Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gunaydinlarr.
ilk haftanin sonunda 3.200 gitmis.
3 gun spor yaptim.
Ilk defa diyet yaptigim bir.haftada kacamak yapmadan bir haftasonu gecirdim.
bakalim 2. Hafta nasil olacak.
6 7 ay once diyetisyene gittigimde ideal kilomun 74 oldugunu soylemisti.Biraz daha yolum var yani.
Bu hafta domatesli sulu kofte ve tavuklu enginarim var.Arada ton balikli salata ve yarim lahmacun yersem yemek yapmadan 1 haftayi daha geride birakirim :)
Simdilik guzel gidiyor.
2.haftada kilo verimi durur mu sizce? Durmasinn su kararligimin kirilmasini istemiyorum

merhaba canım

allah kaynatanın yardımcısı olsun, çekene de bakana da çok zor benim annem 9 sene çekti ben işe oraya eve hastaneye koşturup dururudum hepside birbirinden farklı semtlerde araba yok o zamanlar pestilim çıkardı, 2. çocuğumu yeni doğum yaptım annem iyice ağırlaştı o halimle 1 hafta ben bir hafta kızkardeşim giderdi, orada annem dışıında babam erkek kardeşler anneanne derken bir sürü kişi vardı onların yemeği çamaşırı işi derken canım çıkardı bide ramazana denk gelmişti sahura kadar ayakta olurdum tam bebeği emzirip yatardım 5,5 ..6 gibi annen uyanırdı kızım kalk sabah oldu diye kalkar onu doyurur anneannem kalkınca 1-2 saat tekrar yatrdım....ne günlerdi allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

talebe olmuuşsun artık hadi bakalım hayırlısı bende hafta sonu tecvit kursuna başladım hoca sıfırdan başladı harflerin çıkışı çok önemli diye eve ödev veriyor hem yazma hem tekrarlama yapmaya vakit bulamıyorum kursa gitmeden 1-2 saat önce ancak yapabiliyorum

ben 2 haftadır oğlumun askerlik işlerine koşturuyordum çok şükür salı günü bırakıp geldim
sen zayıfsın diye ellemiyorum ama madem istedin al sana
Günaydınnnn kızlarrr....
günaydın canım

amin...inşallah o günleri görmeyi ve büyütmeyi nasip eder allahım

bende sizleri kendime o kadar yakın hissediyorum ki akrabalarımdan, arkadaşlarımdan daha çok sizlerle sohbet ediyorum,,,sanki çok yakınım doğum yapacakmış gibi heyecanlandım inan ki
o bir haftada çok iyi gitmiş

ilk sayfada kg bildirim formatımız var ona göre doldurup bildirim yaparsan bugün liste günümüz

bu arada ton balığı yemiyoruz canım

her hafta aynı kg gidecek diye birşey yok ilk hafta vücuddaki ödemden dolayı çok gider sonraki haftalarda yağdan gideceği için daha az ama sağlam gider kaçamak yapmadıkçada giden yağlar geri gelmez

Tesekkur ederim.Tamam o formu dolduracagim bir sonraki mesajimda.
Bu arada bilmiyordum ton baligi yenmeyecegini yoksa yemezdim hic.Cok iyi oldu soylediginiz.Yoksa yedim gecen hafta 2 tane konserve sanirim

bugün liste günümüz gönüllü yoksa eve gidince ben yaparım,

2 haftadır liste yapılmıyor, bende yoğunluktan kim yapacak diye sormaya vakit bulamadım,bu böyle olmayacak çıtırlar motivasyonumuz düşecek,,,,yine eski sisteme dönüp liste yapmak lazım boş vaktimde liste yapayım kim ne zaman yapacak diye ...sizce nasıl yapmalıyız ben böyle düşündüm

Tesekkur ederim.Tamam o formu dolduracagim bir sonraki mesajimda.
Bu arada bilmiyordum ton baligi yenmeyecegini yoksa yemezdim hic.Cok iyi oldu soylediginiz.Yoksa yedim gecen hafta 2 tane konserve sanirim

burada olmanın farkı bu canım bilenler bilmeyenlere öğretiyor

ben 1,5 senedir yapıyorum vakit buldukça başka kaynaklardan araştırıyorum ama hala da bilmediğim var hoca nın videolarını veya programlarını seyretmeye vakit olmuyor seyredenler duydukları yeni şeyleri yazıyorlar bende onlardan öğrenmiş oluyorum

Yaptim :)
Rumuz:chelzy
Başlangıç tarihi:02/11/2014
Başlangıç kg:84.2
Geçen hafta:84.2
Bu hafta:81.00
Fark:-3.200
Toplam fark:-
Beden:42
Spor:3 gun yuruyus
Boy:1.80
Hedef:ilk hedef 74 kg...ikinci 68 kg
Yüzdesi:-

günaydınlar herkesee
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:76,4
Bu hafta:74,3
Fark: -2,100
Toplam fark:-5,600
Beden: 44
Spor:akşam 50 dk yürüyüş bandında yürüyüş
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58

