Bugünüm tam olarak Karatay'a uygundu, bravo bana! Umarım devamı gelir.
Bir şey soracağımmmm,
Ben pek takip etmiyorum reglime göre mi şişiyorum, bazen regl dönemi şişkinliğim oluyor, bazen olmuyor. Ama karında oluyor.Bir şey soracağımmmm,
Regl döneminde sadece karın mı şişer yoksa genel bir şişkinlik mi olur?
rüyanda yersiin canım
meSelamlar herkese.
Gul abla bana attgın ozel mesaja cevap vermıstım.Gonderdıgın lınkı acamadım.
Bu arada 4 gun raporluyum.Baya hastayım ve sesim çıkmıyor.Doktor konusmayacaksın dedi.Yatıyorum devamlı.
Gecen haftada babam amelıyat oldu ve devamlı hastanedeydım.2 hafftadır duzen bozuldu yanı
Neyse zaman kısıtlamam yok ne de olsa.Bu hafta spor olmadan devam edıyorum.Haftaya sporla bırlıkte eskı gunlere devam.
merhaba canımSelamlar herkese.
Gul abla bana attgın ozel mesaja cevap vermıstım.Gonderdıgın lınkı acamadım.
Bu arada 4 gun raporluyum.Baya hastayım ve sesim çıkmıyor.Doktor konusmayacaksın dedi.Yatıyorum devamlı.
Gecen haftada babam amelıyat oldu ve devamlı hastanedeydım.2 hafftadır duzen bozuldu yanı
Neyse zaman kısıtlamam yok ne de olsa.Bu hafta spor olmadan devam edıyorum.Haftaya sporla bırlıkte eskı gunlere devam.
bu sefer bırakma sık kendini biraz yoksa dayağın fazlasını yiyeceksin :)Bugünüm tam olarak Karatay'a uygundu, bravo bana! Umarım devamı gelir.
Aaaaa 2 çatal patates, çok olmuş.spor..
- sabah..
..KKK
- öğlen..
...az çorba prinç vardı, 1 tane yaprak dolma, kereviz,peynirli dolma,2 çatal haşlanmış patates, karışık ızgara ve salata ( yine heyet vardı karmankarışık yedim)
- akşam:...
... 1 kase yoğurt 5-6 badem eve kadar 20 dkk yürüyüş
yerken bile düşünerek yedim, o kadar yemek içinde bana uyanları seçe seçe yedim doymayınca 2 tabak salata yedim o arada da 2 çatal patatesi de yedimAaaaa 2 çatal patates, çok olmuş.
selam canımslm kızlar
bir türlü tam anlamıyla kendimi topiğe veremedim
telden giremeyip pcden girmeminde etkisi var çünkü emine yattıktan sonra anca açabiliyorum pcyi
gerçi hepsi bahane çok karmaşık duygular içindeyim
gül ablaylada biraz konuştuk facede
elimden geldiğince akşamları girip menü paylaşmaya çalışcam
beni bi adam edin kızlar yaa elimden tutun şu motivasyonum geri gelsin
simiti ye artık yaptığın sporlara say sen hedef altısın zatenHelva ile imtihanımı tamamladım. Şimdi kaldı geriye simit, susamsız bizim yörenin simidi. Yine getirmiş birileri.
merhaba aramıza hoşgeldinizmerhaba ben de canan hocayı svenlerdenim anlattillarina katilanlardan.
ben de onun dediği gibi beslenmek istiyorum.yemek tarzı değişmeden kısa zamanlı diyetlerin faydasinin yine zamanlı olduğunu düşünüyorum.
ama karatay hoca ekmek yok diyor ve ben ekmeksiz doyabilecgime inanmıyorum.bir de cayimda sutumde şeker kullanıyorum.
ekmek ve cayimin sekerinden nasıl vazgecevilirim ki?
yardımcı olursanız sevinirim.
5gün diyet yaptım tabi normal bilindik diyetlerden başım döndü gözüm karardı kendimi eneejisiz güçsüz hissettim ev işlerini dahi yapamadım.
bana neler tavsiye eder
günaydın canımGünaydınnnnn....
İşe çok iyi başladım bugün..birazdan kahvemi içeceğim..Allahım bugünleri de görecekmiydim :)
Yarım kk yaptım..ama sonra yiyeceğim devamını..hepsini yiyemiyorum
ayyyy ben bu ikonları özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?