Bilmiyordum ben nette oldugunu ben satin aldm ama kitap cok güzelarkadaşlar nette .pdf olara ücretsiz var kitap . karatayin abc si ismi kolay gel
afiyet olsun canım ,,,ne çok olması az olmuş,,,yoğurtta yeseydin keşke,,İyi aksamlar aksam yemegm
1.5tabak ispanak yemegi az bulgur var.
Salata
1avus fistik
sekerşiz sutlu kahve
kizlar cokmu olmus?
aramıza hoşgeldiniziyi aksamlar arkadaslar.ben de karataya uymak istiyorum. araniza yeni katilimci aliyor musunuz. aliyorsaniz kurallariniz neler acaba. kedi83 ve bluedaisy arkadaslari tebrik ediyorum. karatayi cok bilmiyorum ama bu iki arkadsin bildirimlerini gorunce , artik karatay tarzi beslenmeyi ogrenmeye kara verdim. benim de ilk hedefim 50, son hedefim 48.
aramıza hoşgeldinizben de aranıza yeni katıldım. artık zayıflayıp hamilelik ve hamilelik öncesi aldığım kilolardan şiddetle kurtulmak istiyorum. hem de aç kalmadan. bu da sanırım karatay diyeti ile mümkün; çünkü emziriyorum. 5,5 aylık bebeğim var. ek gıdaya geçtik. dün başladım. başlangıç 79,2 kg. hedef önce 72 hamile kaldığım kg, sonra da 58. yani 20 kg'den fazla. internette karatay'ı aratırken kendimi burada buldum. merhabalar hanımlar :)
canım kahvaltıda yazan herşeyi birarada yersen metabolizma %30 fazla çalışırmışGûnaydnlar
kahvaltim:2yumurta 10zeytin bol limonlu brokoli slatasi 1bardak fistik sutlu kahve şekerşız
Abla sen bitanesin yacanım kahvaltıda yazan herşeyi birarada yersen metabolizma %30 fazla çalışırmış
aramıza hoşgeldin canımmerhaba, bende zayıflamak istiyorum... yıllardır istiyorum hem de ... ama sadece istiyorum. karatay diyetini merak ediyorum ve uygulamak istiyorum ama ben kesinlikle diyet yapamıyorum. beslenme düzeni oluşturmak istiyorum. ekmek yediğim zaman midem ağrıyor, tatlı krizine giriyorum ve çok çabuk acıkıyorum. o yüzden mantıklı geliyor hocanın söyledikleri. acaba sadece tatlı ve hamur işini kessem yeterli olur mu zayıflamada...
Abla sen bitanesin ya
Abla dikkat ediyorum hep bu saatlerde griyosun bende burda olmaya calişiyorum
kitapı okuyunca insan ne kadar hata yaptığını yanlış beslendiğini daha iyi anlıyorkitabım var zaten, zaman oldukça okuyorum
hıım ama doktora sonucumu gösterdikten sonra böyle bişey uygulamazsa eczaneden kendim alıp uygulayabilir miyim acaba?iğne olunuyor sonraki gün olmuyor, sonra olunuyor sonra olunmuyo
bu şekilde 4---5 tane iğne olunuyor sonra ayda bir olunuyor,,,çoğu kişiye böyle tavsiye ediyormuş
Hosbulduk canim...Moo ve pembe ruj hsgeldiniz
bizler kendimiz uyguluyoruz,,,sağlıklı yaşıyoruz da okan beylere canan hoca öyle söylemiş onlarda bzilere söylüyor bizde uyguluyoruzhıım ama doktora sonucumu gösterdikten sonra böyle bişey uygulamazsa eczaneden kendim alıp uygulayabilir miyim acaba?
benim bu ara sabahları hiç iştahım olmuyo iş yerinde de yapamıyorum kahvaltı. mecbur sabah 7 de yapmak zorundayım o saatte de hiç iştahım olmuyo bugün çorba içtim ama o da acıktırdı beni.. motivasyonumu kaybetttim sanırım canım hamur işi istiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?