slm hoşgeldinizSlm ben niye buraya grmekte bukadar zorlandim cok karişik geldi bna burasi hala dvam ediyormu?
hayırlı olsun kaçamak yapmadıkça güzel sonuçlar alırsınızCumartesi karatay diyeti yapmaya bşladm gayette iyi gidiyorum tabi yanlişlarim vardir mutlaka düzeltmek icin burdayim ve kiloluyum:-(
sağol canım sana da hayırlı cumalar
greyfurt problem olmaz ama sıkman problem olur canım, sıkılan meyveler kan şekerini hızla yükseltiyor va açlık hissi veriyor,,,sıkmadan lifiyle yememiz gerekiyorGül abla ben kahvaltıya bir tane greyfut suyu sıkıyorum tadını çok seviyorum çay yerine problem olmaz dimi
afiyet olsun canımWow ne hız Gül ablacım.Ablam diyete devam fakat geç kaltım kahvaltıyı şimdi yapıcam dünü hiç kaçamaksız ve hiçte acıkmadan tamamladım reglim yakın olduğu halde sporumu bile yaptım bu sefer beni kimse tutamaz cuma cuma ne olur dua edelim birbirimiz için.Abla kendime tartı baktım omronunkini almak istiyorum birz pahalı ama değer birde pedometre sipariş verdim kahvaltıdan önce o işi bir halledeyim dedim.Neyse görüşmek üzere ben gidip tıkınayım.
diyeti sevdin ama aynı hataya devam :)dün gece çok güzeldi hiç acikmadim ve tatlı ihtiyacim da olmadı .
ama bu sabah yine şekerli çay içtim.çok üzgünüm en iyisi önce şekerli çaydan vazgeçmek yoksa çok sevdim bi diyeti :)
eşim devam ediyor aksatmadan
işim olmadığı sürece hızlı cevaplarım çıtırlarımı bekletmemek için :)Bukadar hizli cvp alabilecegmi tahmin etmemistim süpersin tskkahvaltidan sonra 2saat türk kahvesi şeker kullanarak iciyndum burdan okudum yanlis oldugunu ve oyuzdn acikma oluyomus peki sütlü olarak sekesiz icsem olurmu acaba sorarim size:-(
afiyet olsun canımevet abla internette hem daha ucuzaynı pedometreyi burda 66 sormuştum netten 39 a alıcam hayırlısıyla tartıya daha sipariş girmedim kredi kartı numarası istiyor pahalı benimkinin limiti o kadar yok gerekli gereksiz limitimi doldurmayayım.
Sıkmadım greyfutu öylecene yiyiyorum hem yiyip hem yazıyorum valla.Menümüde yazayım 2 yumurta,1 greyfut,1 kase küçük lor peyniri,organik dağ zeytini yabanilerden küçük olanlardan ceviz. Yeşillik olarak kalkınca limonla maydonoz suyu içmiştim tekrar bir yeşile katlanamzdım.
ben desteğimi çekmem sende kendine dikkat et yoksa sopayı yersin :)gül abla çok teşekkür ederiz lütfen desteginizi cekmeyin :)
eşimin kahvaltısini yazayım çünkü ben ne koysam onu yiyor
3yumurta ile yapılmış sucuklu teryagli omlet
bi kac dilin kaşar peyniri
2kk kadar beyaz peynir
12 tane badem
4 kayısı kurusu
roka
çay
nasıl olmuş? akşam da bulgurlu ıspanak ve nohutla mayaladigim yogurt annemin yaptığı tarhanadan çorba yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?