Ne şanslı bir çocuk.
İyi akşamlar.
İftar Yemeğim
Mercimek çorbası
İzmir köfte
Salata
Ardından nar ve çekirdek yedim.
günaydın arkadaşlar
2 gündür midem çok kötü.üşütmüşüm galiba.öyle olunca da pek bişey yiyemedim zaten.yediklerim de de karataya uygundu.
ama bugün midem daha kötü,bulantı var.sabah kuruyemişlerimi yiyemedim.midem bulanıyor.
mide bulantısını bastıracak hem de karataya uygun olan ne yememi önerirsiniz? yanımda ilaç da yok.
bulantıyı bastırır diye bildiğim ve aklıma gelen herşey karatayda yasaklı şeyler(çubuk kraker,tuzlu leblebi,haşlanmış patates vs.)
önerilerinizi bekliyorum.
yeşil nane çayı içtim ama çok bişey değişmedi.
Çocukluğunu yaşamak, arkadaşlarıyla oynamak. Saklambaç vs... oynamaktır. İnsanların iyice beyni yıkanmış, fikirlerde değişmiş. Bizim de öyleydi ama farkına varabildik hiç olmazsa. :)selam citirlar. bugun
kedicim sormaetrafa gore en sansiz cocuk seker, cikolata yemeyen kizim cocuklugunu yasamiyormus, yasatmiyormusum hehehe.
Amin, teşekkür ederim.allah kabul etsin canim.
günaydın canımGünaydın herkese. bişey sormak istiyorum sizlere, ben sabah 8- akşam 5 çalıştığım için sabah kahvaltımı 7 de yapıyorum öğlen 12 aksam 5.5 son yemek. sizlerden bir çoğunuz 2 öğün yiyorsunuz bende aslında 2 öğün yapmak istiyorum ama akşam çok acıkırım yemeklerin üzerine atlarım diye korkuyorum.2 öğün yapmak daha mı hızlı kilo vermemi sağlar acaba?
oooo epey kg almışsın ,,,:)42'den yukarı çıkmışım. Dur bi tartılayım. Spor yapamayınca 42'ye düşmüştüm.
NOT: 43.9'um, şu an.
selam canımselamun aleykum arkadaslar..
sabah erkenden hıc usunmeden 10 da karatay mutfagı nı aldım. saatlerdir inceliyorum:)
aktardan kaya tuzumu ve cig badem aldım. evde bılmeden kullandıgım zeytnyagımda soguk sıkımmıs .nedense pek bı ssevındırık oldum...
günaydın canımGünaydın canlar.... ne sessiz kalmış topik
Telaş başlamış ablacım... Allah kolaylık versin.. hayırlısıyla gitsin gelsin oğluşun...bi selam verip çıkayım dedim geçmişe bakamadım son sayfada gördüklerime bişeyler yazdım çıkıyorum hemen,,,
izinliyim ama işlerim çok , dün 6 saat ortopedi sırası bekledik gata da düz taban raporu almak için sıra geldi ben verememm askerden yada devlet hastanesinden alın dedi oradan 3 ten sonra devlete gittik oda veremezmiş askerden alın dedi akşamı ettik koş koş...bugun de askerlik alışverişi derken başka işlerde var akşamı ederiz yine....
Allah kabul etsin kedicannn....sporuma tekrar başladım bu arada haberin olsun... aksatmıyorum ama karnımın etleri bi ağrıyo anlatamam...jillian 6w6p yapıyom... bitsin t 25yapacam...İyi akşamlar.
İftar Yemeğim
Mercimek çorbası
İzmir köfte
Salata
Ardından nar ve çekirdek yedim.
Teşekkür ederim.Allah kabul etsin kedicannn....sporuma tekrar başladım bu arada haberin olsun... aksatmıyorum ama karnımın etleri bi ağrıyo anlatamam...jillian 6w6p yapıyom... bitsin t 25yapacam...
Fotosunu da çektim... yağlı göbişin öncesi sonrası yapcamTeşekkür ederim.Acısın, iyidir. Benim programda bitsin, sırada çok şey var. Hangisini yapacağım şaşırdım.
Onu vücudunun tepkisine göre ayarlarsın, Gül ablanın dediği gibi aralarda 5 saat olsun. Bazen uzun süre karatay yapıp, kilo vermesi duranlar var, o zaman 3 öğün yapıyorlar. Tekrar başlıyor. Kişiye göre değişiyor. 3 öğünü de şöyle yapabilirsin. Öğlen yoğurt, kuruyemiş gibi hafif şeyler yeyebilirsin.Günaydın herkese. bişey sormak istiyorum sizlere, ben sabah 8- akşam 5 çalıştığım için sabah kahvaltımı 7 de yapıyorum öğlen 12 aksam 5.5 son yemek. sizlerden bir çoğunuz 2 öğün yiyorsunuz bende aslında 2 öğün yapmak istiyorum ama akşam çok acıkırım yemeklerin üzerine atlarım diye korkuyorum.2 öğün yapmak daha mı hızlı kilo vermemi sağlar acaba?
İyi yapmışsın, ben çekmemiştim, ilk başladığımda. Farkı anlayamıyorum. Tabi ki çok farketti ama fotoyla daha iyi anlaşılıyor.Fotosunu da çektim... yağlı göbişin öncesi sonrası yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?