Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

afiyet olsun kedicik

maşşallah zararlı şeyleri yemişsin yine ,,

2 kaşık pekmez yanında , patlamış mısır , zayıfsın ama trans yağ da alma vücuduna
Patlamış mısırda yağ yoktu, yağsız ve tuzsuz. Pekmezde daha yemeyeceğim zaten. İlaç için keçiboynuzu almıştım, bitti sonunda.

günaydınlar herkesee
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:74,3
Bu hafta:74,1
Fark: -200
Toplam fark:-5,800
Beden: 44
Spor:akşam 50 dk yürüyüş bandında yürüyüş
Boy: 1,58
Yüzde:-0,40
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
hiç kaçamak yapmadım ama neden 200 gr gitti anlamadım bir ayımı doldurmak üzereyim ilk ayın sonunda yavaşlaması biraz moralimi bozdu

Rumuz: chelzy
Başlangıç tarihi:03/11/2014
Başlangıç kilosu 84.400
Geçen hafta:81.0
Bu hafta:80.9
Fark: -100
Toplam fark:-3.500
Beden: 42
Spor:4 gun yuruyus
Boy: 1,80
Yüzde:-0,40
Hedef:ilk hedef 74 sonra 70

Gunaydinlar.Bende daha fazla beklerken -100 gr i gormek biraz sasirtti cunku kutlesel olarak daha gitmis gibi hissediyordum.Porsiyonlari mi fazla abarttim anlamadim.Umarim kirilmaz direncim.Sporumu mu degistirmeliyim acaba? Yuruyus yerine kardiyoya mi yonelmeliyim bilemedim.3. Hafta daha dikkatli olmam lazim cunku 4. hafta regl olacagim ozaman hic gitmeyecek.

GÜNAYDIN BAYANLAR
GEÇEN HAFTAKİ ARTIK HERHANGİ NEYSE GİDİVERMİŞ ESKİ KİLOMA DÖNMÜŞÜM KALDIĞIM YERDEKİ
Rumuz: CiseNaz
Başlangıç tarihi: 27.01.2014
Başlangıç kilosu: 81
1 Eylüldeki son bildirimde :76.500
Bu hafta: 75.400
Fark: -1100 Gr
Beden : 40
Boy : 1,65
Spor: yürüyüş
Hedef : önce 70,00 sonra 65,00

Rumuz: thalia
Başlangıç tarihi: 3/11/2014
Başlangıç kilosu: 83.900
Geçen hafta: 81.100
Bu hafta: 80.800
Fark: -300
Toplam fark: 3.100
Beden: 44
Spor:20 dk. Sabah-aksam yürüyüş 5 gün
Boy: 1.73
Hedef: ilk hedef 70 ikinci hedef 65

Bu hafta niye böyle oldu yaaaa

Günaydın... herkese iyi haftalar olsunnn...
Mydenizzz inşallah iyidir, minik prensi yanında
Ben tartılamayı unuttum arkadaşlar... haftasonu yoğundu kayınvalidem rahatsozdı hem evin rutin işleri hemde onlarda ki işler misafirler derken nasıl eçti anlamadım... bazen yetmiyor iki gün hiçbişeye

başlarda ödem gittiği için çabuk verilir sonra yağlar gitmeye başlanır kg verme azalır 300 gramı azınsama ben ve bazı arkadaşlar 100 verince seviniyorduk sen gençsin metabolizman hızlı çalıştığı için daha çabuk verirsin
günaydın canım sana da iyi haftalar
haftasonu evden çıkınca kalan zaman yetmiyor, çıkmasan yapman gerekenler oluyor işimiz zor valla

bende merak ettim mydenizciğimi inşallah sorunsuz doğum yapmıştır,,,

merhaba herkese
gül ablam nasılsın, sana da hayırlı pazarlar....
aaaaa canım hoşgeldin,
ben iyiyim sen nasılsın ,,
maşşallah doğum yaklaşmış bebecik kocaman olmuş,,,allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım
bebişin cinsiyeti neymiş merak ettim
Tsk ederim cevabiniz icin.kilomu düsundukce daha cok yiyorum sanki ise yarayacakmis gibi.sari mezurali kitabi okudum daha önce.yesil mezuralyi alacam.dukandan sacim döküldü.kan ilaçi kullaniyorum
karatay da tam tersi oluyor yeni saçlar çıkıyor, kan yükseliyor, ben artık kan hapı ve B12 kullanmıyorum
Bi de bende tikinarak yeme bozuklugu var.psikiatri tedavi görüyorum
geçmiş olsun canım

