Doyana kadar yiycenki acikmayasinki leptin calissin kurala uyarak yersen acikmazsinselam arkadaslar, bugunlerde cok cok yogunum. karatayin kitabini bile arada firsat buldukca ancak 1 paragragraf okuyabiliyorm.
ben menumu yazacaktm ama farkettim ki kurala uymayan cok sey var.sadece ara ogun yapmadim ki leptin(bu hormone yeni ogrendim) calissin.
az yedim ama kuralsiz yedim.(elimde degildi aslinda Sabah 7 den aksam 10 kadar disardaydim)
canim doyana kadar yedim ama ogle yemekten sonar kucuk bi dilim pasta aksamda bi lokum yedim. yani kurali iki kacamakla bozdum.Doyana kadar yiycenki acikmayasinki leptin calissin kurala uyarak yersen acikmazsin
cevabimdaki sakiz patlatan gozluklu surat yanlislikla oldu.canim doyana kadar yedim ama ogle yemekten sonar kucuk bi dilim pasta aksamda bi lokum yedim. yani kurali iki kacamakla bozdum.
Tamam sıkınti yokcevabimdaki sakiz patlatan gozluklu surat yanlislikla oldu.yani duygularima tercuman olan bi ifade degil o.
arzucuk supersin gercektenBugun 1saat plates yaptim karin kaslarim hala titriyo siddetle tavsiye ediyorum
normal canım başlarda çabuk gidiyor sporda oluncaAbla 3gun icinde tartilip 1kiloda eksik cikmam dogru olabilirmi? sonra su icince 2kilo fazla ciktim orasi baska
herşey iyide kayısı işini sabah çek canım akşam tatlı tarzı yemiyoruzİyi aksamlar aksam yemegm:1.5tabak sebze yemegi salata 1kase mercmek ç.1avuc fistik 3tane kayisi 1c.bardagi sutlu kahve sanki cok yiyorum ya acikma korkusumu yoksa aç gözlulukmu yapiym
selam canım bende topiğe girerim diye hevesle samsung s5 aldım ama uygulamayı kabul etmedi sinir oldumslm kızlar
çok şükür misafir faslını atlattım
birazdan ütü yapmaya gitcem
yrn annem evine gitcek haftasonu emineyle tek yapamam ütüleri
geçmiş okuyamadım
öptüm hepinizi
eşim bu aralar telefon alalım diyor
Allah nasip ederde alırsak o zaman daha sık girebilirim nete
kuralsız yaparkende kurallara uymadıgını farketmen kuralları biliyorsun demek tir biran önce karatay tarzı beslenmeye geçersen yediklerinide ona göre ayarlamayı öğrenirsin,,,ben işim gereği bazen sabah 6 da kalkar öbürsüğün 3-4 te yatarım hep koşturmaca içinde olurum karataya alıştığım için hiç sıkıntı olmaz yediklerimi ona göre ayarlarımselam arkadaslar, bugunlerde cok cok yogunum. karatayin kitabini bile arada firsat buldukca ancak 1 paragragraf okuyabiliyorm.
ben menumu yazacaktm ama farkettim ki kurala uymayan cok sey var.sadece ara ogun yapmadim ki leptin(bu hormone yeni ogrendim) calissin.
az yedim ama kuralsiz yedim.(elimde degildi aslinda Sabah 7 den aksam 10 kadar disardaydim)
Doyana kadar yiycenki acikmayasinki leptin calissin kurala uyarak yersen acikmazsin
seni seni seni bu olmadı bi dahaki sefere ya bucanim doyana kadar yedim ama ogle yemekten sonar kucuk bi dilim pasta aksamda bi lokum yedim. yani kurali iki kacamakla bozdum.
canım o tuz değil senin dediğin kaya tuzu hoca kristal kaya tuzu diyor ,,, biz onu cankirituzu.com dan alıyoruzKizlar bu canan hocanin dedigi tuz su bizim turşulara kullandgmz tuzmu iri tuz ben bugun ondan aldm icinde sodyum var
Ben de kendimce araştırıyorum. Benimde bilgim çok yok.kedi cik bizim topiğimizin spor hocasıdır sporla ilgili herşeyi ona danışırız
Kahvaltim:2yumurta,12zeytin peynir cok fazla yiyemiyorum ,1cay b.sutlu kahve 1c.bardagi fistik
Bende en az senin kadar merak ediyorum ama dur bkalimcok iyi gidiyorsun Arzu . pazartesi n kadar olacaksın çok merak ediyorum .
Biseyler yedim 1avuc fiştik erzurumdan bugun gelen kavurma ve peynirin tadina bktim sadece tadina wallahi suanda sekersiz turk kahveşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?