Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Eğer acıkırsan beyne kıtlık sinyali gidiyor o zaman leptin de çalışmıyor, yine yağ depolanıyor. Onun için söylemiştir.

aklında olsn ile gidince mutlaka baktır D vitaminine

kediciğim yazmış sen yenisin ben uzun açıklama yapayım,,,canım leptin 4 saatten sonra çalışır ve yağ yakar eğer acıkmadan 6-7-8 saat durulursa leptin çok çalışır kg verdirir, ama acıkılırsa ve hala aç durulursa bu sefer beyne kıtlık sinyali gider ve yenilen yemeği depoya yağ olarak atar yedekler onun için acıkınca yanınızda ne varsa atıp beyne kıtlık sinyali gitmesini engeleyin fırsat olunca da yemek yersiniz

hmm .anladım. yaa ne karisikmis. :) ben kahvaltimi yaptim hiç ekmek yemedim cayi1 kaşık sekerle içtim ama normalde 3kaşıkla içerim .karnım tok ama canım bal kaymak nutella gibi şeyler istiyor .normal mi istemesi .bakalım biraz deneyecegim ama çok alismisiz tatliya.

1 kaşık veya 3 kaşık farketmiyor. Azı da zarar, çoğu da. Tamamen kesmeniz gerekiyor, ben şekeri yıllar önce kestim çayda. Şekersiz içemem, ıyyy diyordum. Sonra kendi kararımla bir anda kestim. Şu an şekerli bir kaşık değse bile içemem. Şekerli çay içtiğiniz için canınız istiyordur nutella gibi şeyleri. Şeker yerine sabah kalvaltısında gün kurusu yiyebilirsiniz 2-3 tane. Ekmek yerine, 1 çay bardağı ceviz, fındık, fıstık yerseniz acıkmazsınız.

yarım domates yarısını eşime 1tane vardı evde
marul
2haşlanmış yumurta
5 kuru kayısı
15 zeytin
1/2bardak badem

karatay da kan şekerini yükseltecek hiç bir şey yenmeyecek yemek demek acıkmak demek,,, 1 kaşık değil yarım kaşık bile olsa kan şekeri yükselir açlık ve tatlı isteği olur canım
yarım domates yarısını eşime 1tane vardı evde
marul
2haşlanmış yumurta
5 kuru kayısı
15 zeytin
1/2bardak badem
kayısı 3-4 tane yeter canım fazla olmasın
peynir yememişsin

yazmayı unutmusum avuç ici kadar yedim.

sonuclarim çıktı . ldl 234 kolestrol 313 çıkmış eşim aldı . dr az sık yesin demiş ama tam canan hocanın dediği çıktı . devamlı başımın dönmesi bundan demek ki .

kolestrol yüksek çıkmış canım

demir , B12, insülin yokmuydu

Kahvaltı
Fırın kurusu ekmeği, şebinkarahisar
Tereyağ sürüp yedim
Köy peyniri
1 yumurta
Domates

Akşam
Isırgan tohumlu yoğurt
Yeşil mercimek yemeği
Bamya yemeği (buzluktan)
Kuru soğan, domates salatası

Sanki doymadım gibi geldi. :) 3 tane gün kurusu yedim, yanında ceviz.

sonuçları akşam eşim gelince gorucem.
kuru ekmek mi?

slm kızlarrr
sabah: sahanda 2 yumurta, 8 zeytin, 1domates, peynir, marul, ceviz
öğle: yoğurtlu çorba,etli patates (patatesi yemedim içindeki etlerde 1 avuç yoktur) beyaz lahana sarması (pirinçliydi ama 2 tane yedim başka birşey yoktu yanınada 1 kaşık yoğurt koydular), sütlaç vardı almadım
akşam: çorba, taze fasülye, karalahana sarması (onu annem yaptı bulgurlu öğlen yemeği ne çıkacak bilmediğim için öyle denk geldi), yoğurt (akşam yemeğini şimdi pcyi kapatıp yicem daha oturmadık)
hemen menü yazayım dedim kızım uyuduğunda sohbete gelirim inşallah öptüm

akşam menü :
1kase mercimek çorba
3kase kuru fasulye
turşu
7-8 badem

esimde sabah benimle yedi o peyniri ve zeytini benimkinin yarısı kaşar yedi .bakalım o daha azimli .boyu:1.83 kilo:97 sabah aç karna tartildi

bakalım nasıl olacak ama ben çok zorlanıyorum .çikolata diyor beynim durmadan yememek için tutuyorum kendimi resmen tiryaki gibi olmuşum . şimdi düşünüyorum da pasta börek özellikle çikolata yemekten yemek yemiyorum.kahvaltı çay nutella akşam gecistirip akşam yine çay ve çikolata yiyordum.inşallah sayanabilirim

kedi cik afiyet olsun

oo bugün yine kuru ekmekler inmiş mideye :)

bu arada sabah 1 mandalina yemiştim onu yazmayı unutmuşum
bir de akşam yemekleri ısıtırken 5 dilim sucuk yedim :)

Merhaba hepinize :) Ben de zayıflamak istiyorum diyet yapmak istiyorum ama tokken :) Acıktığımda gözüm hiçbirşey görmüyor soluğu ya markette ya mutfakta alıyorum.. Sonra pişman oluyorum tabi ama olan oluyor.. Yaza kadar 10 kilo vermeliyim.. Belki sizinle beraber olursam başarırım.

sabahları gün kurusu ye hergün tatlı krizini bastırır kesinlikle karatay dışı bişey yeme kan şekerin yükselir tatlı isteğin artar bi lokmadan nolacak ki deme hap kaybeden sen olursun insülin direnci hep başa döner dayanamadığın zaman yemek üstüne kahve yanında %80 bitter yiyebilirsin bir parça abartma ama kg verme aşamasındayken
bu arada sabah 1 mandalina yemiştim onu yazmayı unutmuşum
bir de akşam yemekleri ısıtırken 5 dilim sucuk yedim :)
sucuk doğal mıydı
Aslında bu ekmekler kurutulduğu için 1 sene dayanır ama bana 1 hafta dayanamayacak galiba, yarısından çoğunu yedim.
başka kedi ler sütü bitirir bizim kedii kuru ekmeği

aramıza hoşgeldiniz
tam yerindesin canım bizde tok tok kg veriyoruz

başka yazan karatay kurallarını okursan ne yeyip ne yemeyeceğin hakkında az da olsa b,ilgin olur
birde internetten ilk kitap olan karatay diyeti nin ABC si ni okursan gözün marketi görmez artık
buradan da kopmaz hergün menü bildirir pazartesi leride kg bildirimi yaparsan motivasyonun artar daha çabuk kg verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…