Eğer acıkırsan beyne kıtlık sinyali gidiyor o zaman leptin de çalışmıyor, yine yağ depolanıyor. Onun için söylemiştir.şimdi drden geldim . kan tahlili verdim ama burası kucuk bi yer olduğu için d vitaminine bakmıyorlarmis . artık ile gidersek baktiririm.
*süt içmekle iyi etmişsin demissin gül abla arkadasa . yoksa leptin yağ depolardi demissin. uzUn süreli açlıkta mi yağ depoluyor normalde leptin yağ yakmiyor mu?
2çocuğum car biri 2aylik o yüzden buraya sormak daha kolay geliyor .simdiden çok teşekkürler
aklında olsn ile gidince mutlaka baktır D vitaminineşimdi drden geldim . kan tahlili verdim ama burası kucuk bi yer olduğu için d vitaminine bakmıyorlarmis . artık ile gidersek baktiririm.
*süt içmekle iyi etmişsin demissin gül abla arkadasa . yoksa leptin yağ depolardi demissin. uzUn süreli açlıkta mi yağ depoluyor normalde leptin yağ yakmiyor mu?
2çocuğum car biri 2aylik o yüzden buraya sormak daha kolay geliyor .simdiden çok teşekkürler
1 kaşık veya 3 kaşık farketmiyor. Azı da zarar, çoğu da. Tamamen kesmeniz gerekiyor, ben şekeri yıllar önce kestim çayda. Şekersiz içemem, ıyyy diyordum. Sonra kendi kararımla bir anda kestim. Şu an şekerli bir kaşık değse bile içemem. Şekerli çay içtiğiniz için canınız istiyordur nutella gibi şeyleri. Şeker yerine sabah kalvaltısında gün kurusu yiyebilirsiniz 2-3 tane. Ekmek yerine, 1 çay bardağı ceviz, fındık, fıstık yerseniz acıkmazsınız.hmm .anladım. yaa ne karisikmis. :) ben kahvaltimi yaptim hiç ekmek yemedim cayi1 kaşık sekerle içtim ama normalde 3kaşıkla içerim .karnım tok ama canım bal kaymak nutella gibi şeyler istiyor .normal mi istemesi .bakalım biraz deneyecegim ama çok alismisiz tatliya.
karatay da kan şekerini yükseltecek hiç bir şey yenmeyecek yemek demek acıkmak demek,,, 1 kaşık değil yarım kaşık bile olsa kan şekeri yükselir açlık ve tatlı isteği olur canımhmm .anladım. yaa ne karisikmis. :) ben kahvaltimi yaptim hiç ekmek yemedim cayi1 kaşık sekerle içtim ama normalde 3kaşıkla içerim .karnım tok ama canım bal kaymak nutella gibi şeyler istiyor .normal mi istemesi .bakalım biraz deneyecegim ama çok alismisiz tatliya.
kayısı 3-4 tane yeter canım fazla olmasınyarım domates yarısını eşime 1tane vardı evde
marul
2haşlanmış yumurta
5 kuru kayısı
15 zeytin
1/2bardak badem
yazmayı unutmusum avuç ici kadar yedim.
sonuclarim çıktı . ldl 234 kolestrol 313 çıkmış eşim aldı . dr az sık yesin demiş ama tam canan hocanın dediği çıktı . devamlı başımın dönmesi bundan demek ki .
kedi cik afiyet olsunKahvaltı
Fırın kurusu ekmeği, şebinkarahisar
Tereyağ sürüp yedim
Köy peyniri
1 yumurta
Domates
Akşam
Isırgan tohumlu yoğurt
Yeşil mercimek yemeği
Bamya yemeği (buzluktan)
Kuru soğan, domates salatası
Sanki doymadım gibi geldi. :) 3 tane gün kurusu yedim, yanında ceviz.
Aslında bu ekmekler kurutulduğu için 1 sene dayanır ama bana 1 hafta dayanamayacak galiba, yarısından çoğunu yedim.kedi cik afiyet olsun
oo bugün yine kuru ekmekler inmiş mideye :)
sabahları gün kurusu ye hergün tatlı krizini bastırır kesinlikle karatay dışı bişey yeme kan şekerin yükselir tatlı isteğin artar bi lokmadan nolacak ki deme hap kaybeden sen olursun insülin direnci hep başa döner dayanamadığın zaman yemek üstüne kahve yanında %80 bitter yiyebilirsin bir parça abartma ama kg verme aşamasındaykenakşam menü :
1kase mercimek çorba
3kase kuru fasulye
turşu
7-8 badem
esimde sabah benimle yedi o peyniri ve zeytini benimkinin yarısı kaşar yedi .bakalım o daha azimli .boyu:1.83 kilo:97 sabah aç karna tartildi
bakalım nasıl olacak ama ben çok zorlanıyorum .çikolata diyor beynim durmadan yememek için tutuyorum kendimi resmen tiryaki gibi olmuşum . şimdi düşünüyorum da pasta börek özellikle çikolata yemekten yemek yemiyorum.kahvaltı çay nutella akşam gecistirip akşam yine çay ve çikolata yiyordum.inşallah sayanabilirim
sucuk doğal mıydıbu arada sabah 1 mandalina yemiştim onu yazmayı unutmuşum
bir de akşam yemekleri ısıtırken 5 dilim sucuk yedim :)
başka kedi ler sütü bitirir bizim kedii kuru ekmeğiAslında bu ekmekler kurutulduğu için 1 sene dayanır ama bana 1 hafta dayanamayacak galiba, yarısından çoğunu yedim.
aramıza hoşgeldinizMerhaba hepinize :) Ben de zayıflamak istiyorum diyet yapmak istiyorum ama tokken :) Acıktığımda gözüm hiçbirşey görmüyor soluğu ya markette ya mutfakta alıyorum.. Sonra pişman oluyorum tabi ama olan oluyor.. Yaza kadar 10 kilo vermeliyim.. Belki sizinle beraber olursam başarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?