Bence de götür. Ben de 1 saatlik yola sırt çantamla yemek taşırdım.Bugünkü menüm;
Sabah 7:30 KKK
öğlen 12:30 bir kase yoğurt 7-8 ceviz 1
mandalina
Akşam: bir tabak sulu köfte 1 küçük bulgur dolması salata yoğurt 7-8 ceviz
Öğlen ise yemek tasimamak için gecistiriyordum ama bugün saat 5 te midem iyice kazininca bir kase yoğurt a cornflex karıştırıp yedim
ama bu bana ders oldu yarın ise yemek götüreceğim. ...
İnat ettim bitireceğim, sonuna kadar gideceğim. Doktorun verdiği egzersizleri biraz salladım, birde bilgisayar başında oturunca dizlerimi katlayarak oturuyorum o da etkiliyor galiba. Ya da kitap okurken koltukta dizimi büküyorum. :)Dişiniz hayırlı olsun canım değerlerininde normale dönmesine sevindim.Yeni yerinize geçince tempon çok arttı hem çocuklar hemde işteki yoğunluk seni çok yoruyor canım dikkat et kendine.Arkadaşın gelince rahatlarsın inşallah
afiyet olsun cicim .Dikkat et yine spor yapamaz duruma geleceksin zorlama bu px90x3 iyi gelmedi sana biran önce biter inşallah.
Merhaba, hoşgeldin. Ben de hiç zannetmiyorum, kesin ayçiçek kullanılıyordur. Soramıyor musun hangi yağı kullandıklarını? Paket süt uht olan mı günlük süt mü? Günlük sütten yapabilirsin. Kendi yemeğini yapma şansın olmadığı için mecburen yiyeceksin. Ayçiçek yağı ısıda çabuk bozulan bir yağ olduğu için trans yağa dönüşüyor. Ayçiçek yağınıda yüksek ısıda yapıyorlar. Vücuda zararlı.Hanımlar merhaba
Uzun süredir karatay diyetini takip ediyorum bir hafta önce de karatayı öğrendiklerim kadarıyla uygulamaya başladım.Fakat ben yurtta kaldığım için özel bir yemek hazırlayamıyorum. Yasaklı olmayanlardan akşam yemeğimi oluşturmaya çalışıyorum.Yemek yapılırken tereyağı yada zeytinyağı kullanıldığını zannetmiyorum :))) Akşam yemeklerimde yoğurt yerine paket sütten yaptığım kefir içmeyi tercih ediyorum, en azından hazır yoğurttan daha sağlılkıdır.Genelde akşam yemeklerinde kafam karışıyor acaba uygun mu değil mi diye düşünüyorum. Kahvaltıda ise sıkıntı yaşamıyorum tavada yapılan yumurtayı istediğim gibi yapmalarını istiyorum çünkü. Sonuçta bir emek harcıyorum boşa gitmesini istemem sizlere danışmak istedim . Fikirleriniz benim için önemli. :))
supersin.tebrik ederim
Teşekkür ederim canlar... thalia hoşgeldin aramıza.. ben bi süredir ünvan sınavma hazırlandııım için giremiyordum buraya pek... girdiğim sınavı kazandım...Ne sınavı bilmiyorum ama tebrikler
Canım benimml sağoll... dün sonuçlandı çok şükür hallettik...Allah kabul etsin canim ayrıca sinavin için geçmiş olsun kurtuldun..inşallah iyi sonuçlanır
Ayyy çıktı mı dişimiz... kocaman oldu maşallah yaaa prensimiz.Canlarım iyi akşamlar..
Çok yoğunum ne olacak bu halim bilmiyorum..sabırım tukeniyor..işyerinde eleman gelmedi ay sonu geliyor..allahtan daha önce 6 sene çalıştığım arkadaşım da zor olmayacak..işi ve çalışanlarıd tanıyor hiç zorlanmayacağım..işi oğretmek zorunda kalmayacağım...
Kıvancın dişi çıktı..biraz hastaydık..bu arada değerlerimiz normale döndü..ameliyatlık bir durumumuz kalmadı..çok şukur..dualarınız için Allah razı olsun...
Buyuk oğlumun okulu zorluyor biraz..ortaokul ne zormuş.öğretmenlerin hepsi ayrı havada..bekir mutsuz..hatta sinirimden bende ağladım bugün...neyse..
Mesajları okuyamadım çoğunu.
Mydenizz çok az kalmış..hadi inşallah sağlıkla gelsin paşamız..
Herkes iyidir inşallah..ben çok iyi değilim..yuvarlanıp gidiyorum..kilom aynı 55-56..fırsat bulursam yiyorum..bazen geç saatte yiyorum..abuk subuk yediğimde oluyor..tamamen sapıttığımdan yani..o an elimin altında ne varsa..yemek yapmaya vakit yokki
Buralardayım canlar...
amin cnm cok sag olPufböreği saninde minnoşunun dişi hayırlı olsun... yeni yeni çıkarken çok tatlılarrrrAllah esirgesin yavrularınızı
ben variiimAmannnnn kimse yok burda... Heyoooo kızlar...kediiiii...sesim geliyor mu...
ben 3-5 ayda bir yapıyorum karnıyarık yapmadım ama kızartma yapıyorum karatay usülü çok lezzetli oluyor. sende öyle yapabilirsin.Bol zeytinyağında fırında kızartıyorumKizlarrrr bisi sorcam karniyarik yaparken normalde kizartioz ya ama karatayda yasak ya nasil pisirionuz siz? Firinda mi?firindaysa patlicanlari nasil yapionuz bi anlativerin baciniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?