allah yardımcın olsun canım, inşallah gidersin yurtdışınayoğunum ablacım,daha yeni 1 hafatdır nefes alıyorum,fena sayılmaz koşturmaca bildiğin gibi,iş başvuruları falan uğraşıyoruz :) okul hayatım iyi gidiyor az kaldı,büyük ihtimal yurt dışına çıkıcam,onun için uğraşıyorum biraz,ocakda başvurularımı yapıcam bakalım artık hayırlısı ne ise öyle olsun
tekrar karataya başlmaya karar verdim,ipin ucunu bıraktım baya,ama düzensiz bi hayat olunca böyle oluyor sabah erken gidip akşamın köründe eve dönüyorumçok kilo aldım ama şuan kilomu bilmiyorum ve bu durumdan feci rahatsızım
her evde balık kızarıyor sizin evde de mi kızarıyor onu merak ettimHerkese hayırlı pazarlar herkese her zamanki gibi kahvaltımı geç yaptım ama 4 gündür full devam kaçamak yok bide erken kalkabilsem aslında erken kalkıyorum ama ama herkesi bir yerlere gönderdikten sonra hoop tekrar yatağa.Her gece yarın erkenden kalkıp düzene giricem diyorum ama yok.Gece uyumam gündüz uyanmam.Birde düzenim otursa bu sefer istediğim kiloya düşmek için elimden geleni yapıcam. Ya gül abla b12 acıtmıyorda sizinde d vitamini iğneleriniz vurdururken acıyormu. Merak ettim doğrusu.Bu sabahki kahvaltımı yazayım girmişken dün balık vardı malum burda cumartesi pazar günümüz ve o akşam her vede balık kızarır.Kahvaltıma geçeyim.4 tane ince prasayı incecik kestim ve zeytimyağında az kavurdum üstüne 2 yumurta birazada pulbiber mis oldu valla.ynında zeytin lor peyniri ceviz ve 1 küçük mandalina yedim.Akşama da mantar fırında düşünüyorum ama bana belli olmaz.Reglimde geçikti yine ya karnım davul gibi. Yarında tartı günü inşaallah eksi çıkarım.
yumurtayı kaç tl den alıyorsun canımasli da bi kac kere zorlayıp yataktan kalkınca gecede uykusu geliyor insanın.sabah kalkıp egzersiz yapıp güne başlamak güzel olur.
yarın sabah 7gibi pazara gitmeyi düşünüyorum özgür tavuk yumurtası alıp gelecem :):):)
aramıza hoşgeldinizMerhaba bu topiği hep takip ediyorum karataya başlayıp 2 haftada 3 kilo verip maalesef hem iş hem okul hem ev derken bıraktım. bende de haşimato var ve b12 eksikliği(aylık iğne yaptırıyorum) en son d vitamini tahlili yaptırdım kendi isteğimle ve düşük çıktı alt sınır 25 ve benim 21 çıktı. daha sonucumu doktora yorumlatmadım ama d vitamini iğnelerinden bahsetmişsiniz bunu neye göre yaptırıyorsunuz herkesin yaptırması gerekli mi ve haşimatodan dolayı vücudumuz b12 yi ememiyor ve ilaç kullanamayıp iğneyle alıyoruz acaba bu d vitamini için de mi geçerli,
canım kg vermek sadece zayıflamaktan ibaret değil hem sağlıklı yaşamak hem verdiğin kg yu geri almamak demek,,,vücüda şeker girdikçe insülin direnci kırılmaz ve devamlı canın bişeyler ister başlarda kg verirsin ama sonrasında geri alırsın yada vermen durur , ben 14 yaşında 51 kg iken bana herkes tombulsun diyordu zayıflamayaı kafaya taktımve ilk iş olarak şekerli çay içmeyi bıraktım bırakış o bırakış 36 sene oldu,,,ya şeker ya kg vermek birini tercih et,,, ben karatay öncesi şekersiz olarak 12 kupa çay içerdim karatay sayesinde çok su içmeye başladım zamanla çay içmem azaldı işyerinde içmeyide kestim sadece hafta sonları kahvaltıda ve akşamları demliyorum çay azalınca demirimde yükselmeye başladı,,,sende kendini bir toparla ve zararlı olan herşeye dur de canımgül abla ben d yarın baslasam hedefimi soylesem ama sadece kahvaltıda şeker sayisini azaltarak cayimi şekerli icsem kabul etmez misin? 5kaşık sekerle içtiğim kupama artık 2kaşık atıyorum daha da azalır inşallah
D vitamnini mesajda gönderdiğin kutudan mmı içiyorsun iğnemiBugün;
Eski kaşar peyniri
Yer fıstığı
Salata
Muz, tarçınlı
Sucuk
D vitamini
Akşam
Azıcık madımak bitkisinden yapılan bir yemek
Arpacık soğanlı kavurma
Salata
Spor
50 dk. kadar, 30 dk.'sı kalça, 20 dk.'sı karın.
