Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yarına randevu aldım kan tahlili yaptırcm..kg ile alakalı..
tabi dr a da sorucam .
bende hamilelikten kalma tiroid sorunu vardı.6 aya kadar propcil kullandım bakalım..
çok detaylı tahlil yaptırıcam hangi testler var bilen var mı
bu tahlili ara ara tekrarlıcm

Bulantı v.s. geçicek inşallah canım,dualarımız seninle..kalp atışlarını duyduğunda bak nasıl heyecanlanıyorsun..ben hemen ağlamıştım,allahım isteyen herkese versin..çok güzel duygular ..

27 senede 3 çocuk...çalışıncada işe, okula, bakıcıya derken maceralarda çoğaldıkça çoğaldı...yazılanları okurken aklıma gelenler oluyor gülelim diye yazıyorum

evet evet kesinlikle yaz ablacım, hem gülüyorum hem deneyim kazanıyorum kendi adıma..

Umarım o atışları ben de duyarım yarın. Bazıları 7. haftadan sonra duyabiliyormuş atışları. Bakalım yarın neler olacak. Bulantılarım için de umarım çabuk geçer bence de. Ama en azından istifra etmiyorum diyeceğim de dilimi ıstırayım bari. Çünkü geçen hafta bulantı yok bulantı yok dedim sen misin diyen

Ben biraz tembel bir kadının canımcım. Ama bebeğin temposu ister istemez olacaktır tabii. Dün gece tv karşısında uyuyakalmışım o uyku öyle tatlı geldi ki eşim hadi yatağa dedi ama kalkamadım bir türlü sonra zorla kalktım yatağa giderken bir an dedim ki ekin gece uyanmaya alış yavaş yavaş öyle ordan oraya gitmek için bölemiyorsun uykunu bebek olunca ne yapacaksın diye söylendim kendi kendime.

Bulantı v.s. geçicek inşallah canım,dualarımız seninle..kalp atışlarını duyduğunda bak nasıl heyecanlanıyorsun..ben hemen ağlamıştım,allahım isteyen herkese versin..çok güzel duygular ..
Sağol canım. Amin inşallah! İşte hamilelik de kişiden kişiye değişiyor. Kimisi hiç bulantım olmadı diyor kimi sürünürdüm diyor. Kimi 3 ayda geçti bulantı diyor kimi 6-7 ay diyor Bakalım bende ne olacak. Haftaya Istanbul seyahatim var çok korkuyorum ondan. Bulantılar sabahları çok rahatsız ediyor. Çantama mutlaka atıştırmalık birşeyler almalıyım.

evet hele ilk doğduğu günlere hazırlıklı ol..gün boyu uyur gece uyanırdı benim minik..ben her kalkmamda iki saat uyanık kalırdım gece..altını değiştir karnını doyur gazını çıkar derken azıcık kusardı hadiii üzerini değiştir uyut aaaaaa

benim iki oğlanda uykusuz çıktı umarım senin bebeğin uykucu olur

çok iyi yapmışsın..hamilelikte tiroid sorunu varsa sonrasında da takibini yaptırmalısın..benim ilk hamilelikte şekerim vardı.doğumdan sonra düzenli takip yaptırdım.korktum valla..şükür bir şey çıkmadı sonra...detaylı testleri tam bilmiyorum canım..doktor yönlendirir seni

ama d vitaminini atlama derim.onu doktor söylemeyebilir..çok sık bakılan bir şey değilmiş sanırım
diğerlerini bilen arkadaşlar eklerler
sonuçları bizimle de paylaşır mısın??

o zaman hamile olduğunu kimse bilmiyor diye yazmamıştım..şimdi ayva deneyeyim yazını okuyunca alıntı yapıp açıklayayım diye düşünürken sende aynı şeyi yazmışsın......

