merhaba canımKızlar kusura bakmayın yazamıyorum pc de virüs vardı nete giremiyordum kursa gittiğim için virüs bulaştıran programıda silemeiyordum eşim sildi bıktı benden programıda arkadışından bulduk çok şükür.Hepiniz iyisinizdir inşaalllah sizi çok özledim valla.Bu ara çok yoğunum kaynatam iyice ağırlaştı onu bekliyoruz hep onun yanındayız yeme içme hep yardımla dönüyor gelen gidende çok oluyor tabi.Bide grafikerlik kursu ödevde veriliyor çokta uğraştırıcı şeyler ev falan derken bu ara bitap düştüm.Kaçamak derseniz yapmadım diyemem evde yemek bile yi,yemiyorum valla.Allah tan sabitte kaldım 86 yı sabitledim ben galiba.Canım kedide arayıp durmuş ben aradım o cevap vermedi o aradı ben teli evde bıraktım çocukları bazen götürmüyorum teli çocuğa bırakıyorum neyse tekrar kusura bakmayın gül abla kızlar hamişlerimiz ne yaptı merak ediyorum aslında geçmişede bakamadım ama fazla ilerlememişsiniz okurrum ban onları. Neyse çok öptüm kızlar. Kek yapmam lazım eltime götürücem.Görüşmek üzere.
Eki Görüntüle 1297676 Eki Görüntüle 1297676 Eki Görüntüle 1297676 Eki Görüntüle 1297676 Eki Görüntüle 1297676
sen zayıfsın diye ellemiyorum ama madem istedin al sanaHani bana.
günaydın canımGünaydınnnn kızlarrr....
amin...inşallah o günleri görmeyi ve büyütmeyi nasip eder allahımablacimmm seni sanalda değilde sanki yanı başımda hissettim hep..çok zor gecti aylar hep yanımda oldun..allah senden de razı olsun. ..rabbim sana da torun sevgisiyle yaşatsin tekrar bu güzel duyguyu
Iyi ki acmissin bu topiği benim ikinci evim oldu burası. .2. Karatay prensini heyecanla bekliyorum:)
oGunaydinlarr.
ilk haftanin sonunda 3.200 gitmis.
3 gun spor yaptim.
Ilk defa diyet yaptigim bir.haftada kacamak yapmadan bir haftasonu gecirdim.
bakalim 2. Hafta nasil olacak.
6 7 ay once diyetisyene gittigimde ideal kilomun 74 oldugunu soylemisti.Biraz daha yolum var yani.
Bu hafta domatesli sulu kofte ve tavuklu enginarim var.Arada ton balikli salata ve yarim lahmacun yersem yemek yapmadan 1 haftayi daha geride birakirim :)
Simdilik guzel gidiyor.
2.haftada kilo verimi durur mu sizce? Durmasinn su kararligimin kirilmasini istemiyorum
amin...inşallah o günleri görmeyi ve büyütmeyi nasip eder allahım
bende sizleri kendime o kadar yakın hissediyorum ki akrabalarımdan, arkadaşlarımdan daha çok sizlerle sohbet ediyorum,,,sanki çok yakınım doğum yapacakmış gibi heyecanlandım inan ki
obir haftada çok iyi gitmiş
ilk sayfada kg bildirim formatımız var ona göre doldurup bildirim yaparsan bugün liste günümüz
bu arada ton balığı yemiyoruz canım
Tesekkur ederim.Tamam o formu dolduracagim bir sonraki mesajimda.
Bu arada bilmiyordum ton baligi yenmeyecegini yoksa yemezdim hic.Cok iyi oldu soylediginiz.Yoksa yedim gecen hafta 2 tane konserve sanirim
Yaptim :)
Rumuz:chelzy
Başlangıç tarihi:02/11/2014
Başlangıç kg:84.2
Geçen hafta:84.2
Bu hafta:81.00
Fark:-3.200
Toplam fark:-
Beden:42
Spor:3 gun yuruyus
Boy:1.80
Hedef:ilk hedef 74 kg...ikinci 68 kg
Yüzdesi:-
günaydınlar herkesee
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:76,4
Bu hafta:74,3
Fark: -2,100
Toplam fark:-5,600
Beden: 44
Spor:akşam 50 dk yürüyüş bandında yürüyüş
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
İnşallah canım çabuk toparlanırsın...Ayyyy evet canim 23 martti burada yazdigim tarih...ne kadar zor oldu kabullenmek..simdi gelse de koklasam diye sabirsizlaniyorum..
