Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

evet çok haklısınız ama öğlen olunca acıkıyorum. zaten daha 10 gün oldu başlayalı karataya,biraz daha midemin küçülmesini bekledikten sonra sizin dediğiniz gibi yapmaya karar verdim

Kizlar tunaydin.dun doktora goturdum kizimi.bogazi iltihaplanmis.cok uzuldum. Ilaclarla dönduk.dr umuz ilac pek sevmese de cok kotu olduğundan vermek durumunda kaldi. Ayni zamanda disler de geliyormus.hepsi birarada cikiyor.bu arada karatay az buçuk sekteye ugradi.esim ne getirirse onu yemek zorunda kaldim.gunlerdir uykusuzdum.elim kolum kalkmiyordu artik.neyseki dun gece uyudu prenses.ben de hemen sabah guzel karatay kahvaltisina döndüm.o iyi olsun da hayatta baska bisi istemem.canim kizimm

biraz gec oldu ama hala mideniz bulaniyorsa limon bende cok ise yariyor. limon, zencefil, eksi elma aklima gelenler. hatta zencefil, limon ve nane cayi yapabilirsen daha iyi olur. gecmis olsun.
teşekkür ederim canım.limon tuzlayıp yedim ve bolca nane çiğnedim onlar rahattlattı kısmen.en sonunda da metpamid alıp içtim.
soğuk algınlığına bağlı oldu sanırım
canım ben uzunca bir süre 3 öğün yaptım.acıkmasam da öğleleri yiyordum.
sonra bu topikte arkadaşlarla konuşunca aslında acıkmaya bağlı olarak öğünleri ayarlamak gerektiğini öğrendim.şimdi çoğunlukla iki öğün yetiyor.acıkırsam öğlenleri yanımda getirdiğim kuru yemiş ve yoğurttan yiyorum.
ben de sabah 7 gibi kahvaltı yapıyorum ve akşam yemeğim de 7 yi buluyor çoğu zaman.

Allah kolaylık versin.İşinizi rast getirsin.
hem tatlı hem hüzünlü telaşlar bunlar.Allah sağlıkla gidip sağlıkla gelmeyi nasip etsin.

çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.Canım eğer emziriyorsan emzirmeyi sıklaştır,hastalık döneminde faydası çok oluyor.Emmiyorsa da çorbasına sarımsak ekle bolca.tabi soğan da.
benim kızım da sarımsaklı yoğurt da fayda sağlıyordu.

bu aralar menülerimi yazmayı unutuyorum.
dün sabah kkk
öğlen zeytin ve domates
akşam yeşil mercimek yemeği

bugün
sabah kkk
akşam da yine yeşil mercimek ve yoğurtlu marul salatası

hafta sonları bende 2 öğün yapıyorum ama sanırım artık haftaiçide yapıcam

Günaydın canlar.... ne sessiz kalmış topik

aynen öyle birkaçgündür canım

günaydın Çıtırlarım

hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar ablacım koşuşturmaların devam ediyor yine

Allah kabul etsin kedicannn....sporuma tekrar başladım bu arada haberin olsun... aksatmıyorum ama karnımın etleri bi ağrıyo anlatamam...jillian 6w6p yapıyom... bitsin t 25yapacam...

ooo süpersin canım hergünmü yapıyorsun

geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim

selam kızlar.Pufböreği öncelikle çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda iyileşir yavruşun.
menümü de yazayım
sabah:kkk
öğle:süt
akşam:mercimek çorbası,ıspanak(bulgurlu),salata,yoğurt

slm kızlar...uzun zamandır aranızda yoktum...bir sürü saçma sapan diyetlerden sonra tartıda 82yi görünce kürkçü dükkanına döndüm...daha önce karataya başlamış ama istikrarlı olamamıştım...aç kaldığımdan mı hayır....tatlıya olan düşkünlüğümden...şimdi sizlerle yeni bir başlangıç yapmak istiyorum....

Merhaba,
Akşam yemeği
Mercimek Çorbası
4 köfte
Fırında baharatlı tatlı patates
Fasülye turşusu
Biber turşusu
Şu an midem yanıyor
Yemeğin ardından, oruçlu olduğum için öğlen yiyemedim narı. Annemde nar'ı bugün almış, yine nar yedim. 6 gibi yemek yeme işleri bitiyor.
1,5-2 saat sonrada sporumu yapıyorum. Öğlen spor yapamıyorum, geçen gün oruçluyken yapınca zorlanmıştım.
Birazdan kuşburnu çayımı içeceğim. Belki yatarken yoğurt yerim, probiyotikleri alalım.

Hoşgeldin.

slm kızlarrr
dün kızdan önce 9buçukta uyuyakaldım başım çok ağrıyordu
bugünde iş çıkışı annemi garaja bıraktım eve geldim emineyi yedirdim biz yedik çocukla oynadık daha yeni uyudu anca gelebildim
bu hafta benm için iyi geçmedi darısı haftasonunun başına

günaydın hanımlar.bu sabah çok mutlu oldum.aç karnına tartıldım ve 69 çıktım.70,7 ile başlamıştım.12 günde 1,7 kilo verdiğim için acayip motive oldum.bugün spora da başlıyorum artık söz

tünaydın milleeeett.....birazdan alışverişe çıkıcam ve karatay malzemelerimi alıcam....yalnız bana özelden msj gönderir misiniz?omega 3 balık yağı hangi marka kullanıyorsunuz ve fiyatı hakkında??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…