Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim görüşemiyoruz bu ara cidden, özledim kendi adima..
face'deki resimler tr'den miydi ne güzel
Nisaniniz hayırlı olsun darısı düğüne inş. ..

Bebiş için de rabbim hayirlisini versin sana ve tüm isteyenlere. .daha önce konuşmuş muyduk hatırlamıyorum soğan kürü uygulayip sonuç alan pko lular var.bi araştır istersen
öpüyorum

Hepinize hayırlı geceler. ..mutlu Yarınlar güzellikler...

Biz günümüzu aldık. .pazar sabahı yavrumuza kavusacagiz inşallah. .. son 3 gün. .sanki ilk bebeğim gibi heyecanliyim...büyük allahim isteyen dileyen herkese yaşatsin bu muhteşem duyguyu. .son günler çok duygusalim ve tedirginim..inşallah saglikla ve kolaylikla gelir oğlumuz...

hepinizi öpüyorum..dualarinizi bekliyorum iyi ki varsınız ve aylardir iyi ki yanimdaydiniz sizleri çok seviyorum

Hafta başından beri hep aklımdaydı oldu mu, doğum yaptı mı acaba diye... hep dua ettim... rabbim kavuştursun hayırlısıyla...bişi kalmadı pazr gününe de... sonra miss koksuyla koynunda olacak.. bende çok seviyorum, iyi ki tanımışım seni...

Canım ; Allah kolaylık verssin..gece okudum mesajını..aklımdasın ..Burda ki herkes sana dua edicek biliyorsun..Biz de seni çok seviyoruz..Mis kokuluna az kaldı kavuşacaksın..

Ablacım gerçekten son zamanlarda iyi değilim..işin stresi..bekir de bu aralar saldı çok zor sabrediyorum..gece 12 ye kadar ders çalıştığımız oluyor..Allahtan kayınvalidem üstümde oturuyor.Eşimle kıvancı yukarı atıyoruz da rahat çalışıyoruz...Ama ben bitiyorum..Tansiyonun düşüyor..yemek yemeye zor halim kalıyor..

Ah ahhhh biri de bana hazırlasa bunları ühühühühü...valla ne bulursam yiyorum :)

Canım benim elimde olmuyor ki..Ben salarsam evdekilerde salar gider..toparlayamam da..:))

Melisamı,papatya mı :) ben normal çayı zor içiyorum..gidip onları almak lazım..ben o çayları içemem hem tadından dolayı..sağol bi tanem kafamda onca soru işareti varken bana çay da fayda etmez..benim değerlerime bakılması lazım..hala dr.a gidemedim (((((

Ablacım geçmiş olsun..aman dikkat et...Ben de dinlenmiyorum ne olacak böyle..nereye koşturuyoruz neden sakin bir hayatımız yok bizim..Millet çayını eline alıp oturuyor..ben sıçak bir çay içemiyorum bile..hep soğuyor Dışarda geziyor tozuyor ne kadar rahatlar biz neden öyle değiliz..ühühühühühü cidden artık ağlıyorum...

Selamlar herkese.
Ilk defa dun sabah kendimi halsiz hissederek uyanmistim acaba diyetle alakali mi derken soguk alginliginin habercisiymis meger.Biraz rahatsizim halsizim ve nezle olmusum.Ama iyi haber diyetimle alakali degil.
Dun sabah kkk ama 3 yumurta yedim.Ogleden sonra kan verip hastanede olucam yiyemem diye(saat 9 da)
3.bucuk gibi 3 kasik kisir yedim.
Aksam:Yarim tabak karnibahar,3 minik fileto gogus ve yogurt.
Yuruyus yapamadim.Bugunde yapamayacagim malesef.
Bu sabahta kkk ile basladim.
Oglen 1 lahmacun yesem cok mu abartirim?
Aksama hafif birsey yerim diye dusunuyorum.

Birde diger diyetleri dusundukce ne kadar isabetli bir karar alip karatay yaptigimi farkettim.Bunu da soyleyeyeyim dedim :)

herkese merhabaaaaaaaa...
ben geldimm ve hepinizi gerçekten çook özledim..
nasılsınız sevgili çıtılarım..
konya Antalya dolaş dolaş sonra uşağa dön projelere gömül bu vakıt oldu..
iş yerınde de bir sürü site açılmayınca bayağı uzak kaldım sızlerden..
güncel kılom 75.. Allahım ne olur aralık sonu 69 göreyim..
hepinizi öpuyorummmmmmmmmmm...

Sabah KKK
akşam lahana sarması bulgurlu 5 tane tavuk kanat 4 tane salata yoğurt
3 lt su
afiyet olsun canım
bulgurlu bişey yerken içindekilerin 3-4 kaşık bulguru geçmemesine dikkat ederek yemeni tvsiye ederim aklımdayken yazayım...büyüklüğünü yiyen bilir

afiyet olsun canım
sen bundan istiyordun yeri glmişken bu mısır için, kızkardeşinden kalanları yediğin için sen artıkçımısın başkasından kalanları yiyorsun bide karataya aykırı ba ba ba

asğol canım

aynen ya

afiyet olsun canım

ben bile heyecanlandım son 3 gün deyince ,,,allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım,,,,tedirginliği bırak herşey olacağına varır onu veren allahım doğumun kolaylığınıda güzelliğinide verir,,,,rahat ol
Yattım, uyuyamadım. Sahura da kalkmam lazım ama uyuyamıyorum.
hala oruç tutuyorsun helal sana ben daha başlayamadım koşturmacaalardan aklıma gelmiyor bile hafta sonları tutardım eskiden

işin zor canım,,,iyice zayıfladın sinirlerde zayıfladı kendine dikkat et herkes sana bakıyor senden beklentileri var senin kimseden yok ,,benim küçük versiyonumsun

hoşgeldin canım

bi göründün kayboldun yine ancak face de görebiliyorum ara ara

bizdede face kapandı bir aydır telden de girilmiyor face ve ınstagrama ancak kendi internetimden girebiliyorum onuda face için harcarsam 1 ay yetmez diye evden giriyorum ,,

geçmiş olsun canım

1 lahmacun yeter canım fazlası zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…