Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Iyi aksamlarr herkese.4.gun bitti gayet guzel gidiyor.

Sabah.kkk
oglen:yarim lahmacun salata tuzsuz ayran
aksam:kiymali karnibahar 2 kucuk tursu 5 zeytin

Sabah 9 da 1 saat tempolu yuruyus.

Tartilmiyorum henuz pazartesi gunu tartilacagim.Umarim birazda olsa veririm.Pkoyum.Malum kilolar cok zor gidiyor.

slm kızlarrr
bugün benm için bol proteinli oldu
eşim kahvaltıda kavurma istedi dün dondurucudan çıkardım
sabah ona ayırdım kalanına yumurta kırıp hastaneye götürdüm hepberaber yedik, öğlen yemekte köfte vardı, akşamda yine 1 gece önceden kuşbaşı et indirmiştim onu soteledim bugün bir garip oldu böyle

ayy ayyy bişey kalmamış minik prensin aramıza katılmasınarabbim klaylıkla kavuştursun, sorunsuz inşallah...

merhaba Çıtırlarım

oğlumu birliğine teslim edip geldim

fırsat buldukça geçmişe bakarım

otobüs soğuktu sırtım dondu sağlam bindim burnum aka aka hapşura hapşura indim
Geçmiş olsun ablacım... oğlunda hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah...
Sende biraz dikkat et buralarda baya soğudu artık... iyice hastalanma...

amin ....teşekkür ederim canım

amin ....teşekkür ederim canım

geldim tatlım buradayım
harikasın canımmmmmmmmmm
hiç ümidin yoktu boşu boşuna üzmüşsün kendini ....helal sana
Sağol ablacımm benimm... emeklerim bşa gitmedi yaa ona çok sevindim... iş haytımda ki ilk basamğı geçtim darısı diğerlerine inş... kimseerin emekleri boşa gitmesin...

Sağol çıtır anne....

Afiyet olsun... ğgerçekten güzel oluyor... hemde ev kızartma kokmuyor...

Canan hocanın beslenme tarzını kesinlikle doğru buluyorum. İki yıl önce diyetini uygulayarak eşim 12 kilo ben de 6 kilo verdim. Bu sene yine başladım. Ancak ben diyete başlayınca kabızlık sorunu yaşadım. Ne yaptıysam olmadı. 14 gün sonunda ilaçla çıkabildim. Kayısı, probiyotik yoğurt, keten tohumu, zeytinyağı vs...hiçbire işe yaramadı. Vücudumun dengesi bozuldu adeta..Kabızlık sorunu yaşayan var mı başka benim gibi...

günaydın bayanlarrrr
nihayet tartı aldım ama eski tartım arzumdu şimdi sinbonunkini aldım ama en son 1 eylülde bildirim yapmıştım 75,200 müşüm ne güzel, bu sabah bi baktım 76,500 çıktım çok moralim bozuldu, yalan yok birazdan fazla kaçamaklıydım bide düzenimi bozdum eskisi gibi de beslenmedim, sinbo kullananlar memnunmu nası bi tartı?

kuzuma ne kadar çabuk büyüdü diş çıkardı ve emekliyor allahım nazarlardan korusun prensimizi

sana da hem işte hem evde kolaylıklar dilerim,,,,partiler de başladı artık,,,6 ay sonra da doğum günü yaparsın
teşekkür ederim canım

çok yoğunsun allah kolaylıklar versin
sağol canım

hoşbuldum
hoşbuldum kediciğim

sağol canım

senin işin daha zor bebek var bide,,,allah yardımcın olsun canım

Geçmiş olsun ablacım... oğlunda hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah...
Sende biraz dikkat et buralarda baya soğudu artık... iyice hastalanma...
sağol canım,,,izinlerimi saklamıştım oğlan için ,,,5 gün almıştım dün gün boyu yattım bugünde yoldan 3 günlük misafirim gelecek biraz iş yapıyorum ter içinde kalıyorum
Sağol ablacımm benimm... emeklerim bşa gitmedi yaa ona çok sevindim... iş haytımda ki ilk basamğı geçtim darısı diğerlerine inş... kimseerin emekleri boşa gitmesin...
çok şükür bu bitti sıradaki de gelir artık tekrar hayırlı olsun canım

Günaydın güzeller

Cumaniz mübarek olsun
tünaydın canım
senin de cuman mübarek olsun
aramıza hoşgeldiniz

ben 18 aydır yaşıyorum denediğim şeylere 3-5 gün tepki veriyor sonra eski haline dönüyor,,,,yağı artırmak lazım ne kadar çok yenirse o kadar çok kg verilir ve bağırsaklar rahatlar,,,,ben 10 gündür sıcak su deniyorum ılık su bana fayda etmiyor ,,,kahvaltıdan önce içebileceğim sıcaklıkta 1 bardak suyu içiyorum sonra kkk yapıyorum çoğu zaman faydası oluyor
güle güle kullan canım
digital tartılar da bastığın yere göre ayarı değişiyor hep aynı yere basacaksın ben kendimce bi yer belirledim oraya basıyorum aşağısı yada yukarısı en az 300 farkediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…