Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

uygun yaa hemen yazarım :) sus kimse bilmiyor sabah3kaşık bal yediğimi :) :d
BENDE DUYMADIM ZATENNNNNN BU DA DUYMADIĞIM İÇİN

canım balın doğalı serbest onuda bulmak ve almak zor kg su 1.000. tl den fazlaymış dikkat et kendine
çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için

topiğimizdeki arkadaşların hepsi çok değerli aramızda çok yaş fark olmasına rağmen abla kardeş gibi sanal bir aile olarak topiğimizi sürdürüyoruz ...sende bu aileye katıldın ne güzel

Yahu 2 aydır yapıyorum sadece 2 kere bozdum, ama gram veremedim. Neden acaba? 2 öğün yiyorum. Hatta son 10 gündür oruç tutuyorum. İlginç.
merhaba aramıza hoşgeldiniz

bi yerlerde mutlaka yanlış vardır , yediklerinizi biizmle paylaşırsanız nerede sorun var bulup çözelim
hımmmm sende mi brütüs

Dun sabah...saat 9 da biraz ceviz badem kaju( dr gittim kahvaltiya vakit olmadi)
Saat 14:00 kkk kahvaltisi,yesil cay

Aksam saat 18:50 cok az kuru yemis( cok actim yemegi bekleyemedim)
aksam saat 19:30 firinda sebzeli balik ve salata

Birazdan ise gidecegim ama karnim o kadr tok ve sislik var.bir lokma bile yiyemem.

Iste kuru meyveli yulafli musli sutle karistrcam.kkk imkanim yok cunku.

merhaba aramıza hoşgeldiniz

bi yerlerde mutlaka yanlış vardır , yediklerinizi biizmle paylaşırsanız nerede sorun var bulup çözelim
hımmmm sende mi brütüs

Günaydın,

6-630, oruçluyken (5-5.30) Sabahları tereyagında( doğal) 2 yumurta, 3-5 zeytin- az peynir, yarım arjantin turpu ( elma gibi tavsiye ederim ) 3-4 kayısı, 1 çay bardağı fındık ya da badem. Öncesinde büyük bir bardak sıcak su içiyorum..

13.00 Öğlenleri pek yemiyorum ( oruç vs ) ama oruç tutmadığımda 10-15 tane fındık 2 paket yogurt( maalsef sırkette yemekhaneye gıtmıyorum yoğurdu buluyorum) oruç turuyorsam iftarda işte oluyorum su ve 5 tane kuru erik yiyorum.

18.30-19.00 Akşamları balıksa balık- salatalı ya da salatasız, yoksa bazen 1 tabak çorba, 1 tabak sebze yemeği, 1 kase yoğurt. Genelde akşam 7-8 den sonra bişi yemiyorum..

Son 2 haftadırda karısık plates, leslie, jillian vs yapıyorum . 2 kere hamurısı yedım ama onda da sporlarımı yapmıştım.7-8 km yurumustum. Bunun dısında hıc bırsey ypmadım, soruyorum ben nerde yanlış yaptım ( ibo styla)

gunaydn kahvaltim:2yumurta peynir 11zeytin 1c.bardagi sutlu kahve1tane kayisi fistik

benim anladığım kilo vermek için karatay yapıyorsanız .sabah krallar gibi öğlen dukler akşam fakirler gibi yemek gerekliliği . açlik hissini hissetmemek maksaten az 5saat tok olmak . ki leptin salgilansin ve yağları yaksin gül abla demişti ki aç olunca da leptin salgilanir ve kıtlık var diye yağ yakmaz depolar demişti . acaba o yüzden mi kilo kaybı yok

moo mislu gibi işlenmiş gıdalar yasak

benim söylemem de pek bi abes oldu sankim de çok uyuyorum kurallara

benim serbest dolasan tavuk yumurtasi bulma imkanim yok. Diger yumurtalari hic yemeyin daha iyi demisler.gunluk iki yerli muz yiyebilirim yumurtanin yerine ama kahvaltida hep muz yiyememki. Hem yumurta kadar doyurucu olmuyor.

bi de kizlar herseyi ayni anda yiyoruz ya bu beslenmede. Sabah bi suru sey yiyip bi de ceviz badem falan. Aksam ayni sekilde yiyeceklerimizi bi kerede yiyip sonra diger ogune kadar oruc gibi oluyoz. Ben de cok fazla siskinlik oluyor ve yerken tikaniyorum resmen bitirmek icin cabaliyorum. Ama sonra arada yine biseyler yemek istiyorum (tabi yemiyorum)

Siz de boyle siskinlik ve tikanma olmuyor mu????

iyi akşamlar aksam yemegim:1tabak k.fasulye 1.c.tabagi yogurt 3tane ceri domates azcikta y.mercimek 1avuc fistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…