GÜNAYDIN BAYANLAR, HER TÜRLÜ CEZAYA AÇIĞIMMMMM KENDİMİ AFFETMİYORUM

Rumuz: CiseNaz
Başlangıç tarihi: 27.01.2014
Başlangıç kilosu: 81
1 Eylüldeki son bildirimde :75.200
Bu hafta: 76.500
Fark: +1300 Gr
Beden : 40
Boy : 1,65
Spor: yürüyüş
Hedef : önce 75,00 sonra 70,00

ASLINDA HER 5 KİLODA BİR DURMA EVRESİNE GİRİYORUM, NEREDEYSE 1 SENE OLUCAK VERDİĞİM KİLO 5.... NE YAPMAM LAZIM BUNDAN SONRASI İÇİN BANA FİKİR VERİN LÜTFEN GÜL ABLA NERDESİNNNNNNNN

Rumuz: thalia
Başlangıç tarihi: 3/11/2014
Başlangıç kilosu: 83.900
Geçen hafta: 83.900
Bu hafta: 81.100
Fark: 2.800
Toplam fark: 2.800
Beden: 44
Spor:20 dk. Sabah-aksam yürüyüş 5 gün
Boy: 1.73
Hedef: ilk hedef 70 ikinci hedef 65

Günaydın canlarim. ...Biliyorsunuz bu hafta hemen hergün kaçamak yaptım hem karatay da ilk haftam hem de regl haftamdi. ...verdiğim kilonun 2 sini regle bağlı ödeme bagliyorum

Arkadaşlar bir haftadır uğrayamadım. işyeri çok fena yoğun.en kısa zamanda geçmişi okuyup tekrar döncem inş. bu arada hiç kaçamak yapmadım.
gülabla öncelikle Allah kavuştursun diyorum. liste teklifin bence çok uygun.liste de motivasyonun bir parçası.
bildirimimi yapıp kaçayım.

rumuz:inar80
Başlangıç tarihi:29/09/2014
Başlangıç kg: 59,5
Geçen hafta: 56.8
Bu hafta: 56.4
Fark: 0,400
Toplam fark: -3100 gr
Spor: 5 gün 30 dk yürüyüş açık havada
Boy: 1.56
İlk Hedef: 55
Nihai hedef: 50
Yüzdesi:%0.70

Yaptim :)
Rumuz:chelzy
Başlangıç tarihi:02/11/2014
Başlangıç kg:84.2
Geçen hafta:84.2
Bu hafta:81.00
Fark:-3.200
Toplam fark:-
Beden:42
Spor:3 gun yuruyus
Boy:1.80
Hedef:ilk hedef 74 kg...ikinci 68 kg
Yüzdesi:-

21 günde 5,600 harikasın canım

İnşallah canım çabuk toparlanırsın...
Allah razı olsun duaların içinde... inşallah tüm isteyenler kavuşurlar...

ilk cezan benden
ASLINDA HER 5 KİLODA BİR DURMA EVRESİNE GİRİYORUM, NEREDEYSE 1 SENE OLUCAK VERDİĞİM KİLO 5.... NE YAPMAM LAZIM BUNDAN SONRASI İÇİN BANA FİKİR VERİN LÜTFEN GÜL ABLA NERDESİNNNNNNNN
buradayım geldim hemen fırçamı atayım

canım senin sorununu her zaman söylüyoruz yine söyleyeyim sen beynine format atmıyorsun,,,geçen sene ekmeği kestirmek için uğraştık hafta sonları az yiyorum diyordun sonra sesin çıkmaz oldu kestin mi kesmedin mi bilmiyorum...1 insan 1 sene karatay yapıyorum der ve kg veremezse sorun kişi dedir o karatay yapmıyordur yaptığını sanıyordur, benim kardeşimde aklı sıra karatay tarzı besleniyor gittiği heryerde herşeyi yiyor aman bi dahamı geleceğiz dünya ya diye,,, hani karatay yapıyordun diyorum yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum diyor dikkat ettiği her gördüğünü yemek dikkat etmese ne yiyecekti ki bilmem

ikl işin beynine format atıp kaçamaksız karataya başlamak yazık 1 sene ne,,,şöyle düşün ye ye nereye kadar sonu yok yemenin bi yerde dur demek lazım

tünaydın canım

bence de ödem hem kaçamak yapıp hem yağ yakmaz olmuyor
karataya yeni başladın canım kaçamak yapmadan devam edersen daha etkili olur,,,biz kaçamak yapanlara fırçamızı atıyoruz ki yapmamaya çalışsın, insülin direncini kırmak çok önemli oda kaçamaksız kırılıyor

kg na göre verdiğin gram çok iyi,,kg azaldıkça vermek zorlaşıyor

sağol canım bırakıp geldim 28 inde yemin töreni var kısmet olursa o zaman tekrar gideceğim

Rumuz:fmgencc
Başlangıç tarihi:09/11/2013
Başlangıç kilosu: 65.8
Geçen hafta: 55
Bu hafta: 54.7
Fark: -300
Toplam fark:11.1
Beden: 36
Spor: t25
Boy: 1,58
Hedef: ilk 55. ikinci 50
Gül ablacım listeye başlayalım bencede artık...herkes srası gelince listeyi hazırlar... böylece tek bi kişi ye yüklememiş oluruz... eğer hazırlayan olmazsa eğlenceli bişiler olmasada listeyi yaparım...

çok haklısın gül ablacım, hemde her kelimenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…