Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

teşekkür ederim cevabınıza, desenize aynı durumdayız, karataya mutlaka başlayıp tamamıyla devam etmek istiyorum ama yaza kadar bu olmayacak sanırım. karatay hoca doping yaptırın diyor demişsiniz nasıl yani onu anlayamadım?

Umarim abla ilk hafta su kaybi fazla olurya ben daha yeni basladm bkalim haftaya neolucak destegin icin saul bitanesin g.olsun cayi dökmus batirmisin bravo umarim yanmadin
biran sıcaklığı hissettim ama yüksekten döküldüğü için yakmadı pantolon suyu emdi hemen
1 tane börek yedim.
afiyet olsun canım,,,bende 60 olunca yiyeceğim
hoşgeldin canım aklım sende, bozma moralini herşey düzelecek inşallah
annenin geldiğinede sevindim moralini düzeltmiştir birazda olsun

o kıvanç ı yerim ben çok tatlı olmuş kuzum,, boğazlı çocuk iyidir hastalıkları çabuk atlatır,, sen kendine dikkat et güçsüz kalıyorsun sen onlara lazımsın

o abide çok tatlı nelerde yapmış kardeşine

merhaba yeniden

perşembe 70dim ya da 69.9 bugün 68.9dum .kaçamaklar ve şekerli çaya rağmen 1kg gitmiş
bbugün sabah kk yaptım bakalım haftaya kadar dayanabilirsem
başlangıç olarak bugünü alıyorum.22aralik 68.9 ile başladım :) hedefim 65 sonraki hedef 58 .

ablacim 1 liradan aldım teyzede 25 tane vardı hepsini aldım .

2, 5 aylik bebegim olduğu için emziriyorum sanırım daha çabuk gider .

iğne olunuyor sonraki gün olmuyor, sonra olunuyor sonra olunmuyo
bu şekilde 4---5 tane iğne olunuyor sonra ayda bir olunuyor,,,çoğu kişiye böyle tavsiye ediyormuş

Bir diger kacak geldi :)
Sporu resmen unuttum.Fazla da kacamaklar oldu.Bana okkali bi tokat atin.
Neyse tekrardan kendime geliyorum.
Bomba gibi donecegim
hoşgeldin 2. kaçak

sen o zaman bunu hakettein biz kaçamak yapanlara böyle yapıyoruz
hadi bakalım bi silkelen ve tekrar başla

benim yumurta aldığım bir yer var sağlıklı yaşıyoruz da okan beylerde ondan alıyorlar, Ankara ya kolisi 18 den getiriyor dışarıya 22.500 den kargo ücreti dahil tanesi 75 kuruşa geliyor ama 2 koli almak şartıyla ,,,güvenilir bir yer

önce vucuddan ödem atılır sende hem ödem hem hamilelik kg su var atman daha kolay ama şekeri bırakmadıkça sonu kötü geri alacaksın iştahına engel olamayacaksın

2, 5 aylik bebegim olduğu için emziriyorum sanırım daha çabuk gider .
aynen emzirmek avantaj,,,daha önce birisi vardı 4 ayda emzirerek 25 kg vermişti

Son düzenleme:
Tesekkurler Gul Abla.Ceza tokatimi yiyip kendime geldigime gore okuldan cikip yemek yapip sporuma odaklanabilirim :)

Gül abla çok alemsin valla ne diyorsun acaba diye 3 kere okudum anca anladım valla BEn kendime kızartamadım abla durun sizede tarifini vereyim facede görmüştüm bende yağlı kağıda balıkları yuvarlak şekilde diziyorum2 kat yaptığım yağlı kağıdın katını üstüne kapatıyorun kenarlarını kıvıryorum ve tavada nefis bir biçimde kızartıyorum ama ben böyle yedim evdekiler yağlı tavada istedi.Tavsiye edrim çok güzel oluyor. Abla valla gözündende bir şey kaçmıyor maaşallah.

Çok geçmiş olsun ablacım ya her işi bir arada yapmaya çalışırsan olacağı o.
Neyse bugün bildirim yapmayacağım çünkü aynı çıktım 89 artık haftaya regl olucam diye heralde birde ben ilk spor yapmaya başladığım zaman biraz şişerim kasların yorgunluğu kendimde çok yorgunum zaten.
Prensciğim gerçekten oğluşun çok tatlı olmuş yanakları tam ısırmalık valla .Abimizede tebrikler çok becerikliymiş benimki boğucak valla kıskançlığından.Annenin gelmesinede sevindim Allah ailelerimize sağlıklı ve uzun bir ömür versin inşaallah onlarsız ne yaparız bilmem doğrusu.
Kilo verenleride tebrik ederim .Gül ablacım sen almışsın ama üzülme çok güzel bir kadınsın valla ve resimlerindende daha zayıf millet söyliyeyim dedim.

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.
4
22.12.2014 BİLDİRİM YAPANLAR

KG VERENLER
            1. Arzucuk25..........1.100
            2. MERVERASYON--500
YENİLER ve YENİDEN BAŞLAYANLAR

Gul_0663

_Saliha_

Arkasıyarın

Chelzy

Seraym

bende face de izledim geçen gün çok kolay yaptı bayan ama biz yani karataycılar yağlı kağıt kullanmıyoruz onun için denemedim

İyi aksamlar aksam yemegm
1.5tabak ispanak yemegi az bulgur var.
Salata
1avus fistik
sekerşiz sutlu kahve
kizlar cokmu olmus?

Sen emziriyosun bence bu firsati dgrlendir daha verceksin eminim

iyi aksamlar arkadaslar. ben de karataya uymak istiyorum. araniza yeni katilimci aliyor musunuz. aliyorsaniz kurallariniz neler acaba. kedi83 ve bluedaisy arkadaslari tebrik ediyorum. karatayi cok bilmiyorum ama bu iki arkadsin bildirimlerini gorunce , artik karatay tarzi beslenmeyi ogrenmeye kara verdim. benim de ilk hedefim 50, son hedefim 48.

Hoşgeldin.

ben de aranıza yeni katıldım. artık zayıflayıp hamilelik ve hamilelik öncesi aldığım kilolardan şiddetle kurtulmak istiyorum. hem de aç kalmadan. bu da sanırım karatay diyeti ile mümkün; çünkü emziriyorum. 5,5 aylık bebeğim var. ek gıdaya geçtik. dün başladım. başlangıç 79,2 kg. hedef önce 72 hamile kaldığım kg, sonra da 58. yani 20 kg'den fazla. internette karatay'ı aratırken kendimi burada buldum. merhabalar hanımlar :)

Bence bi karatay kitabi al ordan asil bilgiyi al takildign yerleri burda yardimci olunur ben öyle yaptim kitap cok guzel anlatiyo 12fiyati cok pahali dgl bebegnde hayirli olsun emzirenler daha hzli veriyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…