Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

me
merhaba canım

çok geçmş olsun dikkat et kendine sıcak bişyler içmeye çalış

gelince herşey üstüstegelir babana da çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin

bende de aylardır spor yok bugün farkettim kg yarım kg fazla ama 3 hafta önce giydiğim elbisem tam oturdu

• sabah....KKK

• öğlen.....az çorba prinç vardı, 1 tane yaprak dolma, kereviz,peynirli dolma,2 çatal haşlanmış patates, karışık ızgara ve salata ( yine heyet vardı karmankarışık yedim)

• akşam:...... 1 kase yoğurt 5-6 badem
spor.. eve kadar 20 dkk yürüyüş

Aaaaa 2 çatal patates, çok olmuş.

slm kızlar
bir türlü tam anlamıyla kendimi topiğe veremedim
telden giremeyip pcden girmeminde etkisi var çünkü emine yattıktan sonra anca açabiliyorum pcyi
gerçi hepsi bahane çok karmaşık duygular içindeyim
gül ablaylada biraz konuştuk facede
elimden geldiğince akşamları girip menü paylaşmaya çalışcam
beni bi adam edin kızlar yaa elimden tutun şu motivasyonum geri gelsin

Helva ile imtihanımı tamamladım. Şimdi kaldı geriye simit, susamsız bizim yörenin simidi. Yine getirmiş birileri.

merhaba ben de canan hocayı svenlerdenim anlattillarina katilanlardan.

ben de onun dediği gibi beslenmek istiyorum.yemek tarzı değişmeden kısa zamanlı diyetlerin faydasinin yine zamanlı olduğunu düşünüyorum.
ama karatay hoca ekmek yok diyor ve ben ekmeksiz doyabilecgime inanmıyorum.bir de cayimda sutumde şeker kullanıyorum.

ekmek ve cayimin sekerinden nasıl vazgecevilirim ki?

yardımcı olursanız sevinirim.

5gün diyet yaptım tabi normal bilindik diyetlerden başım döndü gözüm karardı kendimi eneejisiz güçsüz hissettim ev işlerini dahi yapamadım.

bana neler tavsiye eder

Aaaaa 2 çatal patates, çok olmuş.
yerken bile düşünerek yedim, o kadar yemek içinde bana uyanları seçe seçe yedim doymayınca 2 tabak salata yedim o arada da 2 çatal patatesi de yedim
selam canım
bundan sonra bahaneler bitti kendini bi toparla o kg lardan kurtulmaya bak senden sonra balşlayan herkes kg verdi sen geriledin,,, merverasyona bak 2 ayda 2 kg verdi fıstık gibi olmuş

Helva ile imtihanımı tamamladım. Şimdi kaldı geriye simit, susamsız bizim yörenin simidi. Yine getirmiş birileri.
simiti ye artık yaptığın sporlara say sen hedef altısın zaten

merhaba aramıza hoşgeldiniz

zayıflamayı istiyorsanız vazgeçemem dediklerinizden vazgeçmeniz gerek onlardan vazgeçmezseniz vucudunuz isyan edecek sizden vazgeçecek ve hastalıklar başlayacak onun için bir an önce zehirlere dur deyin ve karataya başlayın

ben tatlıdan vazgeçemem derdim yemek öncesi bile yerdim sabah dolapta göreyim hemen saldırırdım karataya başladım 1,5 senede toplasanız 1 dilim tatlı yememişimdir ne canım istiyor ne aklıma geliyor

sizin gibi ekmeksiz yapamam diyen çok kişi oldu hepsi yaptı ve çok güzel kglar verdiler

önemli olan başlamaya karar verip başlamak karatayda aç kalmak yok doyana kadar yiyeceksiniz en güzel yanı bu ye ye zayıfla,,, 2 yumurta lı kkk ile doymadıysan 3 ye 4 ye 5 ye yede ye günde 10 tane yeyin diyeo karatay hoca

karatayda diğer diyetlerdeki gibi bitkinlik olmaz enerji dolu hayat dolu olursun neden peki; nedeni şu herşeyi yiyoruz ve tıka basa doyuyoruz (zararlı şeyler hariç)

Günaydınnnnn....

İşe çok iyi başladım bugün..birazdan kahvemi içeceğim..Allahım bugünleri de görecekmiydim :)

Yarım kk yaptım..ama sonra yiyeceğim devamını..hepsini yiyemiyorum

ayyyy ben bu ikonları özlemişim

günaydın canım

dilini ısır nazar değmesin

afiyet olsun canım

siz nasıl bıraktınız ekmeği ? tatlı da zor tabi ama.bana göre ekmeği bırakmak çok güç .bi muhleti var mi? yani şu kadar gün yemeyincr canın istemez gibi.

çok istiyorum diyetlere inanmıyorum yaşam biçimi olması lazım kesinlikle.

araştırdım sanırım bende de insülin direnci var sanırım .ekmek yemedigimde nasıl olacak?

Bir şey daha sormak istiyorum .
Hipoglisemi ve insulin direncibirbiri ile alakalı şeyler mi? Sanırım benim yaşadığım hipoglisemi aç kalamiyorum elim ayağım titriyor gözümün onu kararıyor.
Peki bana ilk başta hangi kitabını okumamı tavsiye edersiniz? Hipoglisemi icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…