Çok geçmiş olsun. Grip salgını yoğun. Herkes hasta. Bol C vitamini lazımArkadaşlar merhaba,
geçmişi okuyamadım hiç bakamadım. İşlerim çok yoğundu kızımla uğraştım geçen hafta boyu. Bende grip oldum yine bu kış çok hasta oldum.
Bugün geldim çok şükür.
herkese mutlu umutlu haftalar
çok şükür eski düzenime geri dönebildim..dün daha iyi dinlendim ve şimdi bağırsak sorunu dışında gayet iyi midem..
uzun zamandır meyve yemiyorum kayısıda dahil.doğru mu bilmiyorum ama kilo vermemde etkisi olduğu kesin..sabah yine meyvesiz yaptım kahvaltımı ama iştahım hiç yok ve çok ciddi bi ödem var ellerim kapanmıyor desem yeridir.. çok yorulunca uykusuz kalınca da olurdu bende ödem..canan ablacım senin söylediğin kürü deneyeceğim.. lahana maydanoz ikilisini.umarım işe yarar da bir şey sormak istiyorum,bu karışım ishal yapar mı???:26: şayet yaparsa bir kaç gün sonra deneyeceğim...
hepinize güzel günler.. koccaman
Günaydın arkadaşlarımmmm. 2-3 gündür menü bildirimi yapmadım zira bulantılarım başladı ve bastırmak için kaçamaklarım oldu. Öğün aralarında meyve yemek zorunda kaldım, tuzlu kraker yemek zorunda kaldım... Bulantım sabah şiddetleniyor kahvaltı yapınca azıcık iyi gibi oluyor sonra yine başlıyor ve bastırmak için hep bir arayış içerisindeyim ne yesem acaba ne içsem acaba diye. Geçen haftalarda birşey anlamamıştım, nasılsın diyenere gebe miyim hiç farkında değilim diyordum. Sen misin öyle diyen dedi bebeğim ve varlığını hissettirmeye başladı. Yarın sabah randevum var. Yeni bir doktor 2. randevu ve inşallah bebeğimin kalp atışların görmeyi umut ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin bizden
yürekten güzel temennilerin için çok teşekkür ederim ablacım..
kızıma prenses elbisesi almıştım onu giydi
ancak elbise tartışma konusu oldu..
arkadaşları da giymek istedi.
bizim için aksiyonlu bi gün oldu yani..
pasta yemedim canım da istemedi zaten...
Canlarimmmmm,hepinize saglikli,mutlu,huzurlu,mukemmel bir hafta diliyorum.Mydenizzzcigim,yapilan her kur arindirma amacli oldugu icin vucuttan atilimi farkli olabilir.Ter,idrar ya da diger sekliyle temizliktir.Bu gunlerdeki durumun itibariyle zaten ciddi bir svi kaybi yasamissin.Beni dinlersen bunyene birkac gun dinlenme durumu sagla derim canim yavrum.
Kızına nice mutlu yıllar diliyorum. Ben kendi doğumgünümde pastayı yemeden duramamıştım. Kaçamaksız bir pari için de tebrikler.yürekten güzel temennilerin için çok teşekkür ederim ablacım..
kızıma prenses elbisesi almıştım onu giydi
ancak elbise tartışma konusu oldu..
arkadaşları da giymek istedi.
bizim için aksiyonlu bi gün oldu yani..
pasta yemedim canım da istemedi zaten...
Sende iyiki aramıza katıldın. Ailemiz gün geçtikçe büyüyor ve birbirimizin tutkunu olduk. Yakında kocalarımızı unutacağızcok teşekkür ediyorum,Canancım,Allah hepimizin her dileğini hayırlısıyla versin,kilolar azmimizle gidicek,inşallah,Allah hayatımızı güzelleştirsin,evlatlarımızın güzel günlerini göstersin,inşallah,dualarımızı,arzularımızı hayırlısıyla kabul buyursun,bizim için her şeyin hayırlısını versin AMİN.ne zaman,nerde oluruzsa olalım iyi niyetimizle,insanlığımızla başta olalım.bura girdiğimde içim açılır,iyi ki,varsınız ,arkadşlar,iyi ki ben bu tapiği seçtim,cok teşekkürler her kese.kızlar,arkadaşlar,ve Gül hanım,sizi cok seviyorum
Karatay hoca ne diyor her vücut parmak izi gibi farklıdır. O nedenle her bünye de farklı sonuç verecek. Ama ben sende gizli gıda alerjisinden şüpheleniyorum. Bu kadar vücudun su toplaması normal değil bu yemeyle. Ya da sen bizden gizli götürüyosun pastaları börekleri sonra bii yiyosunben haketmemim karşılığını kilo alarak alıyorum...dün orta yaşlı bayanın biri yazmış sağlıklı yaşıyoruz a 7 kg verdim 2 beden inceldim diye ben 12 kg da 2 beden inceldim,,,,,ülker diye bir bayan 5 ayda 17 kg vermiş 6 beden incelmiş benden de büyük yaşa göre orantılarsak...
