Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben makarnayı bile ekmeksiz yemezdim.ben bıraktıysam herkes bırakır.bi anda bırakamam diye bişey yok kilo vermeyi amaçladığınız an bırakacaksınız.

ekmeği birden keseceksiniz sigara misali, bugün yarın derseniz olmaz

siz karatay kahvaltısını bir hzırlayın o kadar çok şeyin hepsini yeyin doymazsanız fazla yumurta yeşillik ve zeytinden devam edebilirsiniz onlarda sınır yok, sizin gibi konusanlar kahvaltıyı yaptıktan sonra farklı konusmaya basladılar aaaaa hiç korktugum gibi değilmiş saatlerdir açıkmadım dediler,,,,ekemk kan şekerini çabuk yükselttiği için çabuk acıktırır onun için karatayda ekmek yok,,,,uzun süre tok kalınca leptin denen zayıflama hormonu çalışır ekmek yerseniz çabuk acıkacaksınız hormon yine çalışmayacak

ekmek ve tatlıdan dolayı kan şekeri yükselir açlık hissedilir o zamanda el ayak titrer,,,karatay yapan herkesin bu hastalıkları düzeldi,,,,

İnsülin direnci ile yüksek tansiyon, damar sertliği, kan yağları bozuklukları, karaciğer yağlanması arasında ilişki vardır.yazıyor demek ki hipoglisemi ile farklı bişey ama 2 side karatayla düzeliyor

ilk olarak sarı mezrolu olan karatayın ABC sini okumalısınız internette de ücretsiz var indirebilirsiniz

ben makarnayı bile ekmeksiz yemezdim.ben bıraktıysam herkes bırakır.bi anda bırakamam diye bişey yok kilo vermeyi amaçladığınız an bırakacaksınız.

buyrun size en son örneğimiz merverasyon arkadaşımız ekmeği bıraktığı gibi 2 ayda 10 kg da verdi

maşallah .aslında benim çok da bi kilom yok 2aylik bi bebeğim var . tabi biraz versem güzeloolur. :)

eşimin belinde simit var sanki .ben daha çok sağlık için istiyorum bu diyeti . esimde mantiyi bile ekmekle yiyor.

aynı zamanda alerjim var astım ve cildimde egzama zaman zaman ataklarim oluyor.biraz önce kanalturkteidi canan hoca dedi ki , hepimiz alerjik olduk şeker yüzünden dedi.

çok teşekkür ederim okumaya baslayayim müsait olunca 2çocukla bilgisayar açmak zor oluyor.

kg dan önce sağlığı düşünmek lazım bir sürü rahatsızlığınız varmış bence hemen başlayın bebek içinde iyi olur, zararlı şeyler geçmez sütünüzden, bu arada bebeğinizde hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

sağolun Allah razı olsun .zaten köy gibi yerdeyiz yumurta vs daha kolay buluruz şimdide yyogurt yapacagim:) selamlar

Ölüyorum sancıdan...
Kahvaltı edemedim, çorba içtim... Ama amaaa, yeşil çayıma çikolata eşlik etti. Bu dönemde yemeden duramıyorum sanki yeşil çay ve çikolata sancımı geçiriyor gibi. Keramet yeşil çayda mı çikolatada mı bilemedim ama, hafifledi sancım.. Bugünün yaramazlığı oldu bu da.

Gelsin sopalar....

geçmiş olsun canım

% 80 bitter yiyebilirisn bu dönemlerde

slm kızlar
sabah tartıldım 92.7 çıktım
başlama tarihimi bugün alıyorum
sabah: 2 haşlama yumurta, beyaz peynir, marul, avuç içimin yarısı kadar tavuk ızgaram vardı onuda koydum, 1domates,
2çatal menemen(arkadaş getirmiş) zeytini unutmuşum şimdi yazarken hatırladım, cevizde hepsini yiyemedim 3-4 ceviz anca yemişimdir vizite kalktık sonra oturamadık zaten yoğunduk öyle kaldı
öğle:kuru fasülye (eti azdı malum hastane yemeği pirinç pilavı vardı almadım onun yerine fasülyeyi 2 tabak aldım), turşu, yoğurt
iş çıkışı çarşıda işim vardı akşam yemeğini geç yicem diye 1 bardak süt içtim acıkmayayım diye iyimi ettim kötümü bilemedim
akşamda, 19da yedim mmercimek çorbası, karnıbahar az yağda kızartma ve yoğurt
umarım iyidir...

