Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok geçmiş olsun. Grip salgını yoğun. Herkes hasta. Bol C vitamini lazım

Canlarimmmmm,hepinize saglikli,mutlu,huzurlu,mukemmel bir hafta diliyorum.Mydenizzzcigim,yapilan her kur arindirma amacli oldugu icin vucuttan atilimi farkli olabilir.Ter,idrar ya da diger sekliyle temizliktir.Bu gunlerdeki durumun itibariyle zaten ciddi bir svi kaybi yasamissin.Beni dinlersen bunyene birkac gun dinlenme durumu sagla derim canim yavrum.

Allah gönlüne göre versin, iyi haberlerle inşallah

benim bulantım 7 ay sürmüştü korkunç bir şey..ayva çok iyi geliyordu bana..ömrümde ayvayı 3 kere yememişimdir hiç sevmem ama hamileyken en çok yediğim yiyecekti. haftalık depoluyordum eve..müthiş rahatlatıyor mideyi...tavsiye ederim..ne yediysem bir müddet sonra o yiyecekte bulantı yaptı ayva dışında

nice güzel sağlıklı yaşlara

ben o aksiyonları iyi bilirim..bakıcı kızıma ve arkadaşımın çocuğuna bakıyordu arkadaşım bakıcının yan komşusuydu hiç özenmezdi hergün pijamayla bırakırdı kızını, bende ne giydirdiysem o renk çorap toka baştan sona uyumlu olurdu hergün değişik giydirirdim, diğer kız kıskanç iyice kıskançlıklar artmış benimkinin üstündekileri çıkarmış kendisi giymiş kendisininkileride ona giydirmiş benimkide sessiz bişey dememiş bakıcı kızmış ama baş edememiş kızla...olay hergün tekrarlayınca annesine demiş kadın rahat aman nolacakki giyiversin çocuk hevesleniyor demiş...bana söyledi sen kız diye bende uygun bi dille kız anlattım onun kokusu sana geçer seninki ona geçer iki koku karışır pis kokarsınız falan dedim ama laftan anlamıyor benimki vermek istemeyince tırmalıyor....bakıcı başedemeyince benimki giidnce kıyafetlerini çıkarıp eşofman giydiriyormuş ben geleceğime yakın kıyafetlerini giydiriyormuş

Güzel temennilerin için teşekkürler ablacım, İNŞALLAH hepimiz için güzel bir hafta olur...

regl dönemini değerlendirmek istemiştim ama anladım abla biraz daha bekleyim ciddi bi sıvı kaybı var evet ama ciddi bir ödemde var aynı zamanda ne tuhaf:26:...olmazsa reglim bitince yaparım..teşekkür ederim

Kızına nice mutlu yıllar diliyorum. Ben kendi doğumgünümde pastayı yemeden duramamıştım. Kaçamaksız bir pari için de tebrikler.

Sende iyiki aramıza katıldın. Ailemiz gün geçtikçe büyüyor ve birbirimizin tutkunu olduk. Yakında kocalarımızı unutacağız

Karatay hoca ne diyor her vücut parmak izi gibi farklıdır. O nedenle her bünye de farklı sonuç verecek. Ama ben sende gizli gıda alerjisinden şüpheleniyorum. Bu kadar vücudun su toplaması normal değil bu yemeyle. Ya da sen bizden gizli götürüyosun pastaları börekleri sonra bii yiyosun

Mydenizzciğim sen zaten bir de bu yoğun tempodan dolayı bu kadar kilo veriyorsun. Bir yandan çocuklar, bir yandan misafir, bir yandan temizlik, üstüne bir de spor +kaçamaksız diyet sonra gitsin kilolaaaar. Tebrikler. Ben bu kadar yoğun bir tempoda isyan ederdim heralde. Maşallah sana

Kedicik yaaaa tamam yapıyosun kaçamak da niye gözümüze sokuyorsun. Hem yazıyorsun hem de üstünden bidaha geçiyorsun, şimdi gecenin 12 sinde biri okusa bunu sonra canı tarçınlı zencefilli kurabiye çekse sonra d bir de hamile olsa ne olacak.
Neyse şaka yaptım valla çekmedi canım. Zten canım tatlı çekmiyor ekşi ve tuzlu çekiyor

ah bu kaçamaklar ah

akşama o kadarcıkla doyamazsın doysan bile gece acıkırın canım

çok hoş yaaa
abla ne hikayeler var sende de, her seferinde merakla takip ediyorum..hani derler ya kitap gibisin çevir çevir oku o hesap

canım ne güzel temennilerde bulunmuşsun
bende seni seviyorum

Ekincigim canim,insaallah yarin bizde ,senin ve bebeginin cok guzel haberlerinize ortak olacagiz yuce rabbimin izniyle.

