Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

slm kızlar
uzun bir uğraştan sonra kızım uyudu çok şükür
bu aralar beslenmeme adapte olamıyorum tam yoluna sokmaya çalışırken izmire gitttim geldim yine altüst oldum
nasıl toparlıcam bilemiyorum tartılmaya korkuyorum canım çok sıkkın. bir bunalım var sanki bende havalardan mı bilemiyorum. cnm bir şey yapmak istemiyor...

Merhaba,

Kahvaltı
Kaşar peyniri
Sucuk
Zeytin
Salata
Biraz yer fıstığı
1 tane mısır unlu kendi yaptığım poğaça (kilosu olanlara yasak)
Siyah çay
Muz, tarçınlı

Akşam
2 sarımsaklı antep lahmacun
Ayran

Türk kahvesi

Spor leslie yapmayı düşünüyorum.

Canim benimm ne kadar güzel dualar, temenniler bunlar allah razı olsun.. vakti gelince rabbim sana da yasatsin bu güzelliği..
Canim çok teşekkür ederim allahim sana da tekrar nasip etsin hayirlisiyla.. taze bebek,
miss koku hemmm ne güzellll ,evimiz bebek koktu yeniden:)
3 . sezaryen artık zorunda otesiymis inan..ikincide hiç böyle ağrılar hissetmemistim.cok şükür her geçen gün azalmaya başladı. 2.hafta bitti ben 2 gündür evde gezmeye başladım

Ablacim özelden yazdim buradanda yanitsiz birakmayayim. çıktık ablam hastaneden şükür ki düşmeye başladı sarılığı. Yarin kontrolümuz var..

Tekrar tekrar teşekkür ederim abla evet artik senin gibi3 çocuklu bir anneyim..rabbimin lütfu çok şükür. .darisi tüm bekarlara ve çocuk isteyen herkese..

Senin de oğluna tekrardan hayırlı teskereler

Rumuz: chelzy
Başlangıç tarihi:03/11/2014
Başlangıç kilosu 84.400
Geçen hafta:80.0
Bu hafta:78.8
Fark: -1.200
Toplam fark:-5.600
Beden: 42
Spor:5 gun leslie 3 fast mile /4 fast mile/tight workout
Boy: 1,80
Yüzde:-
Hedef:ilk hedef 74 sonra 70

Gunaydinlar.
Ilk raporu ben vereyim dedim.Uzuuuunn bir aradan sonra ilk defa 70li rakamlari gordum.En son gecen yil yaz basindaydi.
Sanirim bu 4.haftada bu kadar gitmesinin sebebi 5 gun yapilan eforlu spor.
Sonuctan cook memnunum :)
Durmadan devam edecegim.
Bundan sonra sporu 5 gun yapacagim yine ayni sekilde.

Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:73,5
Bu hafta:72.5
Fark: -1000
Toplam fark:-7.400
Beden: 42
Spor:akşam 5gün spor salonununda kardio-aeorobik
Boy: 1,58
Yüzde:-1.34
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58

GÜNAYDINLAR HERKESE.Bu hafta 2 kere kaçamak yaptım ama hemen kendimi spor salonuna attım ve şanssızlığımı kırıp -1000le kapattım haftayı.

Mrb herkese. 10 gundur yazdiklarinizi okuyorum.Ben oglum 6 aylikken karatayla 64ten 55 e dusmustum 3 ayda.Baya korudum kilomu.Simdi 57 olmusum malesef.Bir haftadir dikkat ediyorum hedefim 51-52. 5 kilo nedir ki demeyin gitmiyor.Boyum 170 kilolu degil takintiliyim ve kilo popoda Umarim yaparim bu topic beni motive etti baya.
Ogretmen oldugum icin kahv okulda
Kahv. 07Domates,salatalık,peynir,9 zeytin,5 kayısı,yumurta yedim.
Öğle 12:00: Bir tabak kıymalı yumurtalı menemen,1 avuç yerfıstığı yedim.
Akşam 17:30 Pırasa yemeği,yeşil mercimek çorba,salata yemeyi planliyorum.
Kilo bu sabah:57.3

