Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sahur
17 zeytin
Domates, zeytinyağı, limon
Peynirli yumurta (1.5)
Ceviz
Çay
Karalahana diblesi (yediklerim kesmedi)
magnezyum
Limonlu su

İftar
Kelle paça
Karalahana diblesi
Karalahana (daha önce hiç yapmadık, elimizdeki lahana ziyan olmasın diye, ıspanak pişirir gibi pişirmiş annem, güzeldi tadı)
Yoğurt
3 mandalina (kimse benden örnek almasın, yenilmemeli aslında)
Ceviz

19:50 SÜT, azıcık türk kahvesi attım.

Spor 30 dk. p90x3

Bence de götür. Ben de 1 saatlik yola sırt çantamla yemek taşırdım.

İnat ettim bitireceğim, sonuna kadar gideceğim. Doktorun verdiği egzersizleri biraz salladım, birde bilgisayar başında oturunca dizlerimi katlayarak oturuyorum o da etkiliyor galiba. Ya da kitap okurken koltukta dizimi büküyorum. :)

slm kızlarrrr
sabah:kkk
öğle:çorba, filiz kebabı, cacık, az bulgur pilavı (yemekten 1 saat sonraydı sanırım 2 mandalina yedim cnm çok çekti )
akşam:çorba, barbun balığı

Hanımlar merhaba
Uzun süredir karatay diyetini takip ediyorum bir hafta önce de karatayı öğrendiklerim kadarıyla uygulamaya başladım.Fakat ben yurtta kaldığım için özel bir yemek hazırlayamıyorum. Yasaklı olmayanlardan akşam yemeğimi oluşturmaya çalışıyorum.Yemek yapılırken tereyağı yada zeytinyağı kullanıldığını zannetmiyorum :))) Akşam yemeklerimde yoğurt yerine paket sütten yaptığım kefir içmeyi tercih ediyorum, en azından hazır yoğurttan daha sağlılkıdır.Genelde akşam yemeklerinde kafam karışıyor acaba uygun mu değil mi diye düşünüyorum. Kahvaltıda ise sıkıntı yaşamıyorum tavada yapılan yumurtayı istediğim gibi yapmalarını istiyorum çünkü. Sonuçta bir emek harcıyorum boşa gitmesini istemem sizlere danışmak istedim . Fikirleriniz benim için önemli. :))

Merhaba, hoşgeldin. Ben de hiç zannetmiyorum, kesin ayçiçek kullanılıyordur. Soramıyor musun hangi yağı kullandıklarını? Paket süt uht olan mı günlük süt mü? Günlük sütten yapabilirsin. Kendi yemeğini yapma şansın olmadığı için mecburen yiyeceksin. Ayçiçek yağı ısıda çabuk bozulan bir yağ olduğu için trans yağa dönüşüyor. Ayçiçek yağınıda yüksek ısıda yapıyorlar. Vücuda zararlı.

Bugünkü menüm
sabah 7:30 KKK
Öğlen 14:00 dünkü yemeklerden getirdim misket köfteli salata 1 küçük bulgurlu kırmızı biber dolması yogurt 8 9 ceviz
akşam ne var evde bilmiyorum sürpriz. ..

Bu arada regl oldum bugün demekki tartı fazla gösterdi bakalım haftaya pazartesi motive olurum inşallah. ...

Allah kabul etsin canim ayrıca sinavin için geçmiş olsun kurtuldun..inşallah iyi sonuçlanır
Canım benimml sağoll... dün sonuçlandı çok şükür hallettik...
Seninde çok az kalmış... Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla kavuştursun... görüşemiyoruz pek artık ama aklımdasın canım benim... inşallah herşey yolundadır...

Ayyy çıktı mı dişimiz... kocaman oldu maşallah yaaa prensimiz.

Kizlarrrr bisi sorcam karniyarik yaparken normalde kizartioz ya ama karatayda yasak ya nasil pisirionuz siz? Firinda mi?firindaysa patlicanlari nasil yapionuz bi anlativerin baciniza

Puf boreğim ...naber..bende fırsat bulunca giriyorum..ege beyi uyutuyorum kucağımda :)

Sabah kuşburnu marmelatı yedim kaymakla ay harika..şekerini çok az koymuş kaynanam ama yinede şeker girmiş sonuçta:)

Teosonummm seni gordum..Hadi toplaşın yaa..gul ablacığım uzulur dağıldık diye..

Akşama ıspanak yapıcam..erişte de yaparım eşim ve Bekir için..

Egeye sebze çorbası da yapıcam..bugun 6 ayımız bitti ..yumurta,peynir,yoğurt..hurma..elma..armut..patates..kabak..brokoli..havuç..zor yiyor ama gerçi erken daha alıştırmalık bunları yiyoruz..

Saç çekiyor..yalandan ağlıyor..evi geziyor bazen kayboluyor sıkışıp ağlıyor..bir gün evin içinde kaybedeceğim..:)

Diş partisi ve Mevlut yapıcam 2 hafta sonra..şimdiden telaş sardı..harika olucak inşallah...

Kizlarrrr bisi sorcam karniyarik yaparken normalde kizartioz ya ama karatayda yasak ya nasil pisirionuz siz? Firinda mi?firindaysa patlicanlari nasil yapionuz bi anlativerin baciniza
ben 3-5 ayda bir yapıyorum karnıyarık yapmadım ama kızartma yapıyorum karatay usülü çok lezzetli oluyor. sende öyle yapabilirsin.Bol zeytinyağında fırında kızartıyorum

alıntı yapamadım alüüüüüüü bende geldim prenscim .kimsecikler yazmaz oldu gül abla görse çok üzülür herhalde.
KIVANÇ 6 aylık oldumu yaa maşallah ne çabuk geçiyor günler.
fmgenç canım çok sevindim hayırlı olsun sınavı geçmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…