- 9 Ocak 2013
- 448
- 57
- 123
Merhaba bu topiği hep takip ediyorum karataya başlayıp 2 haftada 3 kilo verip maalesef hem iş hem okul hem ev derken bıraktım. bende de haşimato var ve b12 eksikliği(aylık iğne yaptırıyorum) en son d vitamini tahlili yaptırdım kendi isteğimle ve düşük çıktı alt sınır 25 ve benim 21 çıktı. daha sonucumu doktora yorumlatmadım ama d vitamini iğnelerinden bahsetmişsiniz bunu neye göre yaptırıyorsunuz herkesin yaptırması gerekli mi ve haşimatodan dolayı vücudumuz b12 yi ememiyor ve ilaç kullanamayıp iğneyle alıyoruz acaba bu d vitamini için de mi geçerli,
Umarim umitliymkaratayla görürsün canm hiç mrk etme :)
Hsg pofukaratayla görürsün canm hiç mrk etme :)
hoş bulduk şekerim :)Hsg pofu
Canım bende senin gibi çok korkuyorum acıkmaktan bende kafada rahat değilim o kadar alışmışızki yemeğe yeni bir alışkanlık oluşturmaya çalıştığımız içinde zorlanıyoruz doğrusu.Hele ben4 senedir vedeyim çalışmıyorum resman yemek için yaşıyordum.Şimdide tam tersi.Ben şekerim düşmesinden korktuğum için yemeklerde illa tarçın kullanıyorum kabuk tarçın alıp çaylarının içine koyarak içebilirsin. Geçen gece saat 4 te ben hala ayaktaydım karnım kazınmaya başlayınca ben 1 bardak süte bir tatlı kaşığı kakao ve b2 çay k. da tarçın koydum 1 çy.k.da zencefil ekledim içtim yattım sabah kalktım hala tokum yemesem bile olurdu.Tarçının faydalarıGünaydn kahvaltm 2yumurta 9zeytin peynirle brokoli salatasi 1c.b fistik yaninda 1bardak limonlu su gul abla aklim sürekli aciktim acikacammym su iciym y.cay iciym acikmayim dün aksam sabahla aksamin arasinda 7.5saat gecirdim rahatim ama kafada rahat dglim rüyalarimda görûyorum kafayi yemiş olabilirmiym
Bende kabul etmiyorum şeker yok haksizlik
Zararı yok, Canan hocada gün içinde limon sıktığı ve içine sıktığı limonu attığı suyu içiyormuş.Ben normal su yerine hep limonlu su iciyorum acaba zarari olurmu?k.bakmayn o msjlar arka arkasina gtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?