ayy ayyy bişey kalmamış minik prensin aramıza katılmasınaÇok çok geçmiş olsun canim tekrar inan nasil sevindim paşanin degerlerinin düzelmesine tüm sıkıntılar gitsin gelmesin bir daha.. disiniz de hayirli olsun,mevlutunuzu de allah kabul etsin erkenci kuzum her şeyde: ))
Evet canim çok az kaldı artik gün sayiyorum..bu gün rapor nst onlarla uğraştım yoruldum çok. .artik yururken bile nefesim yetmiyor ve bir de doymuyorum: ))
Canım biliyorum çok zor bi sinav girdigin ne güzel ki basardin...
Evet canim bitirdik artik 9 ayı, cantamiz hazir.dogum planı yapıldı. Diğer 2 sezaryen olunca bu da öyle olacak malesef..sadece günü netlestirmek kaldı. Haftaya bi gun ama hangi gün olur bilemem..
Çok şükür her şey zorda olsa bi hal yola girdi..inş dualarinizla daha kolay olur sonrası
Burada okudukça canim patates çekiyor ve yiyorum hem de ciddi boyutta..kizartmayi sevmiyorum çok hararet yapiyor ama tavada kisikta kavurup yumurta ve peynirle goturuyorum bi iki seferdir..kediiiiii bana güzel örnek olll 8 ay karatay yapıp son ay cozuttum
Buralarda olmanın faydası canım... bizde çogu şeyi burdan öğrendik...Aboooooo ben üç öğün birer çay bardağı zannettim onu
Iyi ki söyledin canım. ...yoksa ben kilo vermek yerine alacaktim
Geçmiş olsun ablacım... oğlunda hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah...merhaba Çıtırlarım
oğlumu birliğine teslim edip geldim
fırsat buldukça geçmişe bakarım
otobüs soğuktu sırtım dondu sağlam bindim burnum aka aka hapşura hapşura indim
Sağol ablacımm benimm...amin ....teşekkür ederim canım
amin ....teşekkür ederim canım
geldim tatlım buradayım
harikasın canımmmmmmmmmm
hiç ümidin yoktu boşu boşuna üzmüşsün kendini ....helal sana
Sağol çıtır anne....Aaaa fmgencimmmm tebrik ediyorum seni..ben nasıl kaçırmışım...alkışşşşşşş..
Gül ablacım..hayırlı tezkereler . Bir an önce kavuşursun oğluna inşallah..Hoşgeldin...
Eşim az önce çinekop getirmiş 2 kilo :) ne yapacağım onu bilmiyorum..temizleyeyim bari..fırında ızgara yaparım...o kadar balık mı alınır yahuuuu..bu erkeklerin bir dengeleri yok..buzluğa koysam hiçde sevmem sonra buzlu balığı...
Afiyet olsun... ğgerçekten güzel oluyor... hemde ev kızartma kokmuyor...himmm olabilir aslinda.izmirde yapcam ben mevlut okutmamistik yapilabilir.hayirli olsun simdiden.allah dugunlerini gormeyi nasip etsin bize
dedigin gibi yaptim canim
hakkaten super oldu
esim boyle yap bundan sonra dedi
oyyyy ben nasil vercem onu ellereeeeee
Geçmiş olsun gul ablacim
insallah cabucak ogluna kavusursun
benim esimde yurtdisina gidio 6 ay goremicem offf
tesekkurleeerr
ZAYIFLAMAK İSTEYEN BAYAN ARKADAŞLARIM HEPİNİZ
HOŞ GELDİNİZ
ARKADAŞLAR varmısınız hep birlikte Türkiye’yi zayıflatan Profesör ve Ezber bozan Profesör olarak tanınan ….Prof. Dr. M.Canan Efendigil Karatay’ın “ KARATAY DİYETİ” ile yiyerek, aç kalmadan depomuzdaki yağları yakarak zayıflayalım ve bir sürü hastalıklarımızdan da kurtulalım
Karatay DİYETİ ile GENÇ KAL UZUN YAŞA...
Bu diyette kalori hesabı ya da diyet ürünlerin peşinden koşmak yok! Et, balık, süt, peynir, yoğurt, yumurta, tereyağı, bakliyat, turşu, sebze, meyve ve kuruyemişler serbest...
Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;
kilo verirken halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız; unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız 24 saat 365 gün her yaşta kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir diyet…
"Eşinin, çocuklarının, sevdiklerinin sağlığını (ve elbette kilosunu) düşünen herkesin bu diyeti uygulaması gerekir…
Tavsiyelere uyarak 'sağlıklı ve mutlu bir hayata tekrar merhaba' demek artık çok kolay!
Ben 5 ay önce merhaba dedim ve haşimato hastası olduğum halde 11 kg verdimve bunu sağlıklı yaşam biçimi olarak devam ettireceğim….Karatay Diyeti sayesinde doğru beslenmenin ne demek olduğunu anladım.
Karatay Diyeti'nin diğer diyetlerden daha rahat uygulanabilir ve farklı olmasının
temelinde, düşük glisemik indeksli besinlerin tüketilmesinin öneminin öne çıkması yatmaktadır…..
