Ilk syfyi okudum ama o kadar yabanciyimki bu sisteme, zaman buldukca tekrar tekrar okumam gerekecek.afiyet olsun canım ,,,ne çok olması az olmuş,,,yoğurtta yeseydin keşke,,
aramıza hoşgeldiniz
ilk sayfada bizim ve karatayın kuralları var okumanızı tavsiye ederim
aramıza hoşgeldiniz
bebeğiniz hayırlı olsun
bende 79,2 ile başladım :) sen şanslısın hamilelik kg olduğu için çabuk verirsin,,,ben hem 50 yaş hem menapoz zorda olsa verdim 17 ye yakın
benim bu ara sabahları hiç iştahım olmuyo iş yerinde de yapamıyorum kahvaltı. mecbur sabah 7 de yapmak zorundayım o saatte de hiç iştahım olmuyo bugün çorba içtim ama o da acıktırdı beni.. motivasyonumu kaybetttim sanırım canım hamur işi istiyoo
Bu arada karatay yewek tariflerini bulabilecegm biryer varmi kitabi haric
bu benim cizelgem. ama mesajlarimin altinda gorunmuyor.
bendede yok cizelge bizdede gozukmuyoarkadaslar sizing kilo cizelgeniz var mi? eger varsa ben goremiyorum neden acaba? az once kendime bi cizelge hazirladimgul_0663 arkadasin tarif ettigi gibi yaptim ama kendi cizelgemi de goreiyorum forumda.
Xemek baya istah acici ekmek ok kaldi seker ne alemde?sevgili moo o çizelge olayını ben de bilmiyorum . Gül abla bilir :)
Eskiden bi 3 sene önce yine kk da diyet yapmıştım netten hazırlaıyor biraz karışık gibi ama aslında kolay eşimle hazırlamıştık o zaman mesajının altında etiket çıkıyordu
Sevgili Merverasyon lütfen motivasyonumu kaybettim deme ben herkese seni söylüyorum şu kadar ay şu kadar kilo diye bence çok başarılısın sakın kanma hamur işine . O değil de yesen vicdan azabı çekecen yani. Benim canım bi şey isteyince su içiyom
Arzucuk facede saglıklıyaşıyorum kullanıcısı yemek tarifi değilde alternatif menü veriyor.Belki işine yarar.
Akşam çok yedim sanırım yarına kadar acıkmam hiç ekmek yemedim .
Mercimek çorbası
tavuklu-dereotlu-yoğurtlu-cevizli-kornişon turşulu salata
acayip doyuruyor
Kedicik sahiden 42 kilo musun sen?Eki Görüntüle 1347810
Yemeğim. :)
Bu arada karatay yewek tariflerini bulabilecegm biryer varmi kitabi haric
Tesekkurler Gul Abla.Ceza tokatimi yiyip kendime geldigime gore okuldan cikip yemek yapip sporuma odaklanabilirim :)
afiyet olsun canımEki Görüntüle 1347810
Yemeğim. :)
oh ne güzel afiyetle ye canımIyi aksamlar bugun koy yumurtasi buldum pazarda patik lif satan bi bayan satiyodu 50kurustan aldm tanesini minik minik cilli cilli
var canım karatay menüsü diye google ye yada facebook a yazınca çıkıyor herşeyler varBu arada karatay yewek tariflerini bulabilecegm biryer varmi kitabi haric
afiyet olsun canım, kayısıyı sabah yemediysen sorun yokAksam yemegi:2tabak ispanak yemegi yogurtlu 1tabak salata canim tatli cekince 4tane kuru kayisi
karatay protein ağırlıklı bir diyet yani glisemik indeksi düşük şeyleri yiyoruzarkadaşlar merhaba ,birşey sormak istiyorum.karatay diyeti ve karbonhidrat diyeti veya protein diyeti arasında farklılıklar var mı?akapunktura gidiyorum.bana karbonhidrat diyeti verdi ama ben onu karataya çok benzettim.bana tavsiye edilen y,yapmam istenen şeyleri.
her pazartesi bildirim günü ilk sayfada bildirim formatımız var bulamazsan da bildirim yapan bir arkadaşın kini kopyalar üstüne sayıları değiştirirsinIlk syfyi okudum ama o kadar yabanciyimki bu sisteme, zaman buldukca tekrar tekrar okumam gerekecek.
Saliha arkadas Canan karatayin bir kitabini onermis.netten pdf i indirdim.bugun basladim en kisa zamanda bitirmeyi umit ediyorm.
Bide ilk bildirimi pazartesi yapmam gerekiyormus sanirim. Listeyi duzenleyen arkadasa bir hafta dolunca hatirlatma yapin demisiniz. O arkadas kim acaba?
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır..
9-listedeki herkesin kilo çizelgesi olmalı ...
Cok soru sordum biliyorum ama 8. madde de bahsi gecen liste yapma sirasi nedir ?9. maddedeki cizelgenin nasil yapildigini anlatmisiniz.suan onu yapmaya calisiyorum.
Allah Allah ben ne cok sey anlamamisim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?