- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Doyana kadar yiyebilirsin, az yemene gerek yok, aç bırakma kendini. Ama patlayana kadar yemeyeceksin.Merhabalar bayanlar.Karataya yeni basliyorum.Birkac sorum var.
Kitabinda sebzeler icin herhanhi bir porsiyon vermemis.Sizler ne kadar yiyorsunuz?
Sabah:kkk
oglen:kiymali karnibahar marul salatasi bir bardak tuzsuz ayran
aksam:zeytinyagli barbunya,yogurtlu sarimsakli patlican ezmesi
Yedim.Ancak porsiyonlarim oyle az degildi.Onlari kucultmem lazimmidir?Simdiden tesekkur ederim.Vermem gerekn kilo 14 bu arada.
Doyana kadar yiyebilirsin, az yemene gerek yok, aç bırakma kendini. Ama patlayana kadar yemeyeceksin.
Hayırlı olsun dişinizzz..bizimde çıktı yeni patladı dahaCitirlarrrr ve daima citir kalacaklarrr
kizimin dişi ciktiiiiiiiiiii
Yürüyüşü Canan Karatay öneriyor, hergün 20 dk. Kendi temponda yürüyebilirsin, ama ben pek yürüyüş yapmıyorum, sporumu evde yapıyorum çoğunlukla. Lesliede evde yürüyüş, oda yürüyüşten daha fazla vücudu çalıştırıyor. Ama sadece yürüyüş yaparsan, karatayla birlikte vücudunda bir incelme olacak, bu sefer vücutta yumuşama, sarkma olacak, onun için yanında bölgesel egzersizlerde yapmanı öneririm, pilates yapabilirsin veya fitness gibi egzersizler. O zaman daha güzel zayıflarsın, sıkı olur vücudun. Ben öyle yapıyorum. Karatay, kardiyo ve bölgesel egzersizler bir arada. 3'ü bir arada olunca daha sağlıklı bir incelme olur.Tesekkurler.Bunu duyduguma sevindim.Yok oyle cok abarti degildi.Bir daha foto ceker koyarim ona gore soylerseniz sevinirim.
1 saat yuruyus yaptim birde.
Yuruyus yeterli oluyor mu yag yakimi icin? Ne bileyim diyetisyen bana yuruyus guzel bir aktivite ama aerobik kadar yag yakici degil demisti.Buna katiliyor musunuz?
Dişiniz hayırlı olsun canım değerlerininde normale dönmesine sevindim.Yeni yerinize geçince tempon çok arttı hem çocuklar hemde işteki yoğunluk seni çok yoruyor canım dikkat et kendine.Arkadaşın gelince rahatlarsın inşallahCanlarım iyi akşamlar..
Çok yoğunum ne olacak bu halim bilmiyorum..sabırım tukeniyor..işyerinde eleman gelmedi ay sonu geliyor..allahtan daha önce 6 sene çalıştığım arkadaşım da zor olmayacak..işi ve çalışanlarıd tanıyor hiç zorlanmayacağım..işi oğretmek zorunda kalmayacağım...
Kıvancın dişi çıktı..biraz hastaydık..bu arada değerlerimiz normale döndü..ameliyatlık bir durumumuz kalmadı..çok şukur..dualarınız için Allah razı olsun...
Buyuk oğlumun okulu zorluyor biraz..ortaokul ne zormuş.öğretmenlerin hepsi ayrı havada..bekir mutsuz..hatta sinirimden bende ağladım bugün...neyse..
Mesajları okuyamadım çoğunu.
Mydenizz çok az kalmış..hadi inşallah sağlıkla gelsin paşamız..
Herkes iyidir inşallah..ben çok iyi değilim..yuvarlanıp gidiyorum..kilom aynı 55-56..fırsat bulursam yiyorum..bazen geç saatte yiyorum..abuk subuk yediğimde oluyor..tamamen sapıttığımdan yani..o an elimin altında ne varsa..yemek yapmaya vakit yokki
Buralardayım canlar...
afiyet olsun cicim .Dikkat et yine spor yapamaz duruma geleceksin zorlama bu px90x3 iyi gelmedi sana biran önce biter inşallah.Sporumun bitmesine 8 dk. kala elektirikler kesildi.
Sağ dizim ağrıyor yine, egzersizlerimi sallıyorum galiba ondan, ya da 2 gündür spor ayakkabı giymeden çıkıyorum dışarıya.
Ben yine bugün camış gibi yedim.Ben de anlayamıyorum, böyle bir vücutla nasıl yiyebiliyorum bu kadar. Eftyi yapmalıyım düzgünce.
Sahur
1,5 yumurta tavada
Nar
Mandalina (1 tane değil, ama kaç tane hatırlamıyorum)
Ceviz
Çökelek, az.
İftar
Mercimek Çorbası
2 tabak karalahana diblesi
Fırında tatlı patates
Çekirdek
Mandalina (sayı belli değil)
Nar
23:00
Yoğurt
inşallah canım:)Dişiniz hayırlı olsun canım değerlerininde normale dönmesine sevindim.Yeni yerinize geçince tempon çok arttı hem çocuklar hemde işteki yoğunluk seni çok yoruyor canım dikkat et kendine.Arkadaşın gelince rahatlarsın inşallah
afiyet olsun cicim .Dikkat et yine spor yapamaz duruma geleceksin zorlama bu px90x3 iyi gelmedi sana biran önce biter inşallah.
ooooo hadi hayirlisi insallah inci gibi dişleri olur kivancin.Hayırlı olsun dişinizzz..bizimde çıktı yeni patladı daha
Kızlarrr sınavımı geçmişim...girip bi haber vereyim dedim...eve geçmedim daha... öptüm hepinizi
supersin.tebrik ederimKızlarrr sınavımı geçmişim...girip bi haber vereyim dedim...eve geçmedim daha... öptüm hepinizi
Ne sınavı bilmiyorum ama tebriklerKızlarrr sınavımı geçmişim...girip bi haber vereyim dedim...eve geçmedim daha... öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?