ne alemsin özelliklede şekrsiz diye bastıra bastıra yazmışsın çok tatlısın :)Kahvalti 2yumurta 9zeytin 1c.bardagi kadar fiştik akşamdan katkan yogurtlu karnibahar zeytinyagida vardi üstnde 1c.tabagi kadar sekersiz cay ve üstne sutlu kahve sekersiz
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:69,4
Bu hafta:68,9
Fark: -500
Toplam fark:-11
Beden: 40
Spor:akşam 7gün spor salonununda kardio-aeorobik-yüzme-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
CUMARTESİ TARTILDIĞIMDA 68 GELİYODUM ASLINDA AMA HİÇ MORALİMİ BOZMUYORUM ÇÜNKÜ EN SON 69U NE ZAMAN GÖRDÜM HATIRLAMIYORUM BİLE.KETEN TOHUMUNU HEP UNUTUYORUM O YÜZDEN BU ARA TUVALET SORUNU YAŞIYORUM.2. AYIMI TAMAMLADIM -11’LE.BU AY İLK HEDEFİME ULAŞIRIM İNŞALLAH..HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KOCAMAN.
Başlangic tarihi:14.12.2014
Başlangic kilom:79.600kg
bügün:78.5kg
Moralim yerlerde ben daha fazla vermeyi bekliyodum ilk etapta ama ben daha fazla verdgmi fark ediyodum adetime 2gün var belki oda olur nebilim heves meves kalmadi bende
Umarim abla ilk hafta su kaybi fazla olurya ben daha yeni basladm bkalim haftaya neolucak destegin icin saul bitanesin g.olsun cayi dökmus batirmisin bravo umarim yanmadin
1100 de azımsanacak bi rakam değil canım,,,haftada 100 gram zor veren arkadaşlarımız vardı ,,,,ben 5 ay duraksama yaşadım 100 gram veremedim onun için azımsama ....durmak yok yola devammmmmmmm
haftaya regl de biter daha iyi sonuç alırsın canım
bende 79.200 le başlamıştım :)
Mesajda gönderdiğim kutudan içiyorum.canım kg vermek sadece zayıflamaktan ibaret değil hem sağlıklı yaşamak hem verdiğin kg yu geri almamak demek,,,vücüda şeker girdikçe insülin direnci kırılmaz ve devamlı canın bişeyler ister başlarda kg verirsin ama sonrasında geri alırsın yada vermen durur , ben 14 yaşında 51 kg iken bana herkes tombulsun diyordu zayıflamayaı kafaya taktımve ilk iş olarak şekerli çay içmeyi bıraktım bırakış o bırakış 36 sene oldu,,,ya şeker ya kg vermek birini tercih et,,, ben karatay öncesi şekersiz olarak 12 kupa çay içerdim karatay sayesinde çok su içmeye başladım zamanla çay içmem azaldı işyerinde içmeyide kestim sadece hafta sonları kahvaltıda ve akşamları demliyorum çay azalınca demirimde yükselmeye başladı,,,sende kendini bir toparla ve zararlı olan herşeye dur de canım
D vitamnini mesajda gönderdiğin kutudan mmı içiyorsun iğnemi
ne alemsin özelliklede şekrsiz diye bastıra bastıra yazmışsın çok tatlısın :)
1 tane börek yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?