aylar geçti gecmesine de gel bana sorrr..şikayet olmasın ama zor bi hamilelikti hele ki son ay..şimdi tek cekincem sezaryen sonrasi iyileşme süreci. .inşallah allah yüzüme bakarda çabuk toparlarim 3 çocukla. ..
iyi dileklerin , dualarin ve pozitif duygularin bana güç veriyor..Sen de her daim duamdasin..inşallah senin icin ve teosonum için de yasayacagiz bu heyecanlari
ilk cezan bendenGÜNAYDIN BAYANLAR, HER TÜRLÜ CEZAYA AÇIĞIMMMMM KENDİMİ AFFETMİYORUM
Rumuz: CiseNaz
Başlangıç tarihi: 27.01.2014
Başlangıç kilosu: 81
1 Eylüldeki son bildirimde :75.200
Bu hafta: 76.500
Fark: +1300 Gr
Beden : 40
Boy : 1,65
Spor: yürüyüş
Hedef : önce 75,00 sonra 70,00
buradayım geldim hemen fırçamı atayımASLINDA HER 5 KİLODA BİR DURMA EVRESİNE GİRİYORUM, NEREDEYSE 1 SENE OLUCAK VERDİĞİM KİLO 5.... NE YAPMAM LAZIM BUNDAN SONRASI İÇİN BANA FİKİR VERİN LÜTFEN GÜL ABLA NERDESİNNNNNNNN
Rumuz: thalia
Başlangıç tarihi: 3/11/2014
Başlangıç kilosu: 83.900
Geçen hafta: 83.900
Bu hafta: 81.100
Fark: 2.800
Toplam fark: 2.800
Beden: 44
Spor:20 dk. Sabah-aksam yürüyüş 5 gün
Boy: 1.73
Hedef: ilk hedef 70 ikinci hedef 65
Günaydın canlarim. ...Biliyorsunuz bu hafta hemen hergün kaçamak yaptım hem karatay da ilk haftam hem de regl haftamdi. ...verdiğim kilonun 2 sini regle bağlı ödeme bagliyorum
Arkadaşlar bir haftadır uğrayamadım. işyeri çok fena yoğun.en kısa zamanda geçmişi okuyup tekrar döncem inş. bu arada hiç kaçamak yapmadım.
gülabla öncelikle Allah kavuştursun diyorum. liste teklifin bence çok uygun.liste de motivasyonun bir parçası.
bildirimimi yapıp kaçayım.
rumuz:inar80
Başlangıç tarihi:29/09/2014
Başlangıç kg: 59,5
Geçen hafta: 56.8
Bu hafta: 56.4
Fark: 0,400
Toplam fark: -3100 gr
Spor: 5 gün 30 dk yürüyüş açık havada
Boy: 1.56
İlk Hedef: 55
Nihai hedef: 50
Yüzdesi:%0.70
teşekkürler abla ama ben bazen sporu 2 saat yapıyorum sanırım onun da baya bi etkisi oldu haftasonları da yürümüyorum koşuyorum
çok haklısın gül ablacım, hemde her kelimenleilk cezan benden
buradayım geldim hemen fırçamı atayım
canım senin sorununu her zaman söylüyoruz yine söyleyeyim sen beynine format atmıyorsun,,,geçen sene ekmeği kestirmek için uğraştık hafta sonları az yiyorum diyordun sonra sesin çıkmaz oldu kestin mi kesmedin mi bilmiyorum...1 insan 1 sene karatay yapıyorum der ve kg veremezse sorun kişi dedir o karatay yapmıyordur yaptığını sanıyordur, benim kardeşimde aklı sıra karatay tarzı besleniyor gittiği heryerde herşeyi yiyor aman bi dahamı geleceğiz dünya ya diye,,, hani karatay yapıyordun diyorum yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum diyor dikkat ettiği her gördüğünü yemek dikkat etmese ne yiyecekti ki bilmem
ikl işin beynine format atıp kaçamaksız karataya başlamak yazık 1 sene ne,,,şöyle düşün ye ye nereye kadar sonu yok yemenin bi yerde dur demek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?