ayy çok mutlu oldum buna ben başardıysam herkes başarır buna inanıyorum :) 1 ay sonra kendinizdeki değişimi farkedip daha çok motive olacaksınızne güZel :) olsun geçmiş geçmiş zaten. yapacak bi şey yok ama bugün v gelecek bizim:)
bu arada benim motivasyon kaynagimsin:)
sen de şaka maka 3 kg dan fazla verdin ,,,,sen şekeri bırakma kg ları veriyorum diye sevin emzirme bittikten sonra geri alda ben de güleyimtelden yaZdığım için kopyala yapistr yapmadim ama pcden daha düzgün yazarım
başlangıç 70.9
gecen hafta:68.9
bu hafta:67.6
fark:1.3
toplam giren:3.3
hedef önce 65 sonra 58
boy:1.68
spor : evde kovalamaca bazı günler dışarıda yürüyüş
bu arada esimde :) 10gün oldu 3kg verdi
canım sende 1.5 memnun olmazsan diğer yapanlar ne yapsın, her hafta 1,5 ayda 6 yapar daha ne istiyorsungunaydin
başlangic:79.600
gecen hafta:78.500
bu hafta 77.00
fark:1.5
toplam fark:2.600
hedef:75once sonra 70gerisi ödul
boy:1.61
spor:yuruyus 45 50dk akşamlari plates 45dk
ama sonuc beni memmun etmiyo cabamin karsiligni alamiyorum motivasyonum yerlerde hergun menumu yaziyorum 2_3gundurde wc sorunu var simdiye kadar kahvalti bile yapmadim
incir yok canımmmmcanım wc ye git ınan daha az cikacan kayısı fayda etmiyorsa kuru incir ye ben hemen wye koşuyorum
ben emziriyorum birde ben çok yiyordum ekmekli bi tabak ekmeksiz bi tabak ve bi tabakppilav ekmek hayatimdan çıkınca düşüyor ama az düşüyor ama bana yeter .
pes etmek yok bak 2haftaya bir sürü verdin .
sıkılaşmak en güzeli kg dan daha önemlitartiya cikiyorum 1.5kg cikincan sinir oluyorum sıkılasiyo olabirim cunku ben kendimde daha cok diye tahmin ediyorum
haraika valla....ben 17 kg verdim 46 dan 42 ye indim çok sıkılşama olmadı belde 3 fıtık dizlerde sıvı bitmesi derken fazla spor yapamadım sadece yürüyüş yaptım1.50 kilo az bi rakam değil ki bence gayet güzel vermişsin plates yaptığın için sıkılaşıyosundur.bu arada 44 beden bi pantolonum vardı aynı markanın aynı modelinin 38ini denedim oldu. yani hocanın dediği gibi 4 kilo da 1 beden gitmiş
yeşillk unutma canımkahvalti:sucukku yumurta 17tane zeytin yemisim buraya bakarken peynir fistik 3tane kucuk kuru kayisi
aminay evet abla ya -1.700le kapatalı 3 oldu heralde aman nazar değmesin :)
hsgeldin merhabamerhaba arkadaşlar
yenmediğini biliyorum kitaplarını da okudum ama net hatırlamıyorum şimdi.bu arada patlamış mısır yiyebiliyöz mu?
Yenilmiyor.bu arada patlamış mısır yiyebiliyöz mu?
benim ögunlerin arasi 7.5saat oluyo ve 2ögun yiyorum aralarda limonlu su ve y.cay iciyorumArkadslar ben cok zorlndm bugn ya.sabh kahvaltiyi 9 da bitrdm.4:55 e kadr acikmadm.hep bi siskinlik vaardi.ama 4:55 den sonrada bi turlu doyamadm.bi suru yasak sey yemek istedm. tabi yemedim.
Sizin ogunlerin arasi kac saat oluyo? Uc ogun mu yiyorsunuz?
Calismadigm zamanlarda ben de 2 ogun hatta 1.5 ogun yiyordm.zaten hic acikmiyodm.ama simdi 7.30 da rvden cikip 5 gibi geliyrm eve ve cok enerji sarfrdiyrm yada sinir ve stresten ben oyle hissediyrm.canım biz 2ogün yiyoruz çalışmıyorum izindeyim . kalkıp kahvaltı yap sonra 5-6saat geçiyor akşam oluyor zaten . akşam yemeğini de doyana kadar ye doymazsan bi kac tane fındık fıstık ye maksat doymak su ic . o can istemeler bizde de oluyor eşim gofret yemek istiyor çok sever ama su iciyor hep aliskanliktan :) akşamları bir şeyler yemeden uyumak daha rahat emin ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?