200 gram 200 gramdır almaktan iyi damlaya damlaya göl oluyor bizim giden yağlar da...

başlarda ödem gittiği için çabuk verilir sonra yağlar gitmeye başlanır kg verme azalır
vermiş olmak bile yeter ben 5 ay takıldım 100 gram verememiştim
sen başlayalı 14 gün olmuş hemen şaşırma yağdan gittiği için zor gider
gözünaydın olsun canım

bundan sonrası nasıl gidecek bakalım

Gul abla haklisin.Hep yaptigim bir hatadir veremedigim hafta diyeti birakmam.Bu defa basa donmek istemiyorum.Yuruyuse biraz ara verio yag yakici egzersizlere baslayacagim.Bakalim.Umarim 3. Hafta etkisini gosterecektir.

Thalia ayni gun baslamisiz diyrte ve neredeyse ayni kilodayiz.Ilk hafta cok benzer kilo vermisiz.Ikinci hafta ayni sorunu yasadik.Destek olalim birbirimize

GÜL ABLA BU ARADA BEN AY BASI ZUMBAYA BASLIYORUM, SANIRSAM HIZLANICAK KİLO VERMEM BU ŞEKİLDE, BEN BİRDE Bİ DANS KEŞFETTİM HERKESE TAVSİYE EDİYORUM VİDEOYUDA ALTTA PAYLAŞICAM DENEYİN DERİM KALORİ PATLAMASI YAPIO VALLA HELEKİ UYUMADAN ÖNCE YAPILIRSA ON NUMARA 5 YILDIZ

ablacımm merhabalar..
hepınızı çook özledim ben.. işler yoğun ablacım.. kasım aralık geçınce daha çok buralarda olmaya çalışırım..
güncel kılom 74, 4 bu sabha ıtıbariyle.. mutluyum yenı yıla 70 kg olarak gırmeyı planlıyorum inşallah.. öpüyorum çok..

Rumuz:alfabetikbulvar

Başlangıç tarihi: 18/03/2014
Başlangıç kilosu: 85.400
Geçen hafta: 75
Bu hafta: 74,4
Fark: -600
Toplam fark: 10
Beden: 44-42
Spor:koştur gülo koştur
Boy: 1.67
Hedef: ilk hedef 70 ikinci hedef 65
kılo verme yolunda tüm karatay Çıtırlarına kolaylıklar azim ve irade dilerim..

ben bu haftada giremedim hiç,ama bildirimimi yine de yapmak istiyorum. regl haftam sebebiyle ödem vardır diye düşünüyorum.bu hafta sabitim.

rumuz:inar80
Başlangıç tarihi:29/09/2014
Başlangıç kg: 59,5
Geçen hafta: 56.4
Bu hafta: 56.4
Fark: 0
Toplam fark: -3100 gr
Spor: 5 gün 30 dk yürüyüş açık havada
Boy: 1.56
İlk Hedef: 55
Nihai hedef: 50
Yüzdesi:0

hadi bakalım sonucu merak ediyorum

video yu göremedim

selam canım
harika gidiyorsun valla ,,,yaza kadar banada yetişirsin ben 5 aydır aynı kg dayım,,aşağı indiğim yok yukarı çıkıyorum 500 yada 1 alıp veriyorum geç yemek yemek bende kg yapıyor

haftaya farkı farkedersin canım adetten sonra baya farkediyor
selam kızlar bayadır giremedim nete.bugünkü menümü yazayım.
sabah:kkk
öğle:süt
akşam:mercimek çorbası,salata,palamut balığı
afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…