İnşallah hedef kilona ulaşirsin ama tabi benden zayifsinben 71 il başladım 2 hafta oldu diyete baslayali . 1hafta normal diyet yaptım 1hafta yarın olacak buna baslayali 68.6 ydi sabah bakalım yarın kac olacak.ama pazartesi 68.9 dum ama ben şekersiz çaya tam alışamadım azaltarak şeker kullanıyorum hala.
Olşun ya nerde dogdugun dgl nerde doydugun ama şamsun cok guzel drlerbizim tayinimiz çıktı samsunun cook kucuk bi ilcesindeyiZ
43-44'lerdeydim. Küsüratlı veya küsüratsız, değişiyordu. Bir ara bileğimi burktum, spor yapamadım 2 hafta kadar galiba, tam hatırlayamıyorum. O zamanlar tartıldığımda 42 çıkmıştım. Sonra spora tekrar başlayınca. 43-44'lere çıktım, kaslarım çalıştığı için tekrar. Şu an 44.6'yım, biraz kaçamaklar yaptım. Bölgesel çalış ama, kardiyoyu, yağ yakımını hızlandırıcı yürüyüş, eliptik, ip atlama gibi şeyleri de yap. İkiside önemli, kasları çalıştırmakta yağ yakımını hızlandırıyor, ikisi birlikte daha fazla yağ yakımına yardımcı olur. Tartıdan çok vücut ölçülerini alıp değerlendir.Kedicik sahiden 42 kilo musun sen?
Ben de karataycıyım, hedefime ulaştım ama biraz daha vermek istiyorum, 51 kiloyum, 48 falan olsam iyi olacak sanki. Ama vücut inatçı, yerinde sayıyor ne yapsam ki? Sporuma falan devam ediyorum, kilo almamak için, alırsam çıldırırım zaten.
afiyet olsun canımİyi akşamlar
akşam yemegim:1tabak pirasa bulgurlu,1kase mercimek corbasi,salata,azcik fistik birazdanda sutlu kahve yada sutsuz kahve henuz bilmiyorum akşam yemegyle kahvalti arasi7.5saat son dk aciktm inş.daha uzun kalabiliri kacamak yok bu hafta neolucak spor mutlaka yapiyorum
soğan kavurmayı okuyunca canım çekti,,,hep kedi ciğin canı çekerdi sıra bana geldiSporda varsa ben senin kilonun bayagi dusecegini dusunuyorum cok merak ediyorum bakalım kac olacak :)
Aksam : zeytinyağında sogan kavurdum ustune ispanaklari kavrulunca yumurta kirdim 2tane biraz baharat hmmmm cok guzeldi.. cayla yedim .10 tane felanda fistik
Bakalım haftaya kac olacam :)
kedi cik bizim topiğimizin spor hocasıdır sporla ilgili herşeyi ona danışırız43-44'lerdeydim. Küsüratlı veya küsüratsız, değişiyordu. Bir ara bileğimi burktum, spor yapamadım 2 hafta kadar galiba, tam hatırlayamıyorum. O zamanlar tartıldığımda 42 çıkmıştım. Sonra spora tekrar başlayınca. 43-44'lere çıktım, kaslarım çalıştığı için tekrar. Şu an 44.6'yım, biraz kaçamaklar yaptım. Bölgesel çalış ama, kardiyoyu, yağ yakımını hızlandırıcı yürüyüş, eliptik, ip atlama gibi şeyleri de yap. İkiside önemli, kasları çalıştırmakta yağ yakımını hızlandırıyor, ikisi birlikte daha fazla yağ yakımına yardımcı olur. Tartıdan çok vücut ölçülerini alıp değerlendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?