Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ne güZel :) olsun geçmiş geçmiş zaten. yapacak bi şey yok ama bugün v gelecek bizim:)
bu arada benim motivasyon kaynagimsin:)

ne güZel :) olsun geçmiş geçmiş zaten. yapacak bi şey yok ama bugün v gelecek bizim:)
bu arada benim motivasyon kaynagimsin:)
ayy çok mutlu oldum buna ben başardıysam herkes başarır buna inanıyorum :) 1 ay sonra kendinizdeki değişimi farkedip daha çok motive olacaksınız

sen de şaka maka 3 kg dan fazla verdin ,,,,sen şekeri bırakma kg ları veriyorum diye sevin emzirme bittikten sonra geri alda ben de güleyim
canım sende 1.5 memnun olmazsan diğer yapanlar ne yapsın, her hafta 1,5 ayda 6 yapar daha ne istiyorsun
incir yok canımmmm
tartiya cikiyorum 1.5kg cikincan sinir oluyorum sıkılasiyo olabirim cunku ben kendimde daha cok diye tahmin ediyorum
sıkılaşmak en güzeli kg dan daha önemli

haraika valla....ben 17 kg verdim 46 dan 42 ye indim çok sıkılşama olmadı belde 3 fıtık dizlerde sıvı bitmesi derken fazla spor yapamadım sadece yürüyüş yaptım
kahvalti:sucukku yumurta 17tane zeytin yemisim buraya bakarken peynir fistik 3tane kucuk kuru kayisi
yeşillk unutma canım
ay evet abla ya -1.700le kapatalı 3 oldu heralde aman nazar değmesin :)
amin

gül abla şekeri bırakmadım ama bırakma yolunda ilerliyorum. 2hafta sonra şekersiz içerim çayı:). direk şekersiz içince midem bulanıyor ama bayağı azalttim:)

bence de arzu 1, 5kg süper 1haftada. sağlıklı olanı bu .ben seninde vereceğine inanıyorum :)

arkandayız merverasyon ama senin kadar verebileceğimi sanmıyorum ama yine de devam ediyorum başarılar tebrikler yeniden

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

29.12.2014 BİLDİRİM YAPANLAR

KG VERENLER

MERVERASYON.......1.700

ARZUCUK25...............1500
SALİHA......................1300

Başlangıç kg:53
Geçen hafta:52.900
Bu hafta:52.700
Fark:-200
Toplam fark:200gr
Beden:38
Spor: jillian 2. level
Boy:1.60
Hedef: 47
Yüzdesi:0.378

yemeklerden önce çorba içmek metabolizmayı% 30 aartiriyormus . birde canan hoca açılınca yesinler vücutlarını dinlesinler diyo. her zaman acikmak gerçek acikmak değil susamış olabilirler şu için tok hissedersiniz diyor..

arkadaşım regl döneminde % 70 bitter yiyebiiyorsun diye biliyorum.

Arkadslar ben cok zorlndm bugn ya.sabh kahvaltiyi 9 da bitrdm.4:55 e kadr acikmadm.hep bi siskinlik vaardi.ama 4:55 den sonrada bi turlu doyamadm.bi suru yasak sey yemek istedm. tabi yemedim.
Sizin ogunlerin arasi kac saat oluyo? Uc ogun mu yiyorsunuz?

benim ögunlerin arasi 7.5saat oluyo ve 2ögun yiyorum aralarda limonlu su ve y.cay iciyorum

canım biz 2ogün yiyoruz çalışmıyorum izindeyim . kalkıp kahvaltı yap sonra 5-6saat geçiyor akşam oluyor zaten . akşam yemeğini de doyana kadar ye doymazsan bi kac tane fındık fıstık ye maksat doymak su ic . o can istemeler bizde de oluyor eşim gofret yemek istiyor çok sever ama su iciyor hep aliskanliktan :) akşamları bir şeyler yemeden uyumak daha rahat emin ol :)

Calismadigm zamanlarda ben de 2 ogun hatta 1.5 ogun yiyordm.zaten hic acikmiyodm.ama simdi 7.30 da rvden cikip 5 gibi geliyrm eve ve cok enerji sarfrdiyrm yada sinir ve stresten ben oyle hissediyrm.

is yerinde ogle 2 de yemek cikiyor.orda yemesm 5.30- 6 ya kadr yiyemem.napaym sizce saatleri nasil bolmem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…