- 18 Temmuz 2013
- 450
- 396
- 108
Iyi akşamlar, ben geldimmm
Gecen hafta Pazar sabahı 11.40 'ta minik bebeğimiz aramiza katıldı. .çok şükür sağlıkla geldi..inşallah nasibi bol, hayirli , sağlıklı bi ömrü olur.rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese tattirsin..onun gelişiyle aylardır yaşadığım sıkıntı üzüntü hepsi bitti..dört gözle onu bekliyormusuz sanki.esimde bende çok mutluyuz...büyük oglum hemen adapte olamadı, biraz kıskandı gibi... küçük hiç bir seyin farkinda değil gidip gelip sevmeye çalışıyor küçüğüm mecburen babannesinde kaliyor şimdilik. Sadece gündüzleri yada gün aşırı geliyor..
Geleyim bana çok zordu inanılmaz zordu..Doktorum bir gebeliği daha kaldiramayacagimi söyledi. Uzun bi ameliyat geçirdim fazlasıyla bakıma muhtacim şu an... Ameliyat esnasinda epidural olmama rağmen bebek çıkınca uyutuldum ve 2 saat işlemler sürmüş. Anestezi beni inanilmaz şisirdi yuruyemeyecek duruma geldim. .aldigim ilaçları ve serumlari yeni yeni vucudumdan atmaya başladım. .Bebegim bu esnada sarılık oldu ,ishal oldu ,göbeği kanadi derken zor bi 1 hafta geçirdik.. inşallah bundan sonrası kolay olur
Sizler nasılsınız özledim sizleri. .özelden hep yazdiniz hicccc yalniz birakmadiniz cok cok tesekkur ederim hepinize. .şimdilik bu kadar bebek uyandı
Hoşgeldin.Merhabalar
Ben de 70 kg, 160 cm boyundadır
3 gündür, 17:00 sonrası yememeye ve hareket etmeye çalışıyorum. Bu sefer hedef kilom olan 55'e düşene kadar bu grupta günlük paylaşımlarda motive olmak istiyorum. Bugün yediklerimi ve egzersizimi sizinle paylaşayım:
Sabah: süzme peynir, ceviz, domates- Salatalık, kurutulmuş domatesler nar ekşisi ve zeytinyagi ve 3 adept kuru kayisi
Ara: Türk kahvesi
Öğle: ızgara somon Balığı, haşlanmış sebze, az yeşillik
Ikindi: Sütlü filtre kahve, 2 mandalina
17:00 sonrasi : sutlu filter Kanye, Adacayi
75 dakika da sicakta yoga yaptim ve 5000 Adim attim
günaydın canımGunaydinlarr.
Yarin tam 1 ayi geride birakmis olacagim ve 4.tarti gunu. regl oldum olacagim.Bakalim etkileyecek mi.Bir de biraz kacamakli gecti bu hafta ama en agir sporu da bu hafta yaptim.Yarini sabirsizlikla bekliyorum.
merhaba canımherkeslere günaydınnnnnnn..
ne oldu bızım karatay Çıtırlarına bakımm pek sessız bu aralar..
Çok yoğun bır dönemden geçiyorum kendı adıma çok yazamasamda okumaya gayret edıyorum..
hepınızı de çok özledim kızlar..
merak etme canım geçmişte bişey yok son sayfaya bir bakayım dedim 3 gün önceki sayfa son sayfa çıktı karşıma hiç yazan olmamışslm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
çektiğim fotoları annemlerin pcye atarken sizede bir bakayım dedim
yarın sabah yola çıkıyoruz inşallah sağ sağlim varırız evimize
geçmiş yapamıyorum kusura bakmayın öptüm hepinizi :-*
hoş geldin evine canımslm kızlar
evdeyim çok şükür
işlerimi toparlayabilirim inşallah iş başı yapmadan
günaydın canım
maşşallah 1 ay olmuş bile
canım her kaçamak insülin direncini geriye döndürür ve kıramazsın buda demek tir ki kg verdikten sona kaçamaklar çoğalacak ve karatayı bırakıp tekrar aynı kg ya döneceksin.....
topiğimize 3 çocuklu anne olarak hoşgeldin canımIyi akşamlar, ben geldimmm
Gecen hafta Pazar sabahı 11.40 'ta minik bebeğimiz aramiza katıldı. .çok şükür sağlıkla geldi..inşallah nasibi bol, hayirli , sağlıklı bi ömrü olur.rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese tattirsin..onun gelişiyle aylardır yaşadığım sıkıntı üzüntü hepsi bitti..dört gözle onu bekliyormusuz sanki.esimde bende çok mutluyuz...büyük oglum hemen adapte olamadı, biraz kıskandı gibi... küçük hiç bir seyin farkinda değil gidip gelip sevmeye çalışıyor küçüğüm mecburen babannesinde kaliyor şimdilik. Sadece gündüzleri yada gün aşırı geliyor..
