Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

arkadaşlar merhaba ,birşey sormak istiyorum.karatay diyeti ve karbonhidrat diyeti veya protein diyeti arasında farklılıklar var mı?akapunktura gidiyorum.bana karbonhidrat diyeti verdi ama ben onu karataya çok benzettim.bana tavsiye edilen y,yapmam istenen şeyleri.

Ilk syfyi okudum ama o kadar yabanciyimki bu sisteme, zaman buldukca tekrar tekrar okumam gerekecek.

Saliha arkadas Canan karatayin bir kitabini onermis.netten pdf i indirdim.bugun basladim en kisa zamanda bitirmeyi umit ediyorm.

Bide ilk bildirimi pazartesi yapmam gerekiyormus sanirim. Listeyi duzenleyen arkadasa bir hafta dolunca hatirlatma yapin demisiniz. O arkadas kim acaba?

8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır..
9-listedeki herkesin kilo çizelgesi olmalı ...

Cok soru sordum biliyorum ama 8. madde de bahsi gecen liste yapma sirasi nedir ?9. maddedeki cizelgenin nasil yapildigini anlatmisiniz.suan onu yapmaya calisiyorum.

Allah Allah ben ne cok sey anlamamisim yaaa

arkadaslar sizing kilo cizelgeniz var mi? eger varsa ben goremiyorum neden acaba? az once kendime bi cizelge hazirladim gul_0663 arkadasin tarif ettigi gibi yaptim ama kendi cizelgemi de goreiyorum forumda.

sevgili moo o çizelge olayını ben de bilmiyorum . Gül abla bilir :)
Eskiden bi 3 sene önce yine kk da diyet yapmıştım netten hazırlaıyor biraz karışık gibi ama aslında kolay eşimle hazırlamıştık o zaman mesajının altında etiket çıkıyordu

Sevgili Merverasyon lütfen motivasyonumu kaybettim deme ben herkese seni söylüyorum şu kadar ay şu kadar kilo diye bence çok başarılısın sakın kanma hamur işine . O değil de yesen vicdan azabı çekecen yani. Benim canım bi şey isteyince su içiyom

Bu arada karatay yewek tariflerini bulabilecegm biryer varmi kitabi haric

Arzucuk facede saglıklıyaşıyorum kullanıcısı yemek tarifi değilde alternatif menü veriyor.Belki işine yarar.
Akşam çok yedim sanırım yarına kadar acıkmam hiç ekmek yemedim .

Mercimek çorbası
tavuklu-dereotlu-yoğurtlu-cevizli-kornişon turşulu salata
acayip doyuruyor

Xemek baya istah acici ekmek ok kaldi seker ne alemde?

şeker mi o da ne çaya atılan mi:)) azalmakta azala azala bitecek :) az kaldı

slm kızlar
haftasonundan beri giremedim
haftasonu temizlik yaptım perdelerimi yıkadım
dün çarşıda işim vardı 8de geldim eve yorgundum kızı yatırınca yattım hemen
bugün pazar yaptık ve ikramlıklarımı hazırladım
yarın yarım saat erken çıkıp salona tekrar bir süpürge tutup masayı hazırlıcam
kısacası koşturuyorum yine
yarın girermiyim bilmiyorum ama en kısa zamanda görüşmek üzere :-*

haklısın canım arada geliyo bana bu tür şeyler ama kaçamak yapmadım şuan için umarım bi 3 ay da hiç yapmam :) ben canan hocayı neden daha önce keşfetmemişim diye hayıflanıyorum kendime.sanırım ekmek yememe olayı beni korkutmuştu ama öyle değilmiş gerçekten..@_Saliha_

Aksam yemegi:2tabak ispanak yemegi yogurtlu 1tabak salata canim tatli cekince 4tane kuru kayisi
afiyet olsun canım, kayısıyı sabah yemediysen sorun yok
karatay protein ağırlıklı bir diyet yani glisemik indeksi düşük şeyleri yiyoruz
her pazartesi bildirim günü ilk sayfada bildirim formatımız var bulamazsan da bildirim yapan bir arkadaşın kini kopyalar üstüne sayıları değiştirirsin

önceden listeyi her hafta birisi yapardı sıkıntı çıkınca kedi83 ben yaparım devamlı dedi sağolsun aylarca da yaptı sonra iişleri çıkınca bıraktı, sonra seraym ben yaparım dedi 2-3 hafta seraym yapacak diye bekledik onun da interneti yokmuş derken bu hafta ben yaptım, pazartesi de ben yaparım sonra sıraya koyarız

kilo çizelgemiz eskiden vardı kadınlar kulubu sistemi değiştirince hepsi yok oldu aylardır da yok hala

Arkadaşlar merhaba,
uzunca bir aradan sonra gelebildim.
Biraz yoğun ve telaşlı bir dönemin ardından buradayım inş.
Tabi bu dönem bana pek yaramadı
kaçamakların sayısını bile unuttum,o kadar yani.
tekrar disipline olmaya ve motive olmaya ihtiyacım var.
tesellüm şu ki,bu kaçamaklar ben de ciddi bir kilo alımına sebep olmadı.
56.4 idim
şimdi 58 im yediklerimden kaynaklanan ödemdir birazı diye düşünüyorum
bugünkü menüm ile başlayayım
sabah tek yumurtalı kkk
öğlen ayran
akşam salata,mercimek çorba,1 adet lahmacun,ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…