Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bildirim yapan arkadaşlar lütfen yüzdenizide hesaplarsanız eğer liste hazırlarken daha kolay yaparız...
Verilen kilo (gr cinsinden)*100/ geçen haftaki kilonuz (gr cinsinden)

B
ende yazamamışım
Yüzdem 0.5

Yuruyusumu yaptim ogleden sonra dersim var aksamda yapamayacagim.

Birsey sormak istiyorum.Yogurt corbasi yapmak istiyorum.tavuk sulu yarmali.Leki corbanin meyanesini nasil yapicam unsuz?yapan varsa tarifini vrrebilir misiniz?

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDELER

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

KİLO VERENLER

Chelzy:Geçen hafta;84.2,Bu hafta;81,TOPLAM=3200
Thalia:Geçen hafta;83.900,Bu hafta;81.100,TOPLAM=2,800
Merverasyon:Geçen hafta;76.400,Bu hafta;74.300,TOPLAM=2.100
İnar:Geçen hafta;56.800,Bu hafta;56.400,TOPLAM=400
Efmgenç:Geçen hafta;55,Bu hafta;54.700,TOPLAM=300

SABİT KALANLAR

Seraym; 86.00

HAMİLELER

MYDENİZ
geçen hafta;76.300;bu hafta;77

KİLO ALANLAR

Cisenaz;76.500=+1.300

Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun

Zamanım az diyenlere, en etkili egzersizlerden.

Etkisi bilimsel olarak ispatlandı: 7 dakikada fit olun!
Sadece kendi vücut ağırlığınızı kullanarak 7 dakikada etkili bir egzersiz programı yapmak hayal değil! Dt Burcu Aydın, bilimsel olarak etkisi ispatlanmış bu egzersiz programını Pudra.com'da anlatıyor.

New York Times dergisinin 12 Mayıs 2013 tarihli sayısında çarpıcı bir yazı yayınlandı. Egzersiz bilimi ile ilgili bu yazıyı okuyunca sizinle paylaşmaya karar verdim.

Egzersizler hakkında her gün yeni şeyler öğrenmeye devam ediyoruz. İlham verici araştırmalardan biri 'American College of Sports Medicine’s Health & Fitness Journal’da Mayıs ayında yayınlanan bir araştırmaydı. Bu araştırma egzersizler konusundaki yenilikleri günlük hayatımıza nasıl adapte edebileceğimiz konusunda iyi bir örnek. Kısaca özetleyeyim:

Bu yeni yaklaşımda sadece kendi vücut ağırlığınızı kullanıyorsunuz, ihtiyacınız olan şeyler bir sandalye ve evinizin bir duvarı. Yapacağınız toplam 12 egzersiz ve harcayacağınız zaman 7 dakika.

Kısa sürede yapılan yüksek yoğunluklu egzersizler artık Amerika’da ve dünyada oldukça revaçta. Bu popüler egzersiz modeli, klasik dayanıklılık egzersizleri ile elde edilen fitness başarısını kısa süre ayırarak elde edebileceğimizi vaat ediyor. Bu iddia bilimsel olarak da kanıtlandı. Yapılan çalışmalar sadece birkaç dakikanızı ayıracağınız yüksek yoğunluklu egzersizlerin, saatlerce yapacağınız koşu veya bisiklete binmekle kaslarınızda aynı moleküler değişikliklere neden olduğunu gösteriyor.
Yüksek yoğunluklu egzersizlerin en önemli özelliği 30 saniye hızlı yapılan hareketler ve egzersizler arasında verilen kısa dinlenme araları. Yayınlanan bu araştırmada egzersizler arasındaki dinlenme süresi ise 10 saniye. Denemek isteyenler için egzersilerin şemasını paylaşıyorum. Her bir hareket arasında 10 saniye dinlenme molası vermeyi unutmayın.

Dt.Burcu AYDIN
www.dcakademi.com

bizler zor verdiğimiz için bu kadarcık bile harika

ben görene kadar seraym yapmış bile haftaya da sen yaparsın canım liste başısın o zaman
Yuruyusumu yaptim ogleden sonra dersim var aksamda yapamayacagim.

Birsey sormak istiyorum.Yogurt corbasi yapmak istiyorum.tavuk sulu yarmali.Leki corbanin meyanesini nasil yapicam unsuz?yapan varsa tarifini vrrebilir misiniz?
karatay menüsü yazarsan googlede çıkar canım orada karatay yemek tarifleri var sağlıklı yaşıyoruzdaki okan beyler yapıp tarıfını de yazıyorlar....un yok kesinlikle

ellerine sağlık canım harika olmuş ....

selam kızlar kilo verenleri ,hedefine ulaşıp daha da kilo verenleri kocaman alkışlıyorum.diğer arkadaşlarımı da çabalarından dolayı takdir ediyorum.regl dönemim bitse ben de bildirim yapmaya başlarım.Birde şu liste yapma olayını becerebilir miyim sizin gibi renkli renkli yapabilir miyim bilmiyorum.

Oooyyyy yapmış bile benim canım arkadaşım.... ellerine sağlıkk seraym

Bakalım azıcık kıpırdama oldu.... inşallah devamı gelir ablacım...
Yaparım ablacım ne demek başlasın benden liste

ablacım işim olmadıkça ben yaparım zor birşey yapamayacağım zamanda söylerim tamam elime yapışmaz ya
Canım benim... ellerine yüreğine sağlık... yapamadığın zaman yaparız o zaman... çünkü sizler kadar renkli yapamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…