Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hanımlar selam nasılsınız herkes sanırım yoğun..ben de buraya menümü yazmadığım sürece kaçamak yaptığım için en azından hergün girip menümü yazmaya karar verdim..

bugün:
sabah 09.00 2 yumurtalı kk 1 hurma ile
15.00 1 bardak süt
16.00 1 türk kahvesi şekersiz (şuanda bitirdim:) )

akşama fırında tavuk var. salata ve mercimek çorba var..
inşallah bu şekilde tamamlarım..öpüyorum kendinize iyi bakın:)

canıım Allah hayırlı uğurlu bir evlat etsin, sizleri hep mutlu ve bir arada etsin inşallah..
en kısa zamanda tamamen iyileşir ve 3 yavrunla mutlu güzel günler yaşarsın inşallah.. sezeryan hakkaten zor.. taze bebek tatlı telaş, ne güzeldir şimdi : ) zorlukları da geçip gitsin bi daha hiç sıkıntı olmasın inşallah..

Citirlarim merhaba
5 gundur topige giremedim sehirdisinda gorevdeydim oradan burdur a gectim oglumun yemin toreni var yarin....kosturmaca icinde topige girip okuma yazma yapamadim...gecmisi firsat bulunca okurum....herkes iyidir insallah..hepinizi opuyorum

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
çektiğim fotoları annemlerin pcye atarken sizede bir bakayım dedim
yarın sabah yola çıkıyoruz inşallah sağ sağlim varırız evimize
geçmiş yapamıyorum kusura bakmayın öptüm hepinizi :-*

Merhabalar
Ben de 70 kg, 160 cm boyundadır

3 gündür, 17:00 sonrası yememeye ve hareket etmeye çalışıyorum. Bu sefer hedef kilom olan 55'e düşene kadar bu grupta günlük paylaşımlarda motive olmak istiyorum. Bugün yediklerimi ve egzersizimi sizinle paylaşayım:

Sabah: süzme peynir, ceviz, domates- Salatalık, kurutulmuş domatesler nar ekşisi ve zeytinyagi ve 3 adept kuru kayisi
Ara: Türk kahvesi
Öğle: ızgara somon Balığı, haşlanmış sebze, az yeşillik
Ikindi: Sütlü filtre kahve, 2 mandalina
17:00 sonrasi : sutlu filter Kanye, Adacayi

75 dakika da sicakta yoga yaptim ve 5000 Adim attim

Hoşgeldin.

Gunaydinlarr.
Yarin tam 1 ayi geride birakmis olacagim ve 4.tarti gunu. regl oldum olacagim.Bakalim etkileyecek mi.Bir de biraz kacamakli gecti bu hafta ama en agir sporu da bu hafta yaptim.Yarini sabirsizlikla bekliyorum.

merhaba Çıtırlarım

1 hafta oldu sizden uzak kalalı dün nihayet evime döndüm, dinlenemeden dışarı işlerine koşturdum gece bi ara pc elime geçti 1-2 resim paylaştım topiğe giremedim, ev çamaşır dolu hem her haftaki çamaşırlar hem oğlanın asker kıyafetleri yıkanacak ütülenecek, ev işleri yemek derken bugünde dinlenme yok
molalarda geçmişe göz atmaya çalışırım ben yokken neler yapmışsınız bir bakayım

şimdi kkk yapma zamanı görüşürüz çıtırlarım

Gunaydinlarr.
Yarin tam 1 ayi geride birakmis olacagim ve 4.tarti gunu. regl oldum olacagim.Bakalim etkileyecek mi.Bir de biraz kacamakli gecti bu hafta ama en agir sporu da bu hafta yaptim.Yarini sabirsizlikla bekliyorum.
günaydın canım

maşşallah 1 ay olmuş bile

canım her kaçamak insülin direncini geriye döndürür ve kıramazsın buda demek tir ki kg verdikten sona kaçamaklar çoğalacak ve karatayı bırakıp tekrar aynı kg ya döneceksin.....

merhaba canım
gerçekten çok sessizmiş topik ben yokum diye Çıtırlarda kaçmışlar galiba
merak etme canım geçmişte bişey yok son sayfaya bir bakayım dedim 3 gün önceki sayfa son sayfa çıktı karşıma hiç yazan olmamış
slm kızlar
evdeyim çok şükür
işlerimi toparlayabilirim inşallah iş başı yapmadan
hoş geldin evine canım

Evet Gul abla 1 ayi deviriyorum.Ilk defa bu kadar kararliyim diyebilirim.Bakalim yarin 1 ayda totalde ne kadar gitmis olacak.Keske regl donemine denk gelmeseydi ama olsun.
Kacamak dediysem cok degil.Mesela 1 kasik makarna gibi.2 -3defa oldu ama dedigin gibi bu da etkiliyor aldirmasa bile kilo vermeye ket vuruyor.Hedefimde 12-13kilo var daha.Onlari verip tekrardan alirsam kabus gibi.Bu defa oyle olmayacak insallahh

topiğimize 3 çocuklu anne olarak hoşgeldin canım

bebişin tekrar hayırlı olsun, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı uzun ömürler versin

kıyamam size ne zorluklar çekmişsiniz inşallah biraz düzelmişsinizdir,,,,faceden yazmıştım biraz önce bebiş nasıl oldu hastaneden çıktınızmı diye,,,,

Mutlu yıllar gül abla saglikla, mutlulukla, evlatlarinla daha nice uzun yillarin olsun...Kucak dolusu sevgiler
teşekkür ederim canım ,,,hep birlikte uzun yaşarız inşallah
selam canım

buradan kopmak iyi olmuyor onun için fırsat buldukça yazın yoksa ipin ucu bir kaçar toparlanamaz, sen alıştığın için çabuk toparlıyorsun yeniler özellikle dikkat etmeli

aramıza hoşgeldiniz

sen menülerini yaz biz eleştirelim ki hatasız yapmayı öğrenesin,

nar ekşişi ev yapımı mı canım,,,,

öğle ile ikindi arası 5 saatten az dır kesin arada içilen sütlü kahve leptini bozar mandalinalar zaten bozmuştu bile

akşam yemeği yememişsin canım bu şekilde başlamak hatalı çok aç kalıyorsun

kararından dönmemek için karatayla ilgili sayfaları fırsat buldukça takip et canım ,
sayfaları derken sağlıklı yaşıyoruz u ve canan karatay ın gerçek sayfasını sadece, diğer karatay sayfalarını açan bazı kişileri tanıyorum ben onlarla 5 ay uğraştım kaçamak yapmamayı ve karatayın ana fikrini öğretemedim...onlar karatay yaptığını sanan kişiler ilk zamanlar ben sayfadaki hatalarını düzeltiyordum sonra vazgeçtim hatalı bilgiler veriyorlar ben hangi birini düzelteyim,,,
sağlıklı yaşıyoruz daki okan bey ve eşi karatay hoca ile ailece de görüşüyorlar devamlı taze ve doğru bilgilerle yönlendirme yapıyorlar

Gul abla ozel mesajdan sitelerin linklerini atabilir misin bana ? Su kilo verme doneminden sonra dedigin gibi aslinda bu bu tarz beslenmeyi benimsemek lazim.Benim gibi rahatsizligi olanlar diyabet riskli grubunda olanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…