Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

arkadaşlar nette .pdf olara ücretsiz var kitap . karatayin abc si ismi kolay gel

merhaba, bende zayıflamak istiyorum... yıllardır istiyorum hem de ... ama sadece istiyorum. karatay diyetini merak ediyorum ve uygulamak istiyorum ama ben kesinlikle diyet yapamıyorum. beslenme düzeni oluşturmak istiyorum. ekmek yediğim zaman midem ağrıyor, tatlı krizine giriyorum ve çok çabuk acıkıyorum. o yüzden mantıklı geliyor hocanın söyledikleri. acaba sadece tatlı ve hamur işini kessem yeterli olur mu zayıflamada...

İyi aksamlar aksam yemegm
1.5tabak ispanak yemegi az bulgur var.
Salata
1avus fistik
sekerşiz sutlu kahve
kizlar cokmu olmus?
afiyet olsun canım ,,,ne çok olması az olmuş,,,yoğurtta yeseydin keşke,,
aramıza hoşgeldiniz

ilk sayfada bizim ve karatayın kuralları var okumanızı tavsiye ederim

aramıza hoşgeldiniz

bebeğiniz hayırlı olsun
bende 79,2 ile başladım :) sen şanslısın hamilelik kg olduğu için çabuk verirsin,,,ben hem 50 yaş hem menapoz zorda olsa verdim 17 ye yakın

aramıza hoşgeldin canım

karatay da zaten diyet değil sağlıklı beslenme onun için çok rahat uygulanabiliyor

sadece tatlı ve hamur işi yetmez, glisemik indeksi yüksek ve işlenmiş hiç bir şeyide yememek gerek,,,

insülin direncini kırmadan ne zayıflama nede sağlık geri kazanılmıyor,,,verilen kg lar geri alınıyor

Abla sen bitanesin ya

Abla dikkat ediyorum hep bu saatlerde griyosun bende burda olmaya calişiyorum
işe geldikten sonra işlerimi düzene koyup burayı açıp bakıyorum fırsat varsa hemen cevap yazıyorum yoksa selam verip çıkıyorum sonra 2 dkk boşluk bukunca bakıyorum bişeyler yazıp çıkıyorum, eve giidnce yemek iş derken vakit geçiyor laptopta kızda oluyor giremiyorum,,,telefona KK uygulaması indirdim çalışmadı sırf o uygulama için sam sung S5 aldım yine olmadı

kitabım var zaten, zaman oldukça okuyorum
kitapı okuyunca insan ne kadar hata yaptığını yanlış beslendiğini daha iyi anlıyor

iğne olunuyor sonraki gün olmuyor, sonra olunuyor sonra olunmuyo
bu şekilde 4---5 tane iğne olunuyor sonra ayda bir olunuyor,,,çoğu kişiye böyle tavsiye ediyormuş
hıım ama doktora sonucumu gösterdikten sonra böyle bişey uygulamazsa eczaneden kendim alıp uygulayabilir miyim acaba?

benim bu ara sabahları hiç iştahım olmuyo iş yerinde de yapamıyorum kahvaltı. mecbur sabah 7 de yapmak zorundayım o saatte de hiç iştahım olmuyo bugün çorba içtim ama o da acıktırdı beni.. motivasyonumu kaybetttim sanırım canım hamur işi istiyoo

tek çorbayla olmaz tabiiki acıktın yanına bişeyler alıp öğlen yeseydin,,,,motivasyon düşmesi olmayacak çok iyi giderken hamur işi falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…