HsgBir diger kacak geldi :)
Sporu resmen unuttum.Fazla da kacamaklar oldu.Bana okkali bi tokat atin.
Neyse tekrardan kendime geliyorum.
Bomba gibi donecegim
teşekkür ederim cevabınıza, desenize aynı durumdayız, karataya mutlaka başlayıp tamamıyla devam etmek istiyorum ama yaza kadar bu olmayacak sanırım. karatay hoca doping yaptırın diyor demişsiniz nasıl yani onu anlayamadım?aramıza hoşgeldiniz
canım bende haşimato hastasıyım B12 ve demirim hep düşük çıkardı iğnelerde yükseltirdim bırakınca tekrar düşerdi yine iğne derken tekrarlardan başka bişey yoktu ne zaman karataya başladım iğne yi bıraktım 1,5 senedir karatay tarzı beslenme ile yükselmeye başladı 450 lere kadar çıktı, demir ve demir bağlamada yükselmeye başladı
benim D vitaminim 8 di iğnelerle bile zor yükseliyor en son 10 ay önce 23 dü geçen ay doktora gittim tahlil istedim özellikle D için dedim istemediğim herşeyi yazmış D yi unutmuş sinir oldum,,,D vitaminini biz karatay hocanın önerisi üzerine vuruluyoruz, doktor 3 ayda 3 kere kır yeter diyor deniyorum 8 den 12 ye zor çıkıyor, karatay hoca doping yaptırın diyor
biran sıcaklığı hissettim ama yüksekten döküldüğü için yakmadı pantolon suyu emdi hemenUmarim abla ilk hafta su kaybi fazla olurya ben daha yeni basladm bkalim haftaya neolucak destegin icin saul bitanesin g.olsun cayi dökmus batirmisin bravo umarim yanmadin
afiyet olsun canım,,,bende 60 olunca yiyeceğim1 tane börek yedim.
hoşgeldin canım aklım sende, bozma moralini herşey düzelecek inşallahMerhaba kaçak geldi :)
Aslında moralmen iyi değilim ama ..sizi ihmal etmek de istemiyorum..
Ben her zaman olduğu gibi koşturmaca..hastane iş v.s. Dün akşam annem geldi,çok iyi geldi bana ..Allah eksikliğini göstermesin..aile gibi yok
Ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..zaten iştahım da yok..az bişey yiyip çekiliyorum kenara..
Dün kıvanca genç tavuk yumurtası aldım ..bebeklere tavsiye ediliyor :) Maşallah iştahı yerinde..Kuzu kemikli et haşladım çorba yaptım ..bakalım yiyecek mi :) Haftasonumuz deli dolu onunla geçiyor..Dün sadece pazara çıktım..Geldim baktım abisi yoğurdunu ve muzunu yedirmiş..altını almış..üstünü değiştirmiş..canım oğlum benim..
Daha iyi olacağım inşallah..buralardayım..
teşekkür ederim cevabınıza, desenize aynı durumdayız, karataya mutlaka başlayıp tamamıyla devam etmek istiyorum ama yaza kadar bu olmayacak sanırım. karatay hoca doping yaptırın diyor demişsiniz nasıl yani onu anlayamadım?
hoşgeldin 2. kaçakBir diger kacak geldi :)
Sporu resmen unuttum.Fazla da kacamaklar oldu.Bana okkali bi tokat atin.
Neyse tekrardan kendime geliyorum.
Bomba gibi donecegim
merhaba yeniden
perşembe 70dim ya da 69.9 bugün 68.9dum .kaçamaklar ve şekerli çaya rağmen 1kg gitmiş
bbugün sabah kk yaptım bakalım haftaya kadar dayanabilirsem
başlangıç olarak bugünü alıyorum.22aralik 68.9 ile başladım :) hedefim 65 sonraki hedef 58 .
ablacim 1 liradan aldım teyzede 25 tane vardı hepsini aldım .
aynen emzirmek avantaj,,,daha önce birisi vardı 4 ayda emzirerek 25 kg vermişti2, 5 aylik bebegim olduğu için emziriyorum sanırım daha çabuk gider .
