Merhabalar canim topigim:))
Gunlerdir arada okusamda duzenli gelemedim.bu hafta beni mazur görün lütfen. .sasirdim yine birinci olmuşum. .bir acildim pir acildim aylarin acisi çıktı iki haftada...bu haftadan umudum yok regl haftam olmasi dolayisiyla...umarim haftaya herkes tartida istedigi sonucu görür. .
UMUD ve BLUEBOTTLE geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin arkadaslarim.
Oğlumun doğum günü için paylastiginiz güzel temenniler icin tesekkur ederim:) çok mutlu oldu begendigi bir hediye aldık..
Cuma günüde misafirlerimi agirladim yazmistim..aksamina yorgunluktan sizmisim resmen..dünde çok hastaydim.midemi usutmusum ne yesem durmadi midemde..cok kötü bi gün ve gece geçirdim. ..sabah bir sey yiyemedim eksik bi kkk yaptim..cay ve su içtim. Umarim çabucak geçer. .
Şimdilik böyle özledim sizleri..gelirim yine sevgilerrr iyi haftasonlari:)
Gecmis olsun canim
2 haftanin 1, side sensin massallah
teşekkür ederim abla darisi başına olsun..sen hepimizden cok hakediyorsun bunu:)
Gulcugum hosgeldiniz canim.Rabbim ayirmasin ne guzel firsat olmus kizin icin.Maasallah sen cok hamarat bir hanimsin,on parmaginda on marifet cabucak temizliginide yaparsin,yemegini de.Rabbim vucut sagligini daim etsin insaallah.
hayirli aksamlar,arkadaslarım,bu günkü menümü yazıyım:
kahvaltı 08 30:karatay kahvaltısı,yesıl cay.
öğlen 14 00:karabuğday ,yoğurt.yesil cay
aksam 18 00 :karabuğday ,yogurt.yesıl cay.
20 dkk.egzersız.2.5 lt den cok su.
iyi geceler,tatlı ruyalar,boooll leptinlerr
Canim sdfcigim,guzel yavrucugunun yas gunu kutlu olsun.Nice mutlu saglikli hayirli bir omur temenni ederim canim.
Sevgili Hatce hanim,size de hayirli geceler,iyi uykular ,bol leptinler.Insaallah cok kisa zamanda guzel sonuclari hep beraber goruruz.Basarilar dilerim.
Ne guzel rabbim saglikla kavustursun insaallah.Prensesimle cook guzel gecti binlerce sukur.Dun aksam geri goturduk,onunda gozlerindeki pariltidan ve vucut dilinden cok memnun kaldigi belli oluyordu .Buna da binlerce sukurler olsun.Zaten prensesimi benim yastigimda uyutuyorum,geri goturunce yastigima sinen kokusuyla sanki evdeymis gibi oluyor,sonra ha deyince sali gunu ziyaret gunu binlerce sukurler olsun.Canim Gulcugum sana minnet borcluyum,gecen gun beni teselli ederken sahip olduklarimi oylesine objektif acidan bana gosterdin ki rabbim senden ve butun can dostlarimdan razi olsun,bir insana bu kadar mi guzel kol kanat gerilir,bu kadar mi icten teselli edilir.Bende soz veriyorum yalnizligimi artik eskisi kadar irdelemiyecegim.Hepinize hayirli geceler canlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?