Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugünkü menüm
sabah KKK
akşam 4 köfte ayran az bulgur salata pırasa

Bugün iki öğün yaptım....artık böyle devam etmek istiyorum....is yerine yemek taşımak zor oluyor....kahvaltıyı daha geç yapıp 2 ogune dusurucem....

slm kızlar
bugün anca girebildim size selam verip yatayım dedim
seraym liste için eline sağlık çok güzel olmuş
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
bana gelince 2 güne kadar sabittim bugün +1 çıktım
adet olcam büyük ihtimal yrn ondandır diye düşünüyorum
öptüm hepinizi

selam canım
bildirimi her hafta yapıyoruz regl olunsada aklında olsun canım
önemli olan listeyi yapmak renkli yapmak zorunda değilsin canım içinden gelen arkadaşlar renklendiriyor biizmde içimiz açılıyor ...bundan sonra seryam yapacak işi olunca bildirecek hangimiz uygunsa o yapacak
bugünkü menüm
sabah:kkk
öğle:barbunya,yoğurt
akşam:fırında hamsi ve salata yiyeceğim

yapabilirsem yürüyüş yapmayı planlıyorum.yazarım buraya öptüm hepinizi iyi akşamalar
canım balık yeyince tahinli bişey yemeyi unutma hoca tahin helvası diyor ama biz şekerli olduğu için yemiyoruz başka şeyler deneyerek bulup yapıyoruz
acıkmıyorsan iyi canım,,,acıkırsan 5 saat geçince bişey at ağzına

selam canım
bildirimini erken yapmış olsaydın iyiydi canım
pazartesi sabah yapamayacağın zaman pazardan da yapabilirsin önemli olan listeye yazmak

Merhabalar.
Dun aksam misafirlike bir minik parca borek yedim pismanim ama aksam yemegi yememistim.

Bu arada gul abla(herkes abla deyince izninle bende demek istiyorum) tahin helvasi yerine ne bulup yiyoruz? Tam anlayamadim onu.

Menumu de yazayim
sabah:Kkk
oglen:yemegimi evde unuttugum icin okulda sansima taze fasulye vardi sadece onu yedim.
aksam:sulu kofte 4 adet,enginar yemegi.

Saat 4bucukta yuruyuse gidecegim 45 dk.

Kahvaltı
Zeytin 10 ad.
Peynirli yumurta
Salata (kırmızı lahana, salatalık, domates), 1 tane biber turşusu
Ceviz
Mandalina, muşmula

Arada
Su
Sütlü Kahve

Akşam Yemeği
Domates Çorbası
Bulgur Pilavı 1,5 tabak
Patlıcan musakka
Yoğurt

Spor
Kum saati vücut (jessica smith) 30 dk.
10 dk. yoga

merhaba canım
afiyet olsun
küçükte olsa bu börek içinkaçamakğın küçüğü büyüğü olmaz
yemek düzenini bozmamak lazım aç kalmak yağı depoya biriktirir,,,,yanında mutlaka kuruyemiş hazır olsun zor anlar için ,,,yiyecek yoksa gittiğin yerde domates peynir salatalık zeytin yani kkk da yenen herşeyi ve yoğurt yiyebilirsin bunların çoğu her evde vardır...baştan kaçamksız başlamak sağlıklı beslenme olarak uygulamaya fayda veriyor

ben tahin helvası yerine siyak çekirdekli üzümü ıslayıp doğruyorum tahinin içine ,,,geçenlerde sofrada nar vardı onu koydum içine oda değişik bir tat oldu

selam hatunlar
sabah:yumurtasız kk ,1 muz
öğle:şekersiz sütlü kahve
akşam:kısır ve mercimek çorbası
maalesef spor yok 2 gündür.nöbette çok yoruldum
selam canım

afiyet olsun ama çok az yemişsin
Sabah KKK
akşam 4 5 bulgurlu lahana dolması salata yeşil mercimek yemeği
afiyet olsun canım bırde yoğurt olsaymış harıka olacakmıs

afiyet olsun kedicik

maşşallah 1,5 tabak bulgur pilavı

selam canım

afiyet olsun ama çok az yemişsin

öğlen yemiyorum zaten gül abla.sabah da yumurta canım istemeyince muz yedim.akşam kısır yapmış komşum 1 kase yiyince şişirdi tabi.peşine de mercimek çorbası içince yetti doğrusu.

slm arkadaşlar
sabah: 1 yumurtalı kkk
öğle:tavuklu salata (yemek bana uygun değildi evden hazırlayıp götürdüm)
iş çıkışı pazar yaptım eve gelince midem kazındı 2 mandalina yedim
akşam: tarhana çorbası 1 kepçe, çinekop, salata

İyi geceler...

Kıvanç aşı oldu bugün..beni de mahvetti tabi..uyumaya çalışıyoruz..
Dün sınav vardı..hoca yapmış sonra iptal etmiş
..okuldan hiç memnun değiliz..4-5 gundur uzuntuden uyumuyorum..okulu değiştiricez sanırım..şimdide onun derdine duştuk...

Burası dert köşem oldu benim..kusura bakmayın..kilom 55 di en son..verdim sanırım..ayrıca göbeğim hepten gitti...zaten okul derdi beni içten içe eritti..

Hala hastaneye gidip değerlerime baktırıcam..fırsatmı kalıyor..saç diplerimde fena bir ağrı başladı..elimi koyamıyorum acıyor..neden acaba..stresten mi
Saçlarımın arkasında baya beyazım var..ne ara doldu anlamadım..çok yorgun bir sene geçirdim..bitsin gitsin bu sene..

Bu arada Kıvanç 6 ay 5 günlük oldu..baba bile dedi sıpa :) anne diyeydi iyiydi ama neyse..

Tekrar iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…