Herkese merhaba benn geldiiim kaçak geldi.Ama kaçağın başınada neler geldi.Çok şükür benim bir şeyim yoktu grip dışındada fakat çok yorucu günler geçirdim. Size kaynatamdan bahsetmiştim kanser diye 1 ayı geçiktir bendeydi eşim ailesi kavgalar falan falan internetimizde kesikti zaten dayanamdım komşudan şifreyi istedimde giriyorum.Kursa gittiğim günlerde arda sırada takip ettim baktım kız kardeşim facede çok paylaşım yapıyorlar bu ara diyince ben ne var ne yok diye dayanamadım başımı eğip istedim şifreyi komşudan aman girmemi istemediği zaman değiştirsin şifresini ne yapayım.
Gelelim benim diyet işlerine, benim diyet yalan oldu diyebilirim bu kadar stress içersinde diyet falanda yapamzdım heralde insanlar kaynanalerı ve kayınpederleriyle birlikte nasıl yaşayabiliyor hayret doğrusu.Neyse benim kilocuklar 40 günde 3 kg olmak üzere geri geldi şuan 89 kg. biliyorum gül abla çok kızıyorsun ama.Bu kadar stresse diyette eklenseydi yada şöyle anlatayım okadar çok işim oluyordiki kendime özel biir şey hazırlamamın imkanı yoktu.
Benden bu kadar arkadaşlar yeni katılan arkadaşlarımızda olmuş galiba onlarada merhaba hoşgeldiniz diyeyim.Bu topicte bende varım hee.
Gül ablacım 3 gün dinlendikten sonra yani yarın bende sizinle yeniden Bismillah diyorum diyetimize diyet demeyelim sağlıklı beslenmeye.
Hepinizi çok özledim geçmişide okuyamadın ama pazartesi bir bakayım dedim kazen birşeyler paylaşmış anlayamadım doğrusu.Ne oldu banada anlatabilirmisniz.

Eşime de bahsettim bu diyetten o da destek oldu beraberce yapacağız cok mutluyum ama tam olarak anlamam lazım ne yemeli ne yememeli . O yüzden tam bir başalangıç tarihi koyamam sadece akşam yediklerimi yazayım öğrenmek için .

1 tabak kadar sulu köfte ve yarım kase kadar bulgur pilavı.doymam sanarak cok az 1 dilim ekmek yedim ama bırakacam diyerek başka da yemedim ekmeksiz devam ettim .

Peki tatlı ihtiyacı için yani reçel vs de yok mu ? Bizim oranın kuşburnu pekmezi var şeker koymadan yaparlar üzüm suyu ile onu yesem olmaz mı ?

Bugün Canan Hoca D vitamininden bahsetti .Kışın güneş olmadığı için iğne olarak yaptırmamız gerek dedi.Bağışıklık için .Siz zaten biliyorsunuzdur değil mi?

Selamlar yeniden saat kaç oldu hala inceliyorum.
Balıktan sonra tatlı bir şey yemeği unutma demişsin gül abla :) tahin demişsin. ne oluyor ki balıkla tatlı bir ilişkileri mi var :)
Başka bir yerde de lavaştan bahsetmiş birisi unuttum şimdi lavaş da var mı?
Tavuk var menülerde arkadaşlar hep köy tavuğu bulabilmişler mi yoksa market tavuğu mu? Peki peynir tereyağı onları ben şuan marketten kullanıyorum bunlar sorun mu?

