Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sağolun, verdim ama hala incecik hissetmiyorum ne yazık ki :)
İsmim de ergen olduğum dönemlerden kalma, değiştirmek de istemiyorum, tanıyanlar falan var, öylece kaldı işte.

Cok guzel kilo vermissin.Tebrik ederim.Bu esnada hangi sporu yaptin? Kardiyo agirlikli mi ? Sanirim sadece yuruyerek gitmeyecek bu kilolar cunku

Cok guzel kilo vermissin.Tebrik ederim.Bu esnada hangi sporu yaptin? Kardiyo agirlikli mi ? Sanirim sadece yuruyerek gitmeyecek bu kilolar cunku
Başlarda Leslie ile çalıştım, 2 mil falan yürüdüm günde, bazen 2 günde bir. 59lara falan geldim, sonra baktım ki artık leslie hafif kalıyor. İnternetteki cardio-fitness programlarına baktım, uygulamaya çalıştım, 7 kiloyu falan da öyle verdim.
Yürüyüş önemli tabi ama, belli bir tempo gerekir, bir de bölgesel incelmeye fazla faydası olacağını düşünmedim.
Ama uyarmalıyım, cardio programları sağlık sorunu olmayanlar için, Tanrı korusun, tıkanıp kalınabilir, kalp sorunudur falan. Çok terletiyor, nefes nefese kalıyorsun falan, ama çok etkili orası da ayrı tabi.

Tempolu yuruyorum ama pko oldugumdan neredeyse butun yaglar gobegimde ve yuruyusun etkisi olmadigini dusunuyorum artik.Nette fat burning core videolarini yapacagim.Olmadi bacaklar icinde leslie 4 mile yaparim.Vucudum alisik aslinda ama dedigin gibi cardio cok yoruyor heleki benim gibi astim bronsiti olanlar icin nefes sorunu buyuk handikap.

passion4 diye bir idman videoları var, bölgesel hareketleri gösteriyor, bacak, kalça, karın falan ayrı ayrı onlardan kolaj yapardım bazen de.
beginner cardio türleri var, diğerlerine göre daha hafif, ama biz gibi uyuşuklara yine ağır geliyor orası ayrı ama :)
Ben dişimi sıkıp 20 dakika falan katlanıp, sonra daha hafif egzersizlerle devam ediyordum. Yoksa ben de tıkanıp kalırdım kesin.
Bende de kist sorunu vardı, adet olamıyordum falan ama verdim kiloları. Azim şart, şimdi adetler düzene girdi, iyileşmiş olabilirim.
Güzellik acısız olmuyor maalesef, sporla bazen popom acırdı, 2-3 gün zorlanırdım.
Geçenlerde cardio programlarından sıkıldım ,balet egzersizlerine bakayım dedim, ne kadar zor ya o esnemeler falan, 20 dk da buz gibi terledim, halbu ki ne kadar laylaylom görünüyor, sağa esne, sola esne, bacakları aç, kapa falan, ama göründüğü gibi değilmiş onu anladım.

Evett cardiolarin beginnerlari bile biz uyusuklara zor geliyor.Yaparim deyip fitnessblenders in tum zor levellarini indirdim ama yapamiyorum.Dilim disarda kaliyor nefes nefese.Passion 4 onu eve gidince deneyeyim bakayim.
Umarim kilo verdikce benimde duzene girer adetlerim.O baya engelliyor kilo vermemi.
Bende gecen gun baktim bale videolarina aman bunlar cok basit dedim kapattim Simdilik elimdeki videolarla idare edeyim en iyisi.

Sürekli aynı egzersizi yapmak sakıncalıymış zaten, vücut alışıp direniyormuş, ara ara değiştirmek lazım.
Mesela popo için, ya da karın için ingilizce kelime karşılıklarını bulup, exercises diye aratırdım, ona göre bölgesel programlar çıkardı, bu da bir yöntem, bizde Ebru Şallı hariç spor videosu yok türkçe olarak malum, o da pilates zaten.

