BENDE DUYMADIM ZATENNNNNNuygun yaa hemen yazarım :) sus kimse bilmiyor sabah3kaşık bal yediğimi :) :d
çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin içinselam arkadaslar, pazrtesi ben de ilk bildirimimle katilacagim buraya. su aralar karatayi arastirmakla ve bu topigi okumakla mesgulum. cok soru sorarak sizleri sıkmak istemedigim icin ilk msjdan itibaren okumaya basladim. suan 260. syf dayim.(tabi esim cok kiziyor bu kadr vakit harcamama, cunku zaten cok yogun calisiyorum aslinda hic vaktim yok evde)
topigin 260. syf sina kadar(tam bir sene oncesine denk geliyor) dikkatimi en cok ceken sey, aranizdaki guzel diyaloglar ve kardeslikti(inanin benim icin bu topigi digerlerinden ozel kilan sey muhabbetlerinizin guzelligi,kimse kimseye trip atmiyor, gucenmeler, sert diyaloglar yasanmiyor). insallah bugune kadar bu guzel haliyle gelmistir sohbetiniz. tabi bunda en cok etkisi olan kisinin topic sahibi Gul abla oldugunu dusunuyrm ve kendisini tebrik ediyorum. cunku bastaki insan nasilsa yanindakiler de oyle olur.
kedi83 arkadasim senin msjlarina ve bildirimlerine ozellikle dikkat ediyorum cunku benim hedefim de 47 olmak. yaptigin sporlarin isimlerini paylasmissin. sanirim videoda yuklemisin ama gorunmuyo bilgisyrda. jillian'a baslamyi dusunuyodun en son okudgm msjinda basladin mi, bitirdin mi daha baska neler yaptin merak ediyorm. ben de Karin bolgesi icin egzersiz yapmak istyrm. jillian 1.level 10 gun araliksiz yaptim. 2 levelda biraz rahatsizlandim. 3 hafta ara verdim. simdi tekrar ikinci leveldan baslamak istyrum.ama bu program 30 gunluk oldugundan ara verdigim icin 1. level yani ilk on gunu bir daha tekrarlamam gerekir mi acaba.
merhaba aramıza hoşgeldinizYahu 2 aydır yapıyorum sadece 2 kere bozdum, ama gram veremedim. Neden acaba? 2 öğün yiyorum. Hatta son 10 gündür oruç tutuyorum. İlginç.
hımmmm sende mi brütüsya ben cok pis kaçamak yaptim 5te aksam yemegi yedi 1.5tabk y.mercimek yemegi yogurtla yedim aksam gezmesine dayimlara gtti saat 7oldu bir sofra sormayin orkinos baligymiş z.yagnda kizartilar yaninda z.yaglı salata ama ekmek ve cola elimi surmedm balikla salatayi yedim bide bide 3tane lokum yedim cok uzgunum meyve falan geldi yemedim walla portakalda bi suluydiki insallah fazla dengemi bozmamişimdir limolu su iciyorum ama gelirken 20dk gderken 20dk yurudum simdi gene yapcm plates:-- - - -(
okudum okudumana gul abla gelmiş abla ben ne yaptim okudunmu?:-- - - - -(
üzülmek bir daha yapılmayacağının belirtisidir hadi bakalım beklemedeyimhaklisin abla okadar uzgunumki:-(
abla nr atmisin?05434712439
üzülmek bir daha yapılmayacağının belirtisidir hadi bakalım beklemedeyim
birinden tamirci numarası istemiştim o sırada burası açıktı buraya yazmıştım sildim, bide ya silmeseydim adamın numarası orada görünseydi diye düşündüm :) sildiğim halde çıkmış nasıl olduysaabla nr atmisin?
topluca tamirciyi arardik:-Dbirinden tamirci numarası istemiştim o sırada burası açıktı buraya yazmıştım sildim, bide ya silmeseydim adamın numarası orada görünseydi diye düşündüm :) sildiğim halde çıkmış nasıl olduysa
kadar uyuyamayacak galiba :)topluca tamirciyi arardik:-D
merhaba aramıza hoşgeldiniz
bi yerlerde mutlaka yanlış vardır , yediklerinizi biizmle paylaşırsanız nerede sorun var bulup çözelim
hımmmm sende mi brütüs
Evt canim biliyorum yasak ama kahvaltiya vaktim yoktu.is yerinde de kahvalti imkanim yok.mecburen onu yanima aldim.moo mislu gibi işlenmiş gıdalar yasak
Yok canim niye abes olsun.tesekkur ederim uyarin icin ama almistim onceden onu mecbur ben yiyecegim.bi de islenmis degil.islenmemis yulaf ve kuru meyve sadece.benim söylemem de pek bi abes oldu sankim de çok uyuyorum kurallara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?