afiyet olsun canımselam kızalr bugün 3 öğun yaptım malesef
sabah:iştahım yoktu az salata 4-5 zeytin,peynir ve badem yedim
öğle:taze fasülye,yoğurt,acı biber turşusu
akşam:tarhana çorba,etlidolma sarımsaklı yoğurt
çok mu yemişim ne
fazla almamışsın iyisin,,,yarısı doğumda gider kalanda emzirirken gider sorun olmazinşallah ablacım, gelirim. toplamda 11 kg aldım. iyi kilom şimdilik. bakalım doğana kadar ne kadar olacak.
öpüyorum herkesi
kendine iyi bak ablacım
evet canım yiyebiliyoruz ama bulgur cinslerini 3-4 yemek kaşığı buğday cinslerini sınırsız yiyebiliyoruztesekkurler gul_0663...
istanbulda oturuyorum.peki kara bulguru yıyebılıyoruz degıl mı?
oooo selamlar canımMerhabalar, okumak icin girmisken yazayim dedim firsat bu firsat ^_^
Herkes iyidir insallah. Ben derslerden kafami kaldiramiyorum.
Doktoraya basladiktan sonra aldigim 1 kg i nihayet verdim. Kacamaksiz aynen devam. Kismetse donem bitsin burada olacagim simdilik uzaktan bakmakla yetiniyorum.
Hepinizi operim ^_^
selam canımslm kızlar :) yatmadan bir bakayım dedim
cuma akşama bilet aldık Allah nasip ederse izmir yolcusuyuz
biraz yoğunum bu aralar gelemiyorum
öptüm hepinizi :-*
selam canımGünaydınnn milletttttt
Ben de pkoluydum 3. Yılımızda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldımCanim görüşemiyoruz bu ara cidden, özledim kendi adima..
face'deki resimler tr'den miydi ne güzel
Nisaniniz hayırlı olsun darısı düğüne inş. ..
Bebiş için de rabbim hayirlisini versin sana ve tüm isteyenlere. .daha önce konuşmuş muyduk hatırlamıyorum soğan kürü uygulayip sonuç alan pko lular var.bi araştır istersen
öpüyorum
Ablacımmm inşallah doğum gününde güzel haberler alırsın... doğum günün de kutlu olsun... sağlıklı, evlatlarınla nice güzel seneler geçirirsin inşallah...hayırlı cumalar
bugün heyacanlıyım oğlumun uzun dönem yeri blli olacak ,,,inşallah iyi ve hayırlı bir yere çıkar,,,,
hayırlı cumalar
bugün heyacanlıyım oğlumun uzun dönem yeri blli olacak ,,,inşallah iyi ve hayırlı bir yere çıkar,,,,
ne güzel kilo vermişsiniz isminizede bayıldımSelam kızlar, ben de karatay diyeti ile kilo verdim, 72 kiloydum, 52 kiloyum artık.
Milllete göre iyi görünüyorum ama, sanki bacaklarım kalın, belim kalın gibi (70 cm), pilatese falan başladım, sizler neler yapıyorsunuz?
Sağolun, verdim ama hala incecik hissetmiyorum ne yazık ki :)okadar oldumu abla ya ne çabuk geçti öyle uzun döneme yoksa banamı öyle geldi.Doğumgününde kutlu olsun buarada
ne güzel kilo vermişsiniz isminizede bayıldım
sıkılaşmanız lazım o halde pilates demişsiniz ,kesinlikle işe yarar bence deneyinSağolun, verdim ama hala incecik hissetmiyorum ne yazık ki :)
İsmim de ergen olduğum dönemlerden kalma, değiştirmek de istemiyorum, tanıyanlar falan var, öylece kaldı işte.
Evet popomu kaldırabilirsem haftada 3 defa falan yapıyorum ama kilo verirken ki o azim, çalışkanlık kalmadı ya. 20 kilo gitti ama onla beraber, o canlılık da kayboldu sanki. Ama hala aynı stres var, 500 gram alsam kafayı yerim, o derece :)sıkılaşmanız lazım o halde pilates demişsiniz ,kesinlikle işe yarar bence deneyin
yürüyüş ve hafif tempo koşuda yapabilirsin .zayıflayınca istek azalıyor ama spor hayatımızda hep varolmalı böyle düşünürsen yaparsın .En başta sağlık içinEvet popomu kaldırabilirsem haftada 3 defa falan yapıyorum ama kilo verirken ki o azim, çalışkanlık kalmadı ya. 20 kilo gitti ama onla beraber, o canlılık da kayboldu sanki. Ama hala aynı stres var, 500 gram alsam kafayı yerim, o derece :)
Pilates o kadar sıkmıyor aslında, cardio programlarından daha eğlenceli, kilo vermiş olanlar için iyi. Ama kilo verdirmiyormuş.yürüyüş ve hafif tempo koşuda yapabilirsin .zayıflayınca istek azalıyor ama spor hayatımızda hep varolmalı böyle düşünürsen yaparsın .En başta sağlık için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?