Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

O zaman benim düşüncem doğru çıktı, sarhoşluk vermediği için bir sorun yok.

[video=youtube_share;JOd9oXNWhrg]http://youtu.be/JOd9oXNWhrg[/video]

Bende yemeklerle su içmiyordum artık ama etli yiyince yanında ayran içtiğim oluyordu, dışarıda. Yemekten yarım saat önce su içmemeye çalışıyordum. 1 saat sonra su içiyordum ama burada da 2 saat sonra için diyor.

Son düzenleme:
[video=youtube_share;d4fylMNRq94]http://youtu.be/d4fylMNRq94[/video]

Çok güzel anlatıyor.

Son düzenleme:
[video=youtube_share;d4fylMNRq94]http://youtu.be/d4fylMNRq94[/video]

Çok güzel anlatıyor.

teşekkür ederim bulup yayınlamışsın yarım saatlikmiş şimdi bakamayacağım akşam oturunca bakarım yorumumu yaparım...şimdi kısa kısa yazıp işe devam

aaaaaa ben hiç öyle yapmıyrm..
klasik
önce soğanım yağda öldüryrm eyvah eyvah katil oldum..ama dikkat edicem bi daha..
daha yeni karnıbahar yaptım yeşil renkli değişik bi karnıbshar görüp almıştım pazardan beyaz karnıbahar kadar kokmadı..yağı ve tuzu en son atayım sağol abla

Canlarimmmmm,bu arada prensesimin banyosunu ve gerekli butun bakimlarinida yaptim,mis oldu binlerce sukurler olsun.O da annem bana oh yaptin dedi sarildik,simdi dinleniyorum birazdan bende girecegim.Ben bu ortami bunun icin cok seviyorum aklima en ufak birsey takildiginda aninda paylasip yardim alabiliyorum o zaman kismetse ilk firsatta bende gidip kefir alayim degisiklik olsun.Cok cok tesekkur ederim.

sağol canım kedicim..
ideal yazısı pejk yerinde olmamış..adı ideal ama kendi ideal değil...

sağol canım kedicim..
ideal yazısı pejk yerinde olmamış..adı ideal ama kendi ideal değil...

Aynen, insanları nasıl şaşırtıyorlar. Fındık yağı yazıp üzerine, arkasınada küçücük ayçiçek yağı ile karışım yazıyorlar.

Son düzenleme:
[video=youtube_share;nJ3Gmn_IylI]http://youtu.be/nJ3Gmn_IylI[/video]

kavurman gerekenlerede çok yağ koyup altı kısık olarak biraz kavur yeter herşey çiğden güzel olmuyor püf noktalarına uymak yetiyor

sıhhatler olsun ana kız hasret giderin bakalım....

Badem; protein, yağ, kalsiyum içeriği ve yüksek alkali özellikleriyle diğer kuruyemişlerden üstündür. Sütünü yapmak zor gelirse, bbir avuç çiğ badem tüketilebilir.
Haftada birer gün ceviz ve fındık da kahvaltıya eklenmelidir.

evet,yazdığım menüya bir hafta devam edicem,inşallah ,yapa bilirim.istediğiniz gibi yaza bilirsiniz,sakıncası yoktur.genelde karatayda olan her yiyecek burda da var Allaha şükür,evde de var,ama ben kilo veremedım bu hafta,o yüzden bir boyle bir kontrol yapıyım dedım kendimce

ekincim,zeytinlerim geldi,yarın yapmağı duşunuyorum,sen zeytin koyduğun bidonları karanlıktamı beklettin?benim zeytinler bir az yumuşamış,cok sert diğil yani sakıncası olurmu,teşekkür ediyorum.

Kefir konusunda sizleri aydınlatma isterim. Kefit aynı yoğurt gibi sütten bir çelit probiyotik bakterilerin mayalanmasıyla oluşur. Maya yoğurdun aksine gözle görülebilen dışardan bakıldığında minyatür bir karnıbaharı andıran bakteri öbekleridir. Kıvamı cıvık olur ekşimsi süt tadında olur. Bakteriler süt içerisindeki şekeri (laktoz) besin olarak kullanarak kaktik asit ve daha birçok faydalı besin öğeleri sentezler ve bir miktar alkol de sentezlenir. Ancak bu şarap gibi yoğun bir alkol değil eser miktardadır. Aynı şekilde ekmek mayakanırkende alkol oluşur, sucuk fermetasyonunda da oluşur, bazı peynir türlerindede mayalanma sırasında oluşur, dalındaki meyvelerde de oluşabilir. Kefit mayalandıktan sonra içinden bakteri kolonisi sizülerek alınır ve cam şişe içindeki süt içerisinde dolaota muhafaza edilir ve bidaha bidaha kullanılır zamanla koloni üredikçe büyür. Bağışıklık sistemine, sindirime, bağırsak kolonisine çooook faydalıdır.

ekincim,zeytinlerim geldi,yarın yapmağı duşunuyorum,sen zeytin koyduğun bidonları karanlıktamı beklettin?benim zeytinler bir az yumuşamış,cok sert diğil yani sakıncası olurmu,teşekkür ediyorum.
Hatice abla sakıncası olmaz tuz zaten onların suyunu dişar salıcak zeytinler büzüşecek. Ben karanlıkta değil de mutfak dolabımın birine koydum elinin altında olmalı ki aklınavgeldike bidonu çalkala.

badem sütü deyince ,geçenlerde TV kanalının birinde badem sütü yapıyorlardı dikkatimi çekmişti o an aa ne güzel bende yapayım diyorum sonra unutup kalıyorum...

sen bilirsin canım hergün aynı besinle beslenmek doğru değil,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…