geçmiş olsun canım
1 lahmacun yeter canım fazlası zararlı
merhaba karataya başlamakla doğru karar verirsiniz, duyduğuma göre dukan sağlığı bozuyormuş karatayda düzeltiyorBenim de kitabim bugun geliyor aksam eve gelince okuycam ve yarin uygulamaya baslamayu dusunuyorum daha once dukanla 12 kilo vermistim ama hepsini 6 ayda gri aldm ve metabolizmam bozuldu son 20 gundur 30 dk kosu bandida kosup 15 dk karin 10 dk kol egzersizi yapiyorum metabolizmam biraz duzeldi gibi ama tam degil ayni zamanda polikistik over hastalgim var 65 kiloyum hedefim 55 umarim basarili olurum(
Sagolasin Gul abla.
Simdi et doner aldim.Yarisini yapicam.Yanina yogurtlu koz biber.Uygun mudur :)
Aksamda tavuk sis yerim.
Normalde bu kadar tavuk et yemem ama yemek yapasim hic yokCuma ve haftasonu sebzeye yuklenicem.
İyi akşamlar arkadaşlarım...ve dert köşem :)
Gul ablacım ; sizlede dertleşmesem öleceğim :)
Bekir İngilizce çalışıyor..Kıvanç yerde kuduruyor..:) eşim gelecek birazdan sofra hazırlayacağım.
Her halimize şukurler olsun..Unutacağım bu yorgunluklarımı inşallah..canları sağolsun..
Çiğ fıstık yedim biraz..ayıklamak zor bıraktım vakit yok :) canım tatlı bişeyler istiyor..ben doğumdan sonra hiç regl olmadım ..incir yiyeyim bari..
Geleceğim:)
Kedimmm özledim ayrıca
afiyet olsun hayırlı olsun ilk gününGunaydin bende bugun basladim erken kalkip ilk kkk mi yaptim suan isteyim birazdan limonlu ilik suyumu icicem
afiyet olsun canımAksam biraz abarttim
1 tabak piyaz
15 zeytin
kirmizi biber ve koz patlican salatasi
Gucum yeterse halim olursa biraz leslie yaparim ama sanmiyorum
afiyet olsun canımSahur
2 mandalina
Etli yumurta
Salata
Zeytin
Siyah Çay
Birkaç ceviz
İftar
1 mandalina
Buğdaylı, nohutlu, et suyu çorba (2 tabak)
Salata
Spor olarak sabah tibet ve birkaç yoga egzersizi
Ama daha yapmam gereken hourglass programı var.
Ek olarak, biraz ceviz, siyah çay ve yemekle birlikte 2 tane biber turşusu yemiştim. Aklım patlamış mısırdaydı, tam tencereyi aldım. Ne yapıyorsun, kendine hakim ol dedim, dolaba geri koydum tencereyi.
afiyet olsun canımSabah KKK
öğlen elma
akşam 5 bulgurlu lahana sarması salata Karnabahar yemeği biraz da etli kuru fasulye
3 lt su
Bugün çok yedim sanki
selam canımİyi akşamlar arkadaşlarım...ve dert köşem :)
Gul ablacım ; sizlede dertleşmesem öleceğim :)
Bekir İngilizce çalışıyor..Kıvanç yerde kuduruyor..:) eşim gelecek birazdan sofra hazırlayacağım.
Her halimize şukurler olsun..Unutacağım bu yorgunluklarımı inşallah..canları sağolsun..
Çiğ fıstık yedim biraz..ayıklamak zor bıraktım vakit yok :) canım tatlı bişeyler istiyor..ben doğumdan sonra hiç regl olmadım ..incir yiyeyim bari..
Geleceğim:)
Kedimmm özledim ayrıca
neşen yerinde otur bakalım bol sohbetler sizeslm kizlar
iyisinizdir insallah
abimle oturuyoruz
yatmadan girebilirmiyim bilmiuorum
girebilirsem tekrar gorusuruz optum
hayırlı olsun inşallah amacınıza tez vakitte ulaşırsınızGunaydin bende bugun basladim erken kalkip ilk kkk mi yaptim suan isteyim birazdan limonlu ilik suyumu icicem
afiyet olsun canımGünaydınnn....
Dün giremedim bi türlü işim yoktu da araştırmalarım vardı biraz nette ona takıldım kaldım...
Dünkü menüm
Sabah 7.20
Peynir
15 Zeytin
İki yumurta
Domates salatalık havuç
yer fıstıı bi çay bardağı
Çay
Öğlen 13.00
Elmalı taçınlı yoğurt
Akşam 20.15
kalan yemeklerden ortaya karışık yaptım...
Pırasa, yeşil fasülye yedim biraz
Salata
Turşu
Yeşil çayı abadtmışım 4kupa
Türk kahvesi 2litre su
Spor olarak ta t25
sana da hayırlı cumalar canımgüünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?