Sporumun bitmesine 8 dk. kala elektirikler kesildi.
Sağ dizim ağrıyor yine, egzersizlerimi sallıyorum galiba ondan, ya da 2 gündür spor ayakkabı giymeden çıkıyorum dışarıya.
Ben yine bugün camış gibi yedim.Ben de anlayamıyorum, böyle bir vücutla nasıl yiyebiliyorum bu kadar. Eftyi yapmalıyım düzgünce.
Sahur
1,5 yumurta tavada
Nar
Mandalina (1 tane değil, ama kaç tane hatırlamıyorum)
Ceviz
Çökelek, az.
İftar
Mercimek Çorbası
2 tabak karalahana diblesi
Fırında tatlı patates
Çekirdek
Mandalina (sayı belli değil)
Nar
23:00
Yoğurt
Hosgeldin canim ,bu zat-i şahane mi, yoksa ismi lazim olmayan gereksiz arkadaş mi nedir o kimdir kim????? Gidişi olsun o diyarlara da kalsin orada donemesin...sen guzel gönlünü sıkma mukafatini verecek allahim..tabii o da sana yaşattiklarini hem bu dünyada hem öbür dünyada çekecekBen geldim. ^_^
N'olur kusurama bakmayın. Her gün sabahtan iş, akşam ders derken eve girişim en erken 22:45 oluyor. Ertesi günün sunumu/makalesi/okuması derken gece 03:00'den önce uyuyamıyorum. Zombi gibi oldum diyebilirim. Yemek yapmaya vaktim yok. Pazar günü 1 çorba yapıyorum, 1 çeşit de yemek yapıyorum ve 1 hafta aynı yemekleri yiyorum. Uyku düzenim de bozulunca 1 kg geri aldım. Hiç bir şekilde kaçamak yapmadım ama, yapmam da.
Geçmişi okuyamadım. Ne zaman açsam bir iş çıktı, okuyamadan kapadım.
Bugün de sunumum vardı. Enstitüye gittim ki, hocam beni yana yakıla aramış ders iptal diye. Çin'den misafirim varken telefonumu kapatmıştım. Enstitü'de açtım. Ders saatini 15 dk geçince uyandım duruma anca. Öğrenci işlerine sordum, sabahtan beri sizi arıyoruz dediler utandım... Keşke telefonum açık olsaydı da yolda 2 saat kaybetmeseydim. Velhasılı, bu haftanın sunumları ve okumalarını tamamladığım için 3 saat fazladan boş vaktim oldu. İlk iş olarak yazmak istedim.
Dilerim herkes iyidir.fmgenc tebrik ederim canım. gul_0663 ablacım hayırlı teskereler. mydenizzz hadi gelsin prensimiz ^_^ bak B bekirege 'in paşası dişlerini çıkarmış bile ^_^ @teoson geçen kısa mesajlaşmamız oldu seninle ve kedi83 ile. Nolur kusura bakmayın yoğunluktan inanın adam gibi mesajlara dönemiyorum da...
@seraym sen neler yapıyorsun canım?
Ben geçmişi okuyabildiğim kadar okuyayım. Bugün erken uyumak istiyorum...
Bir de, zat-ı şahaneleri Brezilya'ya gitmiş geçen hafta. Ne yalan söyleyim hala içime dokunuyor...
Öpüyorum herkesi.
Ben ama tatlı patates yiyorum. Hani kabuğu kırmızı olan. Onun glisemik indeksi düşük.Burada okudukça canim patates çekiyor ve yiyorum hem de ciddi boyutta..kizartmayi sevmiyorum çok hararet yapiyor ama tavada kisikta kavurup yumurta ve peynirle goturuyorum bi iki seferdir..kediiiiii bana güzel örnek olll 8 ay karatay yapıp son ay cozuttum
Günayydınnnnn gününüz güzel olsun çıtırlarrrr
Günde 1çay bardağı kuruyemiş yiyoruz... ama yiyecek bişey bulamazsan yiyebilirsin...zararlı şeylerden iyidir...ben bazen kahvaltıda çok gelince yanıma alıyorum kalanı ya öğlen ya da akşama doğru acıkır gibi olunca atıyorum ağzıma...umarım yardımcı olmuşumdur...
