Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba bu topiği hep takip ediyorum karataya başlayıp 2 haftada 3 kilo verip maalesef hem iş hem okul hem ev derken bıraktım. bende de haşimato var ve b12 eksikliği(aylık iğne yaptırıyorum) en son d vitamini tahlili yaptırdım kendi isteğimle ve düşük çıktı alt sınır 25 ve benim 21 çıktı. daha sonucumu doktora yorumlatmadım ama d vitamini iğnelerinden bahsetmişsiniz bunu neye göre yaptırıyorsunuz herkesin yaptırması gerekli mi ve haşimatodan dolayı vücudumuz b12 yi ememiyor ve ilaç kullanamayıp iğneyle alıyoruz acaba bu d vitamini için de mi geçerli,

Herkese hayırlı pazarlar herkese her zamanki gibi kahvaltımı geç yaptım ama 4 gündür full devam kaçamak yok bide erken kalkabilsem aslında erken kalkıyorum ama ama herkesi bir yerlere gönderdikten sonra hoop tekrar yatağa.Her gece yarın erkenden kalkıp düzene giricem diyorum ama yok.Gece uyumam gündüz uyanmam.Birde düzenim otursa bu sefer istediğim kiloya düşmek için elimden geleni yapıcam. Ya gül abla b12 acıtmıyorda sizinde d vitamini iğneleriniz vurdururken acıyormu. Merak ettim doğrusu.Bu sabahki kahvaltımı yazayım girmişken dün balık vardı malum burda cumartesi pazar günümüz ve o akşam her vede balık kızarır.Kahvaltıma geçeyim.4 tane ince prasayı incecik kestim ve zeytimyağında az kavurdum üstüne 2 yumurta birazada pulbiber mis oldu valla.ynında zeytin lor peyniri ceviz ve 1 küçük mandalina yedim.Akşama da mantar fırında düşünüyorum ama bana belli olmaz.Reglimde geçikti yine ya karnım davul gibi. Yarında tartı günü inşaallah eksi çıkarım.

Canım bende senin gibi çok korkuyorum acıkmaktan bende kafada rahat değilim o kadar alışmışızki yemeğe yeni bir alışkanlık oluşturmaya çalıştığımız içinde zorlanıyoruz doğrusu.Hele ben4 senedir vedeyim çalışmıyorum resman yemek için yaşıyordum.Şimdide tam tersi.Ben şekerim düşmesinden korktuğum için yemeklerde illa tarçın kullanıyorum kabuk tarçın alıp çaylarının içine koyarak içebilirsin. Geçen gece saat 4 te ben hala ayaktaydım karnım kazınmaya başlayınca ben 1 bardak süte bir tatlı kaşığı kakao ve b2 çay k. da tarçın koydum 1 çy.k.da zencefil ekledim içtim yattım sabah kalktım hala tokum yemesem bile olurdu.Tarçının faydaları
  • Dolaşımını artırır
  • Soğuk algınlığı belirtilerini azaltır
  • Mide rahatsızlıklarını hafifletir
  • Menstrüel ağrıları azaltır
  • Kilo vermeye yardımcı olur
  • Kan şekerini düzenler
  • Mide kramplarına iyi gelir
  • Anti bakteriyel özelliği ile enfeksiyonlara karşı koruma sağlar

G.olsun öncelikle ben aralarda bisey yemiyorum ama aklimdan hc cikmiyor acikma hssi ama sen seker haştasisn dikkatli davranmalişin sabahlara kadar niye uyumuyosun sakincasi yolsa yasiniz kac bu arada bende calişmyorum

asli da bi kac kere zorlayıp yataktan kalkınca gecede uykusu geliyor insanın.sabah kalkıp egzersiz yapıp güne başlamak güzel olur.

yarın sabah 7gibi pazara gitmeyi düşünüyorum özgür tavuk yumurtası alıp gelecem :):):)

birde ben daha baslamadim ekmek yemiyorum ama çayı şekerli içiyorum o yüzden daha başladım sayılmaz.ama sağlıklı yaşama geçiyoruz. eşim ise perşembe gününden beri devam ediyor :):)

tartilmadim ki :) zaten persembeden beri daha çok olmadı . ama muhakkak eder.karatayin en can alıcı noktası hormonları dengeye getirmek.beslenme aliskanliklarimizi iyi yönde değiştirmek bir de fiZiksel aktivite olursa çok çabuk etki eder.yürüme koşma ip atlama .karatay hoca fiZiksel aktive olmadan olmaz diyor ben sadece leslie yapıyorum 2çocukla dışarı çıkamıyorum bebeğim biraz buyuse çıkarımda...:)

gül abla ben d yarın baslasam hedefimi soylesem ama sadece kahvaltıda şeker sayisini azaltarak cayimi şekerli icsem kabul etmez misin? 5kaşık sekerle içtiğim kupama artık 2kaşık atıyorum daha da azalır inşallah

Hamileydm kahveye asardm telvesini bile yiyodum ama vazgecmek zorunda ve bu kilolarin gtmesi lazimdi ve sekersiz sutlu kahveye cevirdm gunde 4ogun kahve iciw wodum

Hamileydm kahveye asardm telvesini bile yiyodum ama vazgecmek zorunda ve bu kilolarin gtmesi lazimdi ve sekersiz sutlu kahveye cevirdm gunde 4ogun kahve iciw wodum

Ben normal su yerine hep limonlu su iciyorum acaba zarari olurmu?k.bakmayn o msjlar arka arkasina gtti

Bugün;
Eski kaşar peyniri
Yer fıstığı
Salata
Muz, tarçınlı
Sucuk

D vitamini

Akşam
Azıcık madımak bitkisinden yapılan bir yemek
Arpacık soğanlı kavurma
Salata

Spor
50 dk. kadar, 30 dk.'sı kalça, 20 dk.'sı karın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…