Geleyim bana çok zordu inanılmaz zordu..Doktorum bir gebeliği daha kaldiramayacagimi söyledi. Uzun bi ameliyat geçirdim fazlasıyla bakıma muhtacim şu an... Ameliyat esnasinda epidural olmama rağmen bebek çıkınca uyutuldum ve 2 saat işlemler sürmüş. Anestezi beni inanilmaz şisirdi yuruyemeyecek duruma geldim. .aldigim ilaçları ve serumlari yeni yeni vucudumdan atmaya başladım. .Bebegim bu esnada sarılık oldu ,ishal oldu ,göbeği kanadi derken zor bi 1 hafta geçirdik.. inşallah bundan sonrası kolay olur
Sizler nasılsınız özledim sizleri. .özelden hep yazdiniz hicccc yalniz birakmadiniz cok cok tesekkur ederim hepinize. .şimdilik bu kadar bebek uyandı
teşekkür ederim canım ,,,hep birlikte uzun yaşarız inşallahMutlu yıllar gül abla saglikla, mutlulukla, evlatlarinla daha nice uzun yillarin olsun...Kucak dolusu sevgiler
selam canımhanımlar selam nasılsınız herkes sanırım yoğun..ben de buraya menümü yazmadığım sürece kaçamak yaptığım için en azından hergün girip menümü yazmaya karar verdim..
bugün:
sabah 09.00 2 yumurtalı kk 1 hurma ile
15.00 1 bardak süt
16.00 1 türk kahvesi şekersiz (şuanda bitirdim:) )
akşama fırında tavuk var. salata ve mercimek çorba var..
inşallah bu şekilde tamamlarım..öpüyorum kendinize iyi bakın:)
aramıza hoşgeldinizMerhabalar
Ben de 70 kg, 160 cm boyundadır
3 gündür, 17:00 sonrası yememeye ve hareket etmeye çalışıyorum. Bu sefer hedef kilom olan 55'e düşene kadar bu grupta günlük paylaşımlarda motive olmak istiyorum. Bugün yediklerimi ve egzersizimi sizinle paylaşayım:
Sabah: süzme peynir, ceviz, domates- Salatalık, kurutulmuş domatesler nar ekşisi ve zeytinyagi ve 3 adept kuru kayisi
Ara: Türk kahvesi
Öğle: ızgara somon Balığı, haşlanmış sebze, az yeşillik
Ikindi: Sütlü filtre kahve, 2 mandalina
17:00 sonrasi : sutlu filter Kanye, Adacayi
75 dakika da sicakta yoga yaptim ve 5000 Adim attim
kararından dönmemek için karatayla ilgili sayfaları fırsat buldukça takip et canım ,Evet Gul abla 1 ayi deviriyorum.Ilk defa bu kadar kararliyim diyebilirim.Bakalim yarin 1 ayda totalde ne kadar gitmis olacak.Keske regl donemine denk gelmeseydi ama olsun.
Kacamak dediysem cok degil.Mesela 1 kasik makarna gibi.2 -3defa oldu ama dedigin gibi bu da etkiliyor aldirmasa bile kilo vermeye ket vuruyor.Hedefimde 12-13kilo var daha.Onlari verip tekrardan alirsam kabus gibi.Bu defa oyle olmayacak insallahh
Bu arada leslie 3 fast mile 40 dakikasini +xhitt bacak inceltme videosunu yaptim 10 dakika.
50 dakika toplamda yaparak bu haftayi 5 gun sporla bitirdim.
kararından dönmemek için karatayla ilgili sayfaları fırsat buldukça takip et canım ,
sayfaları derken sağlıklı yaşıyoruz u ve canan karatay ın gerçek sayfasını sadece, diğer karatay sayfalarını açan bazı kişileri tanıyorum ben onlarla 5 ay uğraştım kaçamak yapmamayı ve karatayın ana fikrini öğretemedim...onlar karatay yaptığını sanan kişiler ilk zamanlar ben sayfadaki hatalarını düzeltiyordum sonra vazgeçtim hatalı bilgiler veriyorlar ben hangi birini düzelteyim,,,
sağlıklı yaşıyoruz daki okan bey ve eşi karatay hoca ile ailece de görüşüyorlar devamlı taze ve doğru bilgilerle yönlendirme yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?