inşallah
teşekkür ederim canım
Ablacımmm inşallah doğum gününde güzel haberler alırsın... doğum günün de kutlu olsun... sağlıklı, evlatlarınla nice güzel seneler geçirirsin inşallah...
teşekkür ederim canım, hala bekliyorum bugün 2 kere aradı ama hala açıklanmamış
okadar oldumu abla ya ne çabuk geçti öyle uzun döneme yoksa banamı öyle geldi.Doğumgününde kutlu olsun buarada

ne güzel kilo vermişsiiz isminizede bayıldım
teşekkür ederim canım
4 ünde teslim oldu 17 gün oldu, bugün yerler açıklanacak haftaya cuma yemin töreni var, törenden sonra dağıtacaklarmış isteyen izin kullanacak isteyen kullanmayacakmış,,,oğlumda kullanmak istememişti hastalanmış astım çıkmış bide şimdi kullanmak istiyor gelsin 1 haftada olsa anasının yanında dinlensin bakıma çekilsin

slm kizlar
cok sukur bu sabah izmire geldik
gece yolculugu yaptik emine uyusun diye ama gece 1bucukta anca uyudu arabaya bindikten yarim saat sonra yirmi dakika arayla araba tutmasi nedeniyle bizi bir guzel yikadi resmen yinede cok sukur sagsaglim geldik
cuma sabahi tartildim ayniydim insallah burada cok kacirmam
bu hafta giremeyebilirim simdide abimin telefonundan girdim haftaya gorusuruz insallah
optum hepinizi

selam canım

sağ sağlim gittiniz ya önemli olan o ,,,

dikkat et kendine abur cubur yeme

Rumuz: chelzy
Başlangıç tarihi:03/11/2014
Başlangıç kilosu 84.400
Geçen hafta:80.9
Bu hafta:80.0
Fark: -900
Toplam fark:-4.400
Beden: 42
Spor:2 gun yuruyus
Boy: 1,80
Yüzde:-
Hedef:ilk hedef 74 sonra 70

Gunaydinlar.
Ilk raporu ben vereyim dedim.Sabah tartiya ciktim ve sevindim -900 u gorunce.Bu hafta biraz duzensiz yedim veya yiyemedim ama sporun en az duzyde yapildigi hafta bu kadar vermem bile cok iyi geldi bana.Ve sanirim artik yag kaybettigim icin sanki daha fazla vermisim gibi.Rahatsizligimdan dolayi her az az gidecek belli ama olsun.Iyice motive olmus durumdayim.Insallah bu motivasyonum kirilmaz.Umarim sizlerde vermissinizdir.

merhaba arkadaşlar
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:74,1
Bu hafta:73.5
Fark: -600
Toplam fark:-6.400
Beden: 42
Spor:akşam 50 dk yürüyüş bandında yürüyüş
Boy: 1,58
Yüzde:-0,80
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
bu hafta değişik bir haftaydı perşembe tartıldığımda 73 geliyodum bugün 73.5 niye oynuyo anlamadım.

Iyi akşamlar, ben geldimmm

Gecen hafta Pazar sabahı 11.40 'ta minik bebeğimiz aramiza katıldı. .çok şükür sağlıkla geldi..inşallah nasibi bol, hayirli , sağlıklı bi ömrü olur.rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese tattirsin..onun gelişiyle aylardır yaşadığım sıkıntı üzüntü hepsi bitti..dört gözle onu bekliyormusuz sanki.esimde bende çok mutluyuz...büyük oglum hemen adapte olamadı, biraz kıskandı gibi... küçük hiç bir seyin farkinda değil gidip gelip sevmeye çalışıyor küçüğüm mecburen babannesinde kaliyor şimdilik. Sadece gündüzleri yada gün aşırı geliyor..

Geleyim bana çok zordu inanılmaz zordu..Doktorum bir gebeliği daha kaldiramayacagimi söyledi. Uzun bi ameliyat geçirdim fazlasıyla bakıma muhtacim şu an... Ameliyat esnasinda epidural olmama rağmen bebek çıkınca uyutuldum ve 2 saat işlemler sürmüş. Anestezi beni inanilmaz şisirdi yuruyemeyecek duruma geldim. .aldigim ilaçları ve serumlari yeni yeni vucudumdan atmaya başladım. .Bebegim bu esnada sarılık oldu ,ishal oldu ,göbeği kanadi derken zor bi 1 hafta geçirdik.. inşallah bundan sonrası kolay olur

Sizler nasılsınız özledim sizleri. .özelden hep yazdiniz hicccc yalniz birakmadiniz cok cok tesekkur ederim hepinize. .şimdilik bu kadar bebek uyandı

mydenizz çok çok sevındım canım senın adına..Rabbım evlatlarını sana ve aılene bağışlasın.. Kolaylıkla buyutmenı nasıp etsın.. hayırlı evlat yapsın hepsinıde.. gözün gönlün aydın olsun canımcım.. öperım çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…