merhaba canım epeydir yoktun geçn hafta bir görür gibi oldum
ikinizede geçmiş olsun canım

merhaba canım
cumartesi iyi ama pazar hiç olmamış kendinde farkındasın zaten...mümkün olduğunca direnmeye çalışın hayır demeyi öğrenin yoksa yavaş ilerlersiniz

Sağol canımcım. Annem de benim bulantılarım 6 ay sürdü dedi Senden de 7 ayı görünce korktummm şimdi Ben de limonlu su içiyorum, tuzlu kraker iyi geliyor, sıcak çorba, prenscim ekşi elma önermişti dün canım çekti koşa koşa pazara gittik aldık o da az ekşi çıktı. Ama öyle idare ediyorum. Ayva da deneyeyim. Ayva kışın bizde eksik olmaz çünkü eşimin en sevdiği kış meyvesi. Tam bir ayvacı. Gül abla da ayva yemek iyidir demişti ama sonra nedenini açıklamadı

sanada mutlu ve kg vermede umutlu haftalar canım
bende 3.5 ayda 17 kg veren kızıın yazdıklarını okudum meyve ve kayısı yememiş hiç...benim insülin direncim düştüğüne ve 7 aydır tatlı istemediğine göre kayısıyı kesebilirm diye düşündüm 2 gündür yemiyorum bakalım farkedecekmi

günaydın canım
inşallah kısa sürer bulantıların
kalp atışları 15. günden sonra belli oluyor yarın duyacaksın o minnacık kalp atışları insanın hayatını değiştiriyor onu duyunca...içinde küçücük bir varlık var tık tık tık atıyor kalbi çok güzel bir duygu

Son düzenleme:

ekincim vücudum isyan etti zaten..hafta sonu serildim kaldım..bu arada teşekkür ederim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alınca sende göreceksin çocukla tempo keyifli ama zorr..sende de kalmayacak kilolar o tempoyla...

çok güldürdün beni sabah sabah allah ta seni güldürsün

ben kimse anlamasın diye geceleri gizli gizli yorganın içinde yiyordum niye açık ettinki herkes duydu şimdi

Günaydınlar :)) İyi haftalar dilerim..

Yoğun ,gezmeli ve tabikide temizlik-çamaşırlarla geçen mutlu bir haftasonundan çıktım..İşler çok stresli geçiyor yanlız..gergin başladım..bu haftasonu yine sınavım var..çabucak geçsin bu hafta..şimdiden sıkıldım..

Cumartesi-Pazar kaçamaklı geçirdim..
Yazayımda içim rahatlasın...

Cumartesi annemdeydim,kızkardeşimin tanışma faslı vardı...Kaçamak olarak kıymalı börek yedim
Pazar sabahı oğlum krep istedi,hatta kendi yaptı nasıl yemeyim oğlumun yaptığı krebi :)) 2 yumurta,1 bardak süt ve 3 kaşık unla yaptık :)) tabikide peynir ,yeşillik v.s. zeytinle yedik ..

Akşamda lahmacundan daha ince hamurla yapılmış pide yedim..çok inceydi ve tam karaun dan dı sanırım..ve meyve...
Biraz fazla karbonhidratlı yemiş oldum..haftaiçi pek bir düzgün gidiyorda haftasonu noluyor işte bişeyler oluyor :)))

Kiloma baktım sabah aynıydım..

çok hoş yaaa
abla ne hikayeler var sende de, her seferinde merakla takip ediyorum..hani derler ya kitap gibisin çevir çevir oku o hesap

27 senede 3 çocuk...çalışıncada işe, okula, bakıcıya derken maceralarda çoğaldıkça çoğaldı...yazılanları okurken aklıma gelenler oluyor gülelim diye yazıyorum

gözün korkmasın ilk gebeliğimde bir kere bile bulantım olmamıştı ikincide bende şok oldum ama olabiliyormuş..her gebelik farklı olabiliyor..(çok zordu ama tek avantajı hiç kilo almamıştım gebeliğimde)
benim büyük oğlum esmer küçük oğlum sarışın..sarışın olmasının sebebi ayvaymış(büyüklerin dediğine göre)
bildiğim bi etkiside ayva ve hurma bebeği çok güzelleştirirmiş (yalnız hurmaya dikkat ilk aylarda düşük riski var)

ayvayı dilimleyip açık limonlu çayın içine atarak tüketenlerde var..saydıklarının hepsini denedim.hatta serum bile yedim bulantı ve kusmadan..leblebi tuzlu çubuk kraker ekşi elma ..hangisi iyi gelirse artık deneme yoluyla bulabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…