Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gecmis olsun canim
2 haftanin 1, side sensin massallah

İyi Akşamlar bu gün rahatsizligim sebebiyle eksik kkk yine meyvesiz

Aksamda tarhana çorbası, 1 firinda alabalık ve mantar, turp
Helva yemedim bulanti olmasin diye.limonlu çay iciyorum simdide..
Spor yokkk halimde yokk
Suda çok az ictim

Canan ablacim ve Gül ablacim teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize:)
İyi akşamlar dilerim hepinize..

NİHAYET geldik eve .....4 saatim boşa gitti yorulduğum ve harcadığım para da cabası....Çarşamba'ya yatılı misafir gelecek daha hiç evişi yapamadım

teşekkür ederim abla darisi başına olsun..sen hepimizden cok hakediyorsun bunu:)

ben haketmemim karşılığını kilo alarak alıyorum...dün orta yaşlı bayanın biri yazmış sağlıklı yaşıyoruz a 7 kg verdim 2 beden inceldim diye ben 12 kg da 2 beden inceldim,,,,,ülker diye bir bayan 5 ayda 17 kg vermiş 6 beden incelmiş benden de büyük yaşa göre orantılarsak...

sabahKKK ve çeyrek nar

akşamhamsi, salata, üzümlü tahin,2 tane mercimek köfte, karnabahar,patlıcan dolmasının dışı içi prinçliymiş

spora....AVM gezmek

Gulcugum hosgeldiniz canim.Rabbim ayirmasin ne guzel firsat olmus kizin icin.Maasallah sen cok hamarat bir hanimsin,on parmaginda on marifet cabucak temizliginide yaparsin,yemegini de.Rabbim vucut sagligini daim etsin insaallah.

Gulcugum hosgeldiniz canim.Rabbim ayirmasin ne guzel firsat olmus kizin icin.Maasallah sen cok hamarat bir hanimsin,on parmaginda on marifet cabucak temizliginide yaparsin,yemegini de.Rabbim vucut sagligini daim etsin insaallah.

merhaba canım
hoşbulduk
AMİN...sağlık olsun da gerisi olduğu kadar...akşamları dizlerimden yapabildiğimi yaparım İzmir'deki kızkardeşim çocuğuyla gelecek yabancı değil nasıl olsa

prenses lenasıl geçti günlerin bıraktınmı

Ne guzel rabbim saglikla kavustursun insaallah.Prensesimle cook guzel gecti binlerce sukur.Dun aksam geri goturduk,onunda gozlerindeki pariltidan ve vucut dilinden cok memnun kaldigi belli oluyordu .Buna da binlerce sukurler olsun.Zaten prensesimi benim yastigimda uyutuyorum,geri goturunce yastigima sinen kokusuyla sanki evdeymis gibi oluyor,sonra ha deyince sali gunu ziyaret gunu binlerce sukurler olsun.Canim Gulcugum sana minnet borcluyum,gecen gun beni teselli ederken sahip olduklarimi oylesine objektif acidan bana gosterdin ki rabbim senden ve butun can dostlarimdan razi olsun,bir insana bu kadar mi guzel kol kanat gerilir,bu kadar mi icten teselli edilir.Bende soz veriyorum yalnizligimi artik eskisi kadar irdelemiyecegim.Hepinize hayirli geceler canlarim.

hayirli aksamlar,arkadaslarım,bu günkü menümü yazıyım:

kahvaltı 08 30:karatay kahvaltısı,yesıl cay.
öğlen 14 00:karabuğday ,yoğurt.yesil cay

aksam 18 00 :karabuğday ,yogurt.yesıl cay.

20 dkk.egzersız.2.5 lt den cok su.

iyi geceler,tatlı ruyalar,boooll leptinlerr

Sevgili Hatce hanim,size de hayirli geceler,iyi uykular ,bol leptinler.Insaallah cok kisa zamanda guzel sonuclari hep beraber goruruz.Basarilar dilerim.

