Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba,
Seraym'ın interneti yokmuş, onun için uğrayamamış. Haberiniz olsun.

Moralim bozuldu yaa ben daha iyi bir rakam bekliyordum.....

Insallah bu hafta kacamaksız bır sekılde bol sporla daha fazla verecegız canım.

Bugun neler yedıgımı paylasayım.

Sabah:Haslanmıs yumurtalı kkk ( Gecen hafta hemen hergun omlet yedım ben haslanmısı cok sevmyorum malesef bu hafta zorlayacagım h.sonuna kadar hep haslanmıs yıyecegım)
Oglenırasa yogurt
Aksam:Ispanak yogurt
Spor:1 saat yurudum.Bırazda bel çevresi hareketleri yapacagım 10 gibi dinlndikten sonra.

Bır de çok mu yogurt yıyorum ? Acaba kılo vermeyı etkıler mı ? Bu kadar yemesem mi ? 1 er kase yıyorum.4-5 kasık falan.Bunu mu azaltsam ?

sağol ablacım hoşbuldum yine deli yoğunluklarımdan gelemedim buraya, aklıma gelince selam vereyim dedim.
çok sağolasın, duanı eksik etme.
bebeğimiz erkek geliyor.
diğer hamilerler de doğum yaptı mı topikteki.
inşallah doğumdan sonra aranızdayım vakit bulursam..

bismillah deyip basladim.sabah 2yumurta yagda pismis,biraz peynir, 10 yesil zeytin, 1 cay bardagi memleketimin yer fistigi yedim..yumurtayi ekmeksiz yiyince fena midem bulandi.aksam mercimek corba, barbunya salatasi yedim.uygun mudur?

bismillah deyip basladim.sabah 2yumurta yagda pismis,biraz peynir, 10 yesil zeytin, 1 cay bardagi memleketimin yer fistigi yedim..yumurtayi ekmeksiz yiyince fena midem bulandi.aksam mercimek corba, barbunya salatasi yedim.uygun mudur?
Kahvaltı da yeşillik, sebze eksik. Kalanı uygundur. Akşam doyduysan da sorun yok.

Laktoz intoleransın yoksa yoğurt kilo vermeyi etkilemez, hatta karın yağlarına iyi geliyor.

slm kızlar :)
pazar günü erkenden telekomun binaya gelen hat kablosu koptu
anca bugün gelip yaptılar bu yüzden giremedim
iyisinizdir inşallah
koşturmacalı bir haftasonu geçirdim
yatmadan bakayım dedim sizlere
iyi gecelerrrrrr....

Günaydınnnn... kaç gündür bakıyorum ama yazamıyorum..
Kafam biraz yoğun keyfim hem var hem yok gibi havalar mı başka şeyler mi bileedim... pek kimselerde girmiyor artık sanki niye böyle olduk
Karatay son sürat devam ama kilo gitmiyor yine, hatta regliden dolayı artışlardayım... t25 yapıyorum ya ondan dolayıda sıkılaşma başladı birazcık... iki haftayı bitirdim... üçüncü haftadayım.. 5hafta sonunda bakalım farkedecek mi baya merak ediyorum..

Merhaba arkadaşlar...

Bu sene ne oldu bize bilmiyorum..koştur koştur çok yoruldum yaaaaa....haftasonu hem mevlut hem de diş partisi yapacağız..cumartesi günü iptalim yani..

Mydenizden haber varmı? merak ettim ikisinide..

Gece bazen tek elimle telefonu tutarak okuyorum ama yazamıyorum ..kıvanç beyi uyuturken zor oluyor..

Kıvancın üst dişleride patladı..emerken ısırıp kanatıyor ağlıyorum resmen..çok hareketli oldu..evi dolaşıyor yuvarlanıyor..hasta da oldu burnu akıyor..tam bir pis oldu :) Herşeyi yiyoruz..meyveyi ve yoğurdu çok seviyor..yumurta pekmez peynir sabahları götürüyor valla maşallah..hurmada yiyor..sebze çorbası içiyor..et yedirmeye başlıcaz..tam buğday unundan çorbalık erişte kesicek annem,çorbasına koyacağım..