Gul abla ozel mesajdan sitelerin linklerini atabilir misin bana ? Su kilo verme doneminden sonra dedigin gibi aslinda bu bu tarz beslenmeyi benimsemek lazim.Benim gibi rahatsizligi olanlar diyabet riskli grubunda olanlar..
canım işyerinde facebook kapalı linki kopyalayamadım,,,face kullanıyorsan arama yerine sağlıklı yaşıyoruz yazınca çıkıyor, duvar resminde 3 kişi var ortada karatay oturuyor o sayfayı beğen,,hem takip edersin hemde yayınlananları facede görürsün

merhaba canım
sen bi koptun tam koptun sözde toparlayacaktın kendini,,,bi silkelen başla ve düzenini bozma

amnin canım sağolasın

iyi haberlerini bekliyoruz

kedicik afiyet olsun,,,

mısır unuyla poğaça yaptın demek nefsin körlenmiş olur ,,,,

[BCOLOR=#ff0000]kg verenler makarna da dahil azda olsa yiyebiliyorlar[/BCOLOR]

bir ayda 5,600 harika bir rakam tebrikler canım

senin de 40 günde çok iyi 7.400,,sporla zayıfladığın için daha çabuk veriyorsun darısı sonraki haftalara

merhaba aramıza hoşgeldiniz

daha önce de karatay yaptığınız için zorlanmazsınız, popoya yönelik sporlar yapmanız gerekir

bizim kedi cik o tür sporları iyi bilir okuyunca yazar size

kkk nizi yorumlayayım

5 kayısı fazla olmuş 3-4 en fazla

yeşillik ve kuruyemiş eksik (siz öğlene eklemişsiniz ama kkk da yazan herşey aynı zamanda yenmeli ki metabolizma %30
fazla çalışsın)

akşama yoğurt ta eklerseniz harika olur

Sorunlarımız farklı, ben popoyu korumaya çalışıyorum, hatta birazda büyüsün istiyorum. Ama yine de kalça sorunu olsa da olmasa da kalçanın güzel şekil alması için aynı hareketleri yapmamız gerekiyor. Kardiyoyu çoğaltabilirsin, mesela önce kardiyo yağ yakıcı bir egzersiz yaptıktan sonra, ardından kalça hareketlerini yaparsan, hem şekilli hem de daha küçük bir kalçaya sahip olabilirsin. Aşağıda şu an benim yaptığım programın linki var. 10 video var. Bunlara ek olarak istersen leslie ekleyebilirsin.
Program takvimini de ekliyorum. İstersen de youtubeda çok video var kalça için. Sevdiklerinin yanına kardiyoyu da eklersen faydası olur.

Sorunlarımız farklı, ben popoyu korumaya çalışıyorum, hatta birazda büyüsün istiyorum. Ama yine de kalça sorunu olsa da olmasa da kalçanın güzel şekil alması için aynı hareketleri yapmamız gerekiyor. Kardiyoyu çoğaltabilirsin, mesela önce kardiyo yağ yakıcı bir egzersiz yaptıktan sonra, ardından kalça hareketlerini yaparsan, hem şekilli hem de daha küçük bir kalçaya sahip olabilirsin. Aşağıda şu an benim yaptığım programın linki var. 10 video var. Bunlara ek olarak istersen leslie ekleyebilirsin.
Program takvimini de ekliyorum. İstersen de youtubeda çok video var kalça için. Sevdiklerinin yanına kardiyoyu da eklersen faydası olur.
Eki Görüntüle 1321808

Ayyy çok sağol canim ya.Aslinda basen olcum 95 ama belim 60 oldugu icin genis duruyor.Eliptik bisikletim var evde her gun 30-35 dk yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…