Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

inşallah zorlanmazsin cnm ek gidada.bizimki hala duzgun yemiyor ama zben de zorlamiyorum.karatay da diyor acsa cocuk yer diye.hakkaten de bazen bakiom yiyor bazen dudaklari mühür hehehe.bize her sey eklendi artik.8ay bitti.zaman cabuk gecio. Bende dia bugdayi yapicam 2 hafta sonra.neler hazırlasam diye bakiniom.dia pastasini kendim yapmak istiom.bakalim becerebilcek miyim?

Evet, bende geçen haftalarda izlemiştim. Yemiyorsa alıyoruz yemeği önünden zorlamıyoruz, sonra kendisi gelip istiyor demişti. Aynı yemeği tekrar koyuyormuş önüne yiyormuş. Çocukların arkasından gezinipte arkadaşlarına da rezil etmeyin diyordu. :)

hiiiç görmedim öyle çocukta annede .Belkide anneler çok ısrarcı olduğu için görememişimdir.Denemekte fayda var ne kendinin nede çocuğun psikolojisini bozmamak lazım

Borcamda fln mi patlicanlar?bol zeytinyagi nasil olcak?internetten bakindim da fircayla yag sur firinda pisir dio hep.bi de karatay usulü diye aratayim bakalim cikcak mi?
Canım ben yaptım... patlıcanı alacalı soyup ortasını bıçakla açtım..fırçayla z.yağını sürdüm fırınladım... harıka oluyo hemde daha hafif...
Ayrıca oturtmalık patlıcanlarıda öyle yaptım... buzluğa attım... çok güzel oldular

Teosonum o yüzden boş bırakmayalım...

Puf boreğim ben pasta yaptırıcam..tavuklu pilav..ayran aşure..malum mevlutte okunacak..sonrada eğlenicez :).çok yorulacağım..
Tatlı telaşlar... ne güzel şimdien kolay gelsin kızlar...

Birazdan çıkıcam iş yernden eve gitmem 8 i buluyo nerdeyse... bi haftadır servis saatlerimizi değiştirdiler... yemegim hep geç saate kalıyor.. zaten takılı kalmıştım hepten takılacak kalacak kilom... iş yerine getirsem eşime kıyamıyorum tek yemek yiyor diye... bugün söyleyim ona ,olmazsa yarıdan sonra iş yeride yerim.. kalanlar gidince bakarız artık bişilere

slm kızlarrr

sabah: domates, 2 biber, 10 zeytin(üzerine biraz zeytinyağ, nane ve kekik koydum), ceviz, 2 dilim yumurta(hastanede arkadaşlardan yürüttüm ben haşlayamamıştım ), 1 mandalina

öğlen: barbunya, salata, yoğurt

akşam: çorba, taze fasülye, cacık

Ben geldim. ^_^

N'olur kusurama bakmayın. Her gün sabahtan iş, akşam ders derken eve girişim en erken 22:45 oluyor. Ertesi günün sunumu/makalesi/okuması derken gece 03:00'den önce uyuyamıyorum. Zombi gibi oldum diyebilirim. Yemek yapmaya vaktim yok. Pazar günü 1 çorba yapıyorum, 1 çeşit de yemek yapıyorum ve 1 hafta aynı yemekleri yiyorum. Uyku düzenim de bozulunca 1 kg geri aldım. Hiç bir şekilde kaçamak yapmadım ama, yapmam da.

Geçmişi okuyamadım. Ne zaman açsam bir iş çıktı, okuyamadan kapadım.

Bugün de sunumum vardı. Enstitüye gittim ki, hocam beni yana yakıla aramış ders iptal diye. Çin'den misafirim varken telefonumu kapatmıştım. Enstitü'de açtım. Ders saatini 15 dk geçince uyandım duruma anca. Öğrenci işlerine sordum, sabahtan beri sizi arıyoruz dediler utandım... Keşke telefonum açık olsaydı da yolda 2 saat kaybetmeseydim. Velhasılı, bu haftanın sunumları ve okumalarını tamamladığım için 3 saat fazladan boş vaktim oldu. İlk iş olarak yazmak istedim.

Dilerim herkes iyidir. fmgenc tebrik ederim canım. gul_0663 ablacım hayırlı teskereler. mydenizzz hadi gelsin prensimiz ^_^ bak B bekirege 'in paşası dişlerini çıkarmış bile ^_^ teoson geçen kısa mesajlaşmamız oldu seninle ve kedi83 ile. Nolur kusura bakmayın yoğunluktan inanın adam gibi mesajlara dönemiyorum da...

seraym sen neler yapıyorsun canım?