Canim sdfcigim,guzel yavrucugunun yas gunu kutlu olsun.Nice mutlu saglikli hayirli bir omur temenni ederim canim.

yürekten güzel temennilerin için çok teşekkür ederim ablacım..
kızıma prenses elbisesi almıştım onu giydi
ancak elbise tartışma konusu oldu..
arkadaşları da giymek istedi.
bizim için aksiyonlu bi gün oldu yani..
pasta yemedim canım da istemedi zaten...

günaydınlar...kaçamaklı hastasonundan sonra sıkı bır haftaya daha girmiş bulunmaktayım.Bu hafta diyeti delmeden yapmam lazım.
sabah : kkk. sekersiz çay.zeytini az yiyorum hala
öğlen tarhana corbası,yeşil fasulye kurusu yemeği
akşama allah kerim turplu yoğurtla ıdare etmeyı düşünüyorum .

Sevgili Hatce hanim,size de hayirli geceler,iyi uykular ,bol leptinler.Insaallah cok kisa zamanda guzel sonuclari hep beraber goruruz.Basarilar dilerim.

cok teşekkür ediyorum,Canancım,Allah hepimizin her dileğini hayırlısıyla versin,kilolar azmimizle gidicek,inşallah,Allah hayatımızı güzelleştirsin,evlatlarımızın güzel günlerini göstersin,inşallah,dualarımızı,arzularımızı hayırlısıyla kabul buyursun,bizim için her şeyin hayırlısını versin AMİN.ne zaman,nerde oluruzsa olalım iyi niyetimizle,insanlığımızla başta olalım.bura girdiğimde içim açılır,iyi ki,varsınız ,arkadşlar,iyi ki ben bu tapiği seçtim,cok teşekkürler her kese.kızlar,arkadaşlar,ve Gül hanım,sizi cok seviyorum

Arkadaşlar merhaba,
geçmişi okuyamadım hiç bakamadım. İşlerim çok yoğundu kızımla uğraştım geçen hafta boyu. Bende grip oldum yine bu kış çok hasta oldum.
Bugün geldim çok şükür.

hafta sonu çok yoğundum yazamadım o yüzden.
yediklerim cmts: sabah kkk
öğle günlük süt 1 bardak
ikindi ayran
akşam 1tabak kabak, kıymalı yumurta

pazar günü misafirim vardı
sabah kkk
öğle yok
ikindi: oğlumun yemediği 1 kaşık bulgur ve karnıyarığın patlıcanı
akşam 1gözleme, 1 küçük kase ton balıklı makarna salatası
yemiycektim ama arkadaşım gelirken gözleme getirmiş ayıp olmasın die yedim. makarnayı da sohbet edeken yiyivermişim.

herkese mutlu umutlu haftalar

çok şükür eski düzenime geri dönebildim..dün daha iyi dinlendim ve şimdi bağırsak sorunu dışında gayet iyi midem..

uzun zamandır meyve yemiyorum kayısıda dahil.doğru mu bilmiyorum ama kilo vermemde etkisi olduğu kesin..sabah yine meyvesiz yaptım kahvaltımı ama iştahım hiç yok ve çok ciddi bi ödem var ellerim kapanmıyor desem yeridir.. çok yorulunca uykusuz kalınca da olurdu bende ödem..canan ablacım senin söylediğin kürü deneyeceğim.. lahana maydanoz ikilisini.umarım işe yarar da bir şey sormak istiyorum,bu karışım ishal yapar mı???:26: şayet yaparsa bir kaç gün sonra deneyeceğim...

hepinize güzel günler.. koccaman

günaydın canım
çok sevindim perenses in iyi oduğuna inşallah dahada iyiye gider hep yüzün güler,
seni teselli edebilmişim ya o bana yeter şimdi dahada mutlo oldum, burada çok güzel bir atmosfer var

Günaydın arkadaşlarımmmm. 2-3 gündür menü bildirimi yapmadım zira bulantılarım başladı ve bastırmak için kaçamaklarım oldu. Öğün aralarında meyve yemek zorunda kaldım, tuzlu kraker yemek zorunda kaldım... Bulantım sabah şiddetleniyor kahvaltı yapınca azıcık iyi gibi oluyor sonra yine başlıyor ve bastırmak için hep bir arayış içerisindeyim ne yesem acaba ne içsem acaba diye. Geçen haftalarda birşey anlamamıştım, nasılsın diyenere gebe miyim hiç farkında değilim diyordum. Sen misin öyle diyen dedi bebeğim ve varlığını hissettirmeye başladı. Yarın sabah randevum var. Yeni bir doktor 2. randevu ve inşallah bebeğimin kalp atışların görmeyi umut ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…