Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canımml benim çok üzüyosun kendini, çok takıyosun kafaya... azıcık rahat olmaya çalış... herşey yoluna girer zamanla sen kendine ettiğinle kalırsın... bak küçük oğlşun baba demiş,güzel şeyler düşün, yarın seni seviyorum anne dicek.. emziriyosun acaba nasıl olur bilmem ama melisa, papatya çaylarından içsen biraz rahatlatır seni...

Tkrar menü bildirimi yapmaya başlıcam düzenli olarak...
Dün yediklerim...
Sabah 7.30 bitiş
domates, salatalık.
10 Dan fazla zeytin
Bi parça t.yağı
Peynir
Bi çay bardağı yerfıstığı
Bi tane yumurta( ikinciyi yiyemedim)
Azıcık tahin

Öğlen 13.00
Yoğurt (elmalı tarçınlı keten kohumlu zencefil zerdeçallı)

Akşam 20.15 Bitiş ( artık eve geç gidiyıorum servis saatleri değiştiği için)

Et sote , bulgur pilavı, turşu

Spor olarak t25
gün içinde yeşilçay, türk kahvesi ve 2lt ye yakın su

hanımlar selamlar nasılsınız
kardeşimin nişanı için türkyieye gittim geldim çokşükür kilom değişmemiş, kediciğimin sayesinde yaptığım spora borçluyum bunu..
yürüyüş yapmak istiyorum ama başlayamıyorum artık leslie jillian vs yapmak uymayacak bana,bebiş istiyorum bundan sonra inşallah.. hayırlısı bakalım ama sanırım pko var bende.. belirtileri var sivilce ve ultrason görüntüsü olarak. kesin anlamak için kan tahlili yapılacaktı ama reglim başlamadı trde yaptıramadım. sağolsun doktor telefonunu verdi uzaktan takip edecek beni ihtiyacım oldukça.. burada tahlil yaptırıp sonuçları soracağım.. valla türkiye gibisi yok sağlık konusunda, kıymetini bilmek lazım..
kusura bakmayın çok az girebiliyorum, sizleri seviyorum

ALLAH gönlüne göre versin

kendi kendini dinleyip çokmu yoruyorsun anlamadım .kıvançtan sonra doğal olarak daha yoğun tempolu hayata geçiş yaptın .Lütfen fazla strese girme saç diplerinde acır heryerinde stresin yapmayacağı şey yok.RELAX CANIM BENİM

selam Çıtırlarım
bugün giremedim hem heyet vardı hem tansiyon problemim oldu, gece kendimi iyi hissetmeyince hastaneye gittik tansiyonum yükselmiş dil altı verdiler iğne yaptılar eve gelmemiz 2 yi geçti,,,doktor bu sıralar kendini çokmu yordun diyor bende dedim ki ben hergün yoruyorum kendimi dinlendiğim yok ki dinlenmen lazım dedi ama nerde dinlenmek heyet olduğu için 3-4 saat uyku ile işe gittim bide bakan toplantısıydı iyice stresli oldu müsteşarın biri sorun çıkardı o sorunu halletmek için 3 saatim gitii ,,2.5 tan sonra çıktım işten....

iyi geceler kızlarrr
bu arada söylemeyi unuttum yarın abim gelecek gece giremeyebilirim
gözünayddın canım
prensime ....yakında anne de der.....benim 1. 4 aylıkken dişi çıktığı için ilk dede demeye başladı, 2. anne dedi,,3. baba

bu çocukların hiç derdi bitmiyor allah uzun ömür versin de,,ben hem dershane hem okul değiştirdim rahatladım ama hiç ders çalışmıyor sinir ediyor beni,,,,

ben gece hastanalik oldum ona koş buna koş dikkat et kendine senin de benden farkın yok herşey stresten
Bende dün yedim bulguru bi tabak değil ama bu sabah 56 çıktım tartıda... biliğin davul oldum abla ya...

afiyet olsun canım

yeterince zayıfladın zaten geçte olsa sorun olmaz seinin için
surata bak yerim senin suratını
selam canım

nişanınız hayırlı olsun allah devamını nasip etsin
ooo bebişin vakti geldi demek allah gönlüne göre versin canım
Sabah:kkk
Öğlen:lahmacun salata
Akşam:bamya yoğurt
Hepinizi öpüyorum.
afiyet olsun canım

Kahvaltı
Zeytin
Soğanlı yumurta
Salata
Ceviz
Mandalina
Sütlü kahve

Arada
Yağsız, tuzsuz patlamış mısır (yasak, kilosu olanlar yemesin) birazda kardeşimden kalan yağlı vardı onu yedim.
Muşmula

Akşam 16:10'da yemeğim bitti.
Domates çorbası (2 tabak)
Bulgur pilavı
Musakka
Yoğurt

SU
ÇAY

Spor
Öğlen
Hourglass Workout 30 dk.
Barre abs

Akşam
15 dk. yoga

Geçmiş olsun ablacım... valla artık bu topiğin adını değiştirmek lazm... yoğunluktan yorgunluntan sağlıgı bozulanlar topiği.. stres yorgunluk birazda üzüntü perişan ediyor... dikkat et ablam kendine

Bugün yediklerim
Sabah 7.30 bitiş
2yumurta
Domates, saltalık, bir tane havuç
13Zeytin
Bi çay bardağı yerfıstığı
Çay

Öğlen 13.15
et sote, salata, bi minicik parça yufka ekmeğinden aldım

Akşam 20.30

Fırında patlıcan kızartma iki şerit
Keşkek pilavı
Fırında uydurmasyon karnıbahar mücveri (unsuz tabiki )
Salataa

Gün içinde yeşil çay, türk kahvesi ve iki litreye yakın su
Spor 22.30 dan sonra inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…