inşallah zorlanmazsin cnm ek gidada.bizimki hala duzgun yemiyor ama zben de zorlamiyorum.karatay da diyor acsa cocuk yer diye.hakkaten de bazen bakiom yiyor bazen dudaklari mühür hehehe.bize her sey eklendi artik.8ay bitti.zaman cabuk gecio. Bende dia bugdayi yapicam 2 hafta sonra.neler hazırlasam diye bakiniom.dia pastasini kendim yapmak istiom.bakalim becerebilcek miyim?Puf boreğim ...naber..bende fırsat bulunca giriyorum..ege beyi uyutuyorum kucağımda :)
Sabah kuşburnu marmelatı yedim kaymakla ay harika..şekerini çok az koymuş kaynanam ama yinede şeker girmiş sonuçta:)
Teosonummm seni gordum..Hadi toplaşın yaa..gul ablacığım uzulur dağıldık diye..
Akşama ıspanak yapıcam..erişte de yaparım eşim ve Bekir için..
Egeye sebze çorbası da yapıcam..bugun 6 ayımız bitti ..yumurta,peynir,yoğurt..hurma..elma..armut..patates..kabak..brokoli..havuç..zor yiyor ama gerçi erken daha alıştırmalık bunları yiyoruz..
Saç çekiyor..yalandan ağlıyor..evi geziyor bazen kayboluyor sıkışıp ağlıyor..bir gün evin içinde kaybedeceğim..:)
Diş partisi ve Mevlut yapıcam 2 hafta sonra..şimdiden telaş sardı..harika olucak inşallah...
Evet, bende geçen haftalarda izlemiştim. Yemiyorsa alıyoruz yemeği önünden zorlamıyoruz, sonra kendisi gelip istiyor demişti. Aynı yemeği tekrar koyuyormuş önüne yiyormuş. Çocukların arkasından gezinipte arkadaşlarına da rezil etmeyin diyordu. :)inşallah zorlanmazsin cnm ek gidada.bizimki hala duzgun yemiyor ama zben de zorlamiyorum.karatay da diyor acsa cocuk yer diye.hakkaten de bazen bakiom yiyor bazen dudaklari mühür hehehe.bize her sey eklendi artik.8ay bitti.zaman cabuk gecio. Bende dia bugdayi yapicam 2 hafta sonra.neler hazırlasam diye bakiniom.dia pastasini kendim yapmak istiom.bakalim becerebilcek miyim?
hiiiç görmedim öyle çocukta annede .Belkide anneler çok ısrarcı olduğu için görememişimdir.Denemekte fayda var ne kendinin nede çocuğun psikolojisini bozmamak lazımEvet, bende geçen haftalarda izlemiştim. Yemiyorsa alıyoruz yemeği önünden zorlamıyoruz, sonra kendisi gelip istiyor demişti. Aynı yemeği tekrar koyuyormuş önüne yiyormuş. Çocukların arkasından gezinipte arkadaşlarına da rezil etmeyin diyordu. :)
Sağollll canımm arkadaşımalıntı yapamadım alüüüüüüü bende geldim prenscim .kimsecikler yazmaz oldu gül abla görse çok üzülür herhalde.
KIVANÇ 6 aylık oldumu yaa maşallah ne çabuk geçiyor günler.
fmgenç canım çok sevindim hayırlı olsun sınavı geçmişsin
Canım ben yaptım... patlıcanı alacalı soyup ortasını bıçakla açtım..fırçayla z.yağını sürdüm fırınladım... harıka oluyo hemde daha hafif...Borcamda fln mi patlicanlar?bol zeytinyagi nasil olcak?internetten bakindim da fircayla yag sur firinda pisir dio hep.bi de karatay usulü diye aratayim bakalim cikcak mi?
inşallah zorlanmazsin cnm ek gidada.bizimki hala duzgun yemiyor ama zben de zorlamiyorum.karatay da diyor acsa cocuk yer diye.hakkaten de bazen bakiom yiyor bazen dudaklari mühür hehehe.bize her sey eklendi artik.8ay bitti.zaman cabuk gecio. Bende dia bugdayi yapicam 2 hafta sonra.neler hazırlasam diye bakiniom.dia pastasini kendim yapmak istiom.bakalim becerebilcek miyim?
Tatlı telaşlar... ne güzel şimdien kolay gelsin kızlar...Teosonum o yüzden boş bırakmayalım...
