Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

akşam menü:
1 kase tarhana corbasi
2 kase pirasa yemeği
salata
su

birazdan da egzersiz yapacağım.
pirasaya 3kaşık bulgur atmıştım sanırım bana 1, 5 kaşık bulgur gelmiştir.
esimde aynilarindan :)

açıkçası ben en çok eşimi merak ediyorum .nisanladiktan sonra kilo aldı v yillardir zayiflamak istiyor.ben de onu zayıf görmek :)

Merhaba,
Bugün dışarıdaydım. Kardeşimle pide yedim, ince hamurluydu pide. Madem lahmacuna izin var dedim, karışık pide yedim. Saat 5 olmadan yedim.

Bu akşam bende 2 dilim börek yedim ama sonrasında 1.30 saat spor yaptım inşallah bu hafta tartıda yan etkisini görmem.bi de ilk hedefim 65ti,65 olunca bi tabak makarna yiyebilir miyim canım çok istiyor

Bu arada spor salonunda sabah öğle ve akşam grupları içinde en çok kilo veren ben olmuşum.motivasyon olsun diye isim yazıyolar girince şok oldum, ben akşam gidiyorum spora öğlen gruplarından bi kaç kişi benimle konuşmak için beklemiş nasıl verdim diye çok gurur vericiydi :) :)

ne zaman basladin ne kadar verdin :)

İyi akşamlar...
Mutlu haftasonları diliyorum cumartesi çalışmayanlara benim gibi çalışanlara kolay gelsin diyorum...

herkes çok iyidir umarım...

Gülcüğüm canan hanım iletişimini kesti artık değilmi.?
Oysa onu merak ediyorum ki..Keşke arada selam verse...

siz de fark etmissinizdir muhakkak.

Durmadan yiyormusuz :) 8den sonra bir şey yememek bir garip :) n güzel yaa cocuklara rağmen zorla yemeye çabalamak hayatimiz sadece yemek olmuş bizim evde

sabah kahvaltı için özel bi saat var mi? hani 19-20 den sonra yenmiyecek ama sabahta şu şu saate kadar yenir gibi?

günaydın kızlarrrr
dün arkadaşlara oturmaya gittim günü varmış çağırdı
eve geldim kafam kazan gibi çok kötü ağrıyordu
biraz bakındım ama neler okudum hiç hatırlamıyorum
gül abla sucuğu sormuştu sanırım
ev yapımı sucuk abla kendimiz yaptırdık manda etinden

bugünde bebek mevlüdüne gitcem
gelince görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…