Mydenizzciğim sen zaten bir de bu yoğun tempodan dolayı bu kadar kilo veriyorsun. Bir yandan çocuklar, bir yandan misafir, bir yandan temizlik, üstüne bir de spor +kaçamaksız diyet sonra gitsin kilolaaaar. Tebrikler. Ben bu kadar yoğun bir tempoda isyan ederdim heralde. Maşallah sanaMerhabalar canim topigim:))
Gunlerdir arada okusamda duzenli gelemedim.bu hafta beni mazur görün lütfen. .sasirdim yine birinci olmuşum. .bir acildim pir acildim aylarin acisi çıktı iki haftada...bu haftadan umudum yok regl haftam olmasi dolayisiyla...umarim haftaya herkes tartida istedigi sonucu görür. .
UMUD ve BLUEBOTTLE geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin arkadaslarim.
Oğlumun doğum günü için paylastiginiz güzel temenniler icin tesekkur ederim:) çok mutlu oldu begendigi bir hediye aldık..
Cuma günüde misafirlerimi agirladim yazmistim..aksamina yorgunluktan sizmisim resmen..dünde çok hastaydim.midemi usutmusum ne yesem durmadi midemde..cok kötü bi gün ve gece geçirdim. ..sabah bir sey yiyemedim eksik bi kkk yaptim..cay ve su içtim. Umarim çabucak geçer. .
Şimdilik böyle özledim sizleri..gelirim yine sevgilerrr iyi haftasonlari:)
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
06:30
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 10:30
Muz
Fındık
Çeçil peynir
2 Siyah Zeytin
Domates, salatalık limon, zeytinyağı
Siyah çay
17:20
Muz
Köfte
Nane, havuç, dereotu, kırmızı pancar, turp salatası (limonlu, sirkeli, zeytinyağlı)
Eve geldim, aklım kurabiyede kalmıştı, 1 tane yedim, aslında kaçamak yapacaksak sabaha bırakmamız daha iyiydi ama ben dayanamadım. Tadı da benim yaptığım gibi olmamış, boşuna yedim. Kardeşim olmadı mı olmadı mı derken erken çıkarttırdı kurabiyeleri. İlk defa yaptı.
SU
Gül abla, kaçamak yapınca kızmıyorsun bak ben fazlalaştırmaya başladım bu kaçamakları.
günaydınlar...kaçamaklı hastasonundan sonra sıkı bır haftaya daha girmiş bulunmaktayım.Bu hafta diyeti delmeden yapmam lazım.
sabah : kkk. sekersiz çay.zeytini az yiyorum hala
öğlen tarhana corbası,yeşil fasulye kurusu yemeği
akşama allah kerim turplu yoğurtla ıdare etmeyı düşünüyorum .
nice güzel sağlıklı yaşlara
ben o aksiyonları iyi bilirim..bakıcı kızıma ve arkadaşımın çocuğuna bakıyordu arkadaşım bakıcının yan komşusuydu hiç özenmezdi hergün pijamayla bırakırdı kızını, bende ne giydirdiysem o renk çorap toka baştan sona uyumlu olurdu hergün değişik giydirirdim, diğer kız kıskanç iyice kıskançlıklar artmış benimkinin üstündekileri çıkarmış kendisi giymiş kendisininkileride ona giydirmiş benimkide sessiz bişey dememiş bakıcı kızmış ama baş edememiş kızla...olay hergün tekrarlayınca annesine demiş kadın rahat aman nolacakki giyiversin çocuk hevesleniyor demiş...bana söyledi sen kız diye bende uygun bi dille kız anlattım onun kokusu sana geçer seninki ona geçer iki koku karışır pis kokarsınız falan dedim ama laftan anlamıyor benimki vermek istemeyince tırmalıyor....bakıcı başedemeyince benimki giidnce kıyafetlerini çıkarıp eşofman giydiriyormuş ben geleceğime yakın kıyafetlerini giydiriyormuş
cok teşekkür ediyorum,Canancım,Allah hepimizin her dileğini hayırlısıyla versin,kilolar azmimizle gidicek,inşallah,Allah hayatımızı güzelleştirsin,evlatlarımızın güzel günlerini göstersin,inşallah,dualarımızı,arzularımızı hayırlısıyla kabul buyursun,bizim için her şeyin hayırlısını versin AMİN.ne zaman,nerde oluruzsa olalım iyi niyetimizle,insanlığımızla başta olalım.bura girdiğimde içim açılır,iyi ki,varsınız ,arkadşlar,iyi ki ben bu tapiği seçtim,cok teşekkürler her kese.kızlar,arkadaşlar,ve Gül hanım,sizi cok seviyorum
Arkadaşlar merhaba,
geçmişi okuyamadım hiç bakamadım. İşlerim çok yoğundu kızımla uğraştım geçen hafta boyu. Bende grip oldum yine bu kış çok hasta oldum.
