- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
slm kızlar
bugün aşure yapıp dağıttım ilk defa tek başıma yaptım
bütün günüm ona gitti zaten :)
uykumda var yatcam şimdi, yrn görüşürüz inşallah...
Çokk geçmiş olsun...Kizlar tunaydin.dun doktora goturdum kizimi.bogazi iltihaplanmis.cok uzuldum. Ilaclarla dönduk.dr umuz ilac pek sevmese de cok kotu olduğundan vermek durumunda kaldi. Ayni zamanda disler de geliyormus.hepsi birarada cikiyor.bu arada karatay az buçuk sekteye ugradi.esim ne getirirse onu yemek zorunda kaldim.gunlerdir uykusuzdum.elim kolum kalkmiyordu artik.neyseki dun gece uyudu prenses.ben de hemen sabah guzel karatay kahvaltisina döndüm.o iyi olsun da hayatta baska bisi istemem.canim kizimm
Geçen hafta 1gün hariç hergün yaptım... ama bu hafta t25 e başlamaya karar verdim... bakalım inşallah işe yararaynen öyle birkaçgündür canım
sanada hayırlı cumalar ablacım koşuşturmaların devam ediyor yine
ooo süpersin canım hergünmü yapıyorsun
geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
Tatlandırıcı var içinde, bozar herhalde. Tam olarak bilmiyorum ama bozacağını düşünüyorum.magnezyum takviyesi de leptini bozuyor mu?
Tatlandırıcı var içinde, bozar herhalde. Tam olarak bilmiyorum ama bozacağını düşünüyorum.
Allah kabul etsin canim ayrıca sinavin için geçmiş olsun kurtuldun..inşallah iyi sonuçlanırRumuz:fmgencc
Başlangıç tarihi:09/11/2013
Başlangıç kilosu: 65.8
Geçen hafta: 55
Bu hafta: 55
Fark: -
Toplam fark:10.8
Beden: 36
Spor:jillİan 6w6p
Boy: 1,58
Hedef: ilk 55. ikinci 50
görüldüğü üzere kilommm gitmiyorrrr.... takılı kaldım... çok moralımi bozuyo bu durum...54-55arası kaldım aylardır.. hedefi inadına aşağı çektim... bakalım t25 işe yarayacak mı
Bu arada bugün niyetliyim... inş üç gün tutacam... hem sevapmış hemde borçlarım vardı...
Bana da doktor verdi diz ağrımdan dolayı, daha öncede kalçamda kasılma olduğu için 1 kere daha kullanmıştım, keşke tatlandırıcısız olsa.Ben aylardir kullanıyorum kasilmalarim için. Evet tatlandirici var leptin meptin her şeyi bozuyor
Bana da doktor verdi diz ağrımdan dolayı, daha öncede kalçamda kasılma olduğu için 1 kere daha kullanmıştım, keşke tatlandırıcısız olsa.
dogum yaklasmis.ben dogumun olacagi hafta acayip sismistim.fotolara bakıyorum bazen.ne hale gelmisim.ama simdi o halden eser yok.hayırlısiyla dogumun olsa da kurtulsan tatlim.Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 38
Gebelik başlangıci : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 75.2 (2 hafta once)
Bu hafta : 76.3
Fark : +1.100
Toplam fark: +12.300 gr
Boy : 1.64
Spor : yok
Hedef : 75 ti aşmış bulunmaktayim..fazlasiyla ödemim oluştu el ve ayaklarimda 1 haftadir...
Herkese iyi haftalar
valla ben de koy yumurtasi alamiyorum.ama bi markanin serbest dolasan mutlu tavuklar yazan bi yumurtasi var.ondan aliom.ne kdr dogru bilemicem.izmire ailemin yanina gidiyorum yakinda.bulma firsatim olcak cok sukur.kahvaltiyi da bebise gore degisiyor benimki.istedigin zmn yap bisi olmaz.genelde bnm de 12 ve 7 oluyorMerhaba herkese. Bende bugün başladım.62 şimdiki kilom 52 olmam lazımm. Omega 3 ve antioksidan hapımın siparişinide verdim. Aklıma takılan bir kaç soru varr. Kahvaltıyı öglen 12 gibi yapsam 7 gibi akşam yemeğimi yesem olur mu? Kahvaltıyı illa sabah yapmak zorundamıyım? Birde serbest gezen tavuk yumurtasını bulamıyorum marketten alsam olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?