ayva yiyen kişinin çocuğu gamzeli olurmuş derler...ayvayı sevmediğim için oğlumda babaannesi yemem için ısrar edince yarımı zor yemiştim oğlum tek gamzeli oldu,,,büyük kızımda yemedim aklıma bile gelmedi gamzesi yok,,,küçük kızımda canım bir ayva çekerdi her hafta 3 kg alırdık onun iki yanağında gamzesi var, insanların direk gamzeleri dikkatini çekiyor ne güzel gamzelerin var senin diyorlar... benimkiler ya tesadüf yada gerçek payı var

Tesadüf canımcım. Çünkü gamzeler genetik. Benim babam gamzeli. 3 karşeiz bir sadece en küçük erkek kardeşimde var gamzeler. Annem ayva da yemedi hamileliğinde Hatta bir komşumuz vardı kardeşim 1 yaşlarında felandı öyle gamzeli ortalıkta dolanıyor güle oynaya komşu da hamile anneme sordu sen ne yaptın da gamzeli oldu, doğunca yanağına çökünce oluyormuş öyle mi felan dedi. Annem de yanında oturam babamı gösterdi e babası gamzeli ondan geliyor dedi. Benimki de dedesine ya da dayısına çekerse gamzeli olur

merhaba canım
ne olursa olsun sen kendini germemeye çalış hem iş stresi hem sınav allah yardımcın olsun canım
o kadarcık kaçamaklardan bişey olmaz canım sen hamilesin sonuçta hamile olmayanlar senden çok kaçamak yapıyorlar (birilerininde kulağını çektim)

Sağol gül ablacım..streslerim geçicek elbet ama zor geliyor..evde başka biri ,burda başka biri oluyorum artık bende..

Kesin kedi dir o kedi :))) nerelerde göremedim,en son farklı bir yerden yumurta almıştı :))

Afiyet olsun, valla benim de var kaçamaklarım hiç yazamadım bile korkumdan. Cumartesi günü ıspanaklı kıymalı börek yaptım canımız çekti. Azıcık ayranla yedim kalanını komşulara dağıttım ki yok olsun gözümün önünden. Dün sabah nasıl midem bulanıyordu, ekmek kızarttım tam buğday ekşi maya ekmeği üzerine tereyağ sürdüm yedim.

kitapta yazan testlerin isimleri cüzdanımda duruyor her gittiğimde doktora uzatıyorum bunları istiyorum diye
demir
B12
folat
insülin
D vitamini
Omega 3 ( bu pahalı olduğu için her yerde yapılmıyormuş)

Sağol gül ablacım..streslerim geçicek elbet ama zor geliyor..evde başka biri ,burda başka biri oluyorum artık bende..

Kesin kedi dir o kedi :))) nerelerde göremedim,en son farklı bir yerden yumurta almıştı :))

kedi hiç aklıma gelmedi, o hem spor hem kaçamak yaptığı ve hedef kg nun altında olduğu için ...

yeni arkadaşlardan hafta sonu kaçamak yaptık diyenler vardı

bundan sonra sana kızmayacağım çünki seni prensciğime havale ediyorum

hamilenin hakkından hamile gelebilir, hemde tecrübeli karataycı bir hamile

kitapta yazan testlerin isimleri cüzdanımda duruyor her gittiğimde doktora uzatıyorum bunları istiyorum diye
demir
B12
folat
insülin
D vitamini
Omega 3 ( bu pahalı olduğu için her yerde yapılmıyormuş)

mydeniz,gül abla
çok sağolun bunlara baktırcam bi de tiroid tabi Allah ın emri..
kolesterole gerek yok de mi gül abla
canan karatay kolesterolden korkmayn diyor..

bu arada geçmişi tam okuyamıyorum
sıkıntısı olan hasta olan tüm arkadaşlarıma Allah yardımcınız olsun, diyorum..

bundan sonra sana kızmayacağım çünki seni prensciğime havale ediyorum

hamilenin hakkından hamile gelebilir, hemde tecrübeli karataycı bir hamile
Karataycı hamile ama maşallah onun bulantıları çok az olmuş rahat geçirmiş ilk aylarını. İnşallah benimkiler de geçer. Yoksa çubuk krakere muhtaç kalacağım ben :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…