Puf boreğim ben pasta yaptırıcam..tavuklu pilav..ayran aşure..malum mevlutte okunacak..sonrada eğlenicez :).çok yorulacağım..
Allah kolaylık versin canımm benim... bak ne güzel şeyler yapıyosun kendin için.. sanal alemde de olsa seenin gibi bi arkadaşım olduğu için çok mutluyum.. herşeyin üstesinden geliosun... maşallah çok başarılısın... rabbim gönlünde ki sıkıntıları alsın tez zamanda...Ben geldim. ^_^
N'olur kusurama bakmayın. Her gün sabahtan iş, akşam ders derken eve girişim en erken 22:45 oluyor. Ertesi günün sunumu/makalesi/okuması derken gece 03:00'den önce uyuyamıyorum. Zombi gibi oldum diyebilirim. Yemek yapmaya vaktim yok. Pazar günü 1 çorba yapıyorum, 1 çeşit de yemek yapıyorum ve 1 hafta aynı yemekleri yiyorum. Uyku düzenim de bozulunca 1 kg geri aldım. Hiç bir şekilde kaçamak yapmadım ama, yapmam da.
Geçmişi okuyamadım. Ne zaman açsam bir iş çıktı, okuyamadan kapadım.
Bugün de sunumum vardı. Enstitüye gittim ki, hocam beni yana yakıla aramış ders iptal diye. Çin'den misafirim varken telefonumu kapatmıştım. Enstitü'de açtım. Ders saatini 15 dk geçince uyandım duruma anca. Öğrenci işlerine sordum, sabahtan beri sizi arıyoruz dediler utandım... Keşke telefonum açık olsaydı da yolda 2 saat kaybetmeseydim. Velhasılı, bu haftanın sunumları ve okumalarını tamamladığım için 3 saat fazladan boş vaktim oldu. İlk iş olarak yazmak istedim.
Dilerim herkes iyidir.fmgenc tebrik ederim canım. gul_0663 ablacım hayırlı teskereler. mydenizzz hadi gelsin prensimiz ^_^ bak B bekirege 'in paşası dişlerini çıkarmış bile ^_^ teoson geçen kısa mesajlaşmamız oldu seninle ve kedi83 ile. Nolur kusura bakmayın yoğunluktan inanın adam gibi mesajlara dönemiyorum da...
seraym sen neler yapıyorsun canım?
Ben geçmişi okuyabildiğim kadar okuyayım. Bugün erken uyumak istiyorum...
Bir de, zat-ı şahaneleri Brezilya'ya gitmiş geçen hafta. Ne yalan söyleyim hala içime dokunuyor...
Öpüyorum herkesi.
Allah kolaylık versin. Geçmişi okuma direkt dinlenmene bak.Ben geldim. ^_^
N'olur kusurama bakmayın. Her gün sabahtan iş, akşam ders derken eve girişim en erken 22:45 oluyor. Ertesi günün sunumu/makalesi/okuması derken gece 03:00'den önce uyuyamıyorum. Zombi gibi oldum diyebilirim. Yemek yapmaya vaktim yok. Pazar günü 1 çorba yapıyorum, 1 çeşit de yemek yapıyorum ve 1 hafta aynı yemekleri yiyorum. Uyku düzenim de bozulunca 1 kg geri aldım. Hiç bir şekilde kaçamak yapmadım ama, yapmam da.
Geçmişi okuyamadım. Ne zaman açsam bir iş çıktı, okuyamadan kapadım.
Bugün de sunumum vardı. Enstitüye gittim ki, hocam beni yana yakıla aramış ders iptal diye. Çin'den misafirim varken telefonumu kapatmıştım. Enstitü'de açtım. Ders saatini 15 dk geçince uyandım duruma anca. Öğrenci işlerine sordum, sabahtan beri sizi arıyoruz dediler utandım... Keşke telefonum açık olsaydı da yolda 2 saat kaybetmeseydim. Velhasılı, bu haftanın sunumları ve okumalarını tamamladığım için 3 saat fazladan boş vaktim oldu. İlk iş olarak yazmak istedim.
Dilerim herkes iyidir.fmgenc tebrik ederim canım. gul_0663 ablacım hayırlı teskereler. mydenizzz hadi gelsin prensimiz ^_^ bak B bekirege 'in paşası dişlerini çıkarmış bile ^_^ teoson geçen kısa mesajlaşmamız oldu seninle ve kedi83 ile. Nolur kusura bakmayın yoğunluktan inanın adam gibi mesajlara dönemiyorum da...
seraym sen neler yapıyorsun canım?
