Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhabalar, okumak icin girmisken yazayim dedim firsat bu firsat ^_^

Herkes iyidir insallah. Ben derslerden kafami kaldiramiyorum.

Doktoraya basladiktan sonra aldigim 1 kg i nihayet verdim. Kacamaksiz aynen devam. Kismetse donem bitsin burada olacagim simdilik uzaktan bakmakla yetiniyorum.

Hepinizi operim ^_^

slm kızlar :) yatmadan bir bakayım dedim
cuma akşama bilet aldık Allah nasip ederse izmir yolcusuyuz
biraz yoğunum bu aralar gelemiyorum
öptüm hepinizi :-*

afiyet olsun canım

normal yemişsin karataya uygun olsun doyana kadar ye zararı olmaz
inşallah ablacım, gelirim. toplamda 11 kg aldım. iyi kilom şimdilik. bakalım doğana kadar ne kadar olacak.
öpüyorum herkesi
kendine iyi bak ablacım
fazla almamışsın iyisin,,,yarısı doğumda gider kalanda emzirirken gider sorun olmaz
sende kendine ve bebişe iyi bak canım

tesekkurler gul_0663...

istanbulda oturuyorum.peki kara bulguru yıyebılıyoruz degıl mı?
evet canım yiyebiliyoruz ama bulgur cinslerini 3-4 yemek kaşığı buğday cinslerini sınırsız yiyebiliyoruz
oooo selamlar canım
sen yoğunsun face den görüyorum,,bu doktora iyi oldu sana çoğu sıkıntıyı unutturdu

sabırsızlıkla bekliyorum özlettin sohbetlerini ,,,,sen yokken burada kaçamk yapanlar oluyor jandarmalığını yapman lazım
slm kızlar :) yatmadan bir bakayım dedim
cuma akşama bilet aldık Allah nasip ederse izmir yolcusuyuz
biraz yoğunum bu aralar gelemiyorum
öptüm hepinizi :-*
selam canım
oooo maşşallah sende izmir den geleli ne kadar oldu yeniden gidiyorsun

hayırlı yolculuklar canım eminoşu öp benim için
Günaydınnn milletttttt
selam canım

Ben de pkoluydum 3. Yılımızda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım
Ilki 9 aylıkken kendiliğimden hamile kalmışım tedavi gerekiyor diye korunmuyorduk şimdi 5 ve 3,5 yadında iki oğlum var pko da kalmamış insülin direnci ve tansiyonum var 98 kıloyum 8 kılo verdim kılo verdikçe onlar da düzelecek

Selamlar herkese.
Gul abla insallah guzel bir yere cikar da kafaniz rahat olur.
Bana gelecek olursak ilk defa dun aksam cok kacirdim.Sabah tahlil olacagi icin yemeden ciktim evden sonra ceyrek simit yedim hep disaridayim diye.Oglen 6 adet kofte ve salata.Asam ise yemek yemedim ama 6 7 tane cig kofte yedim.Sonrasinda spor yaptim ama nafile sanirim.Bugun biraz az yiyecegim telafi etmek icin.Oglen mercimek varmis okulda.

Selam kızlar, ben de karatay diyeti ile kilo verdim, 72 kiloydum, 52 kiloyum artık.
Milllete göre iyi görünüyorum ama, sanki bacaklarım kalın, belim kalın gibi (70 cm), pilatese falan başladım, sizler neler yapıyorsunuz?

hayırlı cumalar

bugün heyacanlıyım oğlumun uzun dönem yeri blli olacak ,,,inşallah iyi ve hayırlı bir yere çıkar,,,,

okadar oldumu abla ya ne çabuk geçti öyle uzun döneme yoksa banamı öyle geldi.Doğumgününde kutlu olsun buarada

ne güzel kilo vermişsiniz isminizede bayıldım

okadar oldumu abla ya ne çabuk geçti öyle uzun döneme yoksa banamı öyle geldi.Doğumgününde kutlu olsun buarada

ne güzel kilo vermişsiniz isminizede bayıldım
Sağolun, verdim ama hala incecik hissetmiyorum ne yazık ki :)
İsmim de ergen olduğum dönemlerden kalma, değiştirmek de istemiyorum, tanıyanlar falan var, öylece kaldı işte.

sıkılaşmanız lazım o halde pilates demişsiniz ,kesinlikle işe yarar bence deneyin
Evet popomu kaldırabilirsem haftada 3 defa falan yapıyorum ama kilo verirken ki o azim, çalışkanlık kalmadı ya. 20 kilo gitti ama onla beraber, o canlılık da kayboldu sanki. Ama hala aynı stres var, 500 gram alsam kafayı yerim, o derece :)

yürüyüş ve hafif tempo koşuda yapabilirsin .zayıflayınca istek azalıyor ama spor hayatımızda hep varolmalı böyle düşünürsen yaparsın .En başta sağlık için

yürüyüş ve hafif tempo koşuda yapabilirsin .zayıflayınca istek azalıyor ama spor hayatımızda hep varolmalı böyle düşünürsen yaparsın .En başta sağlık için
Pilates o kadar sıkmıyor aslında, cardio programlarından daha eğlenceli, kilo vermiş olanlar için iyi. Ama kilo verdirmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…