afiyet olsun hayırlı olsun ilk günün
Tesekkurler,umarim hayirli olur..afiyet olsun hayırlı olsun ilk günün
saol gül ablacim arada bir ağrım artıyor ama genel durum fena değil:) yoğunluğumda kis boyunca devam eder arada ce e diyebilirim sanırım:)afiyet olsun canım
4 kupa mı
sana da hayırlı cumalar canım
nasılsın canım hala yoğunmusun
miden nasıl
afiyet olsun canımIyi aksamlar hepinize.
Bugun yine sporsuz gecti halsizligimden dolayi.
Sabahastirmali yumurta,peynir,5 zeytin,badem
oglen:1 bucuk tabak yesil mercimek yemegi,yogurt
aksam:1 tabak taze fasulye,6 kofte,marul salatasi,havuclu yogurt.
Aksam sanki biraz fazla yiyorum.Pazartesi salona yaziliyorum.En azindan yedigimi eritirim diye dusunuyorum :/
afiyet olsun canımSabah KKK
öğlen süt elma
akşam etli kuru fasulye salata yoğurt
2.5 lt su
arada da olsa seni görmek güzel özlemekten iyisaol gül ablacim arada bir ağrım artıyor ama genel durum fena değil:) yoğunluğumda kis boyunca devam eder arada ce e diyebilirim sanırım:)
kolay gelsin canımslm kızlar
anca girebildim yatmadan bakayım dedim
geçmişe hızlıca bir baktım sadece
pazar günü misafirim gelecek yrn temizlik hazırlık vs yaparım büyük ihtimalle
ama yinede yatmadan girip bakmaya çalışırım
afiyet olsun canım
yemen zamanla rayına oturur sorun etme aç kalmaktan iyi yemek
afiyet olsun kedicikMerhaba,
Dün
Buğday, nohut, et sulu çorba
Zeytin
Yumurta (2 ad.)
Salata
2 muşmula
2 kaşık keçi b. pekmezi
16:00
Çinekop 5 ad.
Salata
Az helva
17:15
patlamış mısır
çay
Nescafe
10 dk. oblique barre cardio
30 dk. hourglass workout
Bugün
Kahvaltı
Aşure, şekersiz
Nar
Akşam
Buğday, nohut, et sulu çorba
Aşure
Spor
30 dk. hourglass workout
8'e kadar birşey yermiyim bilmiyorum.
afiyet olsun canımÖğle KKK
akşam kuru fasulye yoğurt roka
2 lt su
mrb bana yardim eder misiniz? dukanla 21kilo verdim 10kilo geri aldim.3aydir diyetisyene gidiyorum.2ileri 1 geri..hala basladigim noktadayim
canım diyetisyen ler artık işe yaramıyor karatay varken onlara gerek yok,,,,listeye takılı kalıp strese girmek insanı yoruyor zaten....Daha önce 10 gun karatay yaptim ama kilo veremedim diye biraktim.acele ettim
merhaba herkese
Tsk ederim cevabiniz icin.kilomu düsundukce daha cok yiyorum sanki ise yarayacakmis gibi.sari mezurali kitabi okudum daha önce.yesil mezuralyi alacam.dukandan sacim döküldü.kan ilaçi kullaniyorumafiyet olsun canım
canım diyetisyen ler artık işe yaramıyor karatay varken onlara gerek yok,,,,listeye takılı kalıp strese girmek insanı yoruyor zaten....
karatay la ilgili ilk sayfada kurallar var onlara uyarsan gerisi kolay
karatay ı herkes yapıyor ama ince noktalarını bilmedikleri için ya kg alıyorlar ya veremiyorlar
karatay da acele edilmeyecek vucud yağları yakara bi dahada yağ yapmaz onun için aceleye gerek yok
sen dukanla çok kg verdiğin için karatay fayda sağlamamıştır, karatayda önce ödem atılır sonra yağlar gider, sende zaten ödem yoktur dukanla gitmiştir onun için sabırlı olacaksın yediklerini buraya yazacaksın bizler hata varsa seni uyaracağız hatasız yapmaya başlayınca kg lar gidecek gitmese benden gitmezdi ben 51 yaşına gireceğim haşimato var menapoz var varda var metabolizma çalışmıyor nerdeyse ama yinede 17 kg verdim neden ? ....kaçamak yapmadığım ve kurallara uydduğm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?