Bugün Canan Hoca D vitamininden bahsetti .Kışın güneş olmadığı için iğne olarak yaptırmamız gerek dedi.Bağışıklık için .Siz zaten biliyorsunuzdur değil mi?

Canım biz "içindekiler" kısmı olan hiç bir ürünü kullanmamaya çakışıyoruz eğer kilo fazalnız yoksa Gİ si düşük meyveler az bir miktarda yiyebiliyoruz ama kuşburnu yok çünkü bendede var ama benim evde sadece çocuklar kullanıyor.Yumurtayı ve tavuğu serbest dolaşan yani fabrikasyon olmayanları tercih ediyoruz peynir ve treyağı ise güvendiğin bir marka var ise al ama onuda tanıdık bir peynirciden alıyoruz market işi olabiliyor zamna zamn ben memleketten lor peyniri getiriyorum süt alırsam kendim yapıyorum . GErçi gül abla gereknleri yazar ama bende yatmadım ayaktayım diye yazayım dedim canım.Sağlıklı yaşıyoruz sitesinde tüm cevapların var aslında birde en azında ilk kitabını indirebilip okusan çok yardımcı olur sana.Lavaşıda yazayım lavaşta maya yok oda çok nadir arda bir canın çekerse ye diyor ekmek yerine.

selam canım

hadi hayırlı olsun bakalım bu sefer tam kararlısın

süt içmekle iyi yapmışsın yemeğe kadar bekleseydin açlıktan leptin yağ depolayacaktı

akşama kızartma olmamış az yağda olsa çok yağda olsa kızartma kızartmadır,,,

hoşgeldin kaçakkkkkk

özlettin kendini

işin zor canım hem 2 çocuk hem evdekiler allah yardımcın olsun sana bişey diyemiyorum o şartlarda uygulaman zor olurdu biizm gibi alışık olsan sorun olmazdı da sen daha alışamadın karataya yap bırak yap bırak olmadı , neyse zararın neresinden dönsen kardır , hasibeG de senin gibi yap bırak yap bırak bugün yeniden başladı sende tam karar ver başla o zamana kadar da bizlerden ayrılma buralarda ol

eşinle beraber yapmam çok güzel olacak canım ona ayrı kendine ayrı yapmak zorunda kalmayacaksın

sulu köftede prinç varsa bir daha yaparken bulgur koy canım
bulgur 3-4 kaşığı geçmeyecek kg verme aşamasında
üzüm ün Gİ s,i yüksek ymemiyoruz canım zayıflayana kadar o tür şeyleri kafandan sil kuşburnu yiyebiliriz ama karışımlı olmaz üzüm var
evet bizlerde yaptırıyoruz, önce D vitaminini ölçtürmen lazım sonra değerine göre yaptırabilirsin
tahin balıktaki omega 3 emilimini sağlıyor canım onun için hoca tahin helvası diyor ama bizler şeker almamak için farklı şekillerde yiyoruz mesela ben çekirdekli üzümü ıslatıp yumuşayınca tahinin içine doğruyorum
lavaş zayıfladıktan sonra 5 km yürümek şartıyla var
tavuktan serym bahsetmiş
markette de olsa tereyağ köy tereyağı olacak işlenmiş omayacak
peynir i bende yapamadığım zamanlar marketten en yağlısı olacak şekilde alıyorum

şimdi drden geldim . kan tahlili verdim ama burası kucuk bi yer olduğu için d vitaminine bakmıyorlarmis . artık ile gidersek baktiririm.

*süt içmekle iyi etmişsin demissin gül abla arkadasa . yoksa leptin yağ depolardi demissin. uzUn süreli açlıkta mi yağ depoluyor normalde leptin yağ yakmiyor mu?

2çocuğum car biri 2aylik o yüzden buraya sormak daha kolay geliyor .simdiden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…