acıktım yedim demişsin iyi yapmışsın aç kalınca kıtlık olur ve depoya yağ yapar...Dun sabah...saat 9 da biraz ceviz badem kaju( dr gittim kahvaltiya vakit olmadi)
Saat 14:00 kkk kahvaltisi,yesil cay
Aksam saat 18:50 cok az kuru yemis( cok actim yemegi bekleyemedim)
aksam saat 19:30 firinda sebzeli balik ve salata
Birazdan ise gidecegim ama karnim o kadr tok ve sislik var.bir lokma bile yiyemem.
Iste kuru meyveli yulafli musli sutle karistrcam.kkk imkanim yok cunku.
menülerin iyi ama iftarda 5 erik fzla erik sık ve fazla yemiyoruz benim çekmecemde var bir arkadaş tabağımı boş vermemek için koymuş 3 aydır duruyor 3-4 tane ancak aklıma geldi de yedim yerken de 1 tane yiyorumGünaydın,
6-630, oruçluyken (5-5.30) Sabahları tereyagında( doğal) 2 yumurta, 3-5 zeytin- az peynir, yarım arjantin turpu ( elma gibi tavsiye ederim ) 3-4 kayısı, 1 çay bardağı fındık ya da badem. Öncesinde büyük bir bardak sıcak su içiyorum..
13.00 Öğlenleri pek yemiyorum ( oruç vs ) ama oruç tutmadığımda 10-15 tane fındık 2 paket yogurt( maalsef sırkette yemekhaneye gıtmıyorum yoğurdu buluyorum) oruç turuyorsam iftarda işte oluyorum su ve 5 tane kuru erik yiyorum.
18.30-19.00 Akşamları balıksa balık- salatalı ya da salatasız, yoksa bazen 1 tabak çorba, 1 tabak sebze yemeği, 1 kase yoğurt. Genelde akşam 7-8 den sonra bişi yemiyorum..
Son 2 haftadırda karısık plates, leslie, jillian vs yapıyorum . 2 kere hamurısı yedım ama onda da sporlarımı yapmıştım.7-8 km yurumustum. Bunun dısında hıc bırsey ypmadım, soruyorum ben nerde yanlış yaptım ( ibo styla)
benim anladığım kilo vermek için karatay yapıyorsanız .sabah krallar gibi öğlen dukler akşam fakirler gibi yemek gerekliliği . açlik hissini hissetmemek maksaten az 5saat tok olmak . ki leptin salgilansin ve yağları yaksin gül abla demişti ki aç olunca da leptin salgilanir ve kıtlık var diye yağ yakmaz depolar demişti . acaba o yüzden mi kilo kaybı yok
saliha seni dovcem oldurucem hattatelden yaZdığım için kopyala yapistr yapmadim ama pcden daha düzgün yazarım
başlangıç 70.9
gecen hafta:68.9
bu hafta:67.6
fark:1.3
toplam giren:3.3
hedef önce 65 sonra 58
boy:1.68
spor : evde kovalamaca bazı günler dışarıda yürüyüş
bu arada esimde :) 10gün oldu 3kg verdi
ben kayisi yemiymki toplasam 2haftada 5tane yemişimdir ondanmi acaba aha yiyom simdi hemencanım wc ye git ınan daha az cikacan kayısı fayda etmiyorsa kuru incir ye ben hemen wye koşuyorum
ben emziriyorum birde ben çok yiyordum ekmekli bi tabak ekmeksiz bi tabak ve bi tabakppilav ekmek hayatimdan çıkınca düşüyor ama az düşüyor ama bana yeter .
pes etmek yok bak 2haftaya bir sürü verdin .
1.50 kilo az bi rakam değil ki bence gayet güzel vermişsin plates yaptığın için sıkılaşıyosundur.bu arada 44 beden bi pantolonum vardı aynı markanın aynı modelinin 38ini denedim oldu. yani hocanın dediği gibi 4 kilo da 1 beden gitmişsaliha seni dovcem oldurucem hatta
sen bile benden iyi veriyosun bu işin formulu varda benmi bilmiyorum kriz geciricem nerde hata yapiyorum anlamadm sen baslayali nekadar oldu
tartiya cikiyorum 1.5kg cikincan sinir oluyorum sıkılasiyo olabirim cunku ben kendimde daha cok diye tahmin ediyorum1.50 kilo az bi rakam değil ki bence gayet güzel vermişsin plates yaptığın için sıkılaşıyosundur.bu arada 44 beden bi pantolonum vardı aynı markanın aynı modelinin 38ini denedim oldu. yani hocanın dediği gibi 4 kilo da 1 beden gitmiş
doğruyu bilen in her yerde konuşma hakkı olurbenim söylemem de pek bi abes oldu sankim de çok uyuyorum kurallara
yumurtasız olmaz canım, hergün muz yemekte kg yaparbenim serbest dolasan tavuk yumurtasi bulma imkanim yok. Diger yumurtalari hic yemeyin daha iyi demisler.gunluk iki yerli muz yiyebilirim yumurtanin yerine ama kahvaltida hep muz yiyememki. Hem yumurta kadar doyurucu olmuyor.
bi de kizlar herseyi ayni anda yiyoruz ya bu beslenmede. Sabah bi suru sey yiyip bi de ceviz badem falan. Aksam ayni sekilde yiyeceklerimizi bi kerede yiyip sonra diger ogune kadar oruc gibi oluyoz. Ben de cok fazla siskinlik oluyor ve yerken tikaniyorum resmen bitirmek icin cabaliyorum. Ama sonra arada yine biseyler yemek istiyorum (tabi yemiyorum)
Siz de boyle siskinlik ve tikanma olmuyor mu????
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:68,9
Bu hafta:67,2
Fark: -1,700
Toplam fark:-12,700
Beden: 40
Spor:akşam 5gün spor salonununda kardio-aeorobikpilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
İLK BİLDİRİM BENDEN OLSUN.CUMARTESİ 68.2 GELİYODUM AMA HEM WC SORUNUNU HALLETTİM HEM DE 2 GÜN ÇOK GÜZEL SPOR YAPTIM VE 2 GÜNDE 1 KİLO GİTMİŞ UMARIM ÖYLEDİR YANİ TARTIDA OYNAMALAR OLUYO BAZEN O YÜZDEN GARANTİ GÖRMÜYORUM.İLK HEDEFİME 2 KİLO KALDI VE DAHA 3 HAFTAM VAR.
ay evet abla ya -1.700le kapatalı 3 oldu heralde aman nazar değmesin :)
her hafta 1700 1700 sen sevdin bu rakamı............. helal sana
maşallah allah nazardan korusun. nasıl hissediyirsun :) etrafindakilerde fark ediyordur değil mi:) onlar ne diyor :)ay evet abla ya -1.700le kapatalı 3 oldu heralde aman nazar değmesin :)
tabiki farkediyor özellikle uzun süre görmeyen arkadaşlarım çok şaşırıyor.en güzel dönemlerimi şişman bi kız olarak geçirdiğim için çok pişmanlık duyuyorum şuan ama bu zamana kadar olmadıysa vardır bi hayır diyorum.60lı kiloları en son ne zman gördüğümü bile hatırlamıyorum..darısı herkesin başınaa :)maşallah allah nazardan korusun. nasıl hissediyirsun :) etrafindakilerde fark ediyordur değil mi:) onlar ne diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?