Gül abla çok alemsin valla ne diyorsun acaba diye 3 kere okudum anca anladım vallaallah yardımcın olsun canım, inşallah gidersin yurtdışına
sizin işiniz de zor bi düzeniniz yok benim kızımda senin gibi eve ne zaman gireceği belli değil üniversite çoğu zamanını alıyor rastgele şeyler yiyor neysek,i spora başladı geçte olsa gitmeye çalışıyorda toparladı biraz
her evde balık kızarıyor sizin evde de mi kızarıyor onu merak ettim
yumurtayı kaç tl den alıyorsun canım
Çok geçmiş olsun ablacım ya her işi bir arada yapmaya çalışırsan olacağı o.topiğe cevap yazmaya çalışırken sol elimle yeşil çayı aldım ağır geldi bardak bana doğru döndü ve hepsi üstüme döküldü hem gçömlek hem pantolon ıslandı sol bacak kalçadan die kadar sırılsıklam oldu çorabıma varana kadar ıslandı,,,aklıma öğlenleri spora giderken giydiğim eşofman geldi onu giydim pantolonuda kaloriferin üstüne koydum sabah sabah ıslndım yandım neyseki fazla yakmadı
Patatesli.Neyli :)
bende face de izledim geçen gün çok kolay yaptı bayan ama biz yani karataycılar yağlı kağıt kullanmıyoruz onun için denemedimGül abla çok alemsin valla ne diyorsun acaba diye 3 kere okudum anca anladım vallaBEn kendime kızartamadım abla durun sizede tarifini vereyim facede görmüştüm bende yağlı kağıda balıkları yuvarlak şekilde diziyorum2 kat yaptığım yağlı kağıdın katını üstüne kapatıyorun kenarlarını kıvıryorum ve tavada nefis bir biçimde kızartıyorum ama ben böyle yedim evdekiler yağlı tavada istedi.Tavsiye edrim çok güzel oluyor. Abla valla gözündende bir şey kaçmıyor maaşallah.
Çok geçmiş olsun ablacım ya her işi bir arada yapmaya çalışırsan olacağı o.
Neyse bugün bildirim yapmayacağım çünkü aynı çıktım 89 artık haftaya regl olucam diye heralde birde ben ilk spor yapmaya başladığım zaman biraz şişerim kasların yorgunluğu kendimde çok yorgunum zaten.
Prensciğim gerçekten oğluşun çok tatlı olmuş yanakları tam ısırmalık valla .Abimizede tebrikler çok becerikliymiş benimki boğucak valla kıskançlığından.Annenin gelmesinede sevindim Allah ailelerimize sağlıklı ve uzun bir ömür versin inşaallah onlarsız ne yaparız bilmem doğrusu.
Kilo verenleride tebrik ederim .Gül ablacım sen almışsın ama üzülme çok güzel bir kadınsın valla ve resimlerindende daha zayıf millet söyliyeyim dedim.
Sen emziriyosun bence bu firsati dgrlendir daha verceksin eminimmerhaba yeniden
perşembe 70dim ya da 69.9 bugün 68.9dum .kaçamaklar ve şekerli çaya rağmen 1kg gitmiş
bbugün sabah kk yaptım bakalım haftaya kadar dayanabilirsem
başlangıç olarak bugünü alıyorum.22aralik 68.9 ile başladım :) hedefim 65 sonraki hedef 58 .
ablacim 1 liradan aldım teyzede 25 tane vardı hepsini aldım .
Hoşgeldin.iyi aksamlar arkadaslar.ben de karataya uymak istiyorum. araniza yeni katilimci aliyor musunuz. aliyorsaniz kurallariniz neler acaba. kedi83 ve bluedaisy arkadaslari tebrik ediyorum. karatayi cok bilmiyorum ama bu iki arkadsin bildirimlerini gorunce , artik karatay tarzi beslenmeyi ogrenmeye kara verdim. benim de ilk hedefim 50, son hedefim 48.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?