Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben 71 il başladım 2 hafta oldu diyete baslayali . 1hafta normal diyet yaptım 1hafta yarın olacak buna baslayali 68.6 ydi sabah bakalım yarın kac olacak.ama pazartesi 68.9 dum ama ben şekersiz çaya tam alışamadım azaltarak şeker kullanıyorum hala.

İnşallah hedef kilona ulaşirsin ama tabi benden zayifsin
:---(

sen kactin? ben 58 olmak istiyorum ama hayal gibi geliyor :)

Ben 79kiloyla basladm 67den bu kiloya ciktim 65falao olsam yeter 65alti bana ödül olur 10kilo versen 58sin gözde buyuyo aslinda başarilir biraz hirs biraz azim

evet çok buyuyor eve tikilip kaldm. yürüyüş yapacak yol yok .kaldırım yok 2çocukla çıkamıyorum büyüğü alıp küçüğü babaya biraksam o da olmuyor eşim gelene kadar akşam oluyor hareket yok .
inşallah oluruz istediğimiz kiloda . erkek olsam yururum diyecem ama burada erkekde olsan yireyemen dışarıda kopusler var valla isirirlar adamı

Yok ya cocukla olmuyo yavaş yavas ama cokta kapatama kendini sen nerde kaliyosun nerelisin yani?

bizim tayinimiz çıktı samsunun cook kucuk bi ilcesindeyiZ

samsun güzel ama ilçelerinin bazıları imkan yönünden kısıtlı .

Gunaydn
sabah kahvaltim:2yumurta pirasanin ustne kirdim zeytin peynir brokoli salatasi 1c.b.fistik sekersiz sutlu kahve;-)

43-44'lerdeydim. Küsüratlı veya küsüratsız, değişiyordu. Bir ara bileğimi burktum, spor yapamadım 2 hafta kadar galiba, tam hatırlayamıyorum. O zamanlar tartıldığımda 42 çıkmıştım. Sonra spora tekrar başlayınca. 43-44'lere çıktım, kaslarım çalıştığı için tekrar. Şu an 44.6'yım, biraz kaçamaklar yaptım. Bölgesel çalış ama, kardiyoyu, yağ yakımını hızlandırıcı yürüyüş, eliptik, ip atlama gibi şeyleri de yap. İkiside önemli, kasları çalıştırmakta yağ yakımını hızlandırıyor, ikisi birlikte daha fazla yağ yakımına yardımcı olur. Tartıdan çok vücut ölçülerini alıp değerlendir.

e
afiyet olsun canım

çok iyi gidiyorsun
soğan kavurmayı okuyunca canım çekti,,,hep kedi ciğin canı çekerdi sıra bana geldi

bu arada kavurma pek yapmıyoruz yapmak zorundaysak ta yaparken kısık ateşte 2-3 dkk yapıp sonra biraz su ekleyip öyle öldürüyoruz

kedi cik bizim topiğimizin spor hocasıdır sporla ilgili herşeyi ona danışırız

Abla 3gun icinde tartilip 1kiloda eksik cikmam dogru olabilirmi? sonra su icince 2kilo fazla ciktim orasi baska

İyi aksamlar aksam yemegm:1.5tabak sebze yemegi salata 1kase mercmek ç.1avuc fistik 3tane kayisi 1c.bardagi sutlu kahve sanki cok yiyorum ya acikma korkusumu yoksa aç gözlulukmu yapiym

slm kızlar
çok şükür misafir faslını atlattım
birazdan ütü yapmaya gitcem
yrn annem evine gitcek haftasonu emineyle tek yapamam ütüleri
geçmiş okuyamadım
öptüm hepinizi
eşim bu aralar telefon alalım diyor
Allah nasip ederde alırsak o zaman daha sık girebilirim nete

selam arkadaslar, bugunlerde cok cok yogunum. karatayin kitabini bile arada firsat buldukca ancak 1 paragragraf okuyabiliyorm.
ben menumu yazacaktm ama farkettim ki kurala uymayan cok sey var. sadece ara ogun yapmadim ki leptin(bu hormone yeni ogrendim) calissin.
az yedim ama kuralsiz yedim.(elimde degildi aslinda Sabah 7 den aksam 10 kadar disardaydim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…