Ben geçmişi okuyabildiğim kadar okuyayım. Bugün erken uyumak istiyorum...

Bir de, zat-ı şahaneleri Brezilya'ya gitmiş geçen hafta. Ne yalan söyleyim hala içime dokunuyor...

Öpüyorum herkesi.

Allah kolaylık versin canımm benim... bak ne güzel şeyler yapıyosun kendin için.. sanal alemde de olsa seenin gibi bi arkadaşım olduğu için çok mutluyum.. herşeyin üstesinden geliosun... maşallah çok başarılısın... rabbim gönlünde ki sıkıntıları alsın tez zamanda...

Sahur 03:30-05:00
Fasülye Turşusu
2 haşlanmış yumurta
Domates, nar ekşili, zeytinyağlı
Fırında baharatlı patates (tatlı patates)

Limonlu tarçınlı su

İftar 17:05
Kelle Çorbası
Karalahana yemeği
Fırında baharatlı patates (tatlı patates)
Yoğurt, keten tohumlu

Yine çekirdek, yine çekirdek hem de az değil.
4 gün kurusu
Siyah çay

Spor
10 Minute Booty Shaking Towel Workout! LOSE INCHES OFF YOUR WAIST!
p90x3 Eccentric Lower (30 dk)
x3 yoga (30 dk)

Allah kolaylık versin. Geçmişi okuma direkt dinlenmene bak.

Aksam geç çıktım işten eve yemeğe yetisemedim o yüzden burger de tavuklu salata ve ayran içtim

Ya bi de size birsey sormak istiyorum siz öğlen ve akşam ceviz yemiyorsunuz gördüğüm kadarıyla ama ben yiyorum aç kalmaktan korktuğum için ....kilo vermeyi engeller mi????

Merhaba hosgeldiniz, kahvaltiyi kalkar kalkmaz fazla beklemeden yapmak lazım, eğer geç kalkiyorsaniz geçte olur (h.sonu oyle yapiyoruz çoğumuz)

birde akşam 7 kış günü için geç olur sanki..bi çok arkadaş akşamı erkene çekip kilo veriyor.asil onemli olan 8'den sonra bir şey yememek tabii
Ben köy yumurtasi bulabilen şanslı kisilerdenim. Her hafta geliyor evime abartisiz haftada 30 tane çok rahat tuketiyoruz..siz marketten serbest dolaşan tavuk yumurtası alabilirsiniz.

Citirlarrrr ve daima citir kalacaklarrr
kizimin dişi ciktiiiiiiiiiii

Teşekkür ederim allah razı olsun. .son ay zaten insanın yüzüne gözüne değişik bir simå yerleşiyor. Su an kendimi hiic güzel bulmuyorum. Sürekli açım diye dolasiyorum: ))) hiç şişmedim ama bu ay ayakta fazla kalinca bileklerim şişiyor. .normal oldugunu bilip avutuyorum kendimi

Dişiniz hayırlı olsun bu arada..maşallah kuzuna artık elden çıkma vaktinin belirtisi..emekleme dis yürüme derken tutamazsin artik bebisi

Günde 1çay bardağı kuruyemiş yiyoruz... ama yiyecek bişey bulamazsan yiyebilirsin...zararlı şeylerden iyidir...ben bazen kahvaltıda çok gelince yanıma alıyorum kalanı ya öğlen ya da akşama doğru acıkır gibi olunca atıyorum ağzıma...umarım yardımcı olmuşumdur...

Çok çok geçmiş olsun canim tekrar inan nasil sevindim paşanin degerlerinin düzelmesine tüm sıkıntılar gitsin gelmesin bir daha.. disiniz de hayirli olsun,mevlutunuzu de allah kabul etsin erkenci kuzum her şeyde: ))

Evet canim çok az kaldı artik gün sayiyorum..bu gün rapor nst onlarla uğraştım yoruldum çok. .artik yururken bile nefesim yetmiyor ve bir de doymuyorum: ))

Canım biliyorum çok zor bi sinav girdigin ne güzel ki basardin...

Evet canim bitirdik artik 9 ayı, cantamiz hazir.dogum planı yapıldı. Diğer 2 sezaryen olunca bu da öyle olacak malesef..sadece günü netlestirmek kaldı. Haftaya bi gun ama hangi gün olur bilemem..
Çok şükür her şey zorda olsa bi hal yola girdi..inş dualarinizla daha kolay olur sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…