz etkiliyor.. bu iradesiz halden hemen çıkmam lazım.. artık hem başlığa hem karataya kesin dönüş yapmak istiyorum ama neden uzun süreli devam edemiyorum ben ya... moralim bozuluyor.. hacdan önce çok güzel tutturmuştum devam ediyordum.. kendimi kötü hissediyorum iradesiz...

günaydın Çıtırlarım

bir selam v erip kaçayım

ben çok yoğunum askerlik işleriyle uğraşmaya devam sonuna yaklaşıyoruz çok şükür,,,bu gece 12 de bineceğiz yarın dayısında kalacağız dayısının kurduğu çiftliğe bakmaya gideriz o köye gitmişken de oranın cami hocasına bi dua okutturayım hayırlısı ile gidip gelsin diye, salı günü teslim olmak istiyor normal de çarşamba teslim günü benim ki askere geleceklerden çok büyük olduğu için önceden gidip abilik yapacakmış gelenlere o hoş geldin diyecekmiş bide önceden yatağını seçecekmiş

günaydın Çıtırlarım

bir selam v erip kaçayım

ben çok yoğunum askerlik işleriyle uğraşmaya devam sonuna yaklaşıyoruz çok şükür,,,bu gece 12 de bineceğiz yarın dayısında kalacağız dayısının kurduğu çiftliğe bakmaya gideriz o köye gitmişken de oranın cami hocasına bi dua okutturayım hayırlısı ile gidip gelsin diye, salı günü teslim olmak istiyor normal de çarşamba teslim günü benim ki askere geleceklerden çok büyük olduğu için önceden gidip abilik yapacakmış gelenlere o hoş geldin diyecekmiş bide önceden yatağını seçecekmiş

günaydın Çıtırlarım

bir selam v erip kaçayım

allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin gül abla

Bugün
09:00
Paça çorbası (Paçacı Mahmut), ilkkez bundan yedim, bol jelatinli

12:00 gibi
2.5 anamur muz
Ceviz

17:00
Çorba
Çinekop
Salata
Az, tahin helvası

Türk Kahvesi
1 parça %60 bitter çikolata

19:35 gibi unuttuğum için bu saatte oldu, magnezyum takviyesi

Spor olarak, yüzme öğrenme

Yarın oruç tutarım, bir de yarın işkura gideceğim. İnşallah kolaylıkla hallolur.

iyi akşamlar kızlar.bugün pek sessiz burası.menümü yazayım
arada:türk kahvesi maalesef şekerli(haftada bir eşimle bir kahve keyfimizde olsun ama dimi)
akşam:tarhana,tavuk sote,turşu yoğurt
spor:10 dk bisiklet +25 dk tempolu yürüyüş
herkese iyi geceler

magnezyum takviyesi de leptini bozuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…