Ben kendime hiç bakamıyorum..nezlede oldum..kendimi iyi hissetmiyorum..

Konumuzla alakalı değil tabi ama bu kocaları belli bir evlilik süresinden sonra atacaksın :) valla yaaa..varmı benim gibi düşünen :)

selam arkadaslar. nasılsınız ınsaallah.
benım sıze bıkac sorum olacak.

1) siyez bulguru kullanıyor musun bır de kullanıryosanız nereden temın edıyorsunuz?
2) serbest dolasan tavuk hangi marka alıyorsunuz pahalı da be ya:)) yada öbur tavukları hıcmı yemıyorsunuz?
3) evde kepeklı kara bulgurum var onu kullanabılıyormuyuz. rengı de beyakahverengı.ınternetden sıyez bulguruna baktım benım evdekı ıle rengı aynı ama o bu mudur bılemedım dogrusu
4) spor ıcın uygun saat hangısıdır. ben ne zaman musayıt olursam o zaman cıkıp yuruyorumda.
siz uzmanların bılgısıne sorularımı bırakıyorum .cevaplarınız ve önelerınızı beklıorum...

allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım

ekin06 yaptı kızı oldu 2 aya yaklaştı,,,

mydenizz de pazar günü yapacaktı haber alamadık daha,,

sıra sende sonra eriğim de,,,

eriğim de epeydir uğramıyor merak ettim sağlığı nasıl bebek nasıl

doğumdan sonra bekliyoruz canım,,,prensciğim 6 ayda çok güzel verdi kg larını çıtır oldu
sekersiz caya nasil alisacam bilmem
ben 14 yaşından beri şekersiz içerim bir alıştım hala devam
topik sesszileşti zayıflayan da zayıflayamayanda kaçtı bizler bekçi kaldık

allah yardımcın olsun canım,,,sıpacak tam ısırmalık olmuş... kuzuma herşeyleride yermiş ,,,allahım nazarlardan korusun
mydenizzz in telini almayı unutmuşum kedi ye sordum oda unutmuş haber alamadık daha inşallah iyilerdir

bencede erkeklerin miyadı dolunca atmak lazım, çocuklardan sonra adamlar yük gibi geliyor insana hiç bir işe yaramıyor bide iş bekliyorlar

selam canım hoşgeldiniz

sorularınıza cevap vereyim başka arkadaşlarda kendi tecrübelerince cevap verirler

1..ben siyaz bulguru kullanıyorum,,kastamonu ya giden bir arkadaşıma 5 kg aldırmıştım kg su 7,5 lira idi 7-8 ay oldu

2...ben normal tavuk yemiyorum,,serbest gezen de 1,5 sene de 4 kere yedim,,1-2 marka var hangi şehirdesin bilmiyorum ben Ankara'dayım..bak pi ve köy pi nin serbest gezeni var fiatları diğerlerine göre hesaplı,,,,çağdaşlarda 13 den 10 a iniyor arasıra

3...siyez bulguru çok kara olmuyor,,,bende siyez, firik, kara bulgur, normali ve incesi var hepsi birbirinden farklı,,,,

4....spor için yemek öncesi 1 saat, sonrasıda 2 saat uygun değil diğer saatler uygun deniliyor....internetten bakınca her kafadan başka ses çıkıyor,,,gece yapılan spor en verimli olanıymış

selam kızalr bugün 3 öğun yaptım malesef
sabah:iştahım yoktu az salata 4-5 zeytin,peynir ve badem yedim
öğle:taze fasülye,yoğurt,acı biber turşusu
akşam:tarhana çorba,etlidolma sarımsaklı yoğurt

çok mu yemişim ne

inşallah ablacım, gelirim. toplamda 11 kg aldım. iyi kilom şimdilik. bakalım doğana kadar ne kadar olacak.
öpüyorum herkesi
kendine iyi bak ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…