Evet, yenilebilir. Tabi aşırı değil. Şekerli olana da 1 kerelik izin veriyor ama ben geçen yıl anneme şekersiz yaptırtıp yemiştim. Kayısı ve tarçınını bolca koyup.selam hanımlar. ıcıne seker koymadan asure yıyebılıoruz dımı
Aboooooo ben üç öğün birer çay bardağı zannettim onu
Iyi ki söyledin canım. ...yoksa ben kilo vermek yerine alacaktim
Günayydınnnnn gününüz güzel olsun çıtırlarrrr
Günaydın.Gunaydınnnnn...
Mydenizim sağol canım. Hadi bakalım dualarımız seninle..Allah yardımcın olsun..Artık minik paşamız o olucak..Kıvanç bey abi oluyorrrrrr...
Kahvaltı sofrasından yayın yapıyorum :)))))
Herkese musmutlu..sağlıklı bir gün diliyorum...
amin ....teşekkür ederim canımgül ablacım hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla kavuştursun sizi..
amin ....teşekkür ederim canımallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin gül abla
geldim tatlım buradayıminşallah canım:)
Şuan yemekteyim..uygun birşey zorda olsa buluyorum..
Benim gul ablacım nerede..uhuhuhuhu enerjimi alamadım..
harikasın canımmmmmmmmmmKızlarrr sınavımı geçmişim...girip bi haber vereyim dedim...eve geçmedim daha... öptüm hepinizi
Hoşgeldin.merhaba Çıtırlarım
oğlumu birliğine teslim edip geldim
fırsat buldukça geçmişe bakarım
otobüs soğuktu sırtım dondu sağlam bindim burnum aka aka hapşura hapşura indim
himmm olabilir aslinda.izmirde yapcam ben mevlut okutmamistik yapilabilir.hayirli olsun simdiden.allah dugunlerini gormeyi nasip etsin bizeTeosonum o yüzden boş bırakmayalım...
Puf boreğim ben pasta yaptırıcam..tavuklu pilav..ayran aşure..malum mevlutte okunacak..sonrada eğlenicez :).çok yorulacağım..
dedigin gibi yaptim canimCanım ben yaptım... patlıcanı alacalı soyup ortasını bıçakla açtım..fırçayla z.yağını sürdüm fırınladım... harıka oluyo hemde daha hafif...
Ayrıca oturtmalık patlıcanlarıda öyle yaptım... buzluğa attım... çok güzel oldular
oyyyy ben nasil vercem onu ellereeeeeeMerhaba hosgeldiniz, kahvaltiyi kalkar kalkmaz fazla beklemeden yapmak lazım, eğer geç kalkiyorsaniz geçte olur (h.sonu oyle yapiyoruz çoğumuz)
birde akşam 7 kış günü için geç olur sanki..bi çok arkadaş akşamı erkene çekip kilo veriyor.asil onemli olan 8'den sonra bir şey yememek tabii
Ben köy yumurtasi bulabilen şanslı kisilerdenim. Her hafta geliyor evime abartisiz haftada 30 tane çok rahat tuketiyoruz..siz marketten serbest dolaşan tavuk yumurtası alabilirsiniz.
Teşekkür ederim allah razı olsun. .son ay zaten insanın yüzüne gözüne değişik bir simå yerleşiyor. Su an kendimi hiic güzel bulmuyorum. Sürekli açım diye dolasiyorum: ))) hiç şişmedim ama bu ay ayakta fazla kalinca bileklerim şişiyor. .normal oldugunu bilip avutuyorum kendimi
Dişiniz hayırlı olsun bu arada..maşallah kuzuna artık elden çıkma vaktinin belirtisi..emekleme dis yürüme derken tutamazsin artik bebisi
Geçmiş olsun gul ablacimmerhaba Çıtırlarım
oğlumu birliğine teslim edip geldim
fırsat buldukça geçmişe bakarım
otobüs soğuktu sırtım dondu sağlam bindim burnum aka aka hapşura hapşura indim
tesekkurleeerrkilo veren Çıtırlarımı tebrik ederim
bebişlerimize hayırlı dişler
yeni gelen Çıtırlarım hoşgelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?