Canımml benim çok üzüyosun kendini, çok takıyosun kafaya... azıcık rahat olmaya çalış... herşey yoluna girer zamanla sen kendine ettiğinle kalırsın... bak küçük oğlşun baba demiş,güzel şeyler düşün, yarın seni seviyorum anne dicek..İyi geceler...
Kıvanç aşı oldu bugün..beni de mahvetti tabi..uyumaya çalışıyoruz..
Dün sınav vardı..hoca yapmış sonra iptal etmiş
..okuldan hiç memnun değiliz..4-5 gundur uzuntuden uyumuyorum..okulu değiştiricez sanırım..şimdide onun derdine duştuk...
Burası dert köşem oldu benim..kusura bakmayın..kilom 55 di en son..verdim sanırım..ayrıca göbeğim hepten gitti...zaten okul derdi beni içten içe eritti..
Hala hastaneye gidip değerlerime baktırıcam..fırsatmı kalıyor..saç diplerimde fena bir ağrı başladı..elimi koyamıyorum acıyor..neden acaba..stresten mi
Saçlarımın arkasında baya beyazım var..ne ara doldu anlamadım..çok yorgun bir sene geçirdim..bitsin gitsin bu sene..
Bu arada Kıvanç 6 ay 5 günlük oldu..baba bile dedi sıpa :) anne diyeydi iyiydi ama neyse..
Tekrar iyi geceler.
Bende dün yedim bulguru bi tabak değil ama bu sabah 56 çıktım tartıda... biliğin davul oldum abla ya...afiyet olsun kedicik
maşşallah 1,5 tabak bulgur pilavı
Günaydın çıtır çerezler
Günaydın.
ALLAH gönlüne göre versinhanımlar selamlar nasılsınız
kardeşimin nişanı için türkyieye gittim geldim çokşükür kilom değişmemiş, kediciğimin sayesinde yaptığım spora borçluyum bunu..
yürüyüş yapmak istiyorum ama başlayamıyorum artık leslie jillian vs yapmak uymayacak bana,bebiş istiyorum bundan sonra inşallah.. hayırlısı bakalım ama sanırım pko var bende.. belirtileri var sivilce ve ultrason görüntüsü olarak. kesin anlamak için kan tahlili yapılacaktı ama reglim başlamadı trde yaptıramadım. sağolsun doktor telefonunu verdi uzaktan takip edecek beni ihtiyacım oldukça.. burada tahlil yaptırıp sonuçları soracağım.. valla türkiye gibisi yok sağlık konusunda, kıymetini bilmek lazım..
kusura bakmayın çok az girebiliyorum, sizleri seviyorum
kendi kendini dinleyip çokmu yoruyorsun anlamadım .kıvançtan sonra doğal olarak daha yoğun tempolu hayata geçiş yaptın .Lütfen fazla strese girme saç diplerinde acır heryerinde stresin yapmayacağı şey yok.RELAX CANIM BENİMİyi geceler...
..okuldan hiç memnun değiliz..4-5 gundur uzuntuden uyumuyorum..okulu değiştiricez sanırım..şimdide onun derdine duştuk...
Burası dert köşem oldu benim..kusura bakmayın..kilom 55 di en son..verdim sanırım..ayrıca göbeğim hepten gitti...zaten okul derdi beni içten içe eritti..
Hala hastaneye gidip değerlerime baktırıcam..fırsatmı kalıyor..saç diplerimde fena bir ağrı başladı..elimi koyamıyorum acıyor..neden acaba..stresten mi
Saçlarımın arkasında baya beyazım var..ne ara doldu anlamadım..çok yorgun bir sene geçirdim..bitsin gitsin bu sene..
Bu arada Kıvanç 6 ay 5 günlük oldu..baba bile dedi sıpa :) anne diyeydi iyiydi ama neyse..
Tekrar iyi geceler.
gözünayddın canımiyi geceler kızlarrr
bu arada söylemeyi unuttum yarın abim gelecek gece giremeyebilirim
İyi geceler...
Tekrar iyi geceler.
Bende dün yedim bulguru bi tabak değil ama bu sabah 56 çıktım tartıda... biliğin davul oldum abla ya...
afiyet olsun canımTkrar menü bildirimi yapmaya başlıcam düzenli olarak...
Dün yediklerim...
Sabah 7.30 bitiş
domates, salatalık.
10 Dan fazla zeytin
Bi parça t.yağı
Peynir
Bi çay bardağı yerfıstığı
Bi tane yumurta( ikinciyi yiyemedim)
Azıcık tahin
Öğlen 13.00
Yoğurt (elmalı tarçınlı keten kohumlu zencefil zerdeçallı)
Akşam 20.15 Bitiş ( artık eve geç gidiyıorum servis saatleri değiştiği için)
Et sote , bulgur pilavı, turşu
Spor olarak t25
gün içinde yeşilçay, türk kahvesi ve 2lt ye yakın su
surata bak yerim senin suratını
selam canımhanımlar selamlar nasılsınız
kardeşimin nişanı için türkyieye gittim geldim çokşükür kilom değişmemiş, kediciğimin sayesinde yaptığım spora borçluyum bunu..
yürüyüş yapmak istiyorum ama başlayamıyorum artık leslie jillian vs yapmak uymayacak bana,bebiş istiyorum bundan sonra inşallah.. hayırlısı bakalım ama sanırım pko var bende.. belirtileri var sivilce ve ultrason görüntüsü olarak. kesin anlamak için kan tahlili yapılacaktı ama reglim başlamadı trde yaptıramadım. sağolsun doktor telefonunu verdi uzaktan takip edecek beni ihtiyacım oldukça.. burada tahlil yaptırıp sonuçları soracağım.. valla türkiye gibisi yok sağlık konusunda, kıymetini bilmek lazım..
kusura bakmayın çok az girebiliyorum, sizleri seviyorum
afiyet olsun canımSabah:kkk
Öğlen:lahmacun salata
Akşam:bamya yoğurt
Hepinizi öpüyorum.
Geçmiş olsun ablacım... valla artık bu topiğin adını değiştirmek lazm... yoğunluktan yorgunluntan sağlıgı bozulanlar topiği.. stres yorgunluk birazda üzüntü perişan ediyor... dikkat et ablam kendineselam Çıtırlarım
bugün giremedim hem heyet vardı hem tansiyon problemim oldu, gece kendimi iyi hissetmeyince hastaneye gittik tansiyonum yükselmiş dil altı verdiler iğne yaptılar eve gelmemiz 2 yi geçti,,,doktor bu sıralar kendini çokmu yordun diyorbende dedim ki ben hergün yoruyorum kendimi dinlendiğim yok ki dinlenmen lazım dedi ama nerde dinlenmek heyet olduğu için 3-4 saat uyku ile işe gittim bide bakan toplantısıydı iyice stresli oldu müsteşarın biri sorun çıkardı o sorunu halletmek için 3 saatim gitii ,,2.5 tan sonra çıktım işten....
Gözün aydın canım benim...slm kizlar
abim geldi cok sukur
onun telefonundan giriyorum
sonra pcdende girerim optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?