Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:69,4
Bu hafta:68,9
Fark: -500
Toplam fark:-11
Beden: 40
Spor:akşam 7gün spor salonununda kardio-aeorobik-yüzme-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58

CUMARTESİ TARTILDIĞIMDA 68 GELİYODUM ASLINDA AMA HİÇ MORALİMİ BOZMUYORUM ÇÜNKÜ EN SON 69U NE ZAMAN GÖRDÜM HATIRLAMIYORUM BİLE.KETEN TOHUMUNU HEP UNUTUYORUM O YÜZDEN BU ARA TUVALET SORUNU YAŞIYORUM.2. AYIMI TAMAMLADIM -11’LE.BU AY İLK HEDEFİME ULAŞIRIM İNŞALLAH..HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KOCAMAN.

Başlangic tarihi:14.12.2014
Başlangic kilom:79.600kg
bügün:78.5kg
Moralim yerlerde ben daha fazla vermeyi bekliyodum ilk etapta ama ben daha fazla verdgmi fark ediyodum adetime 2gün var belki oda olur nebilim heves meves kalmadi bende

allah yardımcın olsun canım, inşallah gidersin yurtdışına

sizin işiniz de zor bi düzeniniz yok benim kızımda senin gibi eve ne zaman gireceği belli değil üniversite çoğu zamanını alıyor rastgele şeyler yiyor neysek,i spora başladı geçte olsa gitmeye çalışıyorda toparladı biraz
her evde balık kızarıyor sizin evde de mi kızarıyor onu merak ettim
yumurtayı kaç tl den alıyorsun canım

topiğe cevap yazmaya çalışırken sol elimle yeşil çayı aldım ağır geldi bardak bana doğru döndü ve hepsi üstüme döküldü hem gçömlek hem pantolon ıslandı sol bacak kalçadan die kadar sırılsıklam oldu çorabıma varana kadar ıslandı,,,aklıma öğlenleri spora giderken giydiğim eşofman geldi onu giydim pantolonuda kaloriferin üstüne koydum sabah sabah ıslndım yandım neyseki fazla yakmadı

Kahvalti 2yumurta 9zeytin 1c.bardagi kadar fiştik akşamdan katkan yogurtlu karnibahar zeytinyagida vardi üstnde 1c.tabagi kadar sekersiz cay ve üstne sutlu kahve sekersiz

3 aydır yürüyüşe vakit ayıramıyorum koşturmacalarım 9.000 adımı geçiyor ama düzenli olmadığı için yürüyüş yerine geçmiyor, yemekleri 4-5 arası yerken 2-3 aydır 7 lerde yiyorum ve sonuç 1,5 kg olarak geri döndü 2,5 kg vermem gerekirken 4 e çıktı bundan sonra 2. hedefim için bende bildirim yapacağım

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
2 ay önce : 62.500
Bu hafta: 64.000
Fark:2-3 ayda + 1,5 kg
Toplam fark:15.200
Beden:göbek..42 ..basen 40
Spor:sadece devamlı ayakta koşturmaca
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg ....... ikinci hedef 60 kg
Yüzdesi:

aramıza hoşgeldiniz

canım bende haşimato hastasıyım B12 ve demirim hep düşük çıkardı iğnelerde yükseltirdim bırakınca tekrar düşerdi yine iğne derken tekrarlardan başka bişey yoktu ne zaman karataya başladım iğne yi bıraktım 1,5 senedir karatay tarzı beslenme ile yükselmeye başladı 450 lere kadar çıktı, demir ve demir bağlamada yükselmeye başladı

benim D vitaminim 8 di iğnelerle bile zor yükseliyor en son 10 ay önce 23 dü geçen ay doktora gittim tahlil istedim özellikle D için dedim istemediğim herşeyi yazmış D yi unutmuş sinir oldum,,,D vitaminini biz karatay hocanın önerisi üzerine vuruluyoruz, doktor 3 ayda 3 kere kır yeter diyor deniyorum 8 den 12 ye zor çıkıyor, karatay hoca doping yaptırın diyor

canım kg vermek sadece zayıflamaktan ibaret değil hem sağlıklı yaşamak hem verdiğin kg yu geri almamak demek,,,vücüda şeker girdikçe insülin direnci kırılmaz ve devamlı canın bişeyler ister başlarda kg verirsin ama sonrasında geri alırsın yada vermen durur , ben 14 yaşında 51 kg iken bana herkes tombulsun diyordu zayıflamayaı kafaya taktımve ilk iş olarak şekerli çay içmeyi bıraktım bırakış o bırakış 36 sene oldu,,,ya şeker ya kg vermek birini tercih et,,, ben karatay öncesi şekersiz olarak 12 kupa çay içerdim karatay sayesinde çok su içmeye başladım zamanla çay içmem azaldı işyerinde içmeyide kestim sadece hafta sonları kahvaltıda ve akşamları demliyorum çay azalınca demirimde yükselmeye başladı,,,sende kendini bir toparla ve zararlı olan herşeye dur de canım
D vitamnini mesajda gönderdiğin kutudan mmı içiyorsun iğnemi
Kahvalti 2yumurta 9zeytin 1c.bardagi kadar fiştik akşamdan katkan yogurtlu karnibahar zeytinyagida vardi üstnde 1c.tabagi kadar sekersiz cay ve üstne sutlu kahve sekersiz
ne alemsin özelliklede şekrsiz diye bastıra bastıra yazmışsın çok tatlısın :)

bu azimle olursun sen canım

Başlangic tarihi:14.12.2014
Başlangic kilom:79.600kg
bügün:78.5kg
Moralim yerlerde ben daha fazla vermeyi bekliyodum ilk etapta ama ben daha fazla verdgmi fark ediyodum adetime 2gün var belki oda olur nebilim heves meves kalmadi bende

1100 de azımsanacak bi rakam değil canım,,,haftada 100 gram zor veren arkadaşlarımız vardı ,,,,ben 5 ay duraksama yaşadım 100 gram veremedim onun için azımsama ....durmak yok yola devammmmmmmm

haftaya regl de biter daha iyi sonuç alırsın canım

bende 79.200 le başlamıştım :)

Umarim abla ilk hafta su kaybi fazla olurya ben daha yeni basladm bkalim haftaya neolucak destegin icin saul bitanesin g.olsun cayi dökmus batirmisin bravo umarim yanmadin

Mesajda gönderdiğim kutudan içiyorum.

Merhaba kaçak geldi :)

Aslında moralmen iyi değilim ama ..sizi ihmal etmek de istemiyorum..

Ben her zaman olduğu gibi koşturmaca..hastane iş v.s. Dün akşam annem geldi,çok iyi geldi bana ..Allah eksikliğini göstermesin..aile gibi yok

Ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..zaten iştahım da yok..az bişey yiyip çekiliyorum kenara..
Dün kıvanca genç tavuk yumurtası aldım ..bebeklere tavsiye ediliyor :) Maşallah iştahı yerinde..Kuzu kemikli et haşladım çorba yaptım ..bakalım yiyecek mi :) Haftasonumuz deli dolu onunla geçiyor..Dün sadece pazara çıktım..Geldim baktım abisi yoğurdunu ve muzunu yedirmiş..altını almış..üstünü değiştirmiş..canım oğlum benim..

Daha iyi olacağım inşallah..buralardayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…