Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

biraz gec oldu ama hala mideniz bulaniyorsa limon bende cok ise yariyor. limon, zencefil, eksi elma aklima gelenler. hatta zencefil, limon ve nane cayi yapabilirsen daha iyi olur. gecmis olsun.

selam citirlar. bugun

kedicim sorma etrafa gore en sansiz cocukseker, cikolata yemeyen kizim cocuklugunu yasamiyormus, yasatmiyormusum hehehe.
Çocukluğunu yaşamak, arkadaşlarıyla oynamak. Saklambaç vs... oynamaktır. İnsanların iyice beyni yıkanmış, fikirlerde değişmiş. Bizim de öyleydi ama farkına varabildik hiç olmazsa. :)

Günaydın herkese. bişey sormak istiyorum sizlere, ben sabah 8- akşam 5 çalıştığım için sabah kahvaltımı 7 de yapıyorum öğlen 12 aksam 5.5 son yemek. sizlerden bir çoğunuz 2 öğün yiyorsunuz bende aslında 2 öğün yapmak istiyorum ama akşam çok acıkırım yemeklerin üzerine atlarım diye korkuyorum.2 öğün yapmak daha mı hızlı kilo vermemi sağlar acaba?

günaydın canım

bizlerde başta 3 öğünle başladık alıştıkça acıkma olmadı 2,5 öğüne sonrada 2 öğüne indik,,,kahvaltıyı erken yapan 2 öğünle yetinemez birde çalışınca daha çabuk acıkır,,,aralarda 5 saat bırakıyorsun zaten imdilik o yeterli yeterki karatay dışı bişey yeyip insülin direncini kırma ve kaçamak yapma ,,,ben 3 öğün yaparak ayda 5 kg veriyordum sporda yapamıyordum o zamanlar ,,,önemli olan karataya uygun olsun leptin bozulmasın o kg lr gider

42'den yukarı çıkmışım. Dur bi tartılayım. Spor yapamayınca 42'ye düşmüştüm.

NOT: 43.9'um, şu an.
oooo epey kg almışsın ,,,:)
selam canım

hayırlı olsun karatay ın bol kg vermeler
aklına takılanları rahatlıkla sorabilişin bizlere,,,,kitap ta olmayıp bizlerin bildiği çok şeyler var biz sadece kitapla yetinmeyip video lardan ve başka kaynaklardan da yararlanıyoruz ....
Günaydın canlar.... ne sessiz kalmış topik
günaydın canım

bi selam verip çıkayım dedim geçmişe bakamadım son sayfada gördüklerime bişeyler yazdım çıkıyorum hemen,,,

izinliyim ama işlerim çok , dün 6 saat ortopedi sırası bekledik gata da düz taban raporu almak için sıra geldi ben verememm askerden yada devlet hastanesinden alın dedi oradan 3 ten sonra devlete gittik oda veremezmiş askerden alın dedi akşamı ettik koş koş...bugun de askerlik alışverişi derken başka işlerde var akşamı ederiz yine....

Telaş başlamış ablacım... Allah kolaylık versin.. hayırlısıyla gitsin gelsin oğluşun...

İyi akşamlar.
İftar Yemeğim
Mercimek çorbası
İzmir köfte
Salata
Ardından nar ve çekirdek yedim.
Allah kabul etsin kedicannn....sporuma tekrar başladım bu arada haberin olsun... aksatmıyorum ama karnımın etleri bi ağrıyo anlatamam...jillian 6w6p yapıyom... bitsin t 25yapacam...

Allah kabul etsin kedicannn....sporuma tekrar başladım bu arada haberin olsun... aksatmıyorum ama karnımın etleri bi ağrıyo anlatamam...jillian 6w6p yapıyom... bitsin t 25yapacam...
Teşekkür ederim. Acısın, iyidir. Benim programda bitsin, sırada çok şey var. Hangisini yapacağım şaşırdım.

Onu vücudunun tepkisine göre ayarlarsın, Gül ablanın dediği gibi aralarda 5 saat olsun. Bazen uzun süre karatay yapıp, kilo vermesi duranlar var, o zaman 3 öğün yapıyorlar. Tekrar başlıyor. Kişiye göre değişiyor. 3 öğünü de şöyle yapabilirsin. Öğlen yoğurt, kuruyemiş gibi hafif şeyler yeyebilirsin.
Karatay İbn-i Sinayı örnek veriyor hep.
2 öğün sağlıklıdır, 3 öğün hastalıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…