Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bugün yine çok yoğunum birazdan çıkıp evde giyilmeyenler, kitaplar defterler vardı onları ihtiyacı olan birine bırakacağım,,,evde yer tutmasın diye arabanın bağacında biriktiriyordum araba pelt olunca odaya doldurdum adım atacak yer kalmamıştı koca koca 6-7 torba oldu arkadaş gelecek birazdan çıkacağım...gelincede aşure yapacağım yarına yemek derken yine bittim ben

Kızlar kusura bakmayın yazamıyorum pc de virüs vardı nete giremiyordum kursa gittiğim için virüs bulaştıran programıda silemeiyordum eşim sildi bıktı benden programıda arkadışından bulduk çok şükür.Hepiniz iyisinizdir inşaalllah sizi çok özledim valla.Bu ara çok yoğunum kaynatam iyice ağırlaştı onu bekliyoruz hep onun yanındayız yeme içme hep yardımla dönüyor gelen gidende çok oluyor tabi.Bide grafikerlik kursu ödevde veriliyor çokta uğraştırıcı şeyler ev falan derken bu ara bitap düştüm.Kaçamak derseniz yapmadım diyemem evde yemek bile yi,yemiyorum valla.Allah tan sabitte kaldım 86 yı sabitledim ben galiba.Canım kedide arayıp durmuş ben aradım o cevap vermedi o aradı ben teli evde bıraktım çocukları bazen götürmüyorum teli çocuğa bırakıyorum neyse tekrar kusura bakmayın gül abla kızlar hamişlerimiz ne yaptı merak ediyorum aslında geçmişede bakamadım ama fazla ilerlememişsiniz okurrum ban onları. Neyse çok öptüm kızlar. Kek yapmam lazım eltime götürücem.Görüşmek üzere.

kızım öğle uykusunu az uyudu 1 saat kadar şimdiden gözleri süzülmeye başladı 8e kadar dayanabilirse iyi :)

Hoşgeldin. Sen aradığında ben de yolda yürüyordum, cantada duymamışım, son anda açacaktım sen kapattın. Geri aradım, telin kapanmış.

Bugün
Zeytin
Yumurta
Salatalık, domates, mor lahanamıdır nedir ondan. (hep şaşırıyorum)
Yarım armut. Kabızlık çekenlere öneririm, çok işe yarıyor.
Biraz mısır ekmeği.
2 kaşık ilaç amaçlı, keçiboynuzu pekmezi.
Magnezyum.

Ara
1 tane muşmula
Ceviz

Akşam
Çinekop
Salata
Tahin helvası

Bugün spor yok.

Bebeğimle son kilo bildirimim :)

Rumuz: mydenizzz
Gebelik haftam : 39
Gebelik başlangıci : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 76.3
Bu hafta : 77
Fark: + 700 gr
Toplam fark : + 13 kg
Spor : yokkk
Boy: 1.64
Hedef : 75'ti..( +2 kg aşıldı)

Hepinize mutlu saglikli haftalar olsun.. bu gun son kontrolum var.dr'um uygun bulursa bu hafta sonu sezaryen olacagim.eger geç olur derse hafta ici olacak. yani her halukarda bu hafta neticelenecek durumum inşallah. ..yoğun bir hafta olacak benim için tekrar ugramaya çalışırım. .aylardir benden manevi desteginizi esirgemediniz Allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyorum.dualarinizda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum

bu arada bu gün 10 Kasım.....
Atamizin sevgisiyle büyüdüm çok şükür. . Rabbim onun mekanını cennet eylesin..bu ulus ona ,onun yaninda yürüyen canlara minnettar...

Maşallah 39hafta olmuş ve artık minnoşumuz gelecek aramıza... ne çabuk geçiyor zaman daha dün gibi hamileligini yazdığın... inşallah herşey çok güzel olur sorunsuz harika bi doğum yapar prensinmizi alırsın kucğına... Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebeğine... öpüyorumm çokkk canımm... dualarımdasın...

günaydın canım

zaman geçmiyor gibi geliyor ama ne çabuk geçmiş, hamilemiyim değilmiyim diye konuştuğumuz daha dün gibi

allahım hayırlı doğumlar nasip etsin, bebeğini hayırlısı ile kucağına al canım,,,dualarımız seninle 2. prensimiz gelecek ne mutlu bize

Ata mıza da allah rahmet eylesin evden çıkmadan kızımla saygı duruşumuzu yaptık ben geç kaldım diye hemen çıktım o istiklal marşını söyleyecekti

Ayyyy evet canim 23 martti burada yazdigim tarih...ne kadar zor oldu kabullenmek..simdi gelse de koklasam diye sabirsizlaniyorum..

aylar geçti gecmesine de gel bana sorrr..şikayet olmasın ama zor bi hamilelikti hele ki son ay..şimdi tek cekincem sezaryen sonrasi iyileşme süreci. .inşallah allah yüzüme bakarda çabuk toparlarim 3 çocukla. ..

iyi dileklerin , dualarin ve pozitif duygularin bana güç veriyor..Sen de her daim duamdasin..inşallah senin icin ve teosonum için de yasayacagiz bu heyecanlari

ablacimmm seni sanalda değilde sanki yanı başımda hissettim hep..çok zor gecti aylar hep yanımda oldun..allah senden de razı olsun. ..rabbim sana da torun sevgisiyle yaşatsin tekrar bu güzel duyguyu

Iyi ki acmissin bu topiği benim ikinci evim oldu burası. .2. Karatay prensini heyecanla bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…