Ben geçmişi okuyabildiğim kadar okuyayım. Bugün erken uyumak istiyorum...
Bir de, zat-ı şahaneleri Brezilya'ya gitmiş geçen hafta. Ne yalan söyleyim hala içime dokunuyor...
Öpüyorum herkesi.
Merhaba herkese. Bende bugün başladım.62 şimdiki kilom 52 olmam lazımm. Omega 3 ve antioksidan hapımın siparişinide verdim. Aklıma takılan bir kaç soru varr. Kahvaltıyı öglen 12 gibi yapsam 7 gibi akşam yemeğimi yesem olur mu? Kahvaltıyı illa sabah yapmak zorundamıyım? Birde serbest gezen tavuk yumurtasını bulamıyorum marketten alsam olmaz mı?
dogum yaklasmis.ben dogumun olacagi hafta acayip sismistim.fotolara bakıyorum bazen.ne hale gelmisim.ama simdi o halden eser yok.hayırlısiyla dogumun olsa da kurtulsan tatlim.
valla ben de koy yumurtasi alamiyorum.ama bi markanin serbest dolasan mutlu tavuklar yazan bi yumurtasi var.ondan aliom.ne kdr dogru bilemicem.izmire ailemin yanina gidiyorum yakinda.bulma firsatim olcak cok sukur.kahvaltiyi da bebise gore degisiyor benimki.istedigin zmn yap bisi olmaz.genelde bnm de 12 ve 7 oluyor
Citirlarrrr ve daima citir kalacaklarrr
kizimin dişi ciktiiiiiiiiiii
Günde 1çay bardağı kuruyemiş yiyoruz... ama yiyecek bişey bulamazsan yiyebilirsin...zararlı şeylerden iyidir...ben bazen kahvaltıda çok gelince yanıma alıyorum kalanı ya öğlen ya da akşama doğru acıkır gibi olunca atıyorum ağzıma...umarım yardımcı olmuşumdur...Aksam geç çıktım işten eve yemeğe yetisemedim o yüzden burger de tavuklu salata ve ayran içtim
Ya bi de size birsey sormak istiyorum siz öğlen ve akşam ceviz yemiyorsunuz gördüğüm kadarıyla ama ben yiyorum aç kalmaktan korktuğum için ....kilo vermeyi engeller mi????
Çok çok geçmiş olsun canim tekrar inan nasil sevindim paşanin degerlerinin düzelmesine tüm sıkıntılar gitsin gelmesin bir daha.. disiniz de hayirli olsun,mevlutunuzu de allah kabul etsin erkenci kuzum her şeyde: ))Canlarım iyi akşamlar..
Çok yoğunum ne olacak bu halim bilmiyorum..sabırım tukeniyor..işyerinde eleman gelmedi ay sonu geliyor..allahtan daha önce 6 sene çalıştığım arkadaşım da zor olmayacak..işi ve çalışanlarıd tanıyor hiç zorlanmayacağım..işi oğretmek zorunda kalmayacağım...
Kıvancın dişi çıktı..biraz hastaydık..bu arada değerlerimiz normale döndü..ameliyatlık bir durumumuz kalmadı..çok şukur..dualarınız için Allah razı olsun...
Buyuk oğlumun okulu zorluyor biraz..ortaokul ne zormuş.öğretmenlerin hepsi ayrı havada..bekir mutsuz..hatta sinirimden bende ağladım bugün...neyse..
Mesajları okuyamadım çoğunu.
Mydenizz çok az kalmış..hadi inşallah sağlıkla gelsin paşamız..
Herkes iyidir inşallah..ben çok iyi değilim..yuvarlanıp gidiyorum..kilom aynı 55-56..fırsat bulursam yiyorum..bazen geç saatte yiyorum..abuk subuk yediğimde oluyor..tamamen sapıttığımdan yani..o an elimin altında ne varsa..yemek yapmaya vakit yokki
Buralardayım canlar...
Canım benimml sağoll... dün sonuçlandı çok şükür hallettik...
Seninde çok az kalmış... Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla kavuştursun... görüşemiyoruz pek artık ama aklımdasın canım benim... inşallah herşey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?