Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Akşam yemegm:1tabak sebze yemegı 1kase mercimek corbasi salata sutlu kahvee şekersiz yarinki menüde görüsürüz

Bide bişey sorcm cok erken kalktigm icin ikindiye dogru uyku basiyo bir yarim saatte olsa uyumak istiyorum leptinin calişmasina mani olurmu acaba?cevaplamisiniz lütfen

nohutlu mayayi bi belgeselde yıllar önce duymuştum sağlıklı yaşıyouz da görünce de denemek istedim :) bu arada arada kayısı yiyebilir miyim ?

rahat olun abla sopayi hakedene atmak gerek :)
arada şekersiz çaylar dışında limonlu su var sadece canım
tabii ki diye bilirsin canım

acıkıyorsan biyerlerde yanlış vardır canım menülerini detaylı paylaş biizmle bakalım ne eksik

Merhaba,
Bugün dışarıdaydım. Kardeşimle pide yedim, ince hamurluydu pide. Madem lahmacuna izin var dedim, karışık pide yedim. Saat 5 olmadan yedim.
afiyet olsun canım sana herşey serbest ye gitsin :)
Bu akşam bende 2 dilim börek yedim ama sonrasında 1.30 saat spor yaptım inşallah bu hafta tartıda yan etkisini görmem.bi de ilk hedefim 65ti,65 olunca bi tabak makarna yiyebilir miyim canım çok istiyor
sen sopayı hakettin bu kadar iyi giderken bu olmadı

zayıflayınca spor yenileni eritir ama zayıflama aşamasında insülin direncinin kırılmasını engeller hp başa döner canım

harikasın canım

karatayı anlatsaydın buralara davet etseydin motiivasyon süper diye

selam canım hoşgeldin tekrar
canan hanımın profiline baktım geçen gün o zamandan beri hiç girmemiş mesaj attım yine yok tabii,, bnede çok merak ediyorum sevdiğim bir arkadaştı

sabah kahvaltı için özel bi saat var mi? hani 19-20 den sonra yenmiyecek ama sabahta şu şu saate kadar yenir gibi?
özel bir saat yok canım en geç 11 e kadar yapılması lazım,
selam canım

ev yapımıysa sorun yok zaten

gittiğin yerlerde dikkat et bir iki derken ipin ucu kaçıyor

Akşam yemegm:1tabak sebze yemegı 1kase mercimek corbasi salata sutlu kahvee şekersiz yarinki menüde görüsürüz
afiyet olsun canım
Bide bişey sorcm cok erken kalktigm icin ikindiye dogru uyku basiyo bir yarim saatte olsa uyumak istiyorum leptinin calişmasina mani olurmu acaba?cevaplamisiniz lütfen
lptin en güzel uykuda çalışırmış, gece özellikle

Günaydn kahvaltm 2yumurta 9zeytin peynirle brokoli salatasi 1c.b fistik yaninda 1bardak limonlu su gul abla aklim sürekli aciktim acikacammym su iciym y.cay iciym acikmayim dün aksam sabahla aksamin arasinda 7.5saat gecirdim rahatim ama kafada rahat dglim rüyalarimda görûyorum kafayi yemiş olabilirmiym

Bu arada hc kaçamak yapmiyorum ama acikma korkusuyla hep limonlu su iliyorum ve sabah aksam ihmal etmeden şporumu yapiyorum 2ögün yiyorum boyle iste ben sanirim cok ciddiye aliyorum kafaya takiyorum

arkadasim supersin bence çok yakın bir zamanda amacına ulasirsin. b! n şekersiz çay olayını bitirmeye çalışıyorum daha .ama ilerleme var bende de:)

sen kac kg sin kac olmak hedefin
Suan 79.600kg 75kg sonra 70kg sonra65insallah ben daha öncede doktorla yaptim hedefme ulastim kafaya koydugumda yapiyorum bu karatay diyetinin sonucu merak ediyorum onemlh olan o kiloda kalmam

Ama kafaya cok takiyorum okumusundur yazdiklarimi ama baya dgsklik var bende rahat uyuym erken yatiym canliym yada kendimi sartlandigm icin boyle hssediyorum

afiyet olsun canım,

herşeyi tam yersen acıkmzsın ,,,acıkırım diye korkma doyana kadar ye zararlı bişy yemedikçe acıkma olmaz
Bu arada hc kaçamak yapmiyorum ama acikma korkusuyla hep limonlu su iliyorum ve sabah aksam ihmal etmeden şporumu yapiyorum 2ögün yiyorum boyle iste ben sanirim cok ciddiye aliyorum kafaya takiyorum
ben daha kötüydüm 1,5 senenin 12 ayı sıfır kaçamakla çok katı b,r şekilde yaptım sonraki kaçamağım günde ki patatesli böreğin ucundan yarım cm yemek oldu :) ne büyük kaçamak

merhaba pofucuk nasılsın canım

özlettin kendini, görüşmeyeli neler yaptın okul hayatı nasıl gidiyor
yoğunum ablacım,daha yeni 1 hafatdır nefes alıyorum,fena sayılmaz koşturmaca bildiğin gibi,iş başvuruları falan uğraşıyoruz :) okul hayatım iyi gidiyor az kaldı,büyük ihtimal yurt dışına çıkıcam,onun için uğraşıyorum biraz,ocakda başvurularımı yapıcam bakalım artık hayırlısı ne ise öyle olsun
tekrar karataya başlmaya karar verdim,ipin ucunu bıraktım baya,ama düzensiz bi hayat olunca böyle oluyor sabah erken gidip akşamın köründe eve dönüyorum çok kilo aldım ama şuan kilomu bilmiyorum ve bu durumdan feci rahatsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…