Düşük glisemik indeksli besinler vücudumuzda ne gibi değişikliklere
neden oluyor?
• Gün boyunca kan insülini düşük kalır ve dalgalanma göstermediği için
acıkma hissi olmaz. Uzun süre tokluk hissedilir.
• Ara öğün olarak göbekte biriken yağımızı ve iç yağ depolarımızı kullanırız.
• Yağlarımız depolanmaz, daha hızlı yıkılarak giderek azalır, karaciğer ve
göbek yağımız erir ve göbek çevremiz incelir.
• Kilolarımızı rahatlıkla verir, tekrar geri almayız ve verdiğimiz kiloda kalırız.
• Hiçbir şekilde isteksiz, sinirli, sıkıntılı ve umutsuz duygular olmayız.
. Kendimizi bütün gün dinç ve enerjik hissederiz, halsizlik ve bitkinlik olmaz.
• Kaslarımız erimez. Su kaybımız olmaz.
• Karaciğerde biriken yağımız eridiği için, karaciğerimiz sağlığına kavuşarak normal çalışır.
• Metabolizmamızda yavaşlama olmaz, bilakis hızlanır.
• Fizik aktivitemize yorulmadan devam edebiliriz.
• Kan yağlarımız normalleşir; HDL yükselir, depo yağ şekli olan trigliseridler düşer.
• Bağırsaklarımız düzenli şekilde çalışmaya başlar. Kabızlık varsa giderilir.
• Şişmanlık ve obezite önlenmiş olur.
• Obezite sonucu gelişen sağlık sorunları ortaya çıkmaz, çıkmış olanlar da geriler ve düzelir.
• Tansiyonumuz normalleşir.
• Kalp hastalıkları, felç, inme, Alzheimer riski azalır.
• Her türlü kanser riski azalır. Çünkü sürekli şeker ve insülin yüksekliği ve fazla kilolar kanser nedeni olarak kabul edilmektedir.
• Şeker hastalığı gelişmez. Diabet hastalarında şeker kontrolü daha kolay olur, hatta düzelir.
• Şeker hastalığına bağlı tehlikeli komplikasyonlar azalarak yok olur.
• Eklem ağrıları ve artrit gelişmez. Oluşmuş olanlar geriler ve şikâyetler azalır.
• Fibro kistik meme hastalığı oluşmaz.
• Polikistik over hastalığı gelişmez.
• Yaygın fibromiyosit ağrıları geriler ve kaybolur.
• Düşüncelerimiz berraklaşır. Uykularımız düzene girer, horlama biter.
• Hepsinden en önemli olanı, vücut bağışıklık sistemi güçlenir.
• Bakteri, virüs, alerji ve kansere sebep olan etkenlerle hastalanma zorlaşır.
. Hastalanma durumunda da kısa süre içinde sağlığımızı kazanırız.
Tüm bunların sonucunda bütün hiperinsülinemik hastalıklar önlenir,
Bunları okuyan arkadaşlarım çoktan Karatay Diyeti ile hem zayıflayıp hem bir sürü hastalıktan kurtulmaya karar verdi bile
ben çok araştırdım ve 5 ay önce başladım, öğrendiklerimle çevremdekilere çok faydam dokundu şimdide elimden geldiğince sizlere faydalı olmaya çalışacağım.....takıldığınız her konuda bana soru sorabilirsiniz...
Topiğimizle ilgili kuralları, kilo bildirim formatını, çizelge nasıl yapılır gibi gerekli bilgileri sonraki sayfada vereceğim..
TOPİĞİMİZ hepimize hayırlı olsun bu topik sayesinde 1000 lerce bayanımız fazla yağlarından kurtulup sağlıklı bir hayata başlayacaklar.....
Aşağıda vereceğim linkleride ziyaret ederseniz sizin için çok faydalı olur.....
http://www.kadinlarkulubu.com/portal...in-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal...edir-6025.html
Canan Karatay Resmi Sitesi
Puf boreğim ...naber..bende fırsat bulunca giriyorum..ege beyi uyutuyorum kucağımda :)
Sabah kuşburnu marmelatı yedim kaymakla ay harika..şekerini çok az koymuş kaynanam ama yinede şeker girmiş sonuçta:)
Teosonummm seni gordum..Hadi toplaşın yaa..gul ablacığım uzulur dağıldık diye..
Akşama ıspanak yapıcam..erişte de yaparım eşim ve Bekir için..
Egeye sebze çorbası da yapıcam..bugun 6 ayımız bitti ..yumurta,peynir,yoğurt..hurma..elma..armut..patates..kabak..brokoli..havuç..zor yiyor ama gerçi erken daha alıştırmalık bunları yiyoruz..
