Afiyet olsun... ğgerçekten güzel oluyor... hemde ev kızartma kokmuyor...
Ben çok abarttım şu sıralar, Gül abla bir kendime getir beni
Sahur 03:30- 04:00
Zeyten
Az köy peyniri
Domates
Lahana yemeği
Ceviz
Siyah çay
Magnezyum
Limonlu su
İftar
Kelle çorbası
Yoğurtlu, cevizli, havuç salatası
Piyaz
3 dilim tost çavdar ekmeği ile (çok canım çekti)
2-3 küçük dilim çavdar ekmeği
Kuşburnu çayı
Az fıstık, az çekirdek
Birkaç kaşık aşure
Sen de kemik vardır, mide me oturursun.Gel beni de ye kedim :)
Allah kabul etsin canım..şaka yapıyorum:)
Ya kedicik mevsimden midir nedir benimde iştahım açık... çanım olmadık şeyler çekiyor bi tekme tokat girişseniz iyi olur bana... bugün kaçamaklarım oldu malesef hiç yapmadığım şeyler halbüki... akşama kadar karatayımı çok güzel uyguladım ama kızıyorum şimdi kendime... herşey o miniminnacık börek yüzünden lokma kadardı ama ...bi parça çikolata yemegin yanınd da bi dilime yakım ekmek... hiç canım çekmedi bunları şimdiye kadar nolyo bana yaaaBugün hüplettiklerim;
Tost (kimse örnek almasın, yassah)
Zeytin
Barbunya, piyaz gibi
Yoğurtlu havuç salatası
Ceviz
Biber turşusu
Arada
Ceviz
Kuşburnu çayı
Akşam
Çinekop (babam hepsini mısır ununa buladı) 4 tane yedim
Barbunya, piyaz gibi
Birazda tahin helvası
Armut, mandalina
Bunu yazmak istemezdim ama, aklımı Taylan Kümeli çeldi. Geçen gün bir programını izledim. Az yağ ile tuzsuz mısır patlatırsanız hiç kilo aldırmaz dedi. Kardeşimde pazardan aldırdı. Kendime de yaptım, daha da yemem zaten. (inşallah)
Sabah Sporu
Annemle, mutfak temizliği
Cam, fayans, dolap
Öğlen Sporu
10 dk. kardiyo
Spor 30 dk. p90x3
Akşam Sporu
15 dk leslie radio remix
Regl olacağım için tamamını yapamadım. Karnıma, dizime ağrı vurdu.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi. Gül abla kızmıyor bize, en iyisi biz kendi kendimize tekme tokat savuralım.Ya kedicik mevsimden midir nedir benimde iştahım açık... çanım olmadık şeyler çekiyor bi tekme tokat girişseniz iyi olur bana... bugün kaçamaklarım oldu malesef hiç yapmadığım şeyler halbüki... akşama kadar karatayımı çok güzel uyguladım ama kızıyorum şimdi kendime... herşey o miniminnacık börek yüzünden lokma kadardı ama ...bi parça çikolata yemegin yanınd da bi dilime yakım ekmek... hiç canım çekmedi bunları şimdiye kadar nolyo bana yaaakilo gitmiyor ya galiba motivasyonum bozuldu
işte bu olmadı karataya başlayıp kaçamak yapınca hep başa dönülür,,,,biz kaçamak yapanlara kızmazsak kaçamağı çoğaltırlar onun için meşhur kaçamak sopamızı atalım kı bir daha yapmayn ...Sabah KKK
öğle brokoli yemeği ceviz turp havuç salatası
akşam salata 2 biber dolması yogurt çorbası ceviz
Bugün kaçamak çok yaptım öğlen 2 dilim baklava biraz öncede ufak bi çikolata yedim bakalım pazartesi ibre ne gösterecek merak ediyorum kacamaklarima rağmen kilo vermis olurum inşallah. ..Eşim sen suzuldun diyo ama bakalım
iyi akşamlar bugün karatay adına çok saçma beslendim.bu regl beni baya bozdu.neyse yarın özüme dönerim.saçma menüm
sabah:kkk
öğle:şekersiz sütlü kahve(buraya kadar güzel)
1 saat sonra mandalina
2 saat sonra bir minik kurabiye
akşam:fırında köfte,barbunya,yarım dilim ekmek
afiyet olsun canımslm kızlarrrr
kızım bugün erken uyudu şaşırdım
sabah birşey götüremedim kızların kahvaltılarından bir iki çatal otlandım :)
öğle: çorba, 1biber dolma yoğurt (bide patates vardı ama eti koklatmışlar tabak alsam çoğu çöpe gidecek diye almadım, dolmada pirinçliydi ama yiyecek birşey yoktu ufak bitane yedim)
akşam: çorba, bamya, cacık, 2 mandalina
harika farkı snde farketmişsinGünaydın milleeett
Bugün tatil....normalde ogleden önce kalkmazdim ama bugün 9 da kalktım. ...uykumu alabiliyorum artık düzeldi uykularim....akşam erken yatıyor sabah erken ve dinç uyaniyorum. ...Yaşasın karatay
afiyet olsun canımSabah omlet ceviz zeytin
Öğlen yoğurt mandalina ceviz
akşam pırasa salata az bulgur pilavi
afiyet olsun canımMerhaba,
Kahvaltı
Tereyağ, peynir erittim.
Domates, mor lahana, salatalık.
Zeytin.
Mandalina, armut (yarım)
10 tane küçük kestane.
2 kaşık keçiboynuzu pekmezi. (bunu ilaç olsun diye yedim)
Magnezyum.
Ara
Şalgam suyu
Mandalina.
Akşam yemeği
Biraz mısır ekmeği,annem yapmıştı.
Barbun balığı (benim için mısır unsuz ayırılmadı, mecburen yedim)
Salata.
Az helva.
Türk kahvesi.
Sporda p90x3ü bıraktım 3-4 hafta kalmıştı ama sıktı artık.
Bugün jessica smith regl dönemi şişkinliği için olan 17 dklık egzersizini yaptım. Gün içinde de annemle yürüyüş.
merhaba canımmerhabalar şubat ayında 72 kg ile karatay diyeti yapmaya başladım. 1 ay kadar karataya uygun beslendim ve 69 kg oldum. Sonra diyeti yapmamaya başladım ta ki 19 mayısa kadar. 19 mayıs töreninde görevliydim fakat giyecek kıyafet bulamamış oturup sinirden ağlamıştım. işte o gün kendime çok kızdım neden karataya devam etmedim diye.işte o gün tekrar karataya başladım. kilom hala 69 tu vermiş olduğum 3 kiloyu almamıştım veee 5 ay da 11 kg verdim şu an 58 kiloyum. mutluyum. karatay diyeti gerçekten süper. şu anki şikayetim ise hiç bir kıyafetim olmuyor ,hepsi bol geliyor, yeni kıyafetler almak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?