Bugün geldim çok şükür.
hafta sonu çok yoğundum yazamadım o yüzden.
yediklerim cmts: sabah kkk
öğle günlük süt 1 bardak
ikindi ayran
akşam 1tabak kabak, kıymalı yumurta
pazar günü misafirim vardı
sabah kkk
öğle yok
ikindi: oğlumun yemediği 1 kaşık bulgur ve karnıyarığın patlıcanı
akşam 1gözleme, 1 küçük kase ton balıklı makarna salatası
yemiycektim ama arkadaşım gelirken gözleme getirmiş ayıp olmasın die yedim. makarnayı da sohbet edeken yiyivermişim.
Sağol canımcım. Annem de benim bulantılarım 6 ay sürdü dediAllah gönlüne göre versin, iyi haberlerle inşallah
benim bulantım 7 ay sürmüştü korkunç bir şey..ayva çok iyi geliyordu bana..ömrümde ayvayı 3 kere yememişimdir hiç sevmem ama hamileyken en çok yediğim yiyecekti. haftalık depoluyordum eve..müthiş rahatlatıyor mideyi...tavsiye ederim..ne yediysem bir müddet sonra o yiyecekte bulantı yaptı ayva dışında
herkese mutlu umutlu haftalar
çok şükür eski düzenime geri dönebildim..dün daha iyi dinlendim ve şimdi bağırsak sorunu dışında gayet iyi midem..
uzun zamandır meyve yemiyorum kayısıda dahil.doğru mu bilmiyorum ama kilo vermemde etkisi olduğu kesin..sabah yine meyvesiz yaptım kahvaltımı ama iştahım hiç yok ve çok ciddi bi ödem var ellerim kapanmıyor desem yeridir.. çok yorulunca uykusuz kalınca da olurdu bende ödem..canan ablacım senin söylediğin kürü deneyeceğim.. lahana maydanoz ikilisini.umarım işe yarar da bir şey sormak istiyorum,bu karışım ishal yapar mı???:26: şayet yaparsa bir kaç gün sonra deneyeceğim...
hepinize güzel günler.. koccaman
Günaydın arkadaşlarımmmm. 2-3 gündür menü bildirimi yapmadım zira bulantılarım başladı ve bastırmak için kaçamaklarım oldu. Öğün aralarında meyve yemek zorunda kaldım, tuzlu kraker yemek zorunda kaldım... Bulantım sabah şiddetleniyor kahvaltı yapınca azıcık iyi gibi oluyor sonra yine başlıyor ve bastırmak için hep bir arayış içerisindeyim ne yesem acaba ne içsem acaba diye. Geçen haftalarda birşey anlamamıştım, nasılsın diyenere gebe miyim hiç farkında değilim diyordum. Sen misin öyle diyen dedi bebeğim ve varlığını hissettirmeye başladı. Yarın sabah randevum var. Yeni bir doktor 2. randevu ve inşallah bebeğimin kalp atışların görmeyi umut ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin bizden
Mydenizzciğim sen zaten bir de bu yoğun tempodan dolayı bu kadar kilo veriyorsun. Bir yandan çocuklar, bir yandan misafir, bir yandan temizlik, üstüne bir de spor +kaçamaksız diyet sonra gitsin kilolaaaar. Tebrikler. Ben bu kadar yoğun bir tempoda isyan ederdim heralde. Maşallah sana
Karatay hoca ne diyor her vücut parmak izi gibi farklıdır. O nedenle her bünye de farklı sonuç verecek. Ama ben sende gizli gıda alerjisinden şüpheleniyorum. Bu kadar vücudun su toplaması normal değil bu yemeyle. Ya da sen bizden gizli götürüyosun pastaları börekleri sonra bii yiyosun
:
çok hoş yaaa
abla ne hikayeler var sende de, her seferinde merakla takip ediyorum..hani derler ya kitap gibisin çevir çevir oku o hesap
Sağol canımcım. Annem de benim bulantılarım 6 ay sürdü dediSenden de 7 ayı görünce korktummm şimdi Ben de limonlu su içiyorum, tuzlu kraker iyi geliyor, sıcak çorba, prenscim ekşi elma önermişti dün canım çekti koşa koşa pazara gittik aldık o da az ekşi çıktı. Ama öyle idare ediyorum. Ayva da deneyeyim. Ayva kışın bizde eksik olmaz çünkü eşimin en sevdiği kış meyvesi. Tam bir ayvacı. Gül abla da ayva yemek iyidir demişti ama sonra nedenini açıklamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?