Saç çekiyor..yalandan ağlıyor..evi geziyor bazen kayboluyor sıkışıp ağlıyor..bir gün evin içinde kaybedeceğim..:)
Diş partisi ve Mevlut yapıcam 2 hafta sonra..şimdiden telaş sardı..harika olucak inşallah...
teşekkür ederim canımBen geldim. ^_^
N'olur kusurama bakmayın. Her gün sabahtan iş, akşam ders derken eve girişim en erken 22:45 oluyor. Ertesi günün sunumu/makalesi/okuması derken gece 03:00'den önce uyuyamıyorum. Zombi gibi oldum diyebilirim. Yemek yapmaya vaktim yok. Pazar günü 1 çorba yapıyorum, 1 çeşit de yemek yapıyorum ve 1 hafta aynı yemekleri yiyorum. Uyku düzenim de bozulunca 1 kg geri aldım. Hiç bir şekilde kaçamak yapmadım ama, yapmam da.
Geçmişi okuyamadım. Ne zaman açsam bir iş çıktı, okuyamadan kapadım.
Bugün de sunumum vardı. Enstitüye gittim ki, hocam beni yana yakıla aramış ders iptal diye. Çin'den misafirim varken telefonumu kapatmıştım. Enstitü'de açtım. Ders saatini 15 dk geçince uyandım duruma anca. Öğrenci işlerine sordum, sabahtan beri sizi arıyoruz dediler utandım... Keşke telefonum açık olsaydı da yolda 2 saat kaybetmeseydim. Velhasılı, bu haftanın sunumları ve okumalarını tamamladığım için 3 saat fazladan boş vaktim oldu. İlk iş olarak yazmak istedim.
Dilerim herkes iyidir.fmgenc tebrik ederim canım. gul_0663 ablacım hayırlı teskereler. @mydenizzz hadi gelsin prensimiz ^_^ bak @prenscim 'in paşası dişlerini çıkarmış bile ^_^ @teoson geçen kısa mesajlaşmamız oldu seninle ve kedi83 ile. Nolur kusura bakmayın yoğunluktan inanın adam gibi mesajlara dönemiyorum da...
@seraym sen neler yapıyorsun canım?
Ben geçmişi okuyabildiğim kadar okuyayım. Bugün erken uyumak istiyorum...
Bir de, zat-ı şahaneleri Brezilya'ya gitmiş geçen hafta. Ne yalan söyleyim hala içime dokunuyor...
Öpüyorum herkesi.
sağol canımAaaa fmgencimmmm tebrik ediyorum seni..ben nasıl kaçırmışım...alkışşşşşşş..
Gül ablacım..hayırlı tezkereler . Bir an önce kavuşursun oğluna inşallah..Hoşgeldin...
Eşim az önce çinekop getirmiş 2 kilo :) ne yapacağım onu bilmiyorum..temizleyeyim bari..fırında ızgara yaparım...o kadar balık mı alınır yahuuuu..bu erkeklerin bir dengeleri yok..buzluğa koysam hiçde sevmem sonra buzlu balığı...
hoşbuldum kediciğimHoşgeldin.
sağol canımhimmm olabilir aslinda.izmirde yapcam ben mevlut okutmamistik yapilabilir.hayirli olsun simdiden.allah dugunlerini gormeyi nasip etsin bize
dedigin gibi yaptim canim
hakkaten super oldu
esim boyle yap bundan sonra dedi
oyyyy ben nasil vercem onu ellereeeeee
Geçmiş olsun gul ablacim
insallah cabucak ogluna kavusursun
benim esimde yurtdisina gidio 6 ay goremicem offf
tesekkurleeerr
sağol canım,,,izinlerimi saklamıştım oğlan için ,,,5 gün almıştım dün gün boyu yattım bugünde yoldan 3 günlük misafirim gelecek biraz iş yapıyorum ter içinde kalıyorumGeçmiş olsun ablacım... oğlunda hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah...
Sende biraz dikkat et buralarda baya soğudu artık... iyice hastalanma...
çok şükür bu bitti sıradaki de gelir artık tekrar hayırlı olsun canımSağol ablacımm benimm...emeklerim bşa gitmedi yaa ona çok sevindim... iş haytımda ki ilk basamğı geçtim darısı diğerlerine inş... kimseerin emekleri boşa gitmesin...
tünaydın canımGünaydın güzeller
Cumaniz mübarek olsun
aramıza hoşgeldinizCanan hocanın beslenme tarzını kesinlikle doğru buluyorum. İki yıl önce diyetini uygulayarak eşim 12 kilo ben de 6 kilo verdim. Bu sene yine başladım. Ancak ben diyete başlayınca kabızlık sorunu yaşadım. Ne yaptıysam olmadı. 14 gün sonunda ilaçla çıkabildim. Kayısı, probiyotik yoğurt, keten tohumu, zeytinyağı vs...hiçbire işe yaramadı. Vücudumun dengesi bozuldu adeta..Kabızlık sorunu yaşayan var mı başka benim gibi...
güle güle kullan canımgünaydın bayanlarrrr
nihayet tartı aldım ama eski tartım arzumdu şimdi sinbonunkini aldım ama en son 1 eylülde bildirim yapmıştım 75,200 müşüm ne güzel, bu sabah bi baktım 76,500 çıktım çok moralim bozuldu, yalan yok birazdan fazla kaçamaklıydım bide düzenimi bozdum eskisi gibi de beslenmedim, sinbo kullananlar memnunmu nası bi tartı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?