Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Doyana kadar yiycenki acikmayasinki leptin calissin kurala uyarak yersen acikmazsin

Bugun 1saat plates yaptim karin kaslarim hala titriyo siddetle tavsiye ediyorum
arzucuk supersin gercekten

sevgili moo cantana badem koy fistik koy acikinca bi kac tane atarsin agzina tok tutar

ben menu yazmiyirum cunku utaniyirum

Abla 3gun icinde tartilip 1kiloda eksik cikmam dogru olabilirmi? sonra su icince 2kilo fazla ciktim orasi baska
normal canım başlarda çabuk gidiyor sporda olunca
ben çizelge tutardım sabahla yatarken ki tartı farkı bazen 3 ü geçerdi sabaha kadar fos diye inerdi
İyi aksamlar aksam yemegm:1.5tabak sebze yemegi salata 1kase mercmek ç.1avuc fistik 3tane kayisi 1c.bardagi sutlu kahve sanki cok yiyorum ya acikma korkusumu yoksa aç gözlulukmu yapiym
herşey iyide kayısı işini sabah çek canım akşam tatlı tarzı yemiyoruz
selam canım bende topiğe girerim diye hevesle samsung s5 aldım ama uygulamayı kabul etmedi sinir oldum
kuralsız yaparkende kurallara uymadıgını farketmen kuralları biliyorsun demek tir biran önce karatay tarzı beslenmeye geçersen yediklerinide ona göre ayarlamayı öğrenirsin,,,ben işim gereği bazen sabah 6 da kalkar öbürsüğün 3-4 te yatarım hep koşturmaca içinde olurum karataya alıştığım için hiç sıkıntı olmaz yediklerimi ona göre ayarlarım

Doyana kadar yiycenki acikmayasinki leptin calissin kurala uyarak yersen acikmazsin

canim doyana kadar yedim ama ogle yemekten sonar kucuk bi dilim pasta aksamda bi lokum yedim. yani kurali iki kacamakla bozdum.
seni seni seni bu olmadı bi dahaki sefere ya bu ya bu gelecek
Kizlar bu canan hocanin dedigi tuz su bizim turşulara kullandgmz tuzmu iri tuz ben bugun ondan aldm icinde sodyum var
canım o tuz değil senin dediğin kaya tuzu hoca kristal kaya tuzu diyor ,,, biz onu cankirituzu.com dan alıyoruz

Kahvaltim:2yumurta,12zeytin peynir cok fazla yiyemiyorum ,1cay b.sutlu kahve 1c.bardagi fistik

Aksam yemegm suan yiyorum 1tabak sebze yemegi 1kase corba salata 1kaşik yogur 2 -3catalda brokoli 7kadar bisey yer icersem yazarm by by

Biseyler yedim 1avuc fiştik erzurumdan bugun gelen kavurma ve peynirin tadina bktim sadece tadina wallahi suanda sekersiz turk kahveşi

Biseyler yedim 1avuc fiştik erzurumdan bugun gelen kavurma ve peynirin tadina bktim sadece tadina wallahi suanda sekersiz turk kahveşi

süper

akşam
2tabak nohut yemeği
3-4kaşık bulgur pilavı
brokoli salatasi havuclar rendelenmiş pismeden
yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…