arkadaslar sizing kilo cizelgeniz var mi? eger varsa ben goremiyorum neden acaba? az once kendime bi cizelge hazirladimgul_0663 arkadasin tarif ettigi gibi yaptim ama kendi cizelgemi de goreiyorum forumda.
çizelge yok artık canım boşa uğraşmışsınbu benim cizelgem. ama mesajlarimin altinda gorunmuyor.
kolay gelsin hasibecik n-bu koşturmacada karataya da devam di miiiiislm kızlar
haftasonundan beri giremedim
haftasonu temizlik yaptım perdelerimi yıkadım
dün çarşıda işim vardı 8de geldim eve yorgundum kızı yatırınca yattım hemen
bugün pazar yaptık ve ikramlıklarımı hazırladım
yarın yarım saat erken çıkıp salona tekrar bir süpürge tutup masayı hazırlıcam
kısacası koşturuyorum yine
yarın girermiyim bilmiyorum ama en kısa zamanda görüşmek üzere :-*
ben de hep aynı şeyi düşünmüşümdür millet 3-4 sene öncesinden yapmaya başlamış ben niye başlamadım diye kızarım kendime,,,ben 35 sene diyet yaptığım için artık diyet kelimesinden tiksinmeye başlamıştım her kanalda biri diyetten bahsediyor hemen kanal değiştiriyorum karatay hocayı tv de görünce aman herkes diyetisyen kesildi deyip kanal değiştiriyordum itici geliyordu, bi ara D&R da kızım kitap bakarken bende diyet kitaplarına baktım aralarını okudum tesadüfen karatayın kitaplarıymış ama bilmiyorum ya yine itici geldi herkes kitap yazar olmuş bir sürü diyet kitabı var sanki faydası var ver al ver al başka bişey yok diye almadımhaklısın canım arada geliyo bana bu tür şeyler ama kaçamak yapmadım şuan için umarım bi 3 ay da hiç yapmam :) ben canan hocayı neden daha önce keşfetmemişim diye hayıflanıyorum kendime.sanırım ekmek yememe olayı beni korkutmuştu ama öyle değilmiş gerçekten..@_Saliha_
merhaba canım hoşgeldinArkadaşlar merhaba,
uzunca bir aradan sonra gelebildim.
Biraz yoğun ve telaşlı bir dönemin ardından buradayım inş.
Tabi bu dönem bana pek yaramadı
kaçamakların sayısını bile unuttum,o kadar yani.
tekrar disipline olmaya ve motive olmaya ihtiyacım var.
tesellüm şu ki,bu kaçamaklar ben de ciddi bir kilo alımına sebep olmadı.
56.4 idim
şimdi 58 im yediklerimden kaynaklanan ödemdir birazı diye düşünüyorum
bugünkü menüm ile başlayayım
sabah tek yumurtalı kkk
öğlen ayran
akşam salata,mercimek çorba,1 adet lahmacun,ayran
Insallah canim isteynce oluyoşeker mi o da ne çaya atılan mi:)) azalmakta azala azala bitecek :) az kaldı
geçmiş olsun canım, kendine dikkat et olsun iyileşince başlarsınGunaydinlar.
Nasip olmayinca olmuyor demek.Pazartesi gunu basliyordum motive olmustum.Olan oldu doktor 5gun rapor verdi.Bugun 3.gun yatiyorum agir gripten. igne yiyorum sabah aksam.Agzima bisey koyamiyorum
Insallah toparlanirim
afiyet olsun canımGunaydnlar
kahvalti:2yumurta 11zeytin peyniri bugun zorlayarak fazla yemege calistm brokoli tere fistik sekersiz sutlu kahve
abla basladgmdan beri ilk yedim kayisa dun aksam
geçmiş olsun canım, kendine dikkat et olsun iyileşince başlarsın
benimde boğazım kötü 3 gündür yutkunmakta da zorlanıyorum dün çok üşüyordum eve gittim üstümü değişmeye dermanım yoktu hemen yatağa girdim yorgana sarıldım 2 saat falan yattım uyur uyanık sonra kız gelince kalktım yemeğini hazırladım bulaşık makinasını boşalttım bulaşıkları makinaya dizdim, kızda hasta okuldan çıkına 2 saatte yol geliyor donuyor zaten kıyamadım yine ben yaptım sonra da tv nin karşısına uzandım üstüme battaniye örtüm ev sıcak olmasına rağmen hırka da giydim üstüme bi türlü ısınamadım, iş var diyede geldim raporda alamadım
afiyet olsun canım
çok geçmiş olsun canım bol limonlu bişeyler iç canımAh iste gul abla pazartesi aksami usumeyle basladi bu hastalik.Tabi nirmal bi usume degil bildigin titreme zangir zangir.Sonra durum bu
Dikkat edin kendinize.Saglik gibisi yok.
çok geçmiş olsunGunaydinlar.
Nasip olmayinca olmuyor demek.Pazartesi gunu basliyordum motive olmustum.Olan oldu doktor 5gun rapor verdi.Bugun 3.gun yatiyorum agir gripten. igne yiyorum sabah aksam.Agzima bisey koyamiyorum
Insallah toparlanirim
Cevabiniz icin tesekkurler. O halde ben pazartesiyi bekleyeyim.bu arada karatayi arastirmaya devamafiyet olsun canım, kayısıyı sabah yemediysen sorun yok
karatay protein ağırlıklı bir diyet yani glisemik indeksi düşük şeyleri yiyoruz
her pazartesi bildirim günü ilk sayfada bildirim formatımız var bulamazsan da bildirim yapan bir arkadaşın kini kopyalar üstüne sayıları değiştirirsin
önceden listeyi her hafta birisi yapardı sıkıntı çıkınca kedi83 ben yaparım devamlı dedi sağolsun aylarca da yaptı sonra iişleri çıkınca bıraktı, sonra seraym ben yaparım dedi 2-3 hafta seraym yapacak diye bekledik onun da interneti yokmuş derken bu hafta ben yaptım, pazartesi de ben yaparım sonra sıraya koyarız
kilo çizelgemiz eskiden vardı kadınlar kulubu sistemi değiştirince hepsi yok oldu aylardır da yok hala
pazartesiye kadar devam et başladığında tartılmışsındır zaten onu başlangıç olarak yazarsın pazartesi çıkacak kg nu da o haftaki olarak yazar aradaki farkı çıkarırsın 1 haftada verdiğin kg o olur..Cevabiniz icin tesekkurler. O halde ben pazartesiyi bekleyeyim.bu arada karatayi arastirmaya devam
İyi akşamlar
akşam yemegim:1tabak pirasa bulgurlu,1kase mercimek corbasi,salata,azcik fistik birazdanda sutlu kahve yada sutsuz kahve henuz bilmiyorum akşam yemegyle kahvalti arasi7.5saat son dk aciktm inş.daha uzun kalabiliri kacamak yok bu hafta neolucak spor mutlaka yapiyorum
Walla saliha ne bulursam onu firsat bulunca 30dk yuruyorum akşamda oldugum yerde kosar gbi 10dk 50tane yarim mekik oglanin zipzip topunu baçaklarim arasina aliyorum o sekil de mekik cekiyorum yanlarim icin hareket yapiyorum 30dk ya tamamliyorum ama acayip terliyorum en son esneme hareketleri yapiyorum bol bol limonlu su iciyorum yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?