Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gunaydn kahvalti 2yumurta 1c.b.fistik 2tane ceri domateş 9zeytin peynir azck brokoli 1c.barda.sutlu kahve ;-)

selam arkadaslar, pazrtesi ben de ilk bildirimimle katilacagim buraya. su aralar karatayi arastirmakla ve bu topigi okumakla mesgulum. cok soru sorarak sizleri sıkmak istemedigim icin ilk msjdan itibaren okumaya basladim. suan 260. syf dayim.(tabi esim cok kiziyor bu kadr vakit harcamama, cunku zaten cok yogun calisiyorum aslinda hic vaktim yok evde)

topigin 260. syf sina kadar(tam bir sene oncesine denk geliyor) dikkatimi en cok ceken sey, aranizdaki guzel diyaloglar ve kardeslikti(inanin benim icin bu topigi digerlerinden ozel kilan sey muhabbetlerinizin guzelligi,kimse kimseye trip atmiyor, gucenmeler, sert diyaloglar yasanmiyor). insallah bugune kadar bu guzel haliyle gelmistir sohbetiniz. tabi bunda en cok etkisi olan kisinin topic sahibi Gul abla oldugunu dusunuyrm ve kendisini tebrik ediyorum. cunku bastaki insan nasilsa yanindakiler de oyle olur.

kedi83 arkadasim senin msjlarina ve bildirimlerine ozellikle dikkat ediyorum cunku benim hedefim de 47 olmak. yaptigin sporlarin isimlerini paylasmissin. sanirim videoda yuklemisin ama gorunmuyo bilgisyrda. jillian'a baslamyi dusunuyodun en son okudgm msjinda basladin mi, bitirdin mi daha baska neler yaptin merak ediyorm. ben de Karin bolgesi icin egzersiz yapmak istyrm. jillian 1.level 10 gun araliksiz yaptim. 2 levelda biraz rahatsizlandim. 3 hafta ara verdim. simdi tekrar ikinci leveldan baslamak istyrum.ama bu program 30 gunluk oldugundan ara verdigim icin 1. level yani ilk on gunu bir daha tekrarlamam gerekir mi acaba.

moo sen kac kilosun?

Oohooo, Jillian biteli aylar oldu. Onun üstüne bir sürü şey yaptım. Şu an, karın için aşağıdaki programı yapıyorum.
2. leveldan devam edebilirsin Jillian'a.

Bunlar videolar, altada program takvimini ekliyorum. Videoların hepsi alttaki linkte.
https://www.youtube.com/playlist?list=PL1c41tQdiDhN6dHh5ZsDHNVF1oHRlK72N

Eklentiler

• 30+day+abs.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 116
moo sen kac kilosun?
Canim su aralar kilom cok hareketli ama 53 u gecmiyor.bu yuzden 53 kabul ettim baslangici.ama bu sabah 52.500 idim.

bundan bi hafta once 52.300 idim avatarimdaki kilo yani.pazartesiye kadar nolur bilmiyrm.insallh ya yerinde sayar ya duser.artik almak istemiyrm.bu degiskenlik beni cok yordu

Yahu 2 aydır yapıyorum sadece 2 kere bozdum, ama gram veremedim. Neden acaba? 2 öğün yiyorum. Hatta son 10 gündür oruç tutuyorum. İlginç.

Yahu 2 aydır yapıyorum sadece 2 kere bozdum, ama gram veremedim. Neden acaba? 2 öğün yiyorum. Hatta son 10 gündür oruç tutuyorum. İlginç.
Kansızlık olabilir, besin alerjisi olabilir. Spır yapıyor musunuz? Sonra başka d vitamini eksikliği olabilir. Omega 3 kullanmanız gerekebilir. :) Bir tahlil yaptırın isterseniz. Gül abla tahlilde neler olması gerektiğini söyler.

ya ben cok pis kaçamak yaptim 5te aksam yemegi yedi 1.5tabk y.mercimek yemegi yogurtla yedim aksam gezmesine dayimlara gtti saat 7oldu bir sofra sormayin orkinos baligymiş z.yagnda kizartilar yaninda z.yaglı salata ama ekmek ve cola elimi surmedm balikla salatayi yedim bide bide 3tane lokum yedim cok uzgunum meyve falan geldi yemedim walla portakalda bi suluydiki insallah fazla dengemi bozmamişimdir limolu su iciyorum ama gelirken 20dk gderken 20dk yurudum simdi gene yapcm plates:-----(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…