Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

arkadaslar sizing kilo cizelgeniz var mi? eger varsa ben goremiyorum neden acaba? az once kendime bi cizelge hazirladim gul_0663 arkadasin tarif ettigi gibi yaptim ama kendi cizelgemi de goreiyorum forumda.

bu benim cizelgem. ama mesajlarimin altinda gorunmuyor.
çizelge yok artık canım boşa uğraşmışsın
kolay gelsin hasibecik n-bu koşturmacada karataya da devam di miiiii
ben de hep aynı şeyi düşünmüşümdür millet 3-4 sene öncesinden yapmaya başlamış ben niye başlamadım diye kızarım kendime,,,ben 35 sene diyet yaptığım için artık diyet kelimesinden tiksinmeye başlamıştım her kanalda biri diyetten bahsediyor hemen kanal değiştiriyorum karatay hocayı tv de görünce aman herkes diyetisyen kesildi deyip kanal değiştiriyordum itici geliyordu, bi ara D&R da kızım kitap bakarken bende diyet kitaplarına baktım aralarını okudum tesadüfen karatayın kitaplarıymış ama bilmiyorum ya yine itici geldi herkes kitap yazar olmuş bir sürü diyet kitabı var sanki faydası var ver al ver al başka bişey yok diye almadımaylar geçti tv de gece 2 yumurta ye göbeğin erisin diye gazete reklamı duydum dikkatimi çekti sonraki gün işe gelince ilk işim araştırmak oldu ve sağlıklı yaşıyoruz sayfasını buldum o zaman 8.000 kişi falandı sayfalar çok rahat okunuyordu sonuna kadar okudum o gün işimde yoktu,, akşam eve giderken gerekli şeyleri aldım ve 21 mayısta başlamış oldum,,,,keşke önceden başlasaydım

merhaba canım hoşgeldin
zararın neresinden dönsen kardır iyi yaptın tekrar aramıza dönmekle

menün iyi canım artık bir ay lahmacun yemezsin

Gunaydinlar.
Nasip olmayinca olmuyor demek.Pazartesi gunu basliyordum motive olmustum.Olan oldu doktor 5gun rapor verdi.Bugun 3.gun yatiyorum agir gripten. igne yiyorum sabah aksam.Agzima bisey koyamiyorum
Insallah toparlanirim

Gunaydnlar
kahvalti:2yumurta 11zeytin peyniri bugun zorlayarak fazla yemege calistm brokoli tere fistik sekersiz sutlu kahve
abla basladgmdan beri ilk yedim kayisa dun aksam

Gunaydinlar.
Nasip olmayinca olmuyor demek.Pazartesi gunu basliyordum motive olmustum.Olan oldu doktor 5gun rapor verdi.Bugun 3.gun yatiyorum agir gripten. igne yiyorum sabah aksam.Agzima bisey koyamiyorum
Insallah toparlanirim
geçmiş olsun canım, kendine dikkat et olsun iyileşince başlarsın

benimde boğazım kötü 3 gündür yutkunmakta da zorlanıyorum dün çok üşüyordum eve gittim üstümü değişmeye dermanım yoktu hemen yatağa girdim yorgana sarıldım 2 saat falan yattım uyur uyanık sonra kız gelince kalktım yemeğini hazırladım bulaşık makinasını boşalttım bulaşıkları makinaya dizdim, kızda hasta okuldan çıkına 2 saatte yol geliyor donuyor zaten kıyamadım yine ben yaptım sonra da tv nin karşısına uzandım üstüme battaniye örtüm ev sıcak olmasına rağmen hırka da giydim üstüme bi türlü ısınamadım, iş var diyede geldim raporda alamadım
Gunaydnlar
kahvalti:2yumurta 11zeytin peyniri bugun zorlayarak fazla yemege calistm brokoli tere fistik sekersiz sutlu kahve
abla basladgmdan beri ilk yedim kayisa dun aksam
afiyet olsun canım

Ah iste gul abla pazartesi aksami usumeyle basladi bu hastalik.Tabi nirmal bi usume degil bildigin titreme zangir zangir.Sonra durum bu
Dikkat edin kendinize.Saglik gibisi yok.

Gunaydinlar.
Insallah toparlanirim
çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin.

Cevabiniz icin tesekkurler. O halde ben pazartesiyi bekleyeyim.bu arada karatayi arastirmaya devam

Cevabiniz icin tesekkurler. O halde ben pazartesiyi bekleyeyim.bu arada karatayi arastirmaya devam
pazartesiye kadar devam et başladığında tartılmışsındır zaten onu başlangıç olarak yazarsın pazartesi çıkacak kg nu da o haftaki olarak yazar aradaki farkı çıkarırsın 1 haftada verdiğin kg o olur..

İyi akşamlar
akşam yemegim:1tabak pirasa bulgurlu,1kase mercimek corbasi,salata,azcik fistik birazdanda sutlu kahve yada sutsuz kahve henuz bilmiyorum akşam yemegyle kahvalti arasi7.5saat son dk aciktm inş.daha uzun kalabiliri kacamak yok bu hafta neolucak spor mutlaka yapiyorum

Sporda varsa ben senin kilonun bayagi dusecegini dusunuyorum cok merak ediyorum bakalım kac olacak :)

Aksam : zeytinyağında sogan kavurdum ustune ispanaklari kavrulunca yumurta kirdim 2tane biraz baharat hmmmm cok guzeldi.. cayla yedim .10 tane felanda fistik

Bakalım haftaya kac olacam :)

Walla saliha ne bulursam onu firsat bulunca 30dk yuruyorum akşamda oldugum yerde kosar gbi 10dk 50tane yarim mekik oglanin zipzip topunu baçaklarim arasina aliyorum o sekil de mekik cekiyorum yanlarim icin hareket yapiyorum 30dk ya tamamliyorum ama acayip terliyorum en son esneme hareketleri yapiyorum bol bol limonlu su iciyorum yesil cay

Gecen hafta 1.100gr verdm bu hafta daha siki yapiyorum bide regeln oldum onunda farkini bekliyorum

Supersin .ben de mekik cekmek istiyorum ama sezaryen oldugum icin yapamiyorum . ben de hafif egzersizler yapiyorum .

Yarim mekik cek tam bende cekemiyorm tabi aciyosa farkli